tavuk tantuni ekmek arası değil demi özlemcim. bizim burda hep ekmek arası satılıyor da. zaten ekmek arası olsa ekstra kebap ekmeği yemezdin heralde28 temmuz menüm
03:00
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli tost
3 siyah zeytin
1 domates
şekersiz çay
20:00
1 dilim karpuz
biraz peynir
4 siyah zeytin
avuç içi büyüklüğünde ekmek
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
(evde yapmıştım nasıl olmuş diye yedim)
2 litre su
15:00
20 dakika voleybol
22:00
40 dakika yürüyüş
29 temmuz menüm
gece kalkamadım
tavuk tantuni
soğan salatası
600ml ayran
2 parça kebap ekmeği
21:00
1 sade soda
22:00
3 çay bardağı şekersiz çay
2 litre su
dün akşam görümcemlerdeydik.uzun zamandan sonra ilk defa yürüyüşe çıkamadık eşim futbol oynamaya gitti.bizde oturduk.
kola olmamış
bugünkü menüm
gece nesfit+süt yiyecektim yerken hiç tat almadım midem bulandı yiyemedim
evde hamburger yaptık
2 küçük hamburger ekmeği
(avuç içi büyüklüğünde)
2 köfte
domates
1 bardak kola içtim
1 soda
2 litre su
1 saat 15 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
sen de şu gözlemeleri komşuya mı versen acaba burcu gibiBugunku menum
Sahur
2-3 lokma gözleme
1 servis kasıgı karısık kızartma ( teflonda cevirdim, kızrtmadım)
Peynir
İftar
2 yemek kasığı tavuklu mantar sote
2-3 servis kasıgı karısık kızartma
1 yemek kasıgı bulgur pilavı
Avuc içi kadar kıymalı gözleme
3 minik çikolatareglim mi yaklasıyor nedir, kendime hakim olamadım
Su 2-2,5 lt
Spor
300 mekik
günaydın tubacımGunaydııınnn
Bu seferde dukkanı ben kapatmışım ben açıyorum, az kalorili guzel bir gün olsuuunnn
Bence olur cnm
tv programlarının birinde bir tarif gördüm ama henüz denemedim.
muzu dilipleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorsun donduksan sonra dışarıda 5 dakika bekletip blendırdan geçiriyorsun dondurma oluyor..bunu istediğin mevye ile yapabilirmişsin..
neyseki yarım dilimle yetinmişsin benimde cnm uzun zamandır peynirli künefe çekiyor..
Afiyet olsun cnm kadayıf dışında güzel bir menü..yumurtalı fırınlanmış ekmeği çok beğendin sanırım bende bir gün denemek istiyorum.kaç dakika pişiriyorsun fırında
bugünkü menüm
evde hamburger yaptık
2 küçük hamburger ekmeği
(avuç içi büyüklüğünde)
2 köfte
domates
1 bardak kola içtim
1 soda
2 litre su
Bugunku menum
Sahur
2-3 lokma gözleme
Peynir
İftar
Su 2-2,5 lt
Spor
300 mekik
Bu arada kaptan ben toz alma cezamı yaptım silebilirsin
Burcucum bugunku 300 mekiği silince kac tane daha kalıyor? 200 mü?
günaydınlar , dünkü menüm
sahur
1 kase nesfit-süt
3 tane N**** (Siyahi) bisküvi
iftar
1 kase buğdaylı ve nohutlu yoğurt çorbası
1 karnıyarık
1 tavuk bagetinin yarısı
3 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık kadar salata
1 tabak çok ince sarılmış yaprak sarması( bunu pilav niyetıne yemiş oldum)
1 dilim güllaç(ben yaptım)
sarma ve güllaç için ceza verebilirsiniz tabıkı. ama güllaç acayıp hafif olmuştu 1 lt süte 1 bardak şeker koydum.
sarmanın pirinçleri de 2 yemek kaşığı pilava eşit.
