Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaa bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli bir uyku hali var üzerimde. Hiç bişey yapamadım. Arada size baktım ama benim ufaklık izin vermedi. Akşama gelirim ama dehşet birikmiştir geçmiş. Şimdi oku oku bitmez. Merak etmeyin diye yazdım. Şimdi iftar için bişeyler hazırlamam lazım. Gelirim yine boş kalırsam.

anlaşıldı kaptişşşşşşşşşş kolay gelsinnnnn

vay beaaaaaaaa hepimiz öle olcazzzzz en çıtır en taşşş en dönüp bakılası biz olcazzz beaaaaa

Taş gibi hatunlar 13. takım geliyor!

Burcu çok fena taktım sefertası alacağım Ramazandan sonra öğle yemeklerini ne yapacağım yoksa? Japonların bento diye bir şeyi vardı, yıllardır özenip duruyordum. Ben de yemeklerimi süsleyeceğim. Yemekle oynama derdi herhalde büyüklerimiz ama hakikaten çok güzeller. görsellerde arayıp bak istersen. Fotoğraf paylaşmayı denedim olmadı.

ayyy çok şekermiş bunlar yaaa

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...rMWJ0skek4J7go9At48yAwf226PqEQPbl8uvW_me5kWTg

bunu çok beğendim yaaaa

Tamam Kaptan! Görüşürüz akşam olmadı yarın

selam kızlar, gecmişe simdi bakamıyorum ama insallah musait olunca bakıcam, alıntılamıstım birazını telefondan, insallah silinmez de cevaplarımı yazarım bende.. kızlar simdilik gidiyorum, annemlerdeyim, ortam durulunca gelicem insallah.. gorusuruzzzz

İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla.

Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diye Ben böyle yazdıkça yeni şeyler şekilleniyor aklımda. Uygun bir zamanda bunları kurallara ekleyelim. 13. takım ceza kanunu yapacağız hep birlikte

Hurmalar çok olmuş canım. Kek içinde oruç tuttuğun için ve sadece tadına baktığın için bişey demiyorum. Ama ramazandan sonra onu affetmem haberin ola Su az ama senin için yine süper. Afiyet olsun.

Menü, su ve spor harika Özlem' cim. Tebrik ediyorum seni.
Ama benim fazlam yok eksiğim varrr.normalde üşenmem burcucum biliyorsun 1 günde 4 defa jillian yaptığım bile vardır.ama iftardan sonra çok geç oluyor.Minnoşu uyutması,eşimin evde olması:44:
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir. Ama kaçamak yapan herkes ceza alacak kurtuluş yok.

görüşürüzzzzz canımmmmmmmmmm

tamam o zaman anlaştık konuşalım oluşturalım kuralları benim kabulüm verilen ceza listesini ben tutarım kaptiş yardımcın olarak

Ben çıkıyorum. Birazdan işten çıkacağım. Akşam girerim tekrar. Hoşçakalın akşama görüşürüz.
Bir de bugün sayfalarca konuştum da konuştum hepsini bir anda okuyacaklar okurken çok sinirlenmezler umarım.

bişi olmaz canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…