Evet canım 3 gün sonra 4 aylık olacak inşallah. Çalıştığım hastanenin kreşi var canım. Orda bakacaklar. Günlük 3 saat süt iznim var yani bi süre yarım gün çalışmış olacağım. Bu arada birde 7,5 yaşında bir kızım var. Oda hastanenin kreşinde büyüdü.Kaptan senin 3,5 aylik bebegin mi vardi sen calismaya baslayinca bebege kim bakacak
1 agustos 2013 kilo bildirimimi yapıyorum efenim:)
Baslangıc 72
Gecen hafta 67,3
Bu hafta 67
Fark 300 gr
Ayy kızlarrr bu arada dün ne yaptıımm???
Küloluken aldıgım kot pantolonumu artık yukarılara kaldırdım cok buyuk diye:) veeeee 4 sene önceki yaklasık 62 kilolardayken giydiğim guzel bi pantolonumu cıkardım ortaya, dün de onu giydim:) cok mutluyuuummmm:)
Demek ki sadece ben değilmişim zayıfken giydiklerini saklayan. Senin adına çok ama çok sevindim. Mutluluğunu çok iyi anlayabiliyorum.Ayy kızlarrr bu arada dün ne yaptıımm???
Küloluken aldıgım kot pantolonumu artık yukarılara kaldırdım cok buyuk diye:) veeeee 4 sene önceki yaklasık 62 kilolardayken giydiğim guzel bi pantolonumu cıkardım ortaya, dün de onu giydim:) cok mutluyuuummmm:)
Teşekkürler Burcu' cum ben mutlaka girmeye çalışacağım. Ola ki giremedim, bi şekilde ulaşırım birilerine. Eeeee saat 23:00 oldu nerdeyse kimse bildirim yapmadı Tuba' dan başka. Ben, Burcu, Sevgi ve Ayşenur yarın yapacağız bildirimi. Tuba yaptı. Özlem' le sen kaldın o zaman. Ben şimdi listeyi hazırlıyorum. Ortalama hesaplamayı ve paylaşım alanına nasıl taşıyacağınızı anlatırım. Hatta bugünden sonra her hafta bir kişinin olacak bu görev. Yani sırayla mesaj sayıları gibi her hafta bir kişi halledecek liste olayını. Böylelikle herkes bu işi bilmiş olacak ve kaptan yada yardımcısı olmadığı zaman takım kendi işini kendi halledebilecek duruma gelecek.kaptan sen giremezsen ben yaparım listeyi. sadece yüzde alip paylaşım alanına ellemiyecekmiyiz?
sen bana formulü tekrar yaz garanti olsun.
birde listeyi ekleyeceğimiz sayfanın link ini ekle . fırsat bulunca gelir kontrol edersin.
saat on a kadar büroda olurum daha sonra muhasebeye bordro yapmaya gideceğim. arkadaşlar kilo bildirimini erken yaparlarsa sorun olmaz. hatta oruçlu olanlar iftar öncesi tartılacak nasıl olsa. bu akşamdan da bildirim yapabilirler.
sabah(10:00)
2 dilim tam bugday arasına kaşarlı tostun yarısı
1 kutu süt
öğle(13:00)
1 domates
5 zeytin
yarım kk köt peyniri
yarım dilim ekmek
ara(16:00)
10 badem
akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek
3 yk fırında domatesli patlıcan biber
2 yk yoğurt
3 litre su
250 ip
50 mekik
Kaptan benim mekik cezası ne içindi unutmuşum sanırım..Güncel cezalarımız;
Ayşenur : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 35 dk tempolu yürüyüş
Burcu : 3 gün günde 250 tane ip atlama
Özlem : 3 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik
Tuba : 5 gün günde 250 tane ip atlama
Seyyah : 5 gün günde 250 tane ip atlama
Ebru : 6 gün günlük 200 tane ip atlama + 4 gün 3 mil leslie
Geçmiş olsun cnm sakın ihmal etme..kızlar bilmiyorum ama çok berbat bi kaç gün geçiyorum çok şiddetli şekilde gece bel ağrım oluyor reglim yakın değil yani 7 8 gün var ağır hiç bişi kaldırmadım ama sanırım böbreklerim ağrıyor yine böbrekten şüphelenmezdim ama sabah kalkıyorum vücudum ödemli ve gün içinde bu ödem geçiyor yani böbrek rahatsızlığı belirtisi veriyor yarın belki bi dahiliyeye uğrarım yada ürolojiye hangi bölüm boşsa
iyi yolculuklar tuba..Selam millet, ankara yollarındayız, daha cok var, biter mi bu yollar(
Gecmişe dalayım ben , kaynatılmış baya:)
Kızlar bugün raporum bitmişti. İşe başlamam gerekiyordu. Hastaneye gittim iki gün izin yazdırdım. O nedenle ancak şimdi gelebildim. Yarın inşallah yeniden rapor almaya çalışacağım. O nedenle yarın liste işi size kalabilir. Büyük ihtimal erken bitirebilirim işimi ama gelemezsem de aranızdan birisinin yardımcı olması gerekiyor. Çünkü Burcu' nun da okulu olabilir. :44:
Bu arada rutin hatırlatmamı yapayım
ORUÇLU ARKADAŞLAR LÜTFEN BUGÜN AKŞAM İFTARDAN ÖNCE TARTILMAYI UNUTMAYALIM.
