Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok erken başlıyor şimdikiler annesi Maşallah meraklı olacak desene. Bu arada ne reçeli yapıyorsun?

evet haklısın erken başlıyor şimdi nesil daha 2 yaşını bile doldurmadı..
çilek reçeli yapıyorum..

Son düzenleme:
Sanırım benim bir çekim gücüm var. Ben buralarda olunca herkes buralarda oluyor
Tabi kaptan sen kaptanımızsın bizim sen olunca biz de geliyoruz

çilek reçeli yapıyorum..
Eline sağlık. Kuzenim de böyleydi. üç yaşına geldiğinde oyun açıp oynamaya başlamıştı

çilek reçeli yapıyorum..
En sevdiğim reçel

Kızlar bana iftar için yemek önerisi lazım? Ne yapabilirim hiç bir fikrim yok?

Ya kaptancım ya bu hafta boyle oldu, ama önceden iyiydim yaa, degil miydim? Hep o dogumgunleri yuzunden oldu, ama bitti artık, haftaya cok iyi olucam insallah. Bi de kaptancım ben sahura kalkıyorum normalde, esim uyanıp beni kaldırıyor, ama o da alarmı kapatmıs uyku arasında, uyumus, onun için kalkamadık, yapacak bişe yoktu

sahurdan önce tartılabilirim iyi fikir. kızlar oruca başlayayım söz veriyorum toparlayacağım.
kesin değil sanırım kaptan. dün akşamdan sabaha bitti sandım. ama az önce bitmediğini gördüm. dediğin gibi az az gelecek sanırım.
patatesli yumurtanın patatesleri ve karpuz kab-vun dışında iyi canım. onlar da az az zaten ama işte cumaya az az kaldı
iyi yapmışsın yanına bişeyler almakla
Sanırım benim bir çekim gücüm var. Ben buralarda olunca herkes buralarda oluyor
sanırım
Buraya daldım ocaktaki reçeli unuttum biraz taşmış.
ona baktım şimdi buraya geldim bizim cadı oturmuş bilgisayar başına kurcalıyor.
bizimki de telefonlara çok meraklı . kaçırıyoruz resmen
En sevdiğim reçel

ben musakka yapacağım fırında
dünle bugun ki mesaj sayılarını kime atıyoruz kızlar
bana atıyoruz sevgicim

Evet canım önceden iyiydin. İyi kilo vermeye başlayınca bıraktın ipin ucunu. Bu hafta kesinlikle + istemiyorum herkes önlemini ona göre alsın lütfen. Sahur içinde son bikaç gündür sahursuz gördüm seni o yüzden söyledim. Zor olur ve vücutta kendini korumaya çeker.

Kızlar ben haftaya persembe gunu ankaraya gidiyorum 4-5 gün kalıcam, ama tartılma işim ne olucak? Orda tartı var ama baska tartı sonucta aynı degil, 2 kilo az tartıyor benimkine gore:)

Kızlar Mine' nin neden ayrılmak istediğini merak etmiştiniz. Sanırım en etkin sebep benim yukardaki cevabım oldu. Geçmişte mesaj sayılarına bakarken rastladım alıntılamak istedim merak edenler için.

kesin değil sanırım kaptan. dün akşamdan sabaha bitti sandım. ama az önce bitmediğini gördüm. dediğin gibi az az gelecek sanırım.

ben musakka yapacağım fırında
O zaman yarın tutma Burcu' cum bence. Hem orucunu bozmak zorunda kalmazsın hem de kilonu normal şekilde öğrenirsin ama yinede karar senin. Eğer tutacaksan akşam yemeğinden sonra mümkün olduğunca hiç bir şey yeme içme hatta erkenden uyu ki sahurdan önce en ideal sonucu alalım. Ama + olmasın.

Nasıl yapıyorsun musakkayı?

