Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen Tuba'ya diyince bence kişisel olarak %30'un altında olduğumuz zaman birşey olacak sandım..
Yoksa okumuşum paylaşım alanını..

Merakettim ne iş yaptığını..:44:

Aslında daha iyi bir sonuç bekliyordum. Belkide tartıdan kaynaklanmıştır dün biraz sarsıldı da..
Az önce tartıldım o kadar yiyip içmeme rağmen dünkü kilomdan sadece 1 kilo fazla çıktım 68,5..:44:

Bayram kakesi Kömbe'de derler.Kurabiye gibi birşey..uzun süre kalsa bozulmaz,küflenmez.
0.5'ten hesaplamışım kaptan.Düzeltecektim hemen ama bağlantım koptu..

başlangıç:76 kilo

geçen hafta:61.4

bu hafta:61.4

fark:0

yüzde:0
Burcucum üzme kendini çoğu gitti azı kaldı. + çıkmandan iyidir sabit olması.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır..

Son düzenleme:
bayram kakasi nedir?
canım ben msj sayılarımı paylaşım alanına yazmıştım. kaptan mot almıştı. o sıra çıkmam gerekıyordu ve sana gönderileceği kesinleşmemişti çünkü.

olsun canım haftaya acısını çıkarsın.

bu hafta herkez 300 gr. dan gidiyor bakalım.

kilo bildirimim

geçen hafta 61,0

bu hafta 60,10

fark: 0,90

yüzde :1,497 yanlış hesaplamadıysam. ( aradaki farKI şimdiki kiloya bölüp 100 ile çarpıyorduk değil mi?)

bu iftardan önce çıkan sonu. sabah gelmeden tartıldım 60,5 çıktım.

2 haftadır 60 a inmeye çalışıyorum. geçen haftaki kilodan sonra bu hafta 900 gr. moral oldu ama 2 haftada 900 vermiş gibi oldum

dünkü menüm

sahur
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost

iftar
1 tabak kıymalı yumurta
2 dilim kadar karpuz.

ara 1 şekersiz nescafe

su:2 lt
yürüyüş: dün çok yürümedim 1 kere dışarı çıktım. ama bugün çok yürüyeceğim

dünkü menüm çok az oldu görüldüğü üzere. niye böyle oldu ben de bilmiyoru yazınca farkettim. :44:

arkadaşlar bu arada ben bu hafta çok şükür tuvalet sorunu yaşamadım pek fazla. ramazan başından beri hep buğday ekmeği yedim ama bu hafta markette buğday ekmeği kalmamıştı kepek ekmeği aldım. sizce bu durumun kepek ekmeği ile alakası olabilir mi? iyi gelmiş olabilir mi acaba?

bir de ben bu ramazandaki sonuçlara pek güvenmiyorum ya. geçen hafta oruç tutmuyordum regl den dolayı . kilom sabit çıktı. tıpkı bu hafta burcuda olduğu gibi. bu hafta 900 gr birden gitti. nasıl iş anlamadım. iftar öncesi ile iftar sonrası kilo da çok fark ediyor. asıl akla kara ramazan sonunda belli olacak sanırım.
umarım bayram dönüşü 50li rakamlara inmiş olurum artık.

Gunaydin kizlar regli oldum bu sabah istedigim bir sonuc degil ama artik reglim bitince daha guzel bir sonuc cikabilir belki

Baslangic:89
Gecen hafta: 85.2
Bu hafta: 84.1
Fark: 1.1 kilogram

Gunaydin kizlar regli oldum bu sabah istedigim bir sonuc degil ama artik reglim bitince daha guzel bir sonuc cikabilir belki

Baslangic:89
Gecen hafta: 85.2
Bu hafta: 84.1
Fark: 1.1 kilogram

canım bence bu harika bir sonuç. 1,1 kg ne demek. baksana çok kısa sürede 5 kilo verdin nerdeyse. ben sana çok güveniyorum bence grubumuzda en istikrarlı giden sensin. tabi burcuyu saymıyorum o eskimiş artık .hedefine ramak kalmış

bayram kakasi nedir?

canım ben msj sayılarımı paylaşım alanına yazmıştım. kaptan mot almıştı. o sıra çıkmam gerekıyordu ve sana gönderileceği kesinleşmemişti çünkü.
elifimsuyum'da paylaşım alanına yazmıştı onu not aldım ama seninki gözümden kaçmış sanırım..:44:
Tebrikler cnmm.. Darısı başımıza bende artık 6'nın yanında 0 görmek istiyorum..

Sanmıyorum cnm tambuğday ekmeğinin ve çavdar ekmeğininin kepek ekmeğine göre daha sağlıklı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından..
Cnm iftar sonrası farketmesi çok çok normal çünkü o kaç litre sıvı ve yiyecek giriyor vücudumuza.

sanırım son hali bu şekilde olacak. birdahaki hafta ben yapayım şu listeyi de öğreneyim bari

inşallah görürsün özlemcim. bayram sonrası daha sıkı asılırız.pide olmaz mesela menülerimde 56 ile hamile kalmıştım . göbek falan yoktu ne güzel. şu göbeğimden kurtulsam bayram edeceğim

Telefonum bozuldu kaptan. Telefonun hattı üzerinden internete bağlanıyordum evde internet bağlantısı yok.
yarım kilo yoğurt mu yedin börek tabiki olmamış. normalde bir dilim börek ten birşey olmaz derdim ama damlaya damlayan göl oluyor. çok duzensiz besleniyoruz .
biliyorum Evet canım yarım kilo

Vallahi var bende bir hikmet. Geldiğimde kimse yoktu. Çekiyorum milleti

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)

Kaptan senin kerametin hep bunlar

Ayşenur' a yediği börekler için yine ceza veriyorum. Haftanın 3 günü günde 35 dk tempolu yürüyüş. (Kızı spor manyağı yapacağım bu cezalarla)
Tamam not aldım kaptan

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Haberini bekliyoruz.
Selam millet, ankara yollarındayız, daha cok var, biter mi bu yollar(
Gecmişe dalayım ben , kaynatılmış baya:)
iyi yolculuklar canım

Bir sonraki tartıda yüksek yüzden olur canım. Bomba gibi dönüş yaparsın

Burcucum sıkma canını, kilon artık azaldıgı için yavas yavas gidiyor, geri gelmesinden iyidir:)

Sevgicim , super kilo vermişsin, gercekten cok kusa surede 5 kilo hafifledin , patır patır gidiyor masallah

Seyyah burcucum seninde 900 gr harika bi sonuc olmus, cok az kaldı 5 lere:)

Ozlrmcim sende benim gibi bu hafta 300 gr vermişsin valla ben bunada sukrediyorum, almayayım da , az olsun bizim olsun:))

Kaptancım sen de bizdensin 300 gramcılar olarak:))

Herkesi tebrik ediyorum ve sonucu merakla bekkliyorum

Kaptancım ya bana da yazsana ozelden ne iş yaptıgını, bende merak ettim :)

Gunaydın hanımlarrr, ankaradan selamlarrr

Burda esimin dedesinde kalıyoruz, kayınvalidem filan da burda..Regl oldugum için esim sahura kaldırmadı ama dedesinne rezil oldum yaa

Dunku menum

Sahur
1 tane terayagda yumurta

İftar
1 kase yogurt corbası
2 servis kasıgı bamya
1 servis kSıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 yemek kasıgı kusbası et
Salata

Su 2-2,5 lt
Spor coluk cocukla yollar yollaaArrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…