Tabi şok olacak canım. Fıstık gibisin. Hedefine daha da yakın olacaksın. Bugünlük bir şeydir bu motivasyon eksikliği.
umarım öledir canım yaa
kaptişim noldu niye bozmak zorunda kaldın iyisin dimiiievde ne varsa yap kaptiş zorlama kendini yaa
Elbette öyledir canım. Kilo vermeye devam edeceksin hedefine yakın zamanda ulaşacaksın.
Ben çıkıyorum kızlar. Bugün işten erken çıkacağım. (yarım saat sonra) O arada bitirmem gereken şeyler var. Yarın girerim ancak artık. Öpüyorum hepinizi.
Yok canım allaha şükür önemli bişey değil Regl oldum.Ama bu kez acaip sarstı nedense. İyi hissetmiyorum kendimi. :26:
evettAyu o önceden anca olan pantolonların belden düşmesi zaten harika bi duygu özlem yaaa dimiii:))
biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Yok canım allaha şükür önemli bişey değil Regl oldum.Ama bu kez acaip sarstı nedense. İyi hissetmiyorum kendimi. :26:
bu kalori hesaplamalarını neye göre yaptın canım
Güncel Kilonuz : kg. Güncel kilonuza göre günlük kalori ihtiyacınız : 2413 Kal.
: 60 kg. Hangi tarihe kadar? Örn: 2013-07-31 : Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori : 1874 kal. Hedefinizi tamamlamanız için 20 gün
[TD="class: fcs"]Hedef kilonuz[/TD]
olan biten olması gereken bu kızlar şimdilik
Slm kızlar gelmedim bugün. Tembel tembel uyudum üzerimde bir ağırlık vardı. Az öncede orucumu bozmak zorunda kaldım.Sanırım benim ramazan ayım burda kapandı. İnşallah erken biter de son günler tutabilirim. Bu arada iftar için yemeğim yok. Fikriniz var mı ne yapabilirim. Çorba ve salata garanti yanına ana yemek lazım :26:
Çk yorma kendini kaptan. Evde ne var ona göre bir şeyler aklımıza gelir belki :26:
Yeni mi farkettin BurcuTakıldığım şey ev işleri filan değil yeterince ailemden ayrı yaşadım zaten. O konuda sıkıntım olmageçmişz ama ne bileyim düşüncesi bile yorucu yıpratıcı. Ay neyse bugün tam negatif havamdayım.
Dedim ki acaba hepimiz böyle tablo mu hazırlayacağız acaba?düşersin canım 60ın altına bu iki hafta içinde. Tatile ne zaman gideceksin?
selam kızlar. Tlf yine kafayı yedi. alıntı yaptığım mesajların altına cevap yazamıyorum.
neyse yemek yaptım şimdi. güveçte nohut. bu akşam oğlanı eşim alacak onlar gelene kadar dinlemeyim biraz dedim. bugün yorucu bir gündü.
nohut un yanında bulgur pilavı var ama yarın tartı günü benim için. o yüzden sadece nohut yiyecegim. herkese hayırlı iftarlar şimdiden. öptüm
evettçuval gibi olupta hiç giyilemeyeceği zamanlarıda dört gözle bekliyorum tuba. inşallah
Sen kendi kendini strese sokuyorsun bence. bende eski fotoğraflara bakıp bakıp üzülürdüm.yine zaman zaman oluyor.sanki o resimdeki ben değilim gibi dağlar kadar fark var arada. 35 kilo az değilinşallah eskiye yakın bir görüntü yakalarız. Sen yeterki iste sakın vazgeçme gidecek o vıcık vıcık yağlar.
Çok ama çok sağlıksız olmuş menülerin. Ben sana günlük 250 toplam 5 gün ip atlama cezası veriyorum canım. Yani toplamda 1250 tane ip atlamış olacaksın.pazar sabah ve öğle yemeği yemedim. Akşam:
1 servis kaşığı mantarlı tavuk yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase süt çorbası
1 kase cacık
bir saat sonra bir dilim kavun
çay
Su 1.5 lt
pazartesi
sabah:
2 dilim etimek
2kk peynir
4 tane üzüm
Öğle:
1 incir
akşam ( çok erken saatte)
2 dilim ekmek
2 kk peynir
su yarım litre
Bu akşam diş tedavim yapıldı. Ondan su içemedim akşam. Gündüz de kendi ihmalim.
