tamam canım kolay gelsin 1 ağustosu kime gönderiyorduk.ben listeyı not alamadım
iyi aksamlar kızlar. yarın gönderemedii m tüm mesajlari gönderirim.
yemekte ne var sizde? kabak dolması yaptım kıymalı yanına ne yapsam
% 0,30 un altı bizim içinde geçerli canım. Takım içinde ayrıca ceza nedeni olacak yüzdesi 0,30 altında olan. Mesela bu hafta Burcu kilo veremediği için ekstradan ceza vereceğiz. Herkesin yüzdesi 0,30 un üstünde olursa takım olarak hiç bir zaman sarı kart almayız. Tam açıklamamışım dün. Bi de senin sorunu yanlış anlamışım. :26:Sen Tuba'ya diyince bence kişisel olarak %30'un altında olduğumuz zaman birşey olacak sandım..
Yoksa okumuşum paylaşım alanını..
Merakettim ne iş yaptığını..:44:
Aslında daha iyi bir sonuç bekliyordum.Belkide tartıdan kaynaklanmıştır dün biraz sarsıldı da..
Az önce tartıldım o kadar yiyip içmeme rağmen dünkü kilomdan sadece 1 kilo fazla çıktım 68,5..:44:
Bayram kakesi Kömbe'de derler.Kurabiye gibi birşey..uzun süre kalsa bozulmaz,küflenmez.
0.5'ten hesaplamışım kaptan.Düzeltecektim hemen ama bağlantım koptu..
Burcucum üzme kendini çoğu gitti azı kaldı. + çıkmandan iyidir sabit olması.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır..
Not aldım canım ben senin mesaj sayılarını.bayram kakasi nedir?
canım ben msj sayılarımı paylaşım alanına yazmıştım. kaptan mot almıştı. o sıra çıkmam gerekıyordu ve sana gönderileceği kesinleşmemişti çünkü.
olsun canım haftaya acısını çıkarsın.
bu hafta herkez 300 gr. dan gidiyor bakalım.
Tebrik ediyorum Burcu' cum gayet güzel bir sonuç almışsın. Keşke biraz daha zorlayıp 5 li rakamları görseydin. Bayramdan sonra mutlaka senden 5 li rakamları istiyorum. Lütfen bayramda hep aklına bu gelsin. Yukardaki hesabın yanlış olmuş. Aradaki farkı geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.kilo bildirimim
geçen hafta 61,0
bu hafta 60,10
fark: 0,90
yüzde :1,497 yanlış hesaplamadıysam. ( aradaki farKI şimdiki kiloya bölüp 100 ile çarpıyorduk değil mi?)
bu iftardan önce çıkan sonu. sabah gelmeden tartıldım 60,5 çıktım.
2 haftadır 60 a inmeye çalışıyorum. geçen haftaki kilodan sonra bu hafta 900 gr. moral oldu ama 2 haftada 900 vermiş gibi oldum
Gerçekten de menün çok az olmuş. Bununla acıkmadan durabildiysen eğer süper olmuş.dünkü menüm
sahur
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
iftar
1 tabak kıymalı yumurta
2 dilim kadar karpuz.
ara 1 şekersiz nescafe
su:2 lt
yürüyüş: dün çok yürümedim 1 kere dışarı çıktım. ama bugün çok yürüyeceğim
dünkü menüm çok az oldu görüldüğü üzere. niye böyle oldu ben de bilmiyoru yazınca farkettim. :44:
Bence de ekmekle alakası yok. Ramazanda vücut şaşırdı iyice. Neye uğradığını anlamadı. Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. Ramazandan sonra kilon çok değişmeyecek merak etme. Değişse benimkisi değişirdi. Çünkü bir gün önce bulgurlu yemek yememe, regl olmama rağmen çok iyi bir sonuç aldım. Normalde + bile çıksam yeriydi. Çünkü sabah kalktığımda parmaklarım dolma gibiydi. Evde olsaydım eğer bugün biraz geç tartılacaktım. O zaman daha iyi bir sonuç görecektim kesin. Merak etme yani ramazan sonrasını kilolar daha iyi olacak.arkadaşlar bu arada ben bu hafta çok şükür tuvalet sorunu yaşamadım pek fazla. ramazan başından beri hep buğday ekmeği yedim ama bu hafta markette buğday ekmeği kalmamıştı kepek ekmeği aldım. sizce bu durumun kepek ekmeği ile alakası olabilir mi? iyi gelmiş olabilir mi acaba?