farkındaysanız pide yemedim
neyse bahane yok tabıkı
su 3 lt
yürüyüş. yıne çooookkkk
Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
Yagsiz sut 1 kase nesfit
1 tane elma 1 tane salatalik
Aksam 20.00
1 corba (icinede nohut,kiyma.bulgur vardi ismini bilmiyorun)
2 yk cacik
2 yk firinda karnibahar
3,5 litre su ogle 30 dakika leslie spor dun az oldu ama kizim cok huysuzdu dun hic firsat bulamadim
Burcuuu ne yaptın sen? İdolümdün sen benim.ben tatlı yedim kızlar ya her türlü cezaya razıyımmmm gerçekten offfff zaafıma yenildimmmm cnm felaket tatlı çekiyordu meyve filan gideririm dedim teyzemlere geldik yarım dilim kadayıf yedimmmmakşama görüşürüz kızlarrrr
Merhaba Eylül. Hoşgeldin. Her zaman kapımız açık, gelin.kızlar merhabalar 14.takımdan eylül ben size çay içmeye geldim şekersiz açık ve limonlu olursa güzel olur dedim.umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi saygıyla selamlarım görüşmek üzere
Teşekkür ederiz. Buyrun gelin. Biz hep buralardayız.Selam kardeş takımın biricik bayanları.
Ben eda.14 takımın üyesiyim. Daha önce yazmadım ama sayfanızı takip ediyorum.
Ve tebrik etmek istedim sizi.Takımın tamamı istikrarlı görünüyor. Ceza sisteminize de bayıldım.
Ara sıra kahvenizi içmeye gelirim. Sizi de bekleriz.
Kendinize iyi bakın.
Az kalorili günler :82:
Teşekkür ederiz. Bu hafta daha tam havamıza giremedik yakında buralar daha kalabalık olur o zaman sizin takıma da sık sık ziyarete geliriz.valla maşallah ne güzel oturmuş bir takım var karşımızda
Limonlu yaptım annem tadına baktı ve bunu nasıl yiyeceksin dediTamam o zaman hepsi dogal cunku
O kadayıf hariç güzel bence menün canım.sabah(10:30)
2 dilim tam bugday ekmeğin arasına peynir maydonoz
harcı koyup yumurtaya bulayıp fırınladım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay
öğle(13:30)
domates
salatalık
şekersiz çay
yarım haşlanmış patates
közlenmiş biber
6 zeytin
yarım kk peynir
ara(16:00)
yarım dilim kadayıf
akşam(17:30)
1 tabak kabak yemeği
salata
3.5 litre su
2 maden suyu
30 dk hızlı tempo yürüyüş
Kızlar bugunde pek uğrayan olmamıs, kaptan gidince takım dagılıyor mu ne
Ben de işlerimi hallettim, annemlerde uyumusum bide kızımla.. Yarın abimlere iftara davetliyiz, ertesi gün de ankaraya..
Bu da bir bakış açısıbence çok uyumlu bir grubuz bu nedenle hepimizin işi aynı anda oluyor
Güzel fikirmiş canım. Ben bu anlattığının karpuz olanını görmüştüm ama başka meyve aklıma gelmedi.Bence olur cnm
tv programlarının birinde bir tarif gördüm ama henüz denemedim.
muzu dilipleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorsun donduksan sonra dışarıda 5 dakika bekletip blendırdan geçiriyorsun dondurma oluyor..bunu istediğin mevye ile yapabilirmişsin..
neyseki yarım dilimle yetinmişsin benimde cnm uzun zamandır peynirli künefe çekiyor..
