Kaptan ben not alıyorum zaten tüm cezalarımı. Epey oldular.Kaptan bir aydır buradayım gerçekten dediğin gibi bir süre sonra aile gibi hissediyor insan. Ben hissediyorum en azından.
Ne zaman gidecektin kaptan? Ben cezalar için bayramı bekliyorum nasılsa evdeyimZaten kendini aileye dahil edemeyenler bir süre sonra çekip gidiyor.Bu arada benimde cezaları biran önce yapmam lazım. İzmir e gidince yapamam hiç birisini.
Nickname yerine isim kullandığımız zaman daha samimi daha sıcak bir ortam oluyor sanıyorum kaptan bu nedenle sordu ismini canım. darki değil de mesela başka bir isim kullansan nickname değil de normal isim gibi. Tuba nın da kendi ismi tuba değildi sanırım. Böyle olur değil mi kaptan?
Menün çok güzel olmuş canım. Su cezalarını sanırım Burcu yazmıştı. Ben not almadım. Ama sende hallettin ya şu su sor Aynen canım Ayşenur un dediği gibi burası bi süre sonra ailen gibi oluyor. Ya da bizim takım öyle. Takımdan bi çok kişiyle telefonla görüştüm. Hala görüşmeye devam ettiğim insanlar var. Hatta Konya ya yolu düşen bir arkadaşla görüştük. İstanbul dakiler görüştüler. Bizim takım sanırım samimiyet konusunda oldukça güzel bir takım. O nedenle nick değilde isim kullanman daha iyi olur. Çünkü böyle olunca ben tam samimiyet hissedemiyorum. :26: Kreş konusunda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü şuan ki kreşimiz özel kreşlere taş çıkartacak güzellikte.
Aynen canım çok doğru anlamışsın beni.
hımmmm o zaman ne diyelim nevin diyelim.
Ne zaman gidecektin kaptan? Ben cezalar için bayramı bekliyorum nasılsa evdeyim
Tamam o zaman Nevin diyelim ama gerçeğini merak ettim şimdi özelden bekliyorumhımmmm o zaman ne diyelim nevin diyelim.
Kaptan sıkma canını inşallah gerginlik çıkmaz. Eğer o kadar uzun süre kalacaksanız bebiş alışır sanırım sıcağa.Ayın 6 sında yola çıkacağız inşallah canım. Yaklaşık 15 gün kalırız diye düşünüyorum. Dönüş biletini açık aldık. Duruma göre döneceğiz. Ama zor olacak çünkü bebiş henüz çok küçük, düzeni bozulacak. Konya bu aralar çok serin. İzmir çok sıcak. Hava değişimi olacak. Orda kiler dört gözle bizi bekliyorlar. Ev kalabalık olacak. Ben mümkün olduğunca kucağıma almamaya çalışıyorum ama orda almaya çalışacaklar. Ben izin vermeyeceğim. İnşallah gerginlik çıkmaz. Oyun halısını bile götüreceğim ki çocuğun oynayabileceği bir yer olsun. İnşallah güzel geçer. :26:
kızlar netimde bi sıkıntı vardı snırım halolmş aramıza yeni arkadaş gelmiş merhba diyorm ona bende. ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm bu takımla 13 marttan beri 14.6 kilo verdim
Eline sağlık canımvasthanerada:
31 temmuz----27
1 ağustos----8
0zlem:
31 temmuz----8
1 ağustos----13
elifimsuyum:
31 temmuz----4
1 ağustos---- 5
burcugncy:
31 temmuz----42
1 ağustos----8
​5. olmuşuz kızlarrr
Sıcak çok önemli değil de canım asıl kalabalık korkutuyor beni. Bide en son kayınvalide küsmüştü bana. Bakalım nasıl davranacak. İki tane görümcem var çok yakın oturuyorlar kayınvalidemle. Birisi yeni hamile diğerinin 3 tane çocuğu var. Çocuklardan birisi küçük henüz 3 yaşında. Ondan korumak gerekecek. :26:Aslında hiç gidesim yok ama mecbur kalıyorum bi yönden. İki senedir gitmiyoruz.Kaptan sıkma canını inşallah gerginlik çıkmaz. Eğer o kadar uzun süre kalacaksanız bebiş alışır sanırım sıcağa.
Ellerine sağlık canım.vasthanerada:
31 temmuz----27
1 ağustos----8
0zlem:
31 temmuz----8
1 ağustos----13
elifimsuyum:
31 temmuz----4
1 ağustos---- 5
burcugncy:
31 temmuz----42
1 ağustos----8
hayır aynı olmak zorunda değil tüm ev. hatta tam tersi her odayı farklı yap. benim yatak odam koyu rek illallah geldi. şimdiki aklım olsa hepsini beyaz alırıdm. koltuk takımını koyu renk alırdım. ama ben tam tersini yapmışım.kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya
inşallah bayram sonrası daha iyi olacak. benim çook hızlı kilo vermek gibi bir derdim yok. yavaş olsun ama kalıcı olsun giden kilolar.% 0,30 un altı bizim içinde geçerli canım. Takım içinde ayrıca ceza nedeni olacak yüzdesi 0,30 altında olan. Mesela bu hafta Burcu kilo veremediği için ekstradan ceza vereceğiz. Herkesin yüzdesi 0,30 un üstünde olursa takım olarak hiç bir zaman sarı kart almayız. Tam açıklamamışım dün. Bi de senin sorunu yanlış anlamışım. :26:
Not aldım canım ben senin mesaj sayılarını.