Kızlar ben haftaya persembe gunu ankaraya gidiyorum 4-5 gün kalıcam, ama tartılma işim ne olucak? Orda tartı var ama baska tartı sonucta aynı degil, 2 kilo az tartıyor benimkine gore:)

Tatlım geçici bir süre gideceğin için tartını yanında götür derim. Yoksa hem gittiğinde hem geldiğinde tartı değişikliği yapmamız gerekiyor. Buda biraz karışık olacak. Eğer imkanın varsa tartını yanında götür. Ben götürmeyi düşünüyorum. Çünkü bayramda İzmir' de olacağım nerden baksan en az iki hafta kalırız. O nedenle yanıma almayı düşünüyorum.

sanırım tutamayacağım pazara sarkabilir.

patlıcanları soyup halka halka doğrayıp suda bekletiyorum. sonra fırın tepsisine alıp üzerine azcık zeytinyağı gezdiriyorum fırında kızartıyorum. kızartmak değil de yumuşatmak diyelim.

sonra kıyma,soğan,domates rendesi ve baharatlarla içini hazırlıyorum tavada.
yumuşamış patlıcanların üzerine yayıp tekrar fırına veriyorum. domates suluysa ekstra salçalı su yapmıyorum sulu değilse azcık salçalı su veriyorum tepsi dibine okadar. üstüne de kıyılmış maydonoz.

4-5 günlüğüne gideceksen tartıyı yanında götürmek azcık abes kaçabilir. diyet yaptığını bilmeyenler için. yani benimle kesin dalga geçerlerdi
madem 2 kg eksik tarttığından eminsin 2 kg fazla yazarsın kilonu .

ben de bayramda maraşa gideceğim ama salı gideceğiz cumaya kadar döneceğiz o yüzden sorun olmaz bana

biliyorum Burcu çok felaket vaziyetteyim

çok kötü ayşenur çokkk

Ne mi yedim? Cocuklara gozleme yapıp kenarından köşesinden tırtıkladım

aferin tuba

bisküvi olmamış canım

görmek istediğim bir menü afiyet olsun canım

Gunaydın kzızlarr
Dün yediğim gozleme beni bugun tartıda etkilicek diye cok korkuyorum..
İnsallah etkilemez yaaa

etkilicek tuba aferin dicek lafım yok emek verip o kadar kilo verdin ramazan geldi diye saldın

yanında olamıcam kaptiş sınavım var o saatte ama söledim herşeyi mutlaka dile getirir gencay

patates dışında iyi bir menü canım

En sevdiğim reçel

fırında sebze kızartması yap kaptiş

kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemedi ama felaket bi mide bulantım var 2 saattir

Aldıklarımı yedim bile canım
Çok hoş geldi bana
Bence yine de tartıyı alsa yanına daha iyi olur. Çaktırmadan tartılır. Valize saklasa mesela. Kimse görmese tartıyı

kızlar ben geldim sunumum harikaydı hoca çok beğendi tek kötü birşey sölemedi ama felaket bi mide bulantım var 2 saattir

arkadaş fotoları atsın bende hemen buraya atıcam bi kç tane. sağol cnım

Tebrikler canım bekliyoruz

Kızlar çok mutluyum bu akşam yemekte taze börülce yemeği var. İstanbul'da çok nadiren bulabiliyoruz börülceyi. Ondan bu sevincim. Bir de asıl sevincim bugün erken gideceğim eve. Zaten eve yakın bir yerdeyim bugün. Tam aradığım gün bugün Çalıştığımız iki yer var. Bazen bugün olduğumuz yerde oluyoruz. Bazen (çoğunlukla) diğer taraftayız. Ay neyse ki bugün eve yakınım. Acaba kütüphaneye mi gitsem? :26:Eve yakın kütüphane varmış ama biz yeni taşındık bu tarafa. Dolayısıyla ben de yeni öğrendim. Gidip kayıt mı yaptırsam ki?

ben kütüphaneye arada gidiyorum ama kitabım kendime ait olması ona ilk benm dokunmam daha çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…