Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tutamazsan yarın sabah tartılırsın süper olur. Tarif içinde teşekkürler canım. Bende nohut yemeği yapmaya karar verdim. Buzlukta haşlanmış nohut vardı. Kolay olacak
Bence götürmesi daha mantıklı Burcu' cum. Önerin için teşekkürler canım. Buldum ne yapacağımı

kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemedi ama felaket bi mide bulantım var 2 saattir
Geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur. Sunum içinde tebrikler. Bekliyoruz fotoları

Son düzenleme:

ben akşama ne yiyim kaptiş ya tekim bizimkiler işte

ben kütüphaneye arada gidiyorum ama kitabım kendime ait olması ona ilk benm dokunmam daha çok hoşuma gidiyor
Elbette kitap insanın kendine ait olsa daha güzel ama ona da para yetiştiremiyorum ki Burcu. Hem kaynak taraması yaptım, aradığım çoğu yazarın kitaplarından var.

kızlar foto yükledimm
Hemen bakacağım canım

Bayılırım börülceye. Canım çekti bak şimdi Bizde inşallah bayrama İzmir' deyiz. Bi sürü alıp şoklayıp buzluğa atacağım. Süper oluyor tadı. Konya' da börülce görmedim hiç. Bilende yok zaten. Kütüphane konusunda hiç durma hemen kaydol. Ben bayılırım kitap okumaya ama şu aralar yetişemiyorum ve okuyamıyorum. Mazeret değil ama gerçekten vakit kalmıyor. Kütüphaneleri çok severim. Hatta kızım bile iki yıldır üye. İlk üye olduğunda okuma yazmayı bilmiyordu bile

ben kütüphaneye arada gidiyorum ama kitabım kendime ait olması ona ilk benm dokunmam daha çok hoşuma gidiyor
Haklısın canım kitabın kendine ait olması çok güzel bir duygu ama her kitapta alınmıyor. Bazı kitaplar defalarca okunabiliyor aynı tadı alıyorsun ama bazılarını bi defa okumak yetiyor. O nedenle ben her kitaba para vermiyorum.

valla kaptiş defalarca okuayacağım kitaplara para veriyorum ama genelde kitap konu ayırt etmem d&r indirime giriyor hoppp kapıyorum hemen

Burcu' cum resimlerine baktım canım süperler. Tebrik ediyorum yeniden ama kalçalardan biraz daha gitmesi lazım. Fiziğin çok iyi düzelmiş bu arada. İlk zamanlardaki Burcu nerde şimdi ki Burcu nerde süpersin süper

Akşam için ne var yapabileceğin ?

burcucum resimlerin harika. yzdığın menülerin hakkını veriyorsun. şuan feci gaza geldim eve utandım kendimden

kaptiş basenlerim gideer diye düşünüyorum ama ailemdeki herkesin basen problemi var zaten akşama evde sebzeler var patlıcan biber filan semiz yemeğim var ama canım istemiyor

valla kaptiş defalarca okuayacağım kitaplara para veriyorum ama genelde kitap konu ayırt etmem d&r indirime giriyor hoppp kapıyorum hemen
Bende canım indirimde kitap görünce dayanamayanlardanım Hatta küçük bir kütüphanem bile var

kaptiş basenlerim gideer diye düşünüyorum ama ailemdeki herkesin basen problemi var zaten akşama evde sebzeler var patlıcan biber filan semiz yemeğim var ama canım istemiyor

Bana söylediğin karışık kızartmayı fırında sen yapsan? Yoğurtla süper gider bence.

Oralarda daha ucuz oluyor zaten kaptan. Hele Aydın da bedava denecek kadar ucuz. Teyzem kilosunu geçen hafta 50 krştan almış. Burada 8 tl. Aydın pazarı zaten aşırı ucuz oluyor. Home Office çalışacak bir işim olsa Aydın'a yerleşeceğim.
O taraflarda pek bilinmiyor Kaptan. Ablamın eşi konyalı onlar da bilmiyorlardı. Hoş şimdilerde eniştem börülce sever kişi oldu
Kaptan çok hızlı çıkmışsın kayıt yaptırmakta Ama iyi yapmışsın Ağaç yaşken eğilir.

Ay evet Burcu kaptana katılıyorum. Çok müthiş görünüyorsun. Biraz daha gitti mi kalçalardan tamamdır.

Bana söylediğin karışık kızartmayı fırında sen yapsan? Yoğurtla süper gider bence.

bak canım çekti şimdi yapayım bari

umarım gider o basenler yaaaa

Bende canım indirimde kitap görünce dayanamayanlardanım Hatta küçük bir kütüphanem bile var
Cazibesi var kitapların Kaptan

benimde vardı kaptiş ama üye olduğum kütüphanenin bi kitabı kaybettim bi yerlerde unuttum 50 kitap cezası vardı yarısı gitti
Burcu kabahatin büyükmüş

bak canım çekti şimdi yapayım bari

umarım gider o basenler yaaaa
Gider canım gider sıkma canını

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine carsamba aksamı tartılsam, ordada tartılıp burcunun dediği gibi iki kilo fazla olarak aynı mı oluyor diye bakıp yazsam olur mu?

istanbulun neresindesin canım? baska istanbulda olan yok galiba? var mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…