Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım nohut bulgurdan dha fazla şişlik yaparrrr
hadi yaa
afiyet olsun güzel menü
balık baştan kokar diye boşuna dememişler cumaya yaklaşırken bulgurlu dolma yemişsin. tadımlık çıkolata kadayıf ve su böreğini saymıyorum bile . ramazan ve oruç rehavetine verelim artık
bana uyar
tamam kaptan ip alıp atlarım
sigara börekleri olmamış canım. kızartmasan bile börek sonuçta
ne güzel. ben de o göbeksiz hallerime geri dönebilecekmiyim acaba

günaydın canım. ben de sabırsızlıkla beklıyorum akşamı . geçen hafta sabit kalmıştı kilom bakalım bu hafta ne olacak

günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazıyorum

sahur
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
1 haşlanmış yumurta

iftar
1 tabak tavuklu nohut yemeği
1 kaseye yakın yoğurt
yarım dilimden az kepek ekmeği

yemekten sonra 1 fincan çay

su:2,5 lt olmuştur
yürüyüş herzamankı gibi çoookkkk

dün çok gelemeim ama bugün daha sakin büro. şu bayramı atlatıp full motivasyon devam etsek diyete çok iyi olacak. bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi

menün güzel görünüyor,yemeklerini dozunda yemişsin.inşallah bugün istediğin sonucu alırsın..

menün güzel görünüyor,yemeklerini dozunda yemişsin.inşallah bugün istediğin sonucu alırsın..

inşallah. evdeyken dozunda yıyebiliyorum. eve pide almıyoruz tatlı yapmıyorum . eşim sütlü tatlı dışında pek tatlı aramaz zaten. ama ramazanın yarısından fazlasını annemlerde geçirdim. eşim çok geç geldi . annemler de iftarı yanlız yapmamı istemedı bırakmadılar. böyle olunca benim kilolar da gitmedi. ramazandan sonra daha iyi asılacağıma eminim. malesef ramazanı iyi değerlendiremedim

Gunaydin kizlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haslanmis yumurta
2 zeytin, bir dilim peynir
Domates salatalik biber yesillik
1 fincan yesil cay

Ogle 15.00
1 kase nesfit yagsiz sut
Ara 1 tane yesil elma

Aksam 19.00
1 kase yogurtlu yarma corbasi
4 yemek kasigi semiz otu yemegi(icinde bulgurda vardi)

3,5 litre su aksam 1 tane Daha yesil cay, ogle yarim saat leslie, aksam yarim saat leslie

Cok kararliyim canim bu sefer eski halime geri donucem kimse icin degil sadece kendim icin ...kmseyede yapamadi dedirtmeyecegim kasim sonuna kadar kendime sure verdim kasimin son gunu tartida 60 i gorucem sonrada kizimi alip alisverise cikicam
Arkandayız, sana inanıyoruz canım.
Afiyet olsun tatlım

Tamam kaptan.
Notumu aldım kaptan. Artık cezaları falan not defterime yazıyorum ama ayrı bir defter alacağım bunun için. MEnülerimi falan da yazacağım toplu halde görme ihtiyacı duyarsam diye.

Sigara böreği
Bayramdan sonra daha da iyi olacak kilo verme sürecin. Tebrikler canım.

Tamam kaptan.
Bir süre sonra değişiyor canım. Açıkçası burası olmasaydı ben bir iki günde pes ederdim. Büyük ölçüde düzenimi değiştirdim ve bu beni rahatsız etmiyor.
Kızlar 29-30 Temmuz mesaj sayılarınızı bekliyorum.Kimsecikler yollamamış.Hatırlatmak istedim.

Herkese iyi gecelerrr
Tamma canım birazdan gönderiyorum. Dün not almıştım ama mesaj yollamaya üşendim.

Günaydın canım. Kendini hafiflemiş hidssediyorsun değil mi?

Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş.

dün çok gelemeim ama bugün daha sakin büro. şu bayramı atlatıp full motivasyon devam etsek diyete çok iyi olacak. bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi
Bayramda kendine gelirsin inşallah canım.

Ramazanda uzun süreli açlık olduğu için çok fazla kilo vermek iyi değil zaten canım. Bayramdan sonra hızlanacağız inşallah canım.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
domates-salatalık
7 zeytin

İftar:
1 dilim kıymalı börek
1 bardak ayran
3 kaşık turşu (daha önce bahsetmiştim, Tartı yaklaşıyor diye tadına baktım)

Su çok az kalmıştı evde ondan sadece 1 lt içebildim.

