Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kızlar. yarın gönderemedii m tüm mesajlari gönderirim.
yemekte ne var sizde? kabak dolması yaptım kıymalı yanına ne yapsam

kızlar selam yemek filan yedim anca geldim kilo verenleri çok tebrik ediyorum geçmişi telden okumuştum haftaya inş. daha iyi oluruz

kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya

% 0,30 un altı bizim içinde geçerli canım. Takım içinde ayrıca ceza nedeni olacak yüzdesi 0,30 altında olan. Mesela bu hafta Burcu kilo veremediği için ekstradan ceza vereceğiz. Herkesin yüzdesi 0,30 un üstünde olursa takım olarak hiç bir zaman sarı kart almayız. Tam açıklamamışım dün. Bi de senin sorunu yanlış anlamışım. :26:

Not aldım canım ben senin mesaj sayılarını.

Tebrik ediyorum Burcu' cum gayet güzel bir sonuç almışsın. Keşke biraz daha zorlayıp 5 li rakamları görseydin. Bayramdan sonra mutlaka senden 5 li rakamları istiyorum. Lütfen bayramda hep aklına bu gelsin. Yukardaki hesabın yanlış olmuş. Aradaki farkı geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.

Gerçekten de menün çok az olmuş. Bununla acıkmadan durabildiysen eğer süper olmuş.

Bence de ekmekle alakası yok. Ramazanda vücut şaşırdı iyice. Neye uğradığını anlamadı. Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. Ramazandan sonra kilon çok değişmeyecek merak etme. Değişse benimkisi değişirdi. Çünkü bir gün önce bulgurlu yemek yememe, regl olmama rağmen çok iyi bir sonuç aldım. Normalde + bile çıksam yeriydi. Çünkü sabah kalktığımda parmaklarım dolma gibiydi. Evde olsaydım eğer bugün biraz geç tartılacaktım. O zaman daha iyi bir sonuç görecektim kesin. Merak etme yani ramazan sonrasını kilolar daha iyi olacak.

Gunaydin kizlar regli oldum bu sabah istedigim bir sonuc degil ama artik reglim bitince daha guzel bir sonuc cikabilir belki

Baslangic:89
Gecen hafta: 85.2
Bu hafta: 84.1
Fark: 1.1 kilogram
Tekrardan tebrik ediyorum Sevgi cim. Çok güzel bir sonuç. Bi gün önce nohut yememiş olsaydın ve regl olmasaydın çok daha iyi bir sonuç görecektin. Ama bayramdan sonra inşallah senin için daha güzel olacak. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. Çok az kaldı.

Benim durumum farklı ama Tuba cım. Hem regl oldum, hem de bulgur yememem gerekiyordu yakın zamanda onu yedim. Ama yarışıyoruz yaaaa kilolar bile aynı gidiyor Ama az kaldı yetiştim size. Yakında geçeceğim Özlem le seni haberiniz olsun.

kilo bildirimim

Geçen hafta: 70.9
Bu hafta:70.5
Fark:0.4
Yüzde:%0.56
Ayşenur cum iki haftadır boşa kürek çekiyorsun farkındasın dimi. Lütfen düzelt artık şu menülerini. 6 lı rakamları istiyorum senden de. Hiç yoktan iyidir diyemeyeceğim çünkü sen diyete çok yeni başladın. Daha hızlı vermen lazım.

