Mekik cezası dünkü hamburger ve kola içindi sanırım. Yada sigara börekleri için tam hatırlamıyorum ama geçerli bir sebebi vardı.
Şuan çok vaktim yok canım liste olayını anlatabilmem için ama hiç olmadı baktınız ben gelmiyorum saat 17:00 ye kadar paylaşım alanındaki diğer kaptanlardan yardım istersiniz ama büyük ihtimal ben geleceğim. Ve en kısa zamanda hepinize liste nasıl hazırlanır, paylaşım alanında nasıl paylaşılır anlatacağım.
Sağlıkçıyım canım. Tam olarak ne iş yaptığımı birazdan özelden yazayım. İsmim belli nerde yaşadığımda belli. Bunu açıklamayayım burdan. Merak edenlere özel mesaj atabilirim. Hastanenin kreş olayı gerçekten çok güzel çünkü bebişim sürekli yanımda olacak ve ne zaman istersem görebileceğim.
Ortalamamız yüzde 30 un altına düşünce sarı kart alıyoruz. Sarı kartı sildirebilmek içinde ilk üçe girmemiz lazım. Kalıcı sarı kart takım için kötü oluyor. Paylaşım alanını okumanızı söylemiştim. Orda yazan sarı kart bu işte. Ara ara boş vaktinizde karar defterini ve paylaşım alanını okuyun lütfen.
Menün çok sağlıksız Özlem' cim. Bu hafta hem paylaşımların hem menülerin çok kötüydü.İp atlama cezanı siliyorum. Jiliandaki gibi atlayabilirsin ama ip alırsan daha iyi olur. Bu arada bayram kakesi ne demek?
Ellerine sağlık Özlem' cim.
Tebrik ediyorum canım. 300 gramlara bile sevinir oldum ki hiç taraftarı olmadığım bir konu. Allahtan ramazan ayındayız ve fazla ses çıkartmıyorum. Ramazandan sonra kimse tutamaz beni haberiniz olsun. Bu hafta sonuçlarımız gerçekten çok kötü gidiyor. Umarım birilerinden iyi bir yüzde gelir. Bu hafta gerçekten çok kötüyüz.
0.5'ten hesaplamışım kaptan.Düzeltecektim hemen ama bağlantım koptu..***13. TAKIM 320. ETAP ***
burcugncy (61.4///%)
elifimsuyum (85.2///%)
LAydLiNe (68.5///%)
mavera87 (67.3/67/0.3/%0.45)
0zlem (67.8/67.5/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61///%)
VasthaNerada (70.9///%)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Özlem' cim sen yüzdeyi farklı çıkartmışsın. Nasıl buldun o yüzdeyi? Yanlış olmuş çünkü. :26:
Burcucum üzme kendini çoğu gitti azı kaldı. + çıkmandan iyidir sabit olması.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır..
başlangıç:76 kilo
geçen hafta:61.4
bu hafta:61.4
fark:0
yüzde:0
bayram kakasi nedir?Bugünkü menüm
02:30
1 el büyüklüğünde ekmekten peynirli,domatesli tost
1 sade soda
19:50
1 dilim kavun
1 ısırık karpuz
peynir
3 zeytin
avuç içi kadar ekmek
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 fincan şekersiz çay
21:00
1 tane bayram kakesi
(görümcem yollamış)
2 litre su
Egzersizler
250 tane ipsiz atlama
canım ben msj sayılarımı paylaşım alanına yazmıştım. kaptan mot almıştı. o sıra çıkmam gerekıyordu ve sana gönderileceği kesinleşmemişti çünkü.
elifimsuyum
29 temmuz 4
30 temmuz 5
Laydline
29 Temmuz :15
30 Temmuz : 1
VasthaNerada
29 Temmuz: 0
30 Temmuz: 7
Burcugncy
29 temmuz---16
30 temmuz---6
0zlem
29 Temmuz---0
30 Temmuz---4
Mavera87
30 Temmuz---10
29 Temmuz---3
günaydın kızlarrr çok kötüyüm ben tartıda sabit çıktım bugün kabızlığımın 2. günü offf bilmiyorum noluyor bana yne bu hafta bomba gibi dönücem inş. zaten niyetli olcam bi şekilde vericem telefonum kapalı olabilir kaptiş ulşamak istersen çünkü gece şarja takmamışım iyi günler kızlar umarım takımı kurtaran birileri olur
olsun canım haftaya acısını çıkarsın.
