İnşallah canım. Bir iki aydır görmediğim insanlar Ayşenur zayıflamışsın dediler mutlu oldum. Ama aslında hiç öyleymiş gibi gelmiyor. Tartıda 75'i görmüştüm bir kez ama her zaman tartıldığım tartı olmadığı için suçu tartıya atmıştım. Sanırım bir ara gerçekten 75 olmuşum. :26:Eve döndüğümde 73 küsürdum onu biliyorum bir tek.
tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor
Kızlar aşağıdaki linkten başlayarak son mesaja kadar okumanızı istiyorum. Lütfen arada ben uyarı yapmadan da paylaşım alanını okuyunuz. Okuduğunuz zaman geri bildirim istiyorum, okuduğunuza dair
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-901.html#post31356175
40lara düşersem ancak o zaman kilo vermişim gibi gelecek herhalde
Evet heyecanla bekliyoruzDün okudum kaptan.Güzel uygulamalar.
16 ağustostaki bildirimler çook heyecanlı olacak.
tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor
40lara düşersem ancak o zaman kilo vermişim gibi gelecek herhalde
Bende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi.Ama görenler vermişsin diyor. dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..
bir tane beyaz pantolum var görümcem nişanlıyken dikmişti o zamanlar bol bile geliyordu.(6 yıl önce belki daha fazla)
1 defa giyindim bol geldiği için giyenemedim sonra olmadı zaten.Keşke yaz bitmeden onun içine girebilsem.
https://www.facebook.com/photo.php?...57653152.43052.190534957653162&type=1&theater
kızlarrrr çok hoş dimiiiiiiiiiiii
evettt..Gelinlikleri görünce bir daha evlenesim geliyor zaten..
SevgiMesaj Sayıları:
VasthaNerada:
26Temmuz: 7mesaj
27 Temmuz: 5 mesaj
Burcugncy:
26 temmuz: 5 mesaj
27 temmuz: 15 mesaj
Seyyah2806:
26 tem: 9 mesaj
27 temmuz:-
Ozlem:
26 temmuz: 3 mesaj
27 temmuz: 0 mesaj
Eksiklikler var hala. :26:
Ayu o önceden anca olan pantolonların belden düşmesi zaten harika bi duygu özlem yaaa dimiii:))Bende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi.Ama görenler vermişsin diyor. dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..
bir tane beyaz pantolum var görümcem nişanlıyken dikmişti o zamanlar bol bile geliyordu.(6 yıl önce belki daha fazla)
1 defa giyindim bol geldiği için giyenemedim sonra olmadı zaten.Keşke yaz bitmeden onun içine girebilsem.
Eveeetttthttps://www.facebook.com/photo.php?...57653152.43052.190534957653162&type=1&theater
canım psikolojini bozarsan o kilolar gitmiyoyapma bunu kendine olur mu
biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Girersin canım. O kilolar gidecekBende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi.Ama görenler vermişsin diyor. dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..
Evet canım güzelmiş yani öyle sanırımhttps://www.facebook.com/photo.php?...57653152.43052.190534957653162&type=1&theater
Teşekkürler canım.Sevgi
26 temmuz :1 mesaj
27 temmuz:7 mesaj
Canım her şey yoluna girecek. Vereceksin o kiloları. Yüreğini ferah tut.biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Girersin canım. O kilolar gidecek
Evet canım güzelmiş yani öyle sanırımBir kez daha bu tip şeylere uzak olduğumu anladım.
Teşekkürler canım.
Kaptan sevginin mesaj sayısıyla yeniden yazmama gerek yok değil mi?
Canım her şey yoluna girecek. Vereceksin o kiloları. Yüreğini ferah tut.
süper gidiyorsun sevgicim maşallahGunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haslanmis yumurta
Domates salatalik yesillik
1 dilim peynir 2 tane zeytin
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
Yagsiz sut 1 kase nesfit
1 tane elma 1 tane salatalik
Aksam 20.00
1 corba (icinede nohut,kiyma.bulgur vardi ismini bilmiyorun)
2 yk cacik
2 yk firinda karnibahar
3,5 litre su ogle 30 dakika leslie spor dun az oldu ama kizim cok huysuzdu dun hic firsat bulamadim
gayet güzel afiyet olsun30 Temmuz Salı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 hurma
2 kk peynir
2 dilim ekmek
salatalık
Akşam:
2 incir
yarım kase tarhana çorbası (börülceli)
4 kaşık yahni
salata ve salata
1 bardak çay
Su 3 lt (Burcu dünkü su cezamı gerçekleştirdim.Cumaya kadar 3lt demiştin cuma hariç mi canım? Bir de geçen haftadan kalma 3.5 lt su cezam var bir tane.)
Kızlar bayramda memlekete gideriz diye düşünüyordum ama gitmeyecekmişiz sanırım. Bunu o hafta spora başlayarak değerlendirmeyi düşünüyorum.Spor cezalarımı o hafta tamamlarım kızlar.
Ayrıca kızlar bayramda dikkat etmemiz çok önemli. Her taraftan tehlikeye açık olacağız. Sürekli etrafımızda tatlılar, misafirler, misafirlikler olacak derken kilo almayalım.
https://www.facebook.com/photo.php?...57653152.43052.190534957653162&type=1&theater
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?