Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor

tatlım vücut senin olduğu için hiç zayıflamamışsın gibi gelio bende mesela hala 76 kilo gibiyim hiç 14 15 kilo vermedim gibi geliyor ama insanlar verdğin 5 kiloyu bile farkediyor

40lara düşersem ancak o zaman kilo vermişim gibi gelecek herhalde

Bende hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi. Ama görenler vermişsin diyor. dün annemlerle,eşimle yürüyoruz eşime bebek arabasını biraz alırmısın dedim.pantolonum düştü rahat edemiyorum onu kaldırim dedim..3-3,5 yıl önce almıştım 30 beden.Ama düğmesini kapattığım zaman göbişim pörtlüyordu çok fena zaten bebişten sonra hiç olmadı.Şimdi giyindiğim zaman aşağı kayıyor biraz..

bir tane beyaz pantolum var görümcem nişanlıyken dikmişti o zamanlar bol bile geliyordu.(6 yıl önce belki daha fazla)
1 defa giyindim bol geldiği için giyenemedim sonra olmadı zaten.Keşke yaz bitmeden onun içine girebilsem.

Son düzenleme:

o zaman hop bir iki üç özlem o pantolon giyilecek

inşallah burcu inşallah metreyi bulamadım ölçecektim pantolonu

Bir zamanlar 50 kilo bile değildim.

Sevgi
26 temmuz :1 mesaj
27 temmuz:7 mesaj

Ayu o önceden anca olan pantolonların belden düşmesi zaten harika bi duygu özlem yaaa dimiii:))
Eveeetttt

Girersin canım. O kilolar gidecek

Evet canım güzelmiş yani öyle sanırım Bir kez daha bu tip şeylere uzak olduğumu anladım.

Sevgi
26 temmuz :1 mesaj
27 temmuz:7 mesaj
Teşekkürler canım.
Kaptan sevginin mesaj sayısıyla yeniden yazmama gerek yok değil mi?

biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Canım her şey yoluna girecek. Vereceksin o kiloları. Yüreğini ferah tut.

inan bende çok uzaktım bebegim ya tüm arkadaşlarım ayyy gelinliğe bak filan derdi düğüne giderdik kıyafet eleştirirlerdi filannnn ama hiç alakam olmazdı ama şimdi ben tamda öleyim

süper gidiyorsun sevgicim maşallah
gayet güzel afiyet olsun

evet çok beğendim

muhabbetiniz bol olsun kızlar. ben çoookkk yoğunum. ay sonu sendromu yaşıyorum. tam maaşları yatırdım gerizekalı adamın biri temmuz ayına ait rapor gönderdi. çıldırmaya az kaldı yanii

ayşenura 27 temmuz msj sayısını göndereceğim 29-30-31 kime gönderiliyor. 3 gündür msj sayıları gönderemiyorum

kızlar çıkmam lazım. msj sayılarımı bu seferlik buraya yazıyorum.

29 temmuz..........13
30 temmuz...........4
31 temmuz...........7

yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…