Senin sayende Burcu' cum eğer o 100 gram gitmeseydi şuan ikinci ya da üçüncüydük. Teşekkürler yenidenafiyrt olsun kaptişşşş pide koklamaya bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
ödev yapıodum kaptiş yaaaaa birinci bizizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:118::118::118::118::118::118::118:
Hayırdır inşallah kuzum? Umarım önemli bişey değildir. Merakta bırakma bizi. :44:iyi geceler kızlarrr herkese şimdiden iyi haftasonları ben yarın yokum
Pide haricinde güzel bir menü. Koklasaydın yaaa sadeceiyi geceler kızlar yatmadan önce bi bakayım dedim birinci olmusuz yuppieçok mutlu oldum. gelmişken menümü de yazayim yarın büroda uzun uzun alıntı yapasım mesajlari.
sahur
menemen yedik eşimle miktarı tam bilmiyorum ama bir servis kaşığı gibi düşünebiliriz
2 dilim ekmek
iftar
1kepçe tarhana çorbası
1tabak taze fasulye.
çok çok az pide
yürüyüş
sabah 15 dk anneme giderken
9da 2 km bankaya
öğleden sonra 3km
Bulgurla yapılan köftelere bişey demezsek eğer ama bana o tepsideki oruk yağlı gibi göründü. Bide senin az kilo vermende sanki bu bulgurların parmağı var gibi geldi. Şişkinlik yapmış olabilir. Dondurma haricinde üç menünde güzel. Spor ve su miktarı da öyle. Sen üç gün menü yazmadın da ben neden görmedim :44:17 temmuz menüm
02:00
2 dilim kavun
peynir
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
20:05
yarım kase mercimek çorbası
biraz patatesli köfte
(kısır gibi bulgur,salça yoğruluyor
içine haşlanmış patates konulup yine yoğruluyor)
biraz soğanlı,maydanozlu kıyma
300ml ayran
22:00
1 sade soda
2,5 litre su
Êgzersizler
18:30
30 dakika minoşşla sahilde yürüdük
1 saat 15 dakika sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
18 temmuz menüm
1 kase nesfit+süt
4 kaşık fırında güveç
(patlıcan,domates,biber ve kuşbaşı et)
1 kase kadar yoğurt
1 parça içli köftenin fırında tepsiye basılmış hali
21:00
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı
23:00 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş
19 temmuz mneüm
büyük bir kase nesfit+süt
2 siyah zeytin
sucuklu yumurta
domates,salatalık
peynir
bir parça helva
bir parça ekmek
20:30
sade türk kahvesi
21:30
2 küçük top meyveli dondurma
23:00
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
2 saat sahilde bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş
Su haricinde menünü çok beğendim. Afiyet olsun. Spor yok mu?Menümü yazayım kızlar:
sahur:
yeşil mercimek çorbası
2 kk peynir
domates salatalık
1 bardak çay
2 hurma
akşam
semizotlu yoğurt
5 kaşık kavurma (kavurma mı denir haşlama mı emin değilim ikisinin arası bir şey)
haşlanmış havuç
3 bardak çay
su çok az oldu 1 lt
Herkese iyi geceler...
Kızlar 19-20 Temmuz mesaj sayıları bana atılacak..
günaydın kızlaaaarrr,
dün doktora gittik, minnoşum ilk pozunu verdieşime gösterdim, bu yuvarlak bi şey yaa diyor dedim dur daha, haftaya o da gelecek doktora, bu hafta toplantısı vardı çıkamadı...
neyse, doktormuz her şey normal dedi, ultrason da 5+2 hesapladı.. günler tutuyor dedi.. beslenme kesesi oluşmuş onu gösterdi.. çok bi şey anlaşılmıyor ama kafa salladım hepkarından baktı... haftaya perşembe gelin tatil öncesi bir kez daha bakalım, belki pıtpıtları duyarız dedi... bööle işte , haber vereyim dedim
iyi geceler kızlar yatmadan önce bi bakayım dedim birinci olmusuz yuppieçok mutlu oldum. gelmişken menümü de yazayim yarın büroda uzun uzun alıntı yapasım mesajlari.
sahur
menemen yedik eşimle miktarı tam bilmiyorum ama bir servis kaşığı gibi düşünebiliriz
2 dilim ekmek
iftar
1kepçe tarhana çorbası
1tabak taze fasulye.
