Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan ben not alıyorum zaten tüm cezalarımı. Epey oldular. Kaptan bir aydır buradayım gerçekten dediğin gibi bir süre sonra aile gibi hissediyor insan. Ben hissediyorum en azından.

Zaten kendini aileye dahil edemeyenler bir süre sonra çekip gidiyor. Bu arada benimde cezaları biran önce yapmam lazım. İzmir e gidince yapamam hiç birisini.

hımmmm o zaman ne diyelim nevin diyelim.

Ne zaman gidecektin kaptan? Ben cezalar için bayramı bekliyorum nasılsa evdeyim

Ayın 6 sında yola çıkacağız inşallah canım. Yaklaşık 15 gün kalırız diye düşünüyorum. Dönüş biletini açık aldık. Duruma göre döneceğiz. Ama zor olacak çünkü bebiş henüz çok küçük, düzeni bozulacak. Konya bu aralar çok serin. İzmir çok sıcak. Hava değişimi olacak. Orda kiler dört gözle bizi bekliyorlar. Ev kalabalık olacak. Ben mümkün olduğunca kucağıma almamaya çalışıyorum ama orda almaya çalışacaklar. Ben izin vermeyeceğim. İnşallah gerginlik çıkmaz. Oyun halısını bile götüreceğim ki çocuğun oynayabileceği bir yer olsun. İnşallah güzel geçer. :26:

Kaptan sıkma canını inşallah gerginlik çıkmaz. Eğer o kadar uzun süre kalacaksanız bebiş alışır sanırım sıcağa.

kızlar netimde bi sıkıntı vardı snırım halolmş aramıza yeni arkadaş gelmiş merhba diyorm ona bende. ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm bu takımla 13 marttan beri 14.6 kilo verdim

vasthanerada:

31 temmuz----27

1 ağustos----8

0zlem:

31 temmuz----8

1 ağustos----13

elifimsuyum:

31 temmuz----4

1 ağustos---- 5

burcugncy:

31 temmuz----42

1 ağustos----8

canım merhabalar bende nevin memnun oldum. süper kilo vermişsin. zaten avatarındaki fotodan belli olyor. gerçekten öyle bir diet yazısından benimde kendime yapıştırmam lazım.

vasthanerada:

31 temmuz----27

1 ağustos----8

0zlem:

31 temmuz----8

1 ağustos----13

elifimsuyum:

31 temmuz----4

1 ağustos---- 5

burcugncy:

31 temmuz----42

1 ağustos----8
Eline sağlık canım

​5. olmuşuz kızlarrr

Kaçıncı olduğumuzu bilmiyordum canım. Böylece öğrenmiş oldum. Bayramdan sonraki tartıda bomba gibi geliyoruz değil mi?

Bir de Burcu canım senin sınavın nasıl geçti? Oldunuz sınavı değil mi?

Kaptan sıkma canını inşallah gerginlik çıkmaz. Eğer o kadar uzun süre kalacaksanız bebiş alışır sanırım sıcağa.
Sıcak çok önemli değil de canım asıl kalabalık korkutuyor beni. Bide en son kayınvalide küsmüştü bana. Bakalım nasıl davranacak. İki tane görümcem var çok yakın oturuyorlar kayınvalidemle. Birisi yeni hamile diğerinin 3 tane çocuğu var. Çocuklardan birisi küçük henüz 3 yaşında. Ondan korumak gerekecek. :26:Aslında hiç gidesim yok ama mecbur kalıyorum bi yönden. İki senedir gitmiyoruz.
vasthanerada:

31 temmuz----27

1 ağustos----8

0zlem:

31 temmuz----8

1 ağustos----13

elifimsuyum:

31 temmuz----4

1 ağustos---- 5

burcugncy:

31 temmuz----42

1 ağustos----8
Ellerine sağlık canım.

Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve kalorisiz bir hafta sonu diliyorum.​

Son düzenleme:
kızlar bugün mobilya baktık evimiz belli alalım dedik fakat ben bi türlü karar veremedim yatak odası beyaz olsun istiyorum ama yemek odasını filanda beyaz beğenmedim napcam ben takım olmasa olmaz mı ki ya
hayır aynı olmak zorunda değil tüm ev. hatta tam tersi her odayı farklı yap. benim yatak odam koyu rek illallah geldi. şimdiki aklım olsa hepsini beyaz alırıdm. koltuk takımını koyu renk alırdım. ama ben tam tersini yapmışım.
inşallah bayram sonrası daha iyi olacak. benim çook hızlı kilo vermek gibi bir derdim yok. yavaş olsun ama kalıcı olsun giden kilolar.
ama haftada 500 gr. dan az verince de başarısız sayıyorum kendimi. bence ayda 2 kg ideal.

o kadarcık yemekle doymadım kaptan. o an doydum sanmışım ama özellikle sahur az olmuş ertesi gün çok acıktım. dün zaman geçmek bilmedi. dışardayken ortaokul çağlarında bir kız elindeki buz gibi su şişesini gözümün önünde kafasına dikince orda bayılacağım sandım :)
hoşgeldin. ben de burcu. 27 yaşındayım .1,5 yaşınd aoğlum var. ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için burdayım.
afiyet olsun
vasthanerada:

31 temmuz----27

1 ağustos----8

0zlem:

31 temmuz----8

1 ağustos----13

elifimsuyum:

31 temmuz----4

1 ağustos---- 5

burcugncy:

31 temmuz----42

1 ağustos----8

​5. olmuşuz kızlarrr
ben de gönderiyorum şimdi. bu hafta dikkat edemedim msj sayılarına
Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve kalorisiz bir hafta sonu diliyorum.​

günaydın kaptan

günaydın arkadaşlar

dünkü menüm
sahur:
2 dilim kepek ekmeğine peynirli yağsız tost
1 haşlanmış yumurta

iftar:
2 parça kıymalı kabak dolması
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna

yemekten sonra
dondurma

su2,5 tl
yürüyüş çoookkk

msj sayılarımı gönderdim.

5. olmuşuz tebrikler . bir sonraki bildirimde il üçe gireriz yıne inşallah

Dondurma ve makarna olmuş mu Burcu? Bence hiç ama hiç olmamış. Hemen ceza defterini açıp sana 3 gün günde 50 tane mekik cezası yazıyorum.
msj sayılarımı gönderdim.

5. olmuşuz tebrikler . bir sonraki bildirimde il üçe gireriz yıne inşallah
Git gide aşağılara iniyoruz. Geçen hafta 4. dük. Bu hafta 5. inşallah bi dahakine daha aşağıya gitmeyiz. :26:

haklısın olmamış. hemde 5l, rakamlara bu kadar yaklaşmışken. ama dondurmayı çok canım çekti kaptan tüm gün onun hayaliyle yaşadım .

evet biizm yerimiz ilk 3 olmalı ama baktım sonuç listelerine 12. ve 14. takımlar uçmuş.

bu arada 9. takıma nolmuş? herkez başka takıma transfer olmak istemiş. çok ilginç :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…