Cezam nedir??
Sen dert etme canım grubu. Hallet işlerini öyle gel ama kilon çok ama çok fazlalaşmış. Bu arada dikkat etmeye çalışsan çok iyi olur. Ara ara gel güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman öpüyorum seni.merhaba guruba geleceğim dedim yine gelemedim.ev toplamakla meşgulüm..üstüne yurt dışından yeğenler geldi fırsat buldukça arada da onlara takılıyorum..kısacası bir garip halde dağınık koşturmaca devam..guruba taşınıp yerleşip oradaki düzene bakıp gelebileceğim sanırım...kilom 64.5 buradan kaçla ayrıldım onuda hatırlamıyorum.. hem yorgun hem gergin hem mutlu hem gezenti hepsi var şu an...eşimi özledim oğlum babasına küstü gitti gideli babasıyla konuşmuyor.. 3 gün sabah akşam babam bu gün gelecekmi diye sordu baktı gelen giden yok telefonlarda da pas vermiyor ..ev toplayıp koliyi yapaınca babamın yanınamı gideceğiz diye sevindi babasını arattı ara tonuşalım aradım tonuşmadı paşa babasıda üzülüyor kısaca ev belli olmadı kura çekilecek o orada biz burada beklemedeyiz.. ara ara gelip yazıp çıkıyorum ya kusura bakmayın yüzümde kalmadı kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede yola devam diyorum .. sevgi ve sağlıkla kalın arkadaşlar..
Burcu' cum sende 3 gün, günlük 250 defa ip atlıyorsun.ben tatlı yedim kızlar ya her türlü cezaya razıyımmmm gerçekten offfff zaafıma yenildimmmm cnm felaket tatlı çekiyordu meyve filan gideririm dedim teyzemlere geldik yarım dilim kadayıf yedimmmmakşama görüşürüz kızlarrrr
Künefenin peynirsizimi var ki Özlem peynirli diyosun. Hastasıyım ben künefenin. Zaten nerden bulaştıysam Antakya yaBence olur cnm
tv programlarının birinde bir tarif gördüm ama henüz denemedim.
muzu dilipleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorsun donduksan sonra dışarıda 5 dakika bekletip blendırdan geçiriyorsun dondurma oluyor..bunu istediğin mevye ile yapabilirmişsin..
neyseki yarım dilimle yetinmişsin benimde cnm uzun zamandır peynirli künefe çekiyor..
Afiyet olsun cnm kadayıf dışında güzel bir menü..yumurtalı fırınlanmış ekmeği çok beğendin sanırım bende bir gün denemek istiyorum.kaç dakika pişiriyorsun fırında
Kola ve hamburger ekmeği olmamış canım. Kola için sana da ip atlama cezası veriyorum. 3 gün 250 ip atlama.
bugünkü menüm
gece nesfit+süt yiyecektim yerken hiç tat almadım midem bulandı yiyemedim
20:00
evde hamburger yaptık
2 küçük hamburger ekmeği
(avuç içi büyüklüğünde)
2 köfte
domates
1 bardak kola içtim
21:00
1 soda
2 litre su
1 saat 15 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Tuba Tuba Tuba bu ne biçim bir menü böyle. Ne bu gözlemeler. Bide üstüne çikolata. Sana da haftanın 5 günü 250 tane ip atlama cezası. Bu haftaki cezalarımın hepsi ip atlama olacak.Bugunku menum
Sahur
2-3 lokma gözleme
1 servis kasıgı karısık kızartma ( teflonda cevirdim, kızrtmadım)
Peynir
İftar
2 yemek kasığı tavuklu mantar sote
2-3 servis kasıgı karısık kızartma
1 yemek kasıgı bulgur pilavı
Avuc içi kadar kıymalı gözleme
3 minik çikolatareglim mi yaklasıyor nedir, kendime hakim olamadım
Su 2-2,5 lt
Spor
300 mekik
Senin menü daha bir rezalet Burcu' cum yaaaa. Gerçekten çok ağır olmuş menü. Sende haftanın 5 günü 250 tane ip atlıyorsun.günaydınlar , dünkü menüm
sahur
1 kase nesfit-süt
3 tane N**** (Siyahi) bisküvi
iftar
1 kase buğdaylı ve nohutlu yoğurt çorbası
1 karnıyarık
1 tavuk bagetinin yarısı
3 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık kadar salata
1 tabak çok ince sarılmış yaprak sarması( bunu pilav niyetıne yemiş oldum)
1 dilim güllaç(ben yaptım)
sarma ve güllaç için ceza verebilirsiniz tabıkı. ama güllaç acayıp hafif olmuştu 1 lt süte 1 bardak şeker koydum.