çok çok az pide
yürüyüş
sabah 15 dk anneme giderken
9da 2 km bankaya
öğleden sonra 3km
17 temmuz menüm
2 dilim kavun
peynir
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
biraz patatesli köfte
300ml ayran
1 sade soda
2,5 litre su
Êgzersizler
18 temmuz menüm
1 kase nesfit+süt
4 kaşık fırında güveç
1 kase kadar yoğurt
2,5 litre su
Egzersizler
19 temmuz mneüm
2 siyah zeytin
sucuklu yumurta
domates,salatalık
peynir
bir parça helva
bir parça ekmek
sade türk kahvesi
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
doktora görün çok dökülüyorsa tahlil falan yapar.,Demir eksikliği olanlarda çok dökülürmüş diyorlar.Sağlıkçılarımız daha iyi bilir
Sende şu adım sayar konusunda şansız çıktın burcu
inşallah en kısa zamanda konuşmayı söker minnoşun.Şu an kaç yaşında?
Hoş geldin emoşş.Aman dikkat et kilo alma o kadar emek verdin kilo vermek için
Burcucum menülerin çok güzel afiyet olsun.En kısa zamanda hedefinin altına ineceksindir..
Afiyet olsun kaptan.kendine işkence etme ama azıcık ucundan yesen birşeey olmaz.
herkese tebrikler
afiyet olsun burcu.
aslında saate baksan en azından günde kaç saat yürüdüğünü hesap ederdin.
Menümü yazayım kızlar:
sahur:
yeşil mercimek çorbası
2 kk peynir
domates salatalık
1 bardak çay
2 hurma
akşam
semizotlu yoğurt
5 kaşık kavurma (kavurma mı denir haşlama mı emin değilim ikisinin arası bir şey)
haşlanmış havuç
3 bardak çay
su çok az oldu 1 lt
kızlarr sporumu yaptımm geldimmmm4 km yürüdüm bugün temizlikte yapmıştım çoookk yoruldumm
bugünkü menüm
sahur
1 porsiyon salata
4-5 dilim peynir
2 lt su
iftarda
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
1 tatlı kaşığı dondurma
2.5 lt su içtimmm
hadi hepinize iyi gecelerrr sizi seviyorummm
Senin sayende Burcu' cum eğer o 100 gram gitmeseydi şuan ikinci ya da üçüncüydük. Teşekkürler yenidenBu arada ciddi ciddi kokladım pideyi. Mis gibi kokuyor ama yemedim. Eşim tuhaf tuhaf bakıyor bana
Hayırdır inşallah kuzum? Umarım önemli bişey değildir. Merakta bırakma bizi. :44:
Pide haricinde güzel bir menü. Koklasaydın yaaa sadece
Su ne kadar içtin?
Bulgurla yapılan köftelere bişey demezsek eğer ama bana o tepsideki oruk yağlı gibi göründü. Bide senin az kilo vermende sanki bu bulgurların parmağı var gibi geldi. Şişkinlik yapmış olabilir. Dondurma haricinde üç menünde güzel. Spor ve su miktarı da öyle. Sen üç gün menü yazmadın da ben neden görmedim :44:
Su haricinde menünü çok beğendim. Afiyet olsun. Spor yok mu?
Kızlar bu arada ben menüye eklemeyi unutmuşum. 35 dk tempolu yürüyüş bebek arabasıyla. Ayrıca bugün araba eşimde olduğu için iş yerine de otobüsle gittim. Arada bayağı yürüdüm. Bu arada bebiş henüz kreşe başlamadan kreş parası ödemeye başladım. Biraz saçma oldu ama mecbur kaldım.Kontenjan 12 kişi. Sıra bana gelmiş. Kayıt yaptırmazsam yani parasını ödemezsem benden sonraki kişiye geçecek sıra. Eylüle boş yer olup olmayacağı belli değil kreşte. El mahkum yani. Şimdiden parasını ödemeye başladık.
gunaydın kızlar.....
