Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan senin 3,5 aylik bebegin mi vardi sen calismaya baslayinca bebege kim bakacak
Evet canım 3 gün sonra 4 aylık olacak inşallah. Çalıştığım hastanenin kreşi var canım. Orda bakacaklar. Günlük 3 saat süt iznim var yani bi süre yarım gün çalışmış olacağım. Bu arada birde 7,5 yaşında bir kızım var. Oda hastanenin kreşinde büyüdü.

1 agustos 2013 kilo bildirimimi yapıyorum efenim:)

Baslangıc 72
Gecen hafta 67,3
Bu hafta 67
Fark 300 gr

Allahtan ortalaman 0,30 un üstünde. O kadar kaçamağa yine şükür ki kilo vermişsin. Bakalım yarın biz neler yapacağız.

Evet kaptan, buna da şükür.. Şimdi ankaradakilerin diyeceklerini merak ediyorum, bakalım farkediceklermii:))

Ayy kızlarrr bu arada dün ne yaptıımm???
Küloluken aldıgım kot pantolonumu artık yukarılara kaldırdım cok buyuk diye:) veeeee 4 sene önceki yaklasık 62 kilolardayken giydiğim guzel bi pantolonumu cıkardım ortaya, dün de onu giydim:) cok mutluyuuummmm:)

ayyyy çok güzel tubi ya o his varya muhteşem bende 4 ay önce içine girmeye çalıştığım bi kotum vardı şimdi büyük geliyor

kaptan sen giremezsen ben yaparım listeyi. sadece yüzde alip paylaşım alanına ellemiyecekmiyiz?

sen bana formulü tekrar yaz garanti olsun.

birde listeyi ekleyeceğimiz sayfanın link ini ekle . fırsat bulunca gelir kontrol edersin.

saat on a kadar büroda olurum daha sonra muhasebeye bordro yapmaya gideceğim. arkadaşlar kilo bildirimini erken yaparlarsa sorun olmaz. hatta oruçlu olanlar iftar öncesi tartılacak nasıl olsa. bu akşamdan da bildirim yapabilirler.

sabah(10:00)
2 dilim tam bugday arasına kaşarlı tostun yarısı
1 kutu süt

öğle(13:00)
1 domates
5 zeytin
yarım kk köt peyniri
yarım dilim ekmek

ara(16:00)
10 badem

akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek
3 yk fırında domatesli patlıcan biber
2 yk yoğurt

3 litre su
250 ip
50 mekik

Demek ki sadece ben değilmişim zayıfken giydiklerini saklayan. Senin adına çok ama çok sevindim. Mutluluğunu çok iyi anlayabiliyorum.

Teşekkürler Burcu' cum ben mutlaka girmeye çalışacağım. Ola ki giremedim, bi şekilde ulaşırım birilerine. Eeeee saat 23:00 oldu nerdeyse kimse bildirim yapmadı Tuba' dan başka. Ben, Burcu, Sevgi ve Ayşenur yarın yapacağız bildirimi. Tuba yaptı. Özlem' le sen kaldın o zaman. Ben şimdi listeyi hazırlıyorum. Ortalama hesaplamayı ve paylaşım alanına nasıl taşıyacağınızı anlatırım. Hatta bugünden sonra her hafta bir kişinin olacak bu görev. Yani sırayla mesaj sayıları gibi her hafta bir kişi halledecek liste olayını. Böylelikle herkes bu işi bilmiş olacak ve kaptan yada yardımcısı olmadığı zaman takım kendi işini kendi halledebilecek duruma gelecek.

Harika bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. İp cezasının birini siliyorum.

Kızlar sanırım sitede bir sorun var ana diyet grupları sayfasına giremiyorum. Sadece bende mi böyle acaba yoksa herkeste mi? Neden kimse yok bu arada

Ben ankaraya geldim kızlar, bir de iftardan sonra cay faslında regl oldum, neyseki orucu kurtardık:) benim ramazanım bitti ne guzel oruc tutuyorduk... Neyse artık sevval ayında tutarım 6 gün :)

Kaptan benim mekik cezası ne içindi unutmuşum sanırım..
ip atlama cezamı ipsiz atlayarak yapıyorum jillian'ın videosunda yaptığı gibi olur mu?
Geçmiş olsun cnm sakın ihmal etme..
Selam millet, ankara yollarındayız, daha cok var, biter mi bu yollar(
Gecmişe dalayım ben , kaynatılmış baya:)
iyi yolculuklar tuba..
Anlatırsanız elimden geleni yapmaya çalışırım kızlar..
1 agustos 2013 kilo bildirimimi yapıyorum efenim:)

Baslangıc 72
Gecen hafta 67,3
Bu hafta 67
Fark 300 gr
Tebrikler tubaa
Afiyet olsun maşallah ne ararsan bugün menünde..
inşallah ramazandan sonra hepimiz daha düzenli ve sağlıklı besleneceğiz.
Hastanenin kreşi olması çok güzel bence kızın çok yakın olacak sana.Senin adına çok sevindim.. ne iş yapıyorsun hastanede?

Ortalamamız yüzde 302un altında olursa ne olacak.Benim kafa yerinde değil bu ara herşeyi unutur oldum..
Tebrikler tuba..Çok güzel bir duygu..
Afiyet olsun burcuu..Bomba gibi gidiyorsun bakalım yarın nasıl bir sonuçla karşılaşacaksın?