Anlatırsanız elimden geleni yapmaya çalışırım kızlar..kaptişim birine öğretcez şu an en köklü özlem ve tuba. tuba yolda. aslında pegasus dan da yardım isteyebiliriz kaptişim ya senin ve emoşun yokluğunda yardım etmişti bize yada 14. takımdan denizde olabilir kaptişim
Tebrikler tubaa1 agustos 2013 kilo bildirimimi yapıyorum efenim:)
Baslangıc 72
Gecen hafta 67,3
Bu hafta 67
Fark 300 gr
Afiyet olsun maşallah ne ararsan bugün menünde..Dunku menumu yazsammı acaba
Ayy biraz korkuyorumm, cok kızmayın ama, reglim yaklasıyor, ne olduysa onun yuzunden oldu
Sahur
1 tane tost
Doomates salatlık
İftar (abimlere davetliydik)
1 parca et
1 servis kasıgı hunkar begendinin begendisi
Salata
2 yemek kasıgı sehriye pilavı ( pirinç degil)
Bir kac tane arap dolması( ekşili dolma da deniyor)
Yarım bardak gazoz
Biraz dondurma
1 dilim tiramisu( hiç yag yoktu içinde, ev yapımı)
Ay ankarada toparlicam insallah
Su 2-2,5 lt
Spor yok
Hastanenin kreşi olması çok güzel bence kızın çok yakın olacak sana.Senin adına çok sevindim..Evet canım 3 gün sonra 4 aylık olacak inşallah. Çalıştığım hastanenin kreşi var canım. Orda bakacaklar. Günlük 3 saat süt iznim var yani bi süre yarım gün çalışmış olacağım. Bu arada birde 7,5 yaşında bir kızım var. Oda hastanenin kreşinde büyüdü.
Allahtan ortalaman 0,30 un üstünde. O kadar kaçamağa yine şükür ki kilo vermişsin. Bakalım yarın biz neler yapacağız.
Tebrikler tuba..Çok güzel bir duygu..Ayy kızlarrr bu arada dün ne yaptıımm???
Afiyet olsun burcuu..Bomba gibi gidiyorsun bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşacaksın?sabah(10:00)
2 dilim tam bugday arasına kaşarlı tostun yarısı
1 kutu süt
öğle(13:00)
1 domates
5 zeytin
yarım kk köt peyniri
yarım dilim ekmek
ara(16:00)
10 badem
akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek
3 yk fırında domatesli patlıcan biber
2 yk yoğurt
3 litre su
250 ip
50 mekik
Defter tutmakla çok iyi edersin. Çünkü çok işe yarıyor.
Hemen cezana ceza ekliyorum. Bu hafta çok kötüydün Ayşenur. Geçen haftada çok az bir kilo verebildin. Ve bi sürü cezan oldu. Lütfen en kısa zamanda çekidüzen ver kendine olur mu?
56.6 olarak eklemende hiç bir sakınca yok canım. Yanına da paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu yaz lütfen. Böyle sorumsuzca çekip gitmenin cezasını dönmek isterse çeksin.
Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Yine börek. Canım yememen gerektiğini biliyorsun hem de tartı öncesi hiç ama hiç olmamış. Cezanı bi dahaki mesajda toplu olarak yazacağım.
Geçmiş olsun şimdiden. Görüşmek üzere. Bu arada akşamları neden gelemiyordun Ayşenur? Sanırım gözden kaçırdım. Menülerinin kötüleşmesi acaba buna mı bağlı? :44:
Kaptan benim mekik cezası ne içindi unutmuşum sanırım..
ip atlama cezamı ipsiz atlayarak yapıyorum jillian'ın videosunda yaptığı gibi olur mu?
Anlatırsanız elimden geleni yapmaya çalışırım kızlar..
Hastanenin kreşi olması çok güzel bence kızın çok yakın olacak sana.Senin adına çok sevindim..ne iş yapıyorsun hastanede?
Ortalamamız yüzde 302un altında olursa ne olacak.Benim kafa yerinde değil bu ara herşeyi unutur oldum..
Bugünkü menüm
02:30
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli,domatesli tost
1 sade soda
19:50
1 dilim kavun
1 ısırık karpuz
peynir
3 zeytin
avuç içi kadar ekmek
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 fincan şekersiz çay
21:00
1 tane bayram kakesi
(görümcem yollamış)
2 litre su
Egzersizler
250 tane ipsiz atlama
Ne demek Deniz' cim rica ederim.tamam cnm çok teşekkür ederimmeleğim benim
Ellerine sağlık Özlem' cim.
elifimsuyum
29 temmuz 4
30 temmuz 5
Laydline
29 Temmuz :15
30 Temmuz : 1
VasthaNerada
29 Temmuz: 0
30 Temmuz: 7
Burcugncy
29 temmuz---16
30 temmuz---6
0zlem
29 Temmuz---0
30 Temmuz---4
Mavera87
30 Temmuz---10
29 Temmuz---3
Başlangıç
25 Mayıs 2013
75.200
Geçen hafta
67.800
Bu hafta
67.500
Fark
300 gr
Yüzde
%0.737463126844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?