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 salatalık,1 domates,2 biber
4 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase meyveli nesfit yarım yağlı sütle
akşam
1 kase sebze çorbası
büyük bir kase bol yeşillikli salata
(akşam biraz az oldu ama benim yiyebileceğim başka bişey yoktu menüde)
3 litre su
günaydın kızlaaaarrr,
dün doktora gittik, minnoşum ilk pozunu verdieşime gösterdim, bu yuvarlak bi şey yaa diyor dedim dur daha, haftaya o da gelecek doktora, bu hafta toplantısı vardı çıkamadı...
neyse, doktormuz her şey normal dedi, ultrason da 5+2 hesapladı.. günler tutuyor dedi.. beslenme kesesi oluşmuş onu gösterdi.. çok bi şey anlaşılmıyor ama kafa salladım hepkarından baktı... haftaya perşembe gelin tatil öncesi bir kez daha bakalım, belki pıtpıtları duyarız dedi... bööle işte , haber vereyim dedim
sen yap güzel olursa deneriz diyeceğim ama güzel olursa ben bir taneyle duramam çok yerim. en iyisi hiç bulaşmayalımkızlar şimdi tv de bişi izledim
2 dilim ekmek veya benim yediğim roll ekmegi kesio arasına poğaça içi yapıo işte peynir maydanoz filan sonra olduğu gibi yumurtaya batırıyor üzerine çörek otu döküp fırına verio çok güzel görünüo bu gece sahura yapabilirim
az yersen olur tabi tubacım. pilav yıyeceksen ekmek yemezsin olur biter. hem bulgur sağlıklıdırOf kızlar ya bugun ne cok ugrastım bilseniz.. Hem misafir agırlıcam hazırlık yapıyorum hem de telefonum iin tuketici hakları, aldıgım yer,.musteri hiz. Vs arayıp durdum heryeri.. Simdi artık bıraktım da hazırlıklarageri döndüm
Bu arada burcucum pilav olarak.bulgur pilavı yapıcam, azıcık yerim belki olur mu?:)
Bende sağlıkçıyım Burcu' cum.
Çok iyi Burcu yaaaa. Konuşmayı 5 yaşında öğrenen birinin Türkçe öğretmeni olması. Koptum resmen.Benim büyük kızım 1 yaşındayken felan konuşuyordu. :26:Sanırım erkekler biraz geç konuşuyor. 9-10 aylıkken yürümeye başlamıştı. Sanırım bizimkisi biraz aceleci. Hele şimdiki ufaklık görmeniz lazım çenesi 1 dk durmuyor. Bıraksan yürüyecek. Bide koç burcu. Çok işim var çokkk bu kızlarla Ama çocukla büyük insanla konuşuyormuşsun gibi konuş. Ben hep öyle yaptım hiç bebekleşmedim. Şuan maşallah çok güzel konuşuyor.
afiyet olsun burcu. 8 zeytini nasıl yedinsabah(11:30)
domates
salatalık
8 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim zeytinyağlı tam bugday
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli(annem yapmış tadına baktım normalde sevmem)
ara(14:30)
1 şeftali
akşam(18:00)
4-5 yk taze fasulye
1 közlenmiş kırmızı biber üzerine yoğurt
1 dilim zeytinyağlı tam bugday
3.5 litre su
2.5 saat temizlik
kaptan azcık tadına baksaydın ya pidenin niye işkence yapıyon kendineMENÜM
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
Domates, salatalık
1 kk beyaz peynir
1-2 çatal peynirli omlet
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 tane hurma
2 küçük kepçe domates çorbası (üstüne az bişey kaşar attım)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Salata
1 kaşığın ucuyla pirinç pilavı (pişip pişmediğine baktım)
Sıkı durunpideyi kokladım
Dün sanırım stresten ve erken uyuduğum için az içtim suyu. 2 litre olmamış olabilir.
tebrikler arkadaşlarKızlar nerdesiniz yaaaaa
Birinci olduk bu hafta.
Tebrik ediyorum herkesi
özlemcim genel olarak sahurları çok hafif yapıyorsun nasıl dayanıyorsun onlarla bilmıyorum valla. tepsideki içli köfte, patatesli köfte ve dondurma göze batanlar. ama az az yediysen sorun yok. sporun harika zaten17 temmuz menüm
2 dilim kavun
peynir
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
biraz patatesli köfte
300ml ayran
1 sade soda
2,5 litre su
Êgzersizler
18 temmuz menüm
1 kase nesfit+süt
4 kaşık fırında güveç
1 kase kadar yoğurt
2,5 litre su
Egzersizler
19 temmuz mneüm
2 siyah zeytin
sucuklu yumurta
domates,salatalık
peynir
bir parça helva
bir parça ekmek
sade türk kahvesi
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
evet özlem ya çok şansızımSende şu adım sayar konusunda şansız çıktın burcu
afiyet olsun burcu.