sarmanın pirinçleri de 2 yemek kaşığı pilava eşit.
farkındaysanız pide yemedim
neyse bahane yok tabıkı
su 3 lt
yürüyüş. yıne çooookkkk
Aynen canım Bi zamanlar Gencay' la aynıymışsınız. Yani kilolar yakın görünüyor fotolarda. Ama şimdi sen onun yanında incecik sülün gibi duruyorsun. Tekrardan maşallah sana. İnşallah evlenince Gencay da zayıflar.benim için bayram fena kuzum ya kendi ailem neyse onlar çok ısrar etmezler bi 2 teyzem var onlar ısrar ederler ama gencay ın tarafına gidince aman allahım yavrum kaşık kadr kalmışın ye şundan da filan hepsi şehir dışında geliyo bi tanede yurt dışından geliyr gencay a dedim valla ortak tabak alalım yiyelim yoksa bayram sonu ben verdiğimi geri alcam dedim oda zaten dio ki o kadar yersek iyice yuvarlak olurum dio şişman da biraz ımmm şey bayaaaaa şişman
Kızlar mesaj sayıları gerçekten çok kötü. Bayram öncesi çok söylemek istemiyorum ama lütfen kendimize gelelim artık. Çünkü motivasyonumuz kalmıyor bu şekilde. Bu arada not aldım bütün mesaj sayılarını. Kendiminkini bi sayabilsem yayınlayacağım ama sayamadım henüz.Mesaj Sayıları:
VasthaNerada:
26Temmuz: 7mesaj
27 Temmuz: 5 mesaj
Burcugncy:
26 temmuz: 5 mesaj
27 temmuz: 15 mesaj
Seyyah2806:
26 tem: 9 mesaj
27 temmuz:-
Ozlem:
26 temmuz: 3 mesaj
27 temmuz: 0 mesaj
Eksiklikler var hala. :26:
Burcu bayıldım gelinliğe. Bu arada ben ideal kiloma yani hedefime ulaştığım zaman yeniden gelinlik giyeceğim inşallah. Böyle bişey olursa süper olur.https://www.facebook.com/photo.php?...57653152.43052.190534957653162&type=1&theater
kızlarrrr çok hoş dimiiiiiiiiiiii
Sevgi' cim merak etme sonuna kadar yanındayız ve desteğimiz hep seninle. Yeter ki sen vazgeçme.biliyorum burcucuğum ama bu kilolarım yuzunden evliliğim kötu gidiyor eskı fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum bazen ama sizinde desteğinizle bu işi başarıcam eminim:)
Notumu aldım canım.kızlar çıkmam lazım. msj sayılarımı bu seferlik buraya yazıyorum.
29 temmuz..........13
30 temmuz...........4
31 temmuz...........7
yarın görüşmek üzere
Ellerine sağlık Burcu' cum yaaa. Elim değmedi bi türlü liste yapmaya. Hemen listeyi genişletip yeniden yayınlıyorum. Bayram içinde bişeyler düşünelim.mesaj sayıları
29-30 temmuz----0zlem
31temmuz-1 agustos----burcugncy
2-3 agustos----elifimsuyum
Normalde ayın 3 ünde olması gerekiyordu. Doğumdan sonraki 3. reglim olacak bu diğer ikisi hep ayın 3. de oldu. Bu üç gün öne attı. Eskiden hep 4 gün öne atardı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak. Aynen canım bende iki gündür hiç bir iş yapamıyordum. Elim kolum kalkmıyordu. Demek ki oruç ve regl güçsüz bıraktı beni. Şimdide bacaklarım sızlıyor.
