Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir burcu ikisini gönderdi. Sen de 26yı gönderdin 27 yok. Başka kimse göndermedi.
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kaptan
Tamam Burcu

Afiyet olsun canım

merhaba guruba geleceğim dedim yine gelemedim. ev toplamakla meşgulüm..üstüne yurt dışından yeğenler geldi fırsat buldukça arada da onlara takılıyorum..kısacası bir garip halde dağınık koşturmaca devam..guruba taşınıp yerleşip oradaki düzene bakıp gelebileceğim sanırım...kilom 64.5 buradan kaçla ayrıldım onuda hatırlamıyorum..hem yorgun hem gergin hem mutlu hem gezenti hepsi var şu an...eşimi özledim oğlum babasına küstü gitti gideli babasıyla konuşmuyor.. 3 gün sabah akşam babam bu gün gelecekmi diye sordu baktı gelen giden yok telefonlarda da pas vermiyor ..ev toplayıp koliyi yapaınca babamın yanınamı gideceğiz diye sevindi babasını arattı ara tonuşalım aradım tonuşmadı paşa babasıda üzülüyor kısaca ev belli olmadı kura çekilecek o orada biz burada beklemedeyiz.. ara ara gelip yazıp çıkıyorum ya kusura bakmayın yüzümde kalmadı kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede yola devam diyorum ..sevgi ve sağlıkla kalın arkadaşlar..

Selam kızlar, bugun dısarılard işim var, annemlere gecicem ordanda.. Fırsat oldukca gelirim, gorusuruuzzz

kızlar merhabalar 14.takımdan eylül ben size çay içmeye geldim şekersiz açık ve limonlu olursa güzel olur dedim. umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi saygıyla selamlarım görüşmek üzere

Selam kızlar, bugun dısarılard işim var, annemlere gecicem ordanda.. Fırsat oldukca gelirim, gorusuruuzzz

selam canım kolay gelsin

kızlar merhabalar 14.takımdan eylül ben size çay içmeye geldim şekersiz açık ve limonlu olursa güzel olur dedim. umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi saygıyla selamlarım görüşmek üzere

hogeldin canımmmmm genelde çay şekersiz güzeldir zatennnn

Kızlar yaz oldu ben hala dondurma yemedim. Canım çok çekiyor. Yoğurtla dondurma yapsam yesem olur mu??

tabiki olabilir canımmmmmm

ben tatlı yedim kızlar ya her türlü cezaya razıyımmmm gerçekten offfff zaafıma yenildimmmm cnm felaket tatlı çekiyordu meyve filan gideririm dedim teyzemlere geldik yarım dilim kadayıf yedimmmm akşama görüşürüz kızlarrrr

Selam kardeş takımın biricik bayanları.
Ben eda.14 takımın üyesiyim. Daha önce yazmadım ama sayfanızı takip ediyorum.
Ve tebrik etmek istedim sizi. Takımın tamamı istikrarlı görünüyor. Ceza sisteminize de bayıldım.
Ara sıra kahvenizi içmeye gelirim. Sizi de bekleriz.
Kendinize iyi bakın.
Az kalorili günler :82:

selam 13.takım
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim
kocaman öpüyorum

Yyarim kilomu cok degilmi burcucuk bana kotu ornek oluyosunuz ya

hoşgeldin canım istikrar süper sizde aynı şekildesiniz canım bende sizi takip ediyorum kahve sana gurban olsun

valla maşallah ne güzel oturmuş bir takım var karşımızda

sağol canım benm

selam 13.takım
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim
kocaman öpüyorum

kaptanımız gelince ilgilencektir canım bende bakıyorum hemen

Yyarim kilomu cok degilmi burcucuk bana kotu ornek oluyosunuz ya

kızlar bugün bende mi ifade bozukluğu var siz mi beni yanlış anlıyorsunuz sabah burcu börek mi yedin dedi şimdi sen yarım kilo mu yarım kilo kadayıf yesem şimdi acilde olurdum canım ben yarım dilim o

Son düzenleme:
Pardon canim ya goz yanilmasi

sabah(10:30)
2 dilim tam bugday ekmeğin arasına peynir maydonoz
harcı koyup yumurtaya bulayıp fırınladım
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

öğle(13:30)
domates
salatalık
şekersiz çay
yarım haşlanmış patates

közlenmiş biber
6 zeytin
yarım kk peynir

ara(16:00)
yarım dilim kadayıf

akşam(17:30)
1 tabak kabak yemeği
salata

3.5 litre su
2 maden suyu
30 dk hızlı tempo yürüyüş

Kızlar bugunde pek uğrayan olmamıs, kaptan gidince takım dagılıyor mu ne
Ben de işlerimi hallettim, annemlerde uyumusum bide kızımla.. Yarın abimlere iftara davetliyiz, ertesi gün de ankaraya..

Kızlar bugunde pek uğrayan olmamıs, kaptan gidince takım dagılıyor mu ne
Ben de işlerimi hallettim, annemlerde uyumusum bide kızımla.. Yarın abimlere iftara davetliyiz, ertesi gün de ankaraya..

bence çok uyumlu bir grubuz bu nedenle hepimizin işi aynı anda oluyor

Kızlar yaz oldu ben hala dondurma yemedim. Canım çok çekiyor. Yoğurtla dondurma yapsam yesem olur mu??
Bence olur cnm
tv programlarının birinde bir tarif gördüm ama henüz denemedim.
muzu dilipleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorsun donduksan sonra dışarıda 5 dakika bekletip blendırdan geçiriyorsun dondurma oluyor.. bunu istediğin mevye ile yapabilirmişsin..
neyseki yarım dilimle yetinmişsin benimde cnm uzun zamandır peynirli künefe çekiyor..

Afiyet olsun cnm kadayıf dışında güzel bir menü..yumurtalı fırınlanmış ekmeği çok beğendin sanırım bende bir gün denemek istiyorum.kaç dakika pişiriyorsun fırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…