aslında saate baksan en azından günde kaç saat yürüdüğünü hesap ederdin.
afiyet olsun canım su hariç güzel.Menümü yazayım kızlar:
sahur:
yeşil mercimek çorbası
2 kk peynir
domates salatalık
1 bardak çay
2 hurma
akşam
semizotlu yoğurt
haşlanmış havuç
3 bardak çay
su çok az oldu 1 lt
canım aşağıda burcu da bahsetmiş. salata çorba ile olmaz. çorbayı çıkar sebze yemeği, et,tavuk,balık koy dönüşümlü olarak. çok az çeşitle besleniyorsun tüm vitaminleri almaya çalış gün içinde.kızlarr sporumu yaptımm geldimmmm4 km yürüdüm bugün temizlikte yapmıştım çoookk yoruldumm
bugünkü menüm
sahur
1 porsiyon salata
4-5 dilim peynir
2 lt su
iftarda
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
1 tatlı kaşığı dondurma
2.5 lt su içtimmm
vee az önce koca bir bardak süt içtimmm
hadi hepinize iyi gecelerrr sizi seviyorummm
koklayarak kalamıyorum kaptan dayanamıyorum ona ben
Pide haricinde güzel bir menü. Koklasaydın yaaa sadece
Su ne kadar içtin?
Kızlar bu arada ben menüye eklemeyi unutmuşum. 35 dk tempolu yürüyüş bebek arabasıyla. Ayrıca bugün araba eşimde olduğu için iş yerine de otobüsle gittim. Arada bayağı yürüdüm. Bu arada bebiş henüz kreşe başlamadan kreş parası ödemeye başladım. Biraz saçma oldu ama mecbur kaldım.Kontenjan 12 kişi. Sıra bana gelmiş. Kayıt yaptırmazsam yani parasını ödemezsem benden sonraki kişiye geçecek sıra. Eylüle boş yer olup olmayacağı belli değil kreşte. El mahkum yani. Şimdiden parasını ödemeye başladık.
evet akşam biraz az olmuş. ama menü bizim elimizde değilsebazen oluyor öyle. ben de geçen gün kızartma ve dolma var diye çorbaya yüklenmiştim.gunaydın kızlar.....
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 salatalık,1 domates,2 biber
4 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase meyveli nesfit yarım yağlı sütle
akşam
1 kase sebze çorbası
büyük bir kase bol yeşillikli salata
(akşam biraz az oldu ama benim yiyebileceğim başka bişey yoktu menüde)
3 litre su
ayy canım inşallah 2 -3 haftaya pıtpıtları duyarsın. zaten hayatta duyduğum en güzel seslerden biri o pıtpıtlardı. bir de benim ilk kontrolumde doktor kalp atış hızını pek beğenmemişti. 2 hafta sonra gel bakalım daha çok küçük demişti 6 haftalıktık. o 2 haftayı nasıl yaptım bir ben bir allah bilir.günaydın kızlaaaarrr,
iyi eğlenceler canımgünaydın kızlar ben bugün gencayla olcam akşam geç gelirim muhtemelen yani öle önemli bişi yok akşam erken yattım çünkü yne başım ağrıdı artık haftasonuda ağrırsa nörolojiye gitcem sanırımöle işte kızlarrr
18 temmız prsmb menüm
Sahur
Karpuz peynir
Baya bi yedim valla
3 lokma ekmege bal kaymak
İfftar
Domatesli peynirli semiOtu salatası
Kozlenmiş patlıcan salatası
2 dilimden birazz fazla kepekli etimek
Su 2 lt
Spor yapamadım
Kızlar sahırda yediğim krpuz yuzunen öyle susadım ki.. Cok susattı, pişman olduuum yani
sen yap güzel olursa deneriz diyeceğim ama güzel olursa ben bir taneyle duramam çok yerim. en iyisi hiç bulaşmayalım
az yersen olur tabi tubacım. pilav yıyeceksen ekmek yemezsin olur biter. hem bulgur sağlıklıdır
ne güzel işte 2 sağlıkçı
evet kaptan çocuğun küçüklüğünü bilen herkez gülüyo zaten
benim sıpa da çok erken yürüdü 10aylıktı. ama konuşmada geri kaldı işte. bir dakika susmuyoruz hele annem cidden hiç susmuyoaslında oğlum da sürekli konuşuyo ama dediğim gibi kendi diliyle. biz anlamıyoruz.benimki de oğlak. inatçı keçi
afiyet olsun burcu. 8 zeytini nasıl yedin
kaptan azcık tadına baksaydın ya pidenin niye işkence yapıyon kendine
tebrikler arkadaşlar
özlemcim genel olarak sahurları çok hafif yapıyorsun nasıl dayanıyorsun onlarla bilmıyorum valla. tepsideki içli köfte, patatesli köfte ve dondurma göze batanlar. ama az az yediysen sorun yok. sporun harika zaten
evet özlem ya çok şansızım
canım saate bakıp hesap edebilirim tabıkı ama ben sırf yürümüyorum bankalara resmi dairelere falan giriyorum. içerde ne kadar zaman geçirdiğimi kestiremiyorum . oyuzden mesafe hesabı yapmak daha kolay oluyor.
