Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inan bende çok uzaktım bebegim ya tüm arkadaşlarım ayyy gelinliğe bak filan derdi düğüne giderdik kıyafet eleştirirlerdi filannnn ama hiç alakam olmazdı ama şimdi ben tamda öleyim
Yok canım düğünde kıyafet eleştirisi seviyesine hiç bir zaman gelemem. Düğünlere gitmiyorum çünkü. Bilmiyorum bazen hoşuma gidiyor bu tip şeyler ama çok nadiren oluyor.

29-30-31 kime bilmiyorum canım.

bende hiç hazetmezdim ama evlilik denildiğinden beri çok dikkatliyim çevreme

Kaptan aşağıda mesaj sayılarının güncellenmiş hali var.

Mesaj Sayıları:

VasthaNerada:
26 Temmuz: 7 mesaj
27 Temmuz: 5 mesaj

Burcugncy:
26 temmuz: 5 mesaj
27 temmuz: 15 mesaj

Seyyah2806:
26 tem: 9 mesaj
27 temmuz: 2 mesaj

Ozlem:
26 temmuz: 3 mesaj
27 temmuz: 0 mesaj

elifimsuyum

26 temmuz :1 mesaj
27 temmuz:7 mesaj

mesaj sayıları

29-30 temmuz----0zlem

31temmuz-1 agustos----burcugncy

2-3 agustos----elifimsuyum

Ehehe evlilik denilince değişiyor yani Bilmiyorum Burcu benim daha oralara on yıl varmış gibi geliyor.

senin yaşın kç ki tatlım. ya aslında gencay çıkana kadar karşıma bende 30 yaşıma kadar evlenmicem derdim sonra gencayla amannn çıkayım gitsin diyip bi ilşkiye başladım aynı şekilde oda öle çünkü hüsranla bitmiş uzun süreli aşklardan çıkmıştık sonra aşka dönüştü bi baktım hadi evlenelim olmuş çeyizler hazırlnmaya başlanmış filan :78::81:

Güncel Kilonuz: kg.
Güncel kilonuza göre günlük kalori ihtiyacınız:2413 Kal.

:60 kg.
Hangi tarihe kadar? Örn: 2013-07-31:
Hedefinize göre günlük almanız gereken kalori:1874 kal.
Hedefinizi tamamlamanız için20 gün

[TD="class: fcs"]Hedef kilonuz[/TD]

olan biten olması gereken bu kızlar şimdilik

Son düzenleme:
mesaj sayıları

29-30 temmuz----0zlem

31temmuz-1 agustos----burcugncy

2-3 agustos----elifimsuyum

Tamam not aldım canım.
Hayırlı olsun canım. Allah devamına erdirsin. Bazen hiç belli olmuyor ablam mesela çat diye evlendi. Eniştem sınıf arkadaşıydı evlenme teklifi etti falan derken o yıl evlendiler. Halbuki daha ablamla o yaz için plan yapıyorduk.
21 canım yaşım. Asla istemiyorum gibi değil aslında ama evliliği idare edebilecek biri değilim sanki. :26:

Slm kızlar gelmedim bugün. Tembel tembel uyudum üzerimde bir ağırlık vardı. Az öncede orucumu bozmak zorunda kaldım. Sanırım benim ramazan ayım burda kapandı. İnşallah erken biter de son günler tutabilirim. Bu arada iftar için yemeğim yok. Fikriniz var mı ne yapabilirim. Çorba ve salata garanti yanına ana yemek lazım :26:

aaa yaşıtmışız bizzz ben idare ederim canım ya çalışan anne çocuguyum ve evdeki her iş bana bakıyor az çok burda görüyorsun o nedenle hiç sıkıntım olmaz diye umuyorum bide beyinler uyuşunca gerisi geliyor yaw

kaptişim noldu niye bozmak zorunda kaldın iyisin dimiii evde ne varsa yap kaptiş zorlama kendini yaa

Bu tabloyu ne yapacağız Burcu??

Bu tabloyu ne yapacağız Burcu??

bu benim tablom kuzucum güncel kilom hedefim günlük almam gereken kalori filan öle yaptım ama bu hafta çok cozuttum bilmiyorum ytani haftaya zaten niyetli olcam tatile gitmeden 60 ın altına düşmek istiyorum hatta mümkünse hedefime ulaşmış olmak istiyorum fakat şu an ilk hedefim 60

Çk yorma kendini kaptan. Evde ne var ona göre bir şeyler aklımıza gelir belki :26:
Yeni mi farkettin Burcu Takıldığım şey ev işleri filan değil yeterince ailemden ayrı yaşadım zaten. O konuda sıkıntım olmaz ama ne bileyim düşüncesi bile yorucu yıpratıcı. Ay neyse bugün tam negatif havamdayım.

Dedim ki acaba hepimiz böyle tablo mu hazırlayacağız acaba? düşersin canım 60ın altına bu iki hafta içinde. Tatile ne zaman gideceksin?

ayyyy hep tanışırken yaş kısmını atlamışımdır nedense negatif havandasın evet mesela çok mükemmel bişi değil evlilik ama içinde sevdiğin birileri olunca daha güzel geliyor sanırım 20 ağustos canım şu an görülen ama bakalım inş. gidebiliriz

olabilir 20 ağustosa kadar rahat 60ın altına inersin canım. 55e yaklaşırsın da.

Hayırr Bayramda yenilen tatlılar pis, kötü. Motivasyonun gitmesin sakın. Teyzen miydi tam hatırlayamadım. Onu gördüğün zaman yüzündeki ifadesini düşün. Güzel tatili düşün.

ayyyy ya teyzem şok olcak ama bilmiorum ayşenur ya yada bugün böleyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…