bir de ben bu ramazandaki sonuçlara pek güvenmiyorum ya. geçen hafta oruç tutmuyordum regl den dolayı . kilom sabit çıktı. tıpkı bu hafta burcuda olduğu gibi. bu hafta 900 gr birden gitti. nasıl iş anlamadım. iftar öncesi ile iftar sonrası kilo da çok fark ediyor. asıl akla kara ramazan sonunda belli olacak sanırım.
umarım bayram dönüşü 50li rakamlara inmiş olurum artık.
Tekrardan tebrik ediyorum Sevgi cim. Çok güzel bir sonuç. Bi gün önce nohut yememiş olsaydın ve regl olmasaydın çok daha iyi bir sonuç görecektin. Ama bayramdan sonra inşallah senin için daha güzel olacak. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. Çok az kaldı.Gunaydin kizlar regli oldum bu sabah istedigim bir sonuc degil ama artik reglim bitince daha guzel bir sonuc cikabilir belki
Baslangic:89
Gecen hafta: 85.2
Bu hafta: 84.1
Fark: 1.1 kilogram
Benim durumum farklı ama Tuba cım. Hem regl oldum, hem de bulgur yememem gerekiyordu yakın zamanda onu yedim. Ama yarışıyoruz yaaaa kilolar bile aynı gidiyorBurcucum sıkma canını, kilon artık azaldıgı için yavas yavas gidiyor, geri gelmesinden iyidir:)
Sevgicim , super kilo vermişsin, gercekten cok kusa surede 5 kilo hafifledin , patır patır gidiyor masallah
Seyyah burcucum seninde 900 gr harika bi sonuc olmus, cok az kaldı 5 lere:)
Ozlrmcim sende benim gibi bu hafta 300 gr vermişsin valla ben bunada sukrediyorum, almayayım da , az olsun bizim olsun:))
Kaptancım sen de bizdensin 300 gramcılar olarak:))
Herkesi tebrik ediyorum ve sonucu merakla bekkliyorum
Kaptancım ya bana da yazsana ozelden ne iş yaptıgını, bende merak ettim :)
Ayşenur cum iki haftadır boşa kürek çekiyorsun farkındasın dimi. Lütfen düzelt artık şu menülerini. 6 lı rakamları istiyorum senden de. Hiç yoktan iyidir diyemeyeceğim çünkü sen diyete çok yeni başladın. Daha hızlı vermen lazım.kilo bildirimim
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta:70.5
Fark:0.4
Yüzde:%0.56
Rezil olacak bir durum yok ki canım. O eskidenmiş. Ama kalksan göze batmazmışGunaydın hanımlarrr, ankaradan selamlarrr
Burda esimin dedesinde kalıyoruz, kayınvalidem filan da burda..Regl oldugum için esim sahura kaldırmadı ama dedesinne rezil oldum yaa
Pilav olmamış Tuba. Sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası daha ekliyorum.Dunku menum
Sahur
1 tane terayagda yumurta
İftar
1 kase yogurt corbası
2 servis kasıgı bamya
1 servis kSıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 yemek kasıgı kusbası et
Salata
Su 2-2,5 lt
Spor coluk cocukla yollar yollaaArrr :)
Canım aramıza hoş geldin. Sana takım kurallarımızı yazmak istiyorum. Zaman kısıtlı olduğu için yazamadım sabah ama kuralları kabul ediyorsan okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor. Kendini de tanıtırsan bu arada çok sevinirim. Ben kısaca tanıtayım kendimi. İsmim Ebru. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. 31 yaşındayım. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Çünkü küçük kızım henüz 4 aylık.teşekkürler canım :))))))))
Eğer dediğim gibi regl olmasaydın mutlaka görürdün 83 ü. Ama buda çok güzel bir sonuç.Tesekurler bebegim hedefim bu hafta 83 u gormekti ama reglim galiba sonucu etkiledi
Teşekkürler Ayşenur' cum. Bende çok sevindim. Doktora dua ede ede bir hal oldum. Çünkü her doktor vermiyor.Rapor alabilmene sevindim kaptan.