Gunaydın hanımlarrr, ankaradan selamlarrr

Burda esimin dedesinde kalıyoruz, kayınvalidem filan da burda..Regl oldugum için esim sahura kaldırmadı ama dedesinne rezil oldum yaa
Rezil olacak bir durum yok ki canım. O eskidenmiş. Ama kalksan göze batmazmış

Dunku menum

Sahur
1 tane terayagda yumurta

İftar
1 kase yogurt corbası
2 servis kasıgı bamya
1 servis kSıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 yemek kasıgı kusbası et
Salata

Su 2-2,5 lt
Spor coluk cocukla yollar yollaaArrr :)
Pilav olmamış Tuba. Sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası daha ekliyorum.

teşekkürler canım :))))))))
Canım aramıza hoş geldin. Sana takım kurallarımızı yazmak istiyorum. Zaman kısıtlı olduğu için yazamadım sabah ama kuralları kabul ediyorsan okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor. Kendini de tanıtırsan bu arada çok sevinirim. Ben kısaca tanıtayım kendimi. İsmim Ebru. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. 31 yaşındayım. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Çünkü küçük kızım henüz 4 aylık.
13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Tesekurler bebegim hedefim bu hafta 83 u gormekti ama reglim galiba sonucu etkiledi
Eğer dediğim gibi regl olmasaydın mutlaka görürdün 83 ü. Ama buda çok güzel bir sonuç.

Rapor alabilmene sevindim kaptan.
Teşekkürler Ayşenur' cum. Bende çok sevindim. Doktora dua ede ede bir hal oldum. Çünkü her doktor vermiyor.

Menün çok güzel canım. Artık menülere birazda spor ekle. Gör bak nasıl gidiyor o kilolar. Ben bundan sonra düzenli yapmaya başlayacağım. Ramazan bittikten sonra. Sizlerden de bekliyorum düzenli şekilde spor yapmanızı.

Senin adina cok sevindim kaptan bebisinle 1 ay daha birliktesin ....ayrica tesekur ederim tebrikler icin
Teşekkürler Sevgi' cim. Bugün dünyalar benim oldu zaten.

Teşekkürler Burcu' cum. Bu arada ortalamamız güzel bir ortalama aslında. Ama yeni takımlar ortalamayı çok yükseltiyor. O nedenle az gibi görünüyor. Eskiden bu ortalamayla kaç defa birinci olduk hatırlamıyorum. Önemli olan herkesin azda olsa kilo veriyor olması. Maşallah uzun zamandır + kilo yok. Olamazda zaten yoksa fena yaparım. Teşekkür içinde bugün aynanın karşısına geç ve kendine teşekkür et. Biz sadece yardım ettik sana bütün işi sen hallettin. O yüzden teşekkürün büyüğünü sen hak ettin.

Kizlar 2 -3 agustos mesaj sayilarini bana gonderiyorsunuz....simdi cikiyorum ofisde islerim var bayram tatilde otelimiz dolu biraz hazirlik yaptiricam kizlara
Kolay gelsin o zaman canım sana. Bayram zor geçecek galiba. Bu arada benim bir arkadaşım da bir otelde çalışıyor, Ürgüp te. Mutlaka biliyorsundur.

Selam kızlar, bugun coookk sevdiğim arkadasıma gidiyoruz iftara, en son 2,5 sene önce görüşmüştük ah mesafeeler ah....
Bakalım kilona ne diyecek. Kızlarda söylemiş ama bende uyarayım. Umarım kaçamak yapmamışsındır.
Sonunda telefon problemim düzeldi. Artık akşamları nete girebileceğim
Bak bu süper bir haber Ayşenur. Böylelikle akşamları da kopmamış olursun takımdan. Ama ben telefondan girmeyi hiç sevmiyorum. Sadece mecbur kalınca giriyorum.

kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya
Hoş geldin canım. Bugün kötü bir gün oldu, yokluğun çok belliydi. Lütfen ihmal etme artık bizi. Yatak odasının beyaz olması güzel bence. Çünkü benim yatak odam koyu renk ve toz almaktan anam ağlıyor. İki gün almasan rengi değişiyor. Bence illaki takım olmasına gerek yok yatak odasıyla diğer odaların. Her odayı kendi içinde değerlendir. Tüm evi takım yapayım deme sakın. Bide ben eskitme yatak odalarını daha çok seviyorum. Tepehome da vardı bi tane beyaz. Bayılmıştım ama oldukça tuzluydu.

