Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcu yiyormuş gibi yap o zaman ya da kaşık kadar kalarak mutluyum de e Gencay da haklı. Birbirinize destek olup tatlılardan kaçın bence.

Burcu yiyormuş gibi yap o zaman ya da kaşık kadar kalarak mutluyum de e Gencay da haklı. Birbirinize destek olup tatlılardan kaçın bence.

öle yapcaz canım zaten ama ben şu an gencay ı durduramıyorum yemek konusunda çünkü evde fazla yemek pişmio herkes yemek ayırıyor anası ne ğişirse bilemio kadın ve ekmeği çok yiyolar evlenene kadar böle gidecek evlenince zaten eve normal ekmek girmeyeceği için sıkıntı yok

Yaparsın canım. Öyle düşünme. Hem sınav yaklaştıkça çalışma verimi de yükseliyor

ayyyy inş. canım ya

Annem bu hafta tam havasında. Mantılar mı dersiniz tatlılar mı dersiniz böyle şeylere taktı bu hafta. Acı çekiyorum evde. Hayır annem kahvaltıda bamya yemeği pişirip onu yiyecek kadar sebze sever biri ama bu hafta böyle bir garip oldu. Neymiş canı istiyormuş. Bayramda iyice abartır diye korkmuyor değilim. Yanlız iyi kaçıyorum onu farkettim. Eskiden olsa ohoo yarısını ben yemiştim o yaptıklarının. Ne mide varmış bende öyle

Bir de benim telefon bozuldu. Evde internet yok akşamları bilgisayardan cep telefonu hattım üzerinden bağlanıyordum. Telefon bozulunca akşamları giremem bir süre. Bugün tamire bırakacağım telefonu. Kısa zamanda düzelir inşallah.

Burcu'nun gücü adına!! Yemek seçme konusu çok sıkıntılı canım. Benim ev arkadaşım çok yemek seçerdi. Sebze yemiyordu. Tam bir abur cuburcuydu. Öyle olunca zamanla yemek yapmaktan soğudum. Saçma sapan şeylere sardım ben de. Eh kilo almak kaçınılmaz oluyor böyle. En büyük korkularımdan biri yemek seçen biriyle evlenmek Burcu.

ayyyyy canım valla annem değilde bizdede teyzeler çok havasında yaa hatunlar mutfaktak çıkmıyor haa o yüzden gidesim gelmiyor inş. düzelir canım ya

yok tatlım gencay yemek seçmiyor kardeşi ve babası çok seçio gencay bi tek patlıcam yemez. ama baba ve kardeş adamlar devamlı et yiyolar tavuk yiyolar sebze hiç yenmio ve kişi başı nerdeyse bi ekmek yiyolar günlük durduramıyorlar ekmekte bilirsin bi başladı mı duramıyorsun bende irademe hayran klıyorum oraya gidince ekmeğe elimi sürmüyorum. bide yemek yeme alışkanlıkları çok iyi değil babadan ne gördülerse o aslında doğuluların yemek kültürleri iyidir ama bunlarda çok yok öle tek bildikleri et döner küflü peynir ekmek adamlar salatanın yüzüne bile bakmıyorlar sofrada et olunca o kdar yani ama gencayım minnoşum Allah'tan iyi yani ortam gördüğü için okurken filan bi tek patlıcan yemiyo bamya pırasa bile yiyo şükürler olsun

ayyyyy canım valla annem değilde bizdede teyzeler çok havasında yaa hatunlar mutfaktak çıkmıyor haa o yüzden gidesim gelmiyor inş. düzelir canım ya
Suya yüklen Burcu olmadı kaç git
Bamya Pırasa yiyorsa tamamdır Burcu.

tavuk tantuni ekmek arası değil demi özlemcim. bizim burda hep ekmek arası satılıyor da. zaten ekmek arası olsa ekstra kebap ekmeği yemezdin heralde

kola olmamış ayran daha güzel olurdu yanında.
yok cnm ekmek arası değil.Görümcem evde yaptı.
kola konusunda haklısınız

Afiyet olsun cnm ama iftar fazla olmuş sarmalar ve güllaç olmasa iyi olurdu..

Menün güzelde akşam yemeğin az olmuş sanki.

Burcucum görüşemedik son zamanlar pek gelemiyorum bu aralar
inşallah 60'ı bozarsın bu hafta..

ay yiyo ayşenurum ya arada bi yapıyorum onada götürüyorum bayılıyor
eheh iyi o zaman canım. Bamyayla pırasa en sevdiğim yemekler bu arada. Olsa da yesem şimdi.

Bir de ben yarın oruç tutmayacağım. Dişçide randevum var. Ama cuma günü de oruçlu olacağım. Bugün mü tartılayım?
Fazla çıkacağım diye de korkuyorum. Tuvalet problemim sürüyor. Hareketsizlikten de oluyormuş. Aslında benim ondan olabilir. Tüm gün masadayım genelde. Bu da aşırı ağrı yapıyor bacaklarımda falan.

Burcucum görüşemedik son zamanlar pek gelemiyorum bu aralar
inşallah 60'ı bozarsın bu hafta..

valla bilmiyorum özlemim tartılmadım da ama hani bi ara 66 65 te takıldım ya tam o zaman gibi hissediyorum kendimi bide bu hafta düzensiz beslendim gibi geldi bana bilmiyorum yani kuzucum

tatlım yarın tutmıcaksan cuma tutcaksan sahurdan önce tartılcan ama büyük ihtimal 100 200 fazla çıkcan bu hafta

Mesaj Sayıları:

VasthaNerada:
26Temmuz: 7mesaj
27 Temmuz: 5 mesaj

Burcugncy:
26 temmuz: 5 mesaj
27 temmuz: 15 mesaj

Seyyah2806:
26 tem: 9 mesaj
27 temmuz:-

Ozlem:
26 temmuz: 3 mesaj
27 temmuz: 0 mesaj

Eksiklikler var hala. :26:

Mesaj Sayıları:

VasthaNerada:
26Temmuz: 7mesaj
27 Temmuz: 5 mesaj

Burcugncy:
26 temmuz: 5 mesaj
27 temmuz: 15 mesaj

Seyyah2806:
26 tem: 9 mesaj
27 temmuz:-

Ozlem:
26 temmuz: 3 mesaj
27 temmuz: 0 mesaj

Eksiklikler var hala. :26:

ellerine sağlık canım

Tamam canım o zaman perşembeyi cumaya bağlayan gece sahurdan hemen önce tartılacağım. İnşallah +da çıkmam

inş. çıkmazsın tatlım akşam yemeğini erken ye biraz 6 yı geçirme mesela tabi mümkünse

ellerine sağlık canım

inş. çıkmazsın tatlım akşam yemeğini erken ye biraz 6 yı geçirme mesela tabi mümkünse

Zaten canım akşam yemeği yiyemeyeceğim geç saatte öğle yemeği yemiş olurum ya da erken saatte akşam yemeği Saat beşte randevum dolgudan sonra bir süre zaten bir sey yemem yasak olur herhalde.

o zamn sıkıntı çıkmaz canım
İnşallah canım. Bir iki aydır görmediğim insanlar Ayşenur zayıflamışsın dediler mutlu oldum. Ama aslında hiç öyleymiş gibi gelmiyor. Tartıda 75'i görmüştüm bir kez ama her zaman tartıldığım tartı olmadığı için suçu tartıya atmıştım. Sanırım bir ara gerçekten 75 olmuşum. :26:Eve döndüğümde 73 küsürdum onu biliyorum bir tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…