Afiyet olsun cnm kadayıf dışında güzel bir menü..yumurtalı fırınlanmış ekmeği çok beğendin sanırım bende bir gün denemek istiyorum.kaç dakika pişiriyorsun fırında
O kolayı bilemedim canım. :26:
bugünkü menüm
evde hamburger yaptık
2 küçük hamburger ekmeği
(avuç içi büyüklüğünde)
2 köfte
domates
1 bardak kola içtim
1 soda
2 litre su
O gözlemelerden az yemişsin çok şükür. Ama tartıya az kaldığı için son günlerde daha çok dikkat etmiyor muyduk.Bugunku menum
Sahur
2-3 lokma gözleme
Peynir
İftar
Su 2-2,5 lt
Spor
300 mekik
Günaydın canım.Gunaydııınnn
Bu seferde dukkanı ben kapatmışım ben açıyorum, az kalorili guzel bir gün olsuuunnn
Tartıya az kaldı canım. Biraz daha dikkatli olalımgünaydınlar , dünkü menüm
sahur
1 kase nesfit-süt
3 tane N**** (Siyahi) bisküvi
iftar
1 kase buğdaylı ve nohutlu yoğurt çorbası
1 karnıyarık
1 tavuk bagetinin yarısı
3 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık kadar salata
1 tabak çok ince sarılmış yaprak sarması( bunu pilav niyetıne yemiş oldum)
1 dilim güllaç(ben yaptım)
sarma ve güllaç için ceza verebilirsiniz tabıkı. ama güllaç acayıp hafif olmuştu 1 lt süte 1 bardak şeker koydum.
sarmanın pirinçleri de 2 yemek kaşığı pilava eşit.
farkındaysanız pide yemedim
neyse bahane yok tabıkı
su 3 lt
yürüyüş. yıne çooookkkk
Tamam canım hoşçakal.kızlar ben 2 gündür aktif olarak gelemiyorum. ay sonu malum işler çok sıkı. önümüz bayram maaşların tamamını bayram öncesi yatırmamız gerekıyor.
az sonra da çıkacağım muhasebede çalışacağım öğlene kadar. yarın daha rahat oluurm muhtemelen.
hoşçakalın şimdilik
Afiyet olsun canım ama akşam yemeği az olmamış mı?Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
Yagsiz sut 1 kase nesfit
1 tane elma 1 tane salatalik
Aksam 20.00
1 corba (icinede nohut,kiyma.bulgur vardi ismini bilmiyorun)
2 yk cacik
2 yk firinda karnibahar
3,5 litre su ogle 30 dakika leslie spor dun az oldu ama kizim cok huysuzdu dun hic firsat bulamadim
Burcuuu ne yaptın sen? İdolümdün sen benim.Şaka bir yana sana ne ceza verelim???
Merhaba Eylül. Hoşgeldin. Her zaman kapımız açık, gelin.
Teşekkür ederiz. Buyrun gelin. Biz hep buralardayız.Biz de geliriz yakın zamanda.
Teşekkür ederiz. Bu hafta daha tam havamıza giremedik yakında buralar daha kalabalık olur o zaman sizin takıma da sık sık ziyarete geliriz.
Limonlu yaptım annem tadına baktı ve bunu nasıl yiyeceksin dediYermişim gibi geliyor. Ama daha tam donmadı sanırım. (en azından sahurda donmamıştı ) Bu akşam yiyeceğim inşallah
O kadayıf hariç güzel bence menün canım.
Bu da bir bakış açısıAma gerçekten hepimiz bu hafta yoğunuz. Bayramdan sonra günlük yirmi sayfaları geçtiğimiz geçmişi okumak zorunda kalanların acı çektiği döneme döneriz diye düşünüyorum.
Güzel fikirmiş canım. Ben bu anlattığının karpuz olanını görmüştüm ama başka meyve aklıma gelmedi.Karpuz da şekerli olunca yanından bile geçmedim.
O gözlemelerden az yemişsin çok şükür. Ama tartıya az kaldığı için son günlerde daha çok dikkat etmiyor muyduk.
Günaydın canım.
Tartıya az kaldı canım. Biraz daha dikkatli olalım
Tamam canım hoşçakal.
Afiyet olsun canım ama akşam yemeği az olmamış mı?
30 Temmuz Salı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 hurma
2 kk peynir
2 dilim ekmek
salatalık
Akşam:
2 incir
yarım kase tarhana çorbası (börülceli)
4 kaşık yahni
salata ve salata
1 bardak çay
Su 3 lt (Burcu dünkü su cezamı gerçekleştirdim.Cumaya kadar 3lt demiştin cuma hariç mi canım? Bir de geçen haftadan kalma 3.5 lt su cezam var bir tane.)
Kızlar bayramda memlekete gideriz diye düşünüyordum ama gitmeyecekmişiz sanırım. Bunu o hafta spora başlayarak değerlendirmeyi düşünüyorum.Spor cezalarımı o hafta tamamlarım kızlar.