okunmuş anlaşılmış ve aynen kabul edilmiştir.:)))))

kendimi kısaca tanıtayım;
30 yaşındayım, ankarada yaşıyorum 2 yaşında kızım var. bana kısaca darki diyebilirsiniz :)) eski takımda öyle diyorlardı. doğum nedeniyle işe ara vermiştim bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım. bu demek oluyorki eylüle kadar depar atmam lazım.
doğum kilolarımın bir kısmnı verdim hala bir kısmı duruyor hedefim 58 ( evlendiğimde bile görmemiştim bu kiloyu). 65 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım. :)
68 e birşekilde indim ama burada kaldım 66-68 aralığından bir türlü kurtulamadım. sanırım uzman yardımına ihtiyacım var.

O zaman yeniden hoş geldin aramıza. Yanlış anlamanı istemem ama bu isim konusunda ben biraz takıntılıyım. Belki kullanmak istemiyorsun ama bu şekilde nedense bana çok itici geliyor. Eğer bir sakıncası yoksa ismini paylaşırsan sevinirim. Bu arada bende yukarda anlattığım gibi yeni doğum yaptım. Bebişim henüz 4 aylık. Emmeyi bırakınca bende vakit kaybetmeden diyete başladım. Allaha şükür az kaldı doğum öncesi kiloma ama bu kez hedef kilom çok daha aşağıda. Ticker da 60 yazıyor ama niyetim 55 olmak. İki çocuklu çıtır genç bir hatun olmanın keyfini çıkartmayı düşünüyorum ilerde

tamam canım kolay gelsin 1 ağustosu kime gönderiyorduk.ben listeyı not alamadım
kurallar kısmında yazmıyor ama dikkatimi çekti mesajları sayıp gönderiyormuyuz nereye gönderiyoruz.
rapor alman süper olmuş canım. bebişe kim bakacak. emziriyorsan zor olacaktır senin için.daha tam toparlanmadan işe başlamak zor olur gerçekten. yeni doğum yasası çıkacaktı ne oldu. umarım işine yarar şeyler çıkar.
Hoşgeldin canım

teşekkür edrrim canım. hoşbuldum

Evet canım günlük mesajlarımızı sayıp yolluyoruz. Bugün ki ve yarın ki mesajları elifimsuyum nickli arkadaşımıza yani Sevgi ye özel mesaj olarak göndereceksin. Ben yeni mesaj listesini bugün yayınlayacağım. Bu arada topiğe ilk geldiğinde bugün ki gibi yazmış olduğun en son mesajdan başlayıp geçmişi okursan eğer hiç bir şey kaçırmamış olursun. Ben özellikle bu konuya çok dikkat ediyorum ve takipte oluyorum. Bazen bir soru soruyorsun ya da bişey açıklıyorsun ama geçmişi okumadığı için görmüyor üye. Buda sorun oluyor. Doğum yasası çıkmadı canım. Ben ilk hamile kaldığımda vardı hala var ama ortada bişey yok. Ben sağlıkçıyım bir hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanenin kreşi var. Oraya gidecek. Emmeyi bıraktığı için buralardayım ya zaten. Çok uğraştım emzirebilmek için ama 2,5 ay ancak emdi. Buna şükür diyorum çünkü büyük kızım hiç emmedi. İşe başladığımda 5 aylık olacak. Bence kreş için yeterli bir süre. Biraz daha büyüyünce ayrılmak hem bebiş için hem benim için daha zor olacak.

canım süt iznin filan var zaten 1 yaşına kadar. kreş o kdar küçük bebekleri alıyormu, yanılmıyorsam 4-5 aylık değilmi.biraz sabah yatağından kaldırıp götürmesi zor olacaktır.

bahsettiğin konulara dikkat etmeye çalışırım canım.