Menün çok güzel canım. Artık menülere birazda spor ekle. Gör bak nasıl gidiyor o kilolar. Ben bundan sonra düzenli yapmaya başlayacağım. Ramazan bittikten sonra. Sizlerden de bekliyorum düzenli şekilde spor yapmanızı.Kizlar dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik biber yesillik
2 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan yesil cay
Ogle 14 30
Nesfit yagsiz sutle
Aksam 20.00
1 kepce nohutlu kiymali corba(ismini bilmiyorum)
4 yemek kasigi taze fasulye yemegi
Spor yok regli oldum 3 litre su aksam 1 fincan yesil cay
Teşekkürler Sevgi' cim. Bugün dünyalar benim oldu zaten.Senin adina cok sevindim kaptan bebisinle 1 ay daha birliktesin ....ayrica tesekur ederim tebrikler icin
Teşekkürler Burcu' cum. Bu arada ortalamamız güzel bir ortalama aslında. Ama yeni takımlar ortalamayı çok yükseltiyor. O nedenle az gibi görünüyor. Eskiden bu ortalamayla kaç defa birinci olduk hatırlamıyorum. Önemli olan herkesin azda olsa kilo veriyor olması. Maşallah uzun zamandır + kilo yok. Olamazda zaten yoksa fena yaparım.tebrikler canım
teşekkürler tubacım inşallah bakalım
boşver
pilav yok tubaaaa
bu hafta biraz gerilerde kaldık
rapor için çok sevindim kaptan. ben oğlumu 4 aylıkken bırakmak zorunda kalmıştım
kesinlikle bayram sonrası daha iyi olacak. ben ki bütün ramazanları + kilo ile kapatırdım. az da olsa kilo verdim bu yıl. hepinize teşekkürşer
afiyet olsunnnn
Kolay gelsin o zaman canım sana. Bayram zor geçecek galiba. Bu arada benim bir arkadaşım da bir otelde çalışıyor, Ürgüp te. Mutlaka biliyorsundur.Kizlar 2 -3 agustos mesaj sayilarini bana gonderiyorsunuz....simdi cikiyorum ofisde islerim var bayram tatilde otelimiz dolu biraz hazirlik yaptiricam kizlara
Bakalım kilona ne diyecek. Kızlarda söylemiş ama bende uyarayım. Umarım kaçamak yapmamışsındır.Selam kızlar, bugun coookk sevdiğim arkadasıma gidiyoruz iftara, en son 2,5 sene önce görüşmüştükah mesafeeler ah....
Bak bu süper bir haber Ayşenur. Böylelikle akşamları da kopmamış olursun takımdan. Ama ben telefondan girmeyi hiç sevmiyorum. Sadece mecbur kalınca giriyorum.Sonunda telefon problemim düzeldi. Artık akşamları nete girebileceğim
Hoş geldin canım. Bugün kötü bir gün oldu, yokluğun çok belliydi. Lütfen ihmal etme artık bizi.kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya
Canım aramıza hoş geldin. Sana takım kurallarımızı yazmak istiyorum. Zaman kısıtlı olduğu için yazamadım sabah ama kuralları kabul ediyorsan okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor. Kendini de tanıtırsan bu arada çok sevinirim. Ben kısaca tanıtayım kendimi. İsmim Ebru. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. 31 yaşındayım. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Çünkü küçük kızım henüz 4 aylık.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
okunmuş anlaşılmış ve aynen kabul edilmiştir.:)))))
kendimi kısaca tanıtayım;
30 yaşındayım, ankarada yaşıyorum 2 yaşında kızım var. bana kısaca darki diyebilirsiniz :)) eski takımda öyle diyorlardı. doğum nedeniyle işe ara vermiştim bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım. bu demek oluyorki eylüle kadar depar atmam lazım.
doğum kilolarımın bir kısmnı verdim hala bir kısmı duruyor hedefim 58 ( evlendiğimde bile görmemiştim bu kiloyu). 65 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım.:)
68 e birşekilde indim ama burada kaldım 66-68 aralığından bir türlü kurtulamadım. sanırım uzman yardımına ihtiyacım var.