Ayrıca kızlar bayramda dikkat etmemiz çok önemli. Her taraftan tehlikeye açık olacağız. Sürekli etrafımızda tatlılar, misafirler, misafirlikler olacak derken kilo almayalım.
Burcuuu ne yaptın sen? İdolümdün sen benim.Şaka bir yana sana ne ceza verelim???
Merhaba Eylül. Hoşgeldin. Her zaman kapımız açık, gelin.
Teşekkür ederiz. Buyrun gelin. Biz hep buralardayız.Biz de geliriz yakın zamanda.
Teşekkür ederiz. Bu hafta daha tam havamıza giremedik yakında buralar daha kalabalık olur o zaman sizin takıma da sık sık ziyarete geliriz.
Limonlu yaptım annem tadına baktı ve bunu nasıl yiyeceksin dediYermişim gibi geliyor. Ama daha tam donmadı sanırım. (en azından sahurda donmamıştı ) Bu akşam yiyeceğim inşallah
O kadayıf hariç güzel bence menün canım.
Bu da bir bakış açısıAma gerçekten hepimiz bu hafta yoğunuz. Bayramdan sonra günlük yirmi sayfaları geçtiğimiz geçmişi okumak zorunda kalanların acı çektiği döneme döneriz diye düşünüyorum.
Güzel fikirmiş canım. Ben bu anlattığının karpuz olanını görmüştüm ama başka meyve aklıma gelmedi.Karpuz da şekerli olunca yanından bile geçmedim.
O gözlemelerden az yemişsin çok şükür. Ama tartıya az kaldığı için son günlerde daha çok dikkat etmiyor muyduk.
Günaydın canım.
Tartıya az kaldı canım. Biraz daha dikkatli olalım
Tamam canım hoşçakal.
Afiyet olsun canım ama akşam yemeği az olmamış mı?
Biliyorum canim aksamlari ozellikle az yiyorum hem dun yemegi gec yedim bide bu kilolar yuzunden pisikolojim cok bozuk biran once en azindan 70 kusurlere gelmek istiyorum
valla ayşenurum zorla yedirdiler yaaa en sonunda kalan yarısını kuzenime yedirdim küçük daha 3 yaşındayoksa günah büyüktü yani
Çocuğu alıştırma Burcu tatlıyaO zorlama kötü oluyor canım. Pazar günü akşam biz de bir yere iftara gitmiştik. Onu ye bunu ye diyorlar. Tabak dolusu getiriyorlar. Hiç sevmediğim insan profilini çizdim. Yok ben yemeyeyim bunu diyorum ısrar ediyorlar Bir tabaktan Bir kaşığa düşürüyoruz böylece ya da ablam vardı yanımda onun tabağına naklettim. Gel beraber yiyelim falan filan dedim. Artık en son kavuna laf etmeden yedim onu. Ama önemli nokta baklavadan kaçışım oldu. Bir de yemeğin ardından yola çıktık. Oturdum da oturdum. Evin içinde dolanabilseydim keşke daha iyi olurdu.
Dün ben de öyleydim canım. inşallah hemen gelirsin kendine güzelim. Sınavın sıkmasın canını iyi geçer inşallah.
canım menün gayet güzel cezalarını da yaparsın bende ramazandan sonra başlıcam inş. bugün zaten çok kötüyüm dökülüyorum kemiklerim filan sızlıyo resmencuma günü sınavım var bide
Canım böyle yıpratma kendini. Yakında 70 küsürlere gelirsin inşallah. Bozma moralini, olur mu?Biliyorum canim aksamlari ozellikle az yiyorum hem dun yemegi gec yedim bide bu kilolar yuzunden pisikolojim cok bozuk biran once en azindan 70 kusurlere gelmek istiyorum
Dün ben de öyleydim canım. inşallah hemen gelirsin kendine güzelim. Sınavın sıkmasın canını iyi geçer inşallah.
Canım böyle yıpratma kendini. Yakında 70 küsürlere gelirsin inşallah. Bozma moralini, olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?