afiyet olsun canım su hariç güzel.
canım aşağıda burcu da bahsetmiş. salata çorba ile olmaz. çorbayı çıkar sebze yemeği, et,tavuk,balık koy dönüşümlü olarak. çok az çeşitle besleniyorsun tüm vitaminleri almaya çalış gün içinde.
sahurda da mutlaka menüne yumurta ekle. domates salatalık yeşillikle çeşitlendir. tek tip beslenmemeye çalış.
koklayarak kalamıyorum kaptan dayanamıyorum ona benramazanda da pide dışında bişey almıyor annemler. sahurda kendi buğday ekmeğimden yıyorum ama iftarda yok neyse inşallah eşim bu hafta normal çalışma saatlşerine dönecek. bır haftadır evimde iftar yapmadım ya çok özledim eşimle yemek yemeği.
evet akşam biraz az olmuş. ama menü bizim elimizde değilsebazen oluyor öyle. ben de geçen gün kızartma ve dolma var diye çorbaya yüklenmiştim.
ayy canım inşallah 2 -3 haftaya pıtpıtları duyarsın. zaten hayatta duyduğum en güzel seslerden biri o pıtpıtlardı. bir de benim ilk kontrolumde doktor kalp atış hızını pek beğenmemişti. 2 hafta sonra gel bakalım daha çok küçük demişti 6 haftalıktık. o 2 haftayı nasıl yaptım bir ben bir allah bilir.
iyi eğlenceler canım
kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:
iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz
- sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
- sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
- bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
- suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemek sırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
- gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
şu a aklıma başka gelmiyor gelirse yazarım yine
18 temmız prsmb menüm
Sahur
Karpuz peynir
Baya bi yedim valla
3 lokma ekmege bal kaymak
İfftar
Domatesli peynirli semiOtu salatası
Kozlenmiş patlıcan salatası
2 dilimden birazz fazla kepekli etimek
Su 2 lt
Spor yapamadım
Kızlar sahırda yediğim krpuz yuzunen öyle susadım ki.. Cok susattı, pişman olduuum yani
burcucum şimdi sana sorularım var
yumurta dışında temel proteinler nelerdir? et, beyaz et,yeşil biber mi?
ben sahurda süt içiyorum sen de bir başka arkadaşa yorum yapmışsın bununla ilgili. hatta sormuştum ben gece süt içmiyim mi diye de arada kaynadı heralde ya da sen cevap verdin ben atladım. gece süt içmiyorum artık ozman . çay dışında alternaf ne içebiliriz?
19 temmuz cuma
Sahur
Domates salatalık
1 haslanmıa yumurta
1 dilim ekmez
Azıcık bal kayma ( kaymagı kendim yapıyorum kaynattıgım sutun kaymagı)
İftar
Yarım kepce tarhana corbası
Yogurtlu semizotu salatası
1 servis kasıgı kusbası tavuk yemegi
Coban salata
1 yemek kasıgı bulgur pilavı tadına baktım misafire yapmıstım
Sonradan 1 dilim gullac
Sonradan 1 dilim gullac daha
Su 2 lt
Spor yarım saat tempolu yuruyus bebek arabasıyla
tubiii tubi tubiiiya hadi bi dilimi yedin bea kuzucum 2. dilim niye gitme yanına yeme balı kaymagı görme neyse ama güllaçlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?