kurallar kısmında yazmıyor ama dikkatimi çekti mesajları sayıp gönderiyormuyuz nereye gönderiyoruz.tamam canım kolay gelsin 1 ağustosu kime gönderiyorduk.ben listeyı not alamadım
rapor alman süper olmuş canım. bebişe kim bakacak. emziriyorsan zor olacaktır senin için.daha tam toparlanmadan işe başlamak zor olur gerçekten. yeni doğum yasası çıkacaktı ne oldu. umarım işine yarar şeyler çıkar.Sevgi' cim tebrik ederim canım seni. Geçmiş mesajları tek tek alıntılayamadım ama öğleden sonra gelip hepsine cevabımı yazacağım. Bu arada Allaha şükür 30 günlük bir rapor daha aldım.Yani bir ay daha bebişimle birlikteyim. Sanırım Eylül' de işe başlayacağım. Bu arada durumumuz çok iyi olmamakla beraber Özellikle Burcu ve Sevgi sizleri tebrik ediyorum. İnşallah bayramdan sonra herşey daha düzenli olacak ve daha iyi kilolar verebileceğiz. Ramazanda bile kilo verdik yaaa azda olsa süper bir takımız bence. Ben şimdilik kaçıyorum sonra mutlaka uğrarım. Liste konusunda sorun yok. Paylaşım alanında paylaştım.
Hoşgeldin canım
Evet canım günlük mesajlarımızı sayıp yolluyoruz. Bugün ki ve yarın ki mesajları elifimsuyum nickli arkadaşımıza yani Sevgi ye özel mesaj olarak göndereceksin. Ben yeni mesaj listesini bugün yayınlayacağım. Bu arada topiğe ilk geldiğinde bugün ki gibi yazmış olduğun en son mesajdan başlayıp geçmişi okursan eğer hiç bir şey kaçırmamış olursun. Ben özellikle bu konuya çok dikkat ediyorum ve takipte oluyorum. Bazen bir soru soruyorsun ya da bişey açıklıyorsun ama geçmişi okumadığı için görmüyor üye. Buda sorun oluyor. Doğum yasası çıkmadı canım. Ben ilk hamile kaldığımda vardı hala var ama ortada bişey yok. Ben sağlıkçıyım bir hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanenin kreşi var. Oraya gidecek. Emmeyi bıraktığı için buralardayım ya zaten.kurallar kısmında yazmıyor ama dikkatimi çekti mesajları sayıp gönderiyormuyuz nereye gönderiyoruz.
rapor alman süper olmuş canım. bebişe kim bakacak. emziriyorsan zor olacaktır senin için.daha tam toparlanmadan işe başlamak zor olur gerçekten. yeni doğum yasası çıkacaktı ne oldu. umarım işine yarar şeyler çıkar.
teşekkür edrrim canım. hoşbuldum
Evet canım günlük mesajlarımızı sayıp yolluyoruz. Bugün ki ve yarın ki mesajları elifimsuyum nickli arkadaşımıza yani Sevgi ye özel mesaj olarak göndereceksin. Ben yeni mesaj listesini bugün yayınlayacağım. Bu arada topiğe ilk geldiğinde bugün ki gibi yazmış olduğun en son mesajdan başlayıp geçmişi okursan eğer hiç bir şey kaçırmamış olursun. Ben özellikle bu konuya çok dikkat ediyorum ve takipte oluyorum. Bazen bir soru soruyorsun ya da bişey açıklıyorsun ama geçmişi okumadığı için görmüyor üye. Buda sorun oluyor. Doğum yasası çıkmadı canım. Ben ilk hamile kaldığımda vardı hala var ama ortada bişey yok. Ben sağlıkçıyım bir hastanede çalışıyorum. Çalıştığım hastanenin kreşi var. Oraya gidecek. Emmeyi bıraktığı için buralardayım ya zaten.Çok uğraştım emzirebilmek için ama 2,5 ay ancak emdi. Buna şükür diyorum çünkü büyük kızım hiç emmedi. İşe başladığımda 5 aylık olacak. Bence kreş için yeterli bir süre. Biraz daha büyüyünce ayrılmak hem bebiş için hem benim için daha zor olacak.