Tebrik ediyorum Burcu' cum gayet güzel bir sonuç almışsın. Keşke biraz daha zorlayıp 5 li rakamları görseydin. Bayramdan sonra mutlaka senden 5 li rakamları istiyorum. Lütfen bayramda hep aklına bu gelsin. Yukardaki hesabın yanlış olmuş. Aradaki farkı geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun.
Gerçekten de menün çok az olmuş. Bununla acıkmadan durabildiysen eğer süper olmuş.
Bence de ekmekle alakası yok. Ramazanda vücut şaşırdı iyice. Neye uğradığını anlamadı. Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor. Ramazandan sonra kilon çok değişmeyecek merak etme. Değişse benimkisi değişirdi. Çünkü bir gün önce bulgurlu yemek yememe, regl olmama rağmen çok iyi bir sonuç aldım. Normalde + bile çıksam yeriydi. Çünkü sabah kalktığımda parmaklarım dolma gibiydi. Evde olsaydım eğer bugün biraz geç tartılacaktım. O zaman daha iyi bir sonuç görecektim kesin. Merak etme yani ramazan sonrasını kilolar daha iyi olacak.
Teşekkürler Burcu' cum. Bu arada ortalamamız güzel bir ortalama aslında. Ama yeni takımlar ortalamayı çok yükseltiyor. O nedenle az gibi görünüyor. Eskiden bu ortalamayla kaç defa birinci olduk hatırlamıyorum. Önemli olan herkesin azda olsa kilo veriyor olması. Maşallah uzun zamandır + kilo yok. Olamazda zaten yoksa fena yaparım.Teşekkür içinde bugün aynanın karşısına geç ve kendine teşekkür et. Biz sadece yardım ettik sana bütün işi sen hallettin. O yüzden teşekkürün büyüğünü sen hak ettin.
hoşgeldin. ben de burcu. 27 yaşındayım .1,5 yaşınd aoğlum var. ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için burdayım.okunmuş anlaşılmış ve aynen kabul edilmiştir.:)))))
kendimi kısaca tanıtayım;
30 yaşındayım, ankarada yaşıyorum 2 yaşında kızım var. bana kısaca darki diyebilirsiniz :)) eski takımda öyle diyorlardı. doğum nedeniyle işe ara vermiştim bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım. bu demek oluyorki eylüle kadar depar atmam lazım.
doğum kilolarımın bir kısmnı verdim hala bir kısmı duruyor hedefim 58 ( evlendiğimde bile görmemiştim bu kiloyu). 65 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım.:)
68 e birşekilde indim ama burada kaldım 66-68 aralığından bir türlü kurtulamadım. sanırım uzman yardımına ihtiyacım var.
afiyet olsunSahur:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
salata
2 hurma
5 zeytin
İftar:
kabak yemeği
sarımsaklı yoğurt
1 tane salatalık turşusu
22:30 bir armut
şimdi de çay içiyoruz.
su 2.5 lt oldu 3e tamamlayacağım. Dün yazmayı unutmuşum dün de 3.5 olmuştu. Sonuç olarak iki günlük 3 lt su cezam kaldı.
vasthanerada:
31 temmuz----27
1 ağustos----8
0zlem:
31 temmuz----8
1 ağustos----13
elifimsuyum:
31 temmuz----4
1 ağustos---- 5
burcugncy:
31 temmuz----42
1 ağustos----8
ben de gönderiyorum şimdi. bu hafta dikkat edemedim msj sayılarına​5. olmuşuz kızlarrr
Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve kalorisiz bir hafta sonu diliyorum.
Dondurma ve makarna olmuş mu Burcu? Bence hiç ama hiç olmamış. Hemen ceza defterini açıp sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası yazıyorum.günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
sahur:
2 dilim kepek ekmeğine peynirli yağsız tost
1 haşlanmış yumurta
iftar:
2 parça kıymalı kabak dolması
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna
yemekten sonra
dondurma
su2,5 tl
yürüyüş çoookkk
Git gide aşağılara iniyoruz. Geçen hafta 4. dük. Bu hafta 5. inşallah bi dahakine daha aşağıya gitmeyiz. :26:msj sayılarımı gönderdim.
5. olmuşuz tebrikler . bir sonraki bildirimde il üçe gireriz yıne inşallah
Dondurma ve makarna olmuş mu Burcu? Bence hiç ama hiç olmamış. Hemen ceza defterini açıp sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası yazıyorum.
Git gide aşağılara iniyoruz. Geçen hafta 4. dük. Bu hafta 5. inşallah bi dahakine daha aşağıya gitmeyiz. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?