görüşürüzzzz canımmmmmmmm
ay kaptişim ya sen son günlerinde bekliyordun erken mi oldun bide bünye zayıf düştüğü için öle olmuştur bende orucum bozmk zorunda kalmıştım o gün gözümü kapatınca uyuyasım geliyordu hiç elimi kaldırmak istememiştimdikkat et kendine kaptişim
Aynen Özlem' cim. Aslında öğlen gibi oldu. Ama tam emin olamadım akıntı gibi koyu renkli bişeydi. Bekledim biraz akşama doğruda tamamen oldu. Zaten hemen bozdum beklemedim.Oruçlu oruçlu denk geldi o yüzden halsiz düşmüşsündür. Fazla yorma ve aç bırakma kendini.
Ben inanıyorum sana canım. Eminim ki başaracaksın. Bu arada lütfen bol bol fotoğraf çekin ve resimlerin altına kaç kilo olduğunu not al. İlerde başarını fark edebilmen için süper bişey olacak.Cok kararliyim canim bu sefer eski halime geri donucem kimse icin degil sadece kendim icin ...kmseyede yapamadi dedirtmeyecegim kasim sonuna kadar kendime sure verdim kasimin son gunu tartida 60 i gorucem sonrada kizimi alip alisverise cikicam
sabah(11:15)
2 yumurtadan tereyağlı omlet
6 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay
1.5 dilim ekmek
öğle(15:00)
patlıcan salatası
6 zeytin
1 kase yoğurt
akşam(20:00)
1 ızgara göğüs
fırında domatesli patlıcan biber
salata
yarım dilim ekmek
3.5 litre su
1 maden suyu
Bütün geçmişi okudum kızlar sadece kızacağım mesajları alıntıladım yoksa sabaha kadar ancak cevaplardım alıntıları.Tuba da fark etmiş sanırım ben olmadığım zamanlarda sizlerde biraz gevşeme oluyor. Herkes kaçamak yapmış Sevgi haricinde. Tebrik ediyorum Sevgi' cim seni. Kimse kimseye cezada vermemiş. Ben hemen sıralıyorum cezaları. Çok ama çok sağlıksız olmuş menülerin. Ben sana günlük 250 toplam 5 gün ip atlama cezası veriyorum canım. Yani toplamda 1250 tane ip atlamış olacaksın.
Sen dert etme canım grubu. Hallet işlerini öyle gel ama kilon çok ama çok fazlalaşmış. Bu arada dikkat etmeye çalışsan çok iyi olur. Ara ara gel güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman öpüyorum seni.
Burcu' cum sende 3 gün, günlük 250 defa ip atlıyorsun.
Künefenin peynirsizimi var ki Özlem peynirli diyosun. Hastasıyım ben künefenin. Zaten nerden bulaştıysam Antakya yaAdamlardaki damak tadı başka hiç bir memlekette yok. Ama sen künefe felan yeme yoksa çok büyük cezalar gelir ona göre.
Kola ve hamburger ekmeği olmamış canım. Kola için sana da ip atlama cezası veriyorum. 3 gün 250 ip atlama.
Tuba Tuba Tuba bu ne biçim bir menü böyle. Ne bu gözlemeler. Bide üstüne çikolata. Sana da haftanın 5 günü 250 tane ip atlama cezası. Bu haftaki cezalarımın hepsi ip atlama olacak.
Senin menü daha bir rezalet Burcu' cum yaaaa. Gerçekten çok ağır olmuş menü. Sende haftanın 5 günü 250 tane ip atlıyorsun.
Aynen canım Bi zamanlar Gencay' la aynıymışsınız. Yani kilolar yakın görünüyor fotolarda. Ama şimdi sen onun yanında incecik sülün gibi duruyorsun. Tekrardan maşallah sana. İnşallah evlenince Gencay da zayıflar.
Kızlar mesaj sayıları gerçekten çok kötü. Bayram öncesi çok söylemek istemiyorum ama lütfen kendimize gelelim artık. Çünkü motivasyonumuz kalmıyor bu şekilde. Bu arada not aldım bütün mesaj sayılarını. Kendiminkini bi sayabilsem yayınlayacağım ama sayamadım henüz.
