Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan ben sana senin sözlerinle sitem ettim:)) cee deyip gidiyorsun filan, ama gercekten de senin yoklugunu ben cok hissettim kaptancım, ne yalan söyliim, oyuzden zırt pırt kaptan dön artık filan yazdım:))
Bu arada kaptancım ben 3 seferlik leslie cezam var diye biliyordum,ikimiymiş?

zamanı gelince düşünürsün merak etme 3-5 yıl önce ben de düşünemiyordum

Evet cok sevdim bide yarim saat ve hareketler hafif olmasina ragmen ben cok terliyorum terlemekte zayiflaya cok etkili bibiliyorsun

Cnm daha sağlıklı beslenebilirsin.çalışıyorsun,zamanının bir çoğu dışarıda yürüyerek geçiyor.sabahleyin sağlam bir kahvaltı yap daha dinç olursun

işin zor seninde iş,ev işi,çocuk... kolay gelsin

Öncelikle geçmiş olsun cnm
Aslında cezaların en büyüğünü sana vermek lazım.
Tek öğün beslenme olur mu hiç?

zamanı gelince düşünürsün merak etme 3-5 yıl önce ben de düşünemiyordum
İnşallaha öyle olur canım

Evet cok sevdim bide yarim saat ve hareketler hafif olmasina ragmen ben cok terliyorum terlemekte zayiflaya cok etkili bibiliyorsun
Benim terlemem hep yüzümde falan oluyor Yüzüm mü zayıflayacak böyle

Canım aslında böyle olsun istemiyorum. Bugün sabah çıkarken bir şeyler yedim ama onlar da çok sağlıklı şeyler değil.
Bir de teşekkür ederim canım.

Kızlar diş hekimine gittim, geldim. Pis çürük sinsi sinsi ilerlemiş. Kötü olmuş. İyi ki kırılmış dedi diş hekimi. Kanal tedavisi uygulanacakmış. Pazartesiye randevu aldım.

ben kan ter içinde kalıyorum o hatunda ya
regl olmadan önce çok sağlıklı esleniyordum ya pzt den beri toparlayamadım farkındayım. eskigramafon arkadaşa kızıyorduk az yıyerek beslenemezdın sağlıklı beslen diye(ki o da vazgeçti sanırım diyetten) ben aynısını yapıyorum üç gündür. bugün öğle yemeği yıyemedim. sankı sokakta herkez bana bakıyor gibi geliyor . oysa pofur pofur sigara içiyor millet .
geçmiş olsun ayşenurcum. sen yaptır sonra bana anlat bana da gerekebilir

Sanırım pek korkulacak bir şey yok o kullandıkları makineler ve aletler korkunç görünüyor ama insanın pek canı yanmıyor sanırım. Eskisi gibi değiil diyorlar

Hakikaten Hümeyra nerede? Bıraktı mı o da? Bir sürü kişi ilk haftadan sonra gelmeyi kesti sanki. Bir sıkıntıları yoktur inşallah.

gayet iyi sevgicim afiyet olsun

ağır olmaz cnm yap ama fazla kaçırma

bisküvi dışında iyi canm benm

ayşenur kendine gel

ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın. msj sayısını burcuya atıyorum

aslında bugün bana atılmıcktı canım zahmet olmazsa bugün yazacağım listedeki kişiye tekrar atr mısın?

kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani

Son düzenleme:

24-25 temmuz----- seyyah2806

26-27 temmuz----vasthanerada

mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr

Son düzenleme:
İnşallah yoktur bir sıkıntı canım. ne zaman çekilecek tomografi? Çalışmalarınız iyi geçmiştir inşallah.

24-25 temmuz----- seyyah2806

26-27 temmuz----vatshanerada

mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr

Tamam canım

İnşallah yoktur bir sıkıntı canım. ne zaman çekilecek tomografi? Çalışmalarınız iyi geçmiştir inşallah.

Tamam canım

2 agustosta çekilcek canım. çalışmalar iyiydi ama bakalım nolcak yarın belli olcak sunum stres yaptı bende resmen

sabah(09:30)
2 dilim tam bugday ekmek arasına yağsız peynirli tost
yarım bardak şekersiz erik kompostosu

öğle(12:30)
1 porsiyon servis tavuk döner
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası

akşam(18:30)
1 tabak yoğurtlu semiz yemeği
yeşil salata

4 litre su
2 tane maden suyu

Kızlar biz bugun sahura kalkamadık
Bugun biraz halsizlik var onun için, telefonu alıp da bişe yazmak bile zor geliyor.. Suanda parktayız, kızlarımı getirdim, ay eve gitmek istiyoruuumm

Kızlar biz bugun sahura kalkamadık
Bugun biraz halsizlik var onun için, telefonu alıp da bişe yazmak bile zor geliyor.. Suanda parktayız, kızlarımı getirdim, ay eve gitmek istiyoruuumm

canım sahura kalkmadan da tutmasaydınız keşke sağlığına zarar verme sakın. az daha dur oynasın kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…