***13. TAKIM 320. ETAP ***
burcugncy (61.4/61.4/0/%0) Kilosu sabit
elifimsuyum (85.2///%)
LAydLiNe (68.5/68.2/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61///%)
VasthaNerada (70.9///%)
Kızlar şimdilik çıkıyorum ben. Ama mutlaka gelirim. Bu arada benden de sadece 300 gr gitmiş. Regl olduğum için ödem var. İnşallah bayramdan sonraki hafta her şey daha güzel olacak.
Gunaydin kizlar regli oldum bu sabah istedigim bir sonuc degil ama artik reglim bitince daha guzel bir sonuc cikabilir belki
Baslangic:89
Gecen hafta: 85.2
Bu hafta: 84.1
Fark: 1.1 kilogram
elifimsuyum'da paylaşım alanına yazmıştı onu not aldım ama seninki gözümden kaçmış sanırım..:44:bayram kakasi nedir?
canım ben msj sayılarımı paylaşım alanına yazmıştım. kaptan mot almıştı. o sıra çıkmam gerekıyordu ve sana gönderileceği kesinleşmemişti çünkü.
Tebrikler cnmm..kilo bildirimim
geçen hafta 61,0
bu hafta 60,10
fark: 0,90
yüzde :1,497 yanlış hesaplamadıysam. ( aradaki farKI şimdiki kiloya bölüp 100 ile çarpıyorduk değil mi?)
bu iftardan önce çıkan sonu. sabah gelmeden tartıldım 60,5 çıktım.
2 haftadır 60 a inmeye çalışıyorum. geçen haftaki kilodan sonra bu hafta 900 gr. moral oldu ama 2 haftada 900 vermiş gibi oldum
dünkü menüm
sahur
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
iftar
1 tabak kıymalı yumurta
2 dilim kadar karpuz.
ara 1 şekersiz nescafe
su:2 lt
yürüyüş: dün çok yürümedim 1 kere dışarı çıktım. ama bugün çok yürüyeceğim
dünkü menüm çok az oldu görüldüğü üzere. niye böyle oldu ben de bilmiyoru yazınca farkettim. :44:
arkadaşlar bu arada ben bu hafta çok şükür tuvalet sorunu yaşamadım pek fazla. ramazan başından beri hep buğday ekmeği yedim ama bu hafta markette buğday ekmeği kalmamıştı kepek ekmeği aldım. sizce bu durumun kepek ekmeği ile alakası olabilir mi? iyi gelmiş olabilir mi acaba?
bir de ben bu ramazandaki sonuçlara pek güvenmiyorum ya. geçen hafta oruç tutmuyordum regl den dolayı . kilom sabit çıktı. tıpkı bu hafta burcuda olduğu gibi. bu hafta 900 gr birden gitti. nasıl iş anlamadım. iftar öncesi ile iftar sonrası kilo da çok fark ediyor. asıl akla kara ramazan sonunda belli olacak sanırım.
umarım bayram dönüşü 50li rakamlara inmiş olurum artık.
***13. TAKIM 320. ETAP ***
burcugncy (61.4/61.4/0/%0) Kilosu sabit
elifimsuyum (85.2/84,1/1,1/%1,30)
LAydLiNe (68.5/68.2/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61/60,1/0,9/%1,50)
VasthaNerada (70.9///%)
elifimsuyum'da paylaşım alanına yazmıştı onu not aldım ama seninki gözümden kaçmış sanırım..:44:
Tebrikler cnmm..Darısı başımıza bende artık 6'nın yanında 0 görmek istiyorum..