Evet canım ilk altı ay günde 3 saat, sonraki altı ay günde 1,5 saat süt iznim var. Bizim kurumun kreşleri 0-6 yaş arası kabul ediyor çocukları. Diğer kızımda 3,5 aylıktı kreşe başladığında. Her yönden iyi oluyor, mesela ek gıdaya geçtiğim zaman çok işe yarıyor kreş. Diğer kızımda eğer kreş olmasaydı eminim bu kadar güzel beslenemezdi. Çünkü kreşlerde herşey onlara özel hazırlanıyor. Ordakilerin tek işi bebek bakmak. Oysa biz evde bile o kadar çok ilgilenemiyoruz. Kreşin 0-2 yaş bölümünde sadece 12 çocuk var. O nedenle gayet güzel. Hem bana yakın olması daha büyük bir avantaj. Bu arada ismini sormuştum ama görmedin sanırım cevap gelmedi :26:canım süt iznin filan var zaten 1 yaşına kadar. kreş o kdar küçük bebekleri alıyormu, yanılmıyorsam 4-5 aylık değilmi.biraz sabah yatağından kaldırıp götürmesi zor olacaktır.
bahsettiğin konulara dikkat etmeye çalışırım canım.
Acele etme canım başka yerlere de bakarsınız.kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya
Kaptan ben sahurdan önce tartılmıştım. Dün oruçlu değildim bugün de oruçluydum. Ama sahura kalktığımda tartılacağımı unutup su içtim onun ardından tartıldım. Bu akşam gelince tartıldım tekrar. 70 olmuşum aslında. Tabi tuvalet problemim de var. Eğer yarın bu sorunu aşabilirsem bir kez daha tartılacağım. Çok merak ediyorum. Sonra uzunca bir süre tartılmayacağım söz.% 0,30 un altı bizim içinde geçerli canım. Takım içinde ayrıca ceza nedeni olacak yüzdesi 0,30 altında olan. Mesela bu hafta Burcu kilo veremediği için ekstradan ceza vereceğiz. Herkesin yüzdesi 0,30 un üstünde olursa takım olarak hiç bir zaman sarı kart almayız. Tam açıklamamışım dün. Bi de senin sorunu yanlış anlamışım. :26:
Not aldım canım ben senin mesaj sayılarını.
Tebrik ediyorum Burcu' cum gayet güzel bir sonuç almışsın. Keşke biraz daha zorlayıp 5 li rakamları görseydin. Bayramdan sonra mutlaka senden 5 li rakamları istiyorum. Lütfen bayramda hep aklına bu gelsin. Yukardaki hesabın yanlış olmuş. Aradaki farkı geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.
Gerçekten de menün çok az olmuş. Bununla acıkmadan durabildiysen eğer süper olmuş.
Bence de ekmekle alakası yok. Ramazanda vücut şaşırdı iyice. Neye uğradığını anlamadı. Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. Ramazandan sonra kilon çok değişmeyecek merak etme. Değişse benimkisi değişirdi. Çünkü bir gün önce bulgurlu yemek yememe, regl olmama rağmen çok iyi bir sonuç aldım. Normalde + bile çıksam yeriydi. Çünkü sabah kalktığımda parmaklarım dolma gibiydi. Evde olsaydım eğer bugün biraz geç tartılacaktım. O zaman daha iyi bir sonuç görecektim kesin. Merak etme yani ramazan sonrasını kilolar daha iyi olacak.
Tekrardan tebrik ediyorum Sevgi cim. Çok güzel bir sonuç. Bi gün önce nohut yememiş olsaydın ve regl olmasaydın çok daha iyi bir sonuç görecektin. Ama bayramdan sonra inşallah senin için daha güzel olacak. Hadi bakalım ilk hedef 7 li rakamlar. Çok az kaldı.
Benim durumum farklı ama Tuba cım. Hem regl oldum, hem de bulgur yememem gerekiyordu yakın zamanda onu yedim. Ama yarışıyoruz yaaaa kilolar bile aynı gidiyorAma az kaldı yetiştim size. Yakında geçeceğim Özlem le seni haberiniz olsun.
Ayşenur cum iki haftadır boşa kürek çekiyorsun farkındasın dimi. Lütfen düzelt artık şu menülerini. 6 lı rakamları istiyorum senden de. Hiç yoktan iyidir diyemeyeceğim çünkü sen diyete çok yeni başladın. Daha hızlı vermen lazım.