Burcu bayıldım gelinliğe. Bu arada ben ideal kiloma yani hedefime ulaştığım zaman yeniden gelinlik giyeceğim inşallah. Böyle bişey olursa süper olur.
Sevgi' cim merak etme sonuna kadar yanındayız ve desteğimiz hep seninle. Yeter ki sen vazgeçme.
Notumu aldım canım.
Ellerine sağlık Burcu' cum yaaa. Elim değmedi bi türlü liste yapmaya. Hemen listeyi genişletip yeniden yayınlıyorum. Bayram içinde bişeyler düşünelim.
Normalde ayın 3 ünde olması gerekiyordu. Doğumdan sonraki 3. reglim olacak bu diğer ikisi hep ayın 3. de oldu. Bu üç gün öne attı. Eskiden hep 4 gün öne atardı. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak. Aynen canım bende iki gündür hiç bir iş yapamıyordum. Elim kolum kalkmıyordu. Demek ki oruç ve regl güçsüz bıraktı beni. Şimdide bacaklarım sızlıyor.
Aynen Özlem' cim. Aslında öğlen gibi oldu. Ama tam emin olamadım akıntı gibi koyu renkli bişeydi. Bekledim biraz akşama doğruda tamamen oldu. Zaten hemen bozdum beklemedim.
Ben inanıyorum sana canım. Eminim ki başaracaksın. Bu arada lütfen bol bol fotoğraf çekin ve resimlerin altına kaç kilo olduğunu not al. İlerde başarını fark edebilmen için süper bişey olacak.
Menün çok güzel Burcu' cum afiyet olsun.
Gelelim benim menülerime. Dünü pek hatırlamıyorum ama cezalık olan kısmı iyi hatırlıyorum. Misafirlikteydik. İftarı hatırladığım kadarıyla yazayım.
2 servis kaşığı yoğurtlu çorba
Sayısını bilmiyorum ama kıymalı yaprak sarma ( pirinç çok azdı)
Yine sayısını hatırlamıyorum köfte
Yoğurt, şalgam
Çok ısrar ettiler. Bende dayanamadım. Konya nın su böreği meşhurdur. Sadece bir ısırık aldım geri kalanı eşim yedi.
Aynen bir ısırıkta kaymaklı ekmek kadayıfından aldım.
Her türlü cezaya razıyım.
Bugün ki menüm
Sahur
Peynirli omlet
Domates, salatalık
Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tane nugget
1 çay kaşığı çikolata
saat 16:00 gibi
1 minik elma
Yarım şeftali
İftar
6-7 tane bulgurlu gül dolması, sarmısaklı yoğurt vardı üstünde
Tavada domatesli ve biberli sosun üstüne yoğurt döküp yedim
1 kase mercimek çorbası
Bol su.
Evet bakalım geçen günde bir cezam vardı ama ne olduğunu kimse söylemedi. Tulumba tatlıları için. Ceza bekliyorum.
cezam anlaşıldı kaptiş yarın başlıyorum atlamayabayram için derken kaptiş mesela ne :44:
madem ip atlıyoruz kaptiş geçen tulumbalarlaa birlikte 6 gün 200 ip atlama diyelim mi?
Paylaşımlar için demiştim canım. O zaman ben şöyle bir teklif sunuyorum. İtirazı olan yazabilir. Yeni bir fikri olan varsa eğer söyleyebilir. Değerlendiririz hep birlikte.
Arife günü dahil bayram boyunca paylaşım yapmamıza gerek yok. Ama herkes günlük mutlaka menüsünü yazmak zorunda. Menüleri özellikle takip edeceğim. Bayramda İzmir' de olacağım inşallah ama mutlaka ve mutlaka takip yapacağım. İpin ucunu bırakırsak eğer toparlayamayacağız.
Tamamdır canım bana uyar.Madem yedim cezamı çekeceğim paşa paşa
O zaman güncel cezalar şu şekilde;
Ayşenur : 5 gün günde 250 tane ip atlama
Burcu : 3 gün günde 250 tane ip atlama
Özlem : 3 gün günde 250 tane ip atlama
Tuba : 5 gün günde 250 tane ip atlama
Seyyah : 5 gün günde 250 tane ip atlama
Ebru : 6 gün günlük 200 tane ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?