Bugünkü menüm

02:30
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli,domatesli tost
1 sade soda

19:50
1 dilim kavun
1 ısırık karpuz
peynir
3 zeytin
avuç içi kadar ekmek
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 fincan şekersiz çay

21:00
1 tane bayram kakesi
(görümcem yollamış)

2 litre su

Egzersizler
250 tane ipsiz atlama

tamam cnm çok teşekkür ederim meleğim benim

elifimsuyum
29 temmuz 4
30 temmuz 5

Laydline
29 Temmuz :15
30 Temmuz : 1

VasthaNerada
29 Temmuz: 0
30 Temmuz: 7

Burcugncy
29 temmuz---16
30 temmuz---6

0zlem
29 Temmuz---0
30 Temmuz---4

Mavera87
30 Temmuz---10
29 Temmuz---3

Son düzenleme:
Başlangıç
25 Mayıs 2013
75.200

Geçen hafta
67.800

Bu hafta
67.500

Fark
300 gr

Yüzde
%0.737463126844

Son düzenleme:

Mekik cezası dünkü hamburger ve kola içindi sanırım. Yada sigara börekleri için tam hatırlamıyorum ama geçerli bir sebebi vardı.

Şuan çok vaktim yok canım liste olayını anlatabilmem için ama hiç olmadı baktınız ben gelmiyorum saat 17:00 ye kadar paylaşım alanındaki diğer kaptanlardan yardım istersiniz ama büyük ihtimal ben geleceğim. Ve en kısa zamanda hepinize liste nasıl hazırlanır, paylaşım alanında nasıl paylaşılır anlatacağım.

Sağlıkçıyım canım. Tam olarak ne iş yaptığımı birazdan özelden yazayım. İsmim belli nerde yaşadığımda belli. Bunu açıklamayayım burdan. Merak edenlere özel mesaj atabilirim. Hastanenin kreş olayı gerçekten çok güzel çünkü bebişim sürekli yanımda olacak ve ne zaman istersem görebileceğim.

Ortalamamız yüzde 30 un altına düşünce sarı kart alıyoruz. Sarı kartı sildirebilmek içinde ilk üçe girmemiz lazım. Kalıcı sarı kart takım için kötü oluyor. Paylaşım alanını okumanızı söylemiştim. Orda yazan sarı kart bu işte. Ara ara boş vaktinizde karar defterini ve paylaşım alanını okuyun lütfen.

Menün çok sağlıksız Özlem' cim. Bu hafta hem paylaşımların hem menülerin çok kötüydü. İp atlama cezanı siliyorum. Jiliandaki gibi atlayabilirsin ama ip alırsan daha iyi olur. Bu arada bayram kakesi ne demek?
tamam cnm çok teşekkür ederim meleğim benim
Ne demek Deniz' cim rica ederim.

elifimsuyum
29 temmuz 4
30 temmuz 5

Laydline
29 Temmuz :15
30 Temmuz : 1

VasthaNerada
29 Temmuz: 0
30 Temmuz: 7

Burcugncy
29 temmuz---16
30 temmuz---6

0zlem
29 Temmuz---0
30 Temmuz---4

Mavera87
30 Temmuz---10
29 Temmuz---3
Ellerine sağlık Özlem' cim.
Başlangıç
25 Mayıs 2013
75.200

Geçen hafta
67.800

Bu hafta
67.500

Fark
300 gr

Yüzde
%0.737463126844

Tebrik ediyorum canım. 300 gramlara bile sevinir oldum ki hiç taraftarı olmadığım bir konu. Allahtan ramazan ayındayız ve fazla ses çıkartmıyorum. Ramazandan sonra kimse tutamaz beni haberiniz olsun. Bu hafta sonuçlarımız gerçekten çok kötü gidiyor. Umarım birilerinden iyi bir yüzde gelir. Bu hafta gerçekten çok kötüyüz.

***13. TAKIM 320. ETAP ***

burcugncy (61.4///%)
elifimsuyum (85.2///%)
LAydLiNe (68.5///%)
mavera87 (67.3/67/0.3/%0.45)
0zlem (67.8/67.5/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61///%)

VasthaNerada (70.9///%)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Özlem' cim sen yüzdeyi farklı çıkartmışsın. Nasıl buldun o yüzdeyi? Yanlış olmuş çünkü. :26:

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum artık. Geç oldu. Oruç tutmadığım için bugün erken yatıyorum çünkü yarın tartı günü. Şişkinlik olmasın. Bide regl oldum. Allahım sen güzel bir sonuç göster tartıda yarın bana. Amin İnşallah yarın daha güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Sabah herkes bildirimini yaparsa eğer ben evden çıkmadan listeyi paylaşırım. İyi geceler herkese

günaydın kızlarrr çok kötüyüm ben tartıda sabit çıktım bugün kabızlığımın 2. günü offf bilmiyorum noluyor bana yne bu hafta bomba gibi dönücem inş. zaten niyetli olcam bi şekilde vericem telefonum kapalı olabilir kaptiş ulşamak istersen çünkü gece şarja takmamışım iyi günler kızlar umarım takımı kurtaran birileri olur

***13. TAKIM 320. ETAP ***

burcugncy (61.4/61.4/0/%0) Kilosu sabit
elifimsuyum (85.2///%)
LAydLiNe (68.5/68.2/0.3/%0.44)
mavera87 (67.3/67/0.3/%0.45)
0zlem (67.8/67.5/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61///%)

VasthaNerada (70.9///%)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar şimdilik çıkıyorum ben. Ama mutlaka gelirim. Bu arada benden de sadece 300 gr gitmiş. Regl olduğum için ödem var. İnşallah bayramdan sonraki hafta her şey daha güzel olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…