Rezil olacak bir durum yok ki canım. O eskidenmiş. Ama kalksan göze batmazmış
Pilav olmamış Tuba. Sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası daha ekliyorum.
Canım aramıza hoş geldin. Sana takım kurallarımızı yazmak istiyorum. Zaman kısıtlı olduğu için yazamadım sabah ama kuralları kabul ediyorsan okuduktan sonra okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor. Kendini de tanıtırsan bu arada çok sevinirim. Ben kısaca tanıtayım kendimi. İsmim Ebru. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. 31 yaşındayım. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Çünkü küçük kızım henüz 4 aylık.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Eğer dediğim gibi regl olmasaydın mutlaka görürdün 83 ü. Ama buda çok güzel bir sonuç.
Teşekkürler Ayşenur' cum. Bende çok sevindim. Doktora dua ede ede bir hal oldum. Çünkü her doktor vermiyor.
Menün çok güzel canım. Artık menülere birazda spor ekle. Gör bak nasıl gidiyor o kilolar. Ben bundan sonra düzenli yapmaya başlayacağım. Ramazan bittikten sonra. Sizlerden de bekliyorum düzenli şekilde spor yapmanızı.
Teşekkürler Sevgi' cim. Bugün dünyalar benim oldu zaten.
Teşekkürler Burcu' cum. Bu arada ortalamamız güzel bir ortalama aslında. Ama yeni takımlar ortalamayı çok yükseltiyor. O nedenle az gibi görünüyor. Eskiden bu ortalamayla kaç defa birinci olduk hatırlamıyorum. Önemli olan herkesin azda olsa kilo veriyor olması. Maşallah uzun zamandır + kilo yok. Olamazda zaten yoksa fena yaparım.Teşekkür içinde bugün aynanın karşısına geç ve kendine teşekkür et. Biz sadece yardım ettik sana bütün işi sen hallettin. O yüzden teşekkürün büyüğünü sen hak ettin.
Kolay gelsin o zaman canım sana. Bayram zor geçecek galiba. Bu arada benim bir arkadaşım da bir otelde çalışıyor, Ürgüp te. Mutlaka biliyorsundur.
Telefondan girmiyorum zaten kaptan. Bilgisayardan giriyorum ama internet hattı olarak telefonun hattını oradaki internet paketimi kullanıyorum.Bakalım kilona ne diyecek. Kızlarda söylemiş ama bende uyarayım. Umarım kaçamak yapmamışsındır.
Bak bu süper bir haber Ayşenur. Böylelikle akşamları da kopmamış olursun takımdan. Ama ben telefondan girmeyi hiç sevmiyorum. Sadece mecbur kalınca giriyorum.
Hoş geldin canım. Bugün kötü bir gün oldu, yokluğun çok belliydi. Lütfen ihmal etme artık bizi.Yatak odasının beyaz olması güzel bence. Çünkü benim yatak odam koyu renk ve toz almaktan anam ağlıyor. İki gün almasan rengi değişiyor. Bence illaki takım olmasına gerek yok yatak odasıyla diğer odaların. Her odayı kendi içinde değerlendir. Tüm evi takım yapayım deme sakın. Bide ben eskitme yatak odalarını daha çok seviyorum. Tepehome da vardı bi tane beyaz. Bayılmıştım ama oldukça tuzluydu.
okunmuş anlaşılmış ve aynen kabul edilmiştir.:)))))
kendimi kısaca tanıtayım;
30 yaşındayım, ankarada yaşıyorum 2 yaşında kızım var. bana kısaca darki diyebilirsiniz :)) eski takımda öyle diyorlardı. doğum nedeniyle işe ara vermiştim bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım. bu demek oluyorki eylüle kadar depar atmam lazım.
doğum kilolarımın bir kısmnı verdim hala bir kısmı duruyor hedefim 58 ( evlendiğimde bile görmemiştim bu kiloyu). 65 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım.:)
68 e birşekilde indim ama burada kaldım 66-68 aralığından bir türlü kurtulamadım. sanırım uzman yardımına ihtiyacım var.