Sanmıyorum cnm tambuğday ekmeğinin ve çavdar ekmeğininin kepek ekmeğine göre daha sağlıklı olduğu söyleniyor uzmanlar tarafından..
Cnm iftar sonrası farketmesi çok çok normal çünkü o kaç litre sıvı ve yiyecek giriyor vücudumuza.
Telefonum bozuldu kaptan. Telefonun hattı üzerinden internete bağlanıyordum evde internet bağlantısı yok.Defter tutmakla çok iyi edersin. Çünkü çok işe yarıyor.
Hemen cezana ceza ekliyorum. Bu hafta çok kötüydün Ayşenur. Geçen haftada çok az bir kilo verebildin. Ve bi sürü cezan oldu. Lütfen en kısa zamanda çekidüzen ver kendine olur mu?
56.6 olarak eklemende hiç bir sakınca yok canım. Yanına da paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu yaz lütfen. Böyle sorumsuzca çekip gitmenin cezasını dönmek isterse çeksin.
Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Yine börek. Canım yememen gerektiğini biliyorsun hem de tartı öncesi hiç ama hiç olmamış. Cezanı bi dahaki mesajda toplu olarak yazacağım.
Geçmiş olsun şimdiden. Görüşmek üzere. Bu arada akşamları neden gelemiyordun Ayşenur? Sanırım gözden kaçırdım. Menülerinin kötüleşmesi acaba buna mı bağlı? :44:
biliyorumyarım kilo yoğurt mu yedinbörek tabiki olmamış. normalde bir dilim börek ten birşey olmaz derdim ama damlaya damlayan göl oluyor. çok duzensiz besleniyoruz .
Kaptan senin kerametin hep bunlarVallahi var bende bir hikmet. Geldiğimde kimse yoktu. Çekiyorum milleti
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- burcugncy+,
- mavera87+,
- seyyah2806+
Tamam not aldım kaptanAyşenur' a yediği börekler için yine ceza veriyorum. Haftanın 3 günü günde 35 dk tempolu yürüyüş. (Kızı spor manyağı yapacağım bu cezalarla)
sigara böregi miiiii
sağol kaptişim mümkün olduğunca burdayım
bence gayet güzel canım benm
afiyet olsun canım
gayet düzenli gidiyorsun canım benm
börek mi ayşenurum sirkelen kendine gel
yine börekkkkkkkk
kaptişim yarın okulum var sabahtan sınavım var sonrada gencay ın tomografi işi var sonra annemle bi kaç alışveriş filan yapıcaz gelmem 7 yi bulur yarın böle bi sorumsuzluk yapmak istemem ama
birazdan atlıyorm kaptiş cezamı
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Haberini bekliyoruz.kızlar bilmiyorum ama çok berbat bi kaç gün geçiyorum çok şiddetli şekilde gece bel ağrım oluyor reglim yakın değil yani 7 8 gün var ağır hiç bişi kaldırmadım ama sanırım böbreklerim ağrıyor yine böbrekten şüphelenmezdim ama sabah kalkıyorum vücudum ödemli ve gün içinde bu ödem geçiyor yani böbrek rahatsızlığı belirtisi veriyor yarın belki bi dahiliyeye uğrarım yada ürolojiye hangi bölüm boşsa
iyi yolculuklar canımSelam millet, ankara yollarındayız, daha cok var, biter mi bu yollar(
Gecmişe dalayım ben , kaynatılmış baya:)
Bir sonraki tartıda yüksek yüzden olur canım. Bomba gibi dönüş yaparsın
10. takımdan sizin takıma yada 4. takıma transfer olmak istiyorum kabul edermisiniz
[ı]gel canım yerimiz var.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?