Evet canım ilk altı ay günde 3 saat, sonraki altı ay günde 1,5 saat süt iznim var. Bizim kurumun kreşleri 0-6 yaş arası kabul ediyor çocukları. Diğer kızımda 3,5 aylıktı kreşe başladığında. Her yönden iyi oluyor, mesela ek gıdaya geçtiğim zaman çok işe yarıyor kreş. Diğer kızımda eğer kreş olmasaydı eminim bu kadar güzel beslenemezdi. Çünkü kreşlerde herşey onlara özel hazırlanıyor. Ordakilerin tek işi bebek bakmak. Oysa biz evde bile o kadar çok ilgilenemiyoruz. Kreşin 0-2 yaş bölümünde sadece 12 çocuk var. O nedenle gayet güzel. Hem bana yakın olması daha büyük bir avantaj. Bu arada ismini sormuştum ama görmedin sanırım cevap gelmedi :26:

Acele etme canım başka yerlere de bakarsınız.

Kaptan ben sahurdan önce tartılmıştım. Dün oruçlu değildim bugün de oruçluydum. Ama sahura kalktığımda tartılacağımı unutup su içtim onun ardından tartıldım. Bu akşam gelince tartıldım tekrar. 70 olmuşum aslında. Tabi tuvalet problemim de var. Eğer yarın bu sorunu aşabilirsem bir kez daha tartılacağım. Çok merak ediyorum. Sonra uzunca bir süre tartılmayacağım söz.
Telefondan girmiyorum zaten kaptan. Bilgisayardan giriyorum ama internet hattı olarak telefonun hattını oradaki internet paketimi kullanıyorum.

Tekrar hoşgeldin canım.

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
salata
2 hurma
5 zeytin

İftar:
kabak yemeği
sarımsaklı yoğurt
1 tane salatalık turşusu

22:30 bir armut

şimdi de çay içiyoruz.

su 2.5 lt oldu 3e tamamlayacağım. Dün yazmayı unutmuşum dün de 3.5 olmuştu. Sonuç olarak iki günlük 3 lt su cezam kaldı.

süpermiş valla nerde öyle kurumlar. gözün arkada kalmadan bırakabilirsin o zaman.ismimi paylaşmamayı tercih ediyorum ama arzu edersen özelden atabilirim. ay çok gizemli oldu böylede :)).

süpermiş valla nerde öyle kurumlar. gözün arkada kalmadan bırakabilirsin o zaman.ismimi paylaşmamayı tercih ediyorum ama arzu edersen özelden atabilirim. ay çok gizemli oldu böylede :)).
Nickname yerine isim kullandığımız zaman daha samimi daha sıcak bir ortam oluyor sanıyorum kaptan bu nedenle sordu ismini canım. darki değil de mesela başka bir isim kullansan nickname değil de normal isim gibi. Tuba nın da kendi ismi tuba değildi sanırım. Böyle olur değil mi kaptan?

Menün çok güzel olmuş canım. Su cezalarını sanırım Burcu yazmıştı. Ben not almadım. Ama sende hallettin ya şu su sor
Aynen canım Ayşenur un dediği gibi burası bi süre sonra ailen gibi oluyor. Ya da bizim takım öyle. Takımdan bi çok kişiyle telefonla görüştüm. Hala görüşmeye devam ettiğim insanlar var. Hatta Konya ya yolu düşen bir arkadaşla görüştük. İstanbul dakiler görüştüler. Bizim takım sanırım samimiyet konusunda oldukça güzel bir takım. O nedenle nick değilde isim kullanman daha iyi olur. Çünkü böyle olunca ben tam samimiyet hissedemiyorum. :26: Kreş konusunda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü şuan ki kreşimiz özel kreşlere taş çıkartacak güzellikte.

Aynen canım çok doğru anlamışsın beni.

Son düzenleme:
Kaptan ben not alıyorum zaten tüm cezalarımı. Epey oldular. Kaptan bir aydır buradayım gerçekten dediğin gibi bir süre sonra aile gibi hissediyor insan. Ben hissediyorum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…