Evet canım ilk altı ay günde 3 saat, sonraki altı ay günde 1,5 saat süt iznim var. Bizim kurumun kreşleri 0-6 yaş arası kabul ediyor çocukları. Diğer kızımda 3,5 aylıktı kreşe başladığında. Her yönden iyi oluyor, mesela ek gıdaya geçtiğim zaman çok işe yarıyor kreş. Diğer kızımda eğer kreş olmasaydı eminim bu kadar güzel beslenemezdi. Çünkü kreşlerde herşey onlara özel hazırlanıyor. Ordakilerin tek işi bebek bakmak. Oysa biz evde bile o kadar çok ilgilenemiyoruz. Kreşin 0-2 yaş bölümünde sadece 12 çocuk var. O nedenle gayet güzel. Hem bana yakın olması daha büyük bir avantaj. Bu arada ismini sormuştum ama görmedin sanırım cevap gelmedi :26:
Nickname yerine isim kullandığımız zaman daha samimi daha sıcak bir ortam oluyor sanıyorum kaptan bu nedenle sordu ismini canım. darki değil de mesela başka bir isim kullansan nickname değil de normal isim gibi. Tuba nın da kendi ismi tuba değildi sanırım. Böyle olur değil mi kaptan?süpermiş valla nerde öyle kurumlar. gözün arkada kalmadan bırakabilirsin o zaman.ismimi paylaşmamayı tercih ediyorum ama arzu edersen özelden atabilirim. ay çok gizemli oldu böylede :)).
Menün çok güzel olmuş canım. Su cezalarını sanırım Burcu yazmıştı. Ben not almadım. Ama sende hallettin ya şu su sorSahur:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
salata
2 hurma
5 zeytin
İftar:
kabak yemeği
sarımsaklı yoğurt
1 tane salatalık turşusu
22:30 bir armut
şimdi de çay içiyoruz.
su 2.5 lt oldu 3e tamamlayacağım. Dün yazmayı unutmuşum dün de 3.5 olmuştu. Sonuç olarak iki günlük 3 lt su cezam kaldı.
Aynen canım Ayşenur un dediği gibi burası bi süre sonra ailen gibi oluyor. Ya da bizim takım öyle. Takımdan bi çok kişiyle telefonla görüştüm. Hala görüşmeye devam ettiğim insanlar var. Hatta Konya ya yolu düşen bir arkadaşla görüştük. İstanbul dakiler görüştüler. Bizim takım sanırım samimiyet konusunda oldukça güzel bir takım. O nedenle nick değilde isim kullanman daha iyi olur. Çünkü böyle olunca ben tam samimiyet hissedemiyorum. :26: Kreş konusunda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü şuan ki kreşimiz özel kreşlere taş çıkartacak güzellikte.süpermiş valla nerde öyle kurumlar. gözün arkada kalmadan bırakabilirsin o zaman.ismimi paylaşmamayı tercih ediyorum ama arzu edersen özelden atabilirim. ay çok gizemli oldu böylede :)).
Aynen canım çok doğru anlamışsın beni.Nickname yerine isim kullandığımız zaman daha samimi daha sıcak bir ortam oluyor sanıyorum kaptan bu nedenle sordu ismini canım. darki değil de mesela başka bir isim kullansan nickname değil de normal isim gibi. Tuba nın da kendi ismi tuba değildi sanırım. Böyle olur değil mi kaptan?
Kaptan ben not alıyorum zaten tüm cezalarımı. Epey oldular.Menün çok güzel olmuş canım. Su cezalarını sanırım Burcu yazmıştı. Ben not almadım. Ama sende hallettin ya şu su sor
Aynen canım Ayşenur un dediği gibi burası bi süre sonra ailen gibi oluyor. Ya da bizim takım öyle. Takımdan bi çok kişiyle telefonla görüştüm. Hala görüşmeye devam ettiğim insanlar var. Hatta Konya ya yolu düşen bir arkadaşla görüştük. İstanbul dakiler görüştüler. Bizim takım sanırım samimiyet konusunda oldukça güzel bir takım. O nedenle nick değilde isim kullanman daha iyi olur. Çünkü böyle olunca ben tam samimiyet hissedemiyorum. :26: Kreş konusunda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü şuan ki kreşimiz özel kreşlere taş çıkartacak güzellikte.
Aynen canım çok doğru anlamışsın beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?