Şuanda ofiste tek başımayım. Sabah gelirken iki tane 1.5 ltlik su bir de küçük yoğurt aldım. İnşallah hemen gelmezler. Ben de rahat rahat suyumu içmeye devam edebilirim.

canım malesef dediğin gibi kötü oldu....muhtamelen bildirim yapmayacak ....tek olumlu tarafı eğer bu bildirimi yapmamda bir sakınca yoksa;geçen haftaki kilo :57 canım....takımı açtığımdan bu yana yaşanacak her durumu yaşadım sanırım....hadi hayırlısı....

ebrucum 56.6 kg olarak ekledim listeye....

Son düzenleme:
Sevgili 13. Takım neredesiniz acaba? Hoş bu hafta herkes yoğun. Akşamları giremediğim için gündüz acısını çıkartayım diyorum kimse yok. Takım arkadaşlarımı özlediğimi belirtmek istiyorum.

Burdayizzz canim ....sanirim bende regli olucam her yerim agriyor tam da zamanina denk geldi yarin tarti gunu

çok iyi

evet bayram sonrası daha iyi olacak. bu arada menümde börek olmamış hemde atmaya yakın

cuma ya yakın yazacaktım Tlf dan giriyorum Şuan. bu hafta çok yoğundum ben. hem ay sonu hem bayram öncesi. sanırım bayram a kadar da böyle devam edecek

Burdayizzz canim ....sanirim bende regli olucam her yerim agriyor tam da zamanina denk geldi yarin tarti gunu
Olsun canım yapacak bir şey yok bayramdan sonraki tartıda iyi bir sonuç bekliyoruz senden

çok iyi

evet bayram sonrası daha iyi olacak. bu arada menümde börek olmamış hemde atmaya yakın
cuma ya yakın yazacaktım Tlf dan giriyorum Şuan. bu hafta çok yoğundum ben. hem ay sonu hem bayram öncesi. sanırım bayram a kadar da böyle devam edecek

O pis börek bu sabah da var.

Kızlar gelecek menümü şimdiden yazsam olur mu? Nasılsa dişçide randevum var akşam bir şey yemeyeceğim. Erken saatte akşam yemeği yiyeceğim onda da ne yiyeceğim belli. Yazayım bari:

Gelecekte paylaşılacak menü

sabah:1 dilim kıymalı börek
Öğle: yoğurt (küçük yoğurtlar var ya hani 500 gr onlardan)
1 salatalık
Ara: 1 tane mürdüm eriği
Akşam (ikindi de diyebiliriz ): bamya yemeği
1 dilim ekmek

Benden bugünlük bu kadar. Halletmem gereken bir kaç iş var ondan sonra çıkacağım. Malum bugün dişçide randevum var. Hepinizi öpüyorum tek tek. Yarın görüşürüz.

Notumu aldım kaptan. Artık cezaları falan not defterime yazıyorum ama ayrı bir defter alacağım bunun için. MEnülerimi falan da yazacağım toplu halde görme ihtiyacı duyarsam diye.
Defter tutmakla çok iyi edersin. Çünkü çok işe yarıyor.

Hemen cezana ceza ekliyorum. Bu hafta çok kötüydün Ayşenur. Geçen haftada çok az bir kilo verebildin. Ve bi sürü cezan oldu. Lütfen en kısa zamanda çekidüzen ver kendine olur mu?

56.6 olarak eklemende hiç bir sakınca yok canım. Yanına da paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu yaz lütfen. Böyle sorumsuzca çekip gitmenin cezasını dönmek isterse çeksin.
Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Yine börek. Canım yememen gerektiğini biliyorsun hem de tartı öncesi hiç ama hiç olmamış. Cezanı bi dahaki mesajda toplu olarak yazacağım.

Benden bugünlük bu kadar. Halletmem gereken bir kaç iş var ondan sonra çıkacağım. Malum bugün dişçide randevum var. Hepinizi öpüyorum tek tek. Yarın görüşürüz.
Geçmiş olsun şimdiden. Görüşmek üzere. Bu arada akşamları neden gelemiyordun Ayşenur? Sanırım gözden kaçırdım. Menülerinin kötüleşmesi acaba buna mı bağlı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…