Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

SAHUR:
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
1 hurma
yarım kepçe sebze çorbası (içinde bugday da vardı)
1 dilim ekmek
domates salatalık

İFTAR:
yarım kase yoğurt çorbası
taze fasulye
patlıcanlı etli bir fırın yemeği (adını bilmiyorum iftara davetliydik)
salata

Ara:
çay
1 tane kandil simidi

Bugün su pek içemedim 2 lt kadar oldu.

kandil simidi mi?????? cezana ceza ekleniyor ayşenurum 2 gün 200 ip atlama daha kaptiş gör bunu

canım babamı görsen tırsarsın artık aldı gidio başını evde engellesek iş yerinde yiyor o yüzden sldık bizde sigarayı bıraktı şuan 120 kilo ve boyu 1.86 tam bir dev

kandil simidi mi?????? cezana ceza ekleniyor ayşenurum 2 gün 200 ip atlama daha kaptiş gör bunu
Ama Burcu bugün kandil Küçücük bir şey zaten.

canım babamı görsen tırsarsın artık aldı gidio başını evde engellesek iş yerinde yiyor o yüzden sldık bizde sigarayı bıraktı şuan 120 kilo ve boyu 1.86 tam bir dev
Fazla da bırakmayın Kaç yaşında canım baban?
Benimkisi daha dikkatliydi sporunu filan yapıyordu bıraktı onları. Aslında kendine gelmesi lazım bypasslı çünkü.

Selam kızlar
Dün ugrayamadım , ankarada gelinlik yapıyorum:)) bugun istanbula dogru yola cıkıyoruz.. Gecmiş birikmiş , sonra onları da okucam, dün gelip gelip okudum biraz ama yazamadım.. Simdi bavulu hazırlıyorum 1:30 da yolcuyuz

Dunku menum

Sabah
Azıcık tereyagda yumurta

Oglen
2 tane biber dolma

Aksam
1 ızgara tavuk kanat
3-4 tane ızgara kofte
1 tane kusbası şiş ızgara
Biber

2 dilim baklava

Spor
100 ip atlama
200 mekik

Su 2,5 lt

Can8m baklava olmusmu simdi gecen haftalarda ben bir dilim baklavaicin 4 gun yarim Saat leslie 1000 mekik ceza almistim haberin olsun

olmaz yemiceksin babam 47 yaşında canım

ohhhhh hadi gez tbi gez

Dunku menum

Sabah
Azıcık tereyagda yumurta

Oglen
2 tane biber dolma

Aksam
1 ızgara tavuk kanat
3-4 tane ızgara kofte
1 tane kusbası şiş ızgara
Biber

2 dilim baklava

Spor
100 ip atlama
200 mekik

Su 2,5 lt

ohh baklava ve dolma ah tbi ahhhh

kızlar bugün geç geldim ev işlerimi bitirip geldim şimdi otrsam kakmıcaktım

Merhaba kizlar dunsaat iki de kalktigim icin kahvaltimyok

Ogle 14.30
1 kasenesfit yagsiz sutle
1 haslanmis yumurta

Ara
1 tane salatalik

Aksam 20.00
1 kase sebze corbasi
1 kucuk kase cacik
2 yk kasigi kuzu guvec(icinde patlican,biber,domates,kuzu eti vardi)

3 litre su spor yok reglimin bitmesini bekliyorum bitince tekrar sporaa basliyacagim

tatlım çok iyi gidiyorsunnnn

Kizlar bu arada sadece
Seyyah 2806
Darki_night
Mesaj sayilarini gondermis bunun disinda kimse gondermemis
2-3 agustos

Merhaba kızlar ben yeniyim burada.

Şuan 65 Kiloyum, Hedefim 55-53 arası.

Takım geçmişini okuyorum.

Bugün yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sahurda yazsam daha güzel olacak sanırım. (Şuan oruçlu olduğum için)

Yeniden merhaba kızlar.

selam canım hoşgeldin menüleri gece yaptığın sahur ve bugünkü iftar şeklinde yazıyoruz kendini biraz daha tnıtmalısın

ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 14.6 kilo verdim bu arada kaptan yardımcısıyım

Merhaba Burcu ^^ Ben Reyhan aynen bende 21 yaşındayım ve İzmirde hemşirelik okuyorum 3. sınıf. Çok sevindim meslektaşmışız. NErde okuyorsun?

Çok kısa bir sürede baya bir kilo vermişsin ve sözlüymüşsün ikisi içinde tebrik ederim.

Tam başlayamadım ama yine de sahur menümü yazıyım. İftarda arkadaşıma gideceğim o yüzden bende bilmiyorum henüz ne yiyeceğimi.

Sahurda
2 yeşil, 2 siyah zeytin.
İki yumurta
Çok az peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber

Üç bardak yeşilcay (şekersiz)

-

Ay kızlar sayenizde yolların bir kısmı gecmiş oluyor, ben uzun uzun gecmiş sayfaları okurken:) yola cıktık biz, kızın kucagımda uyuyor, daha cok yolumuz var...

ben ankara üniversitesindeyim canım böle parça parça değilde tam yaz menünü iftardan sonrada yazabilirsin tada ertesi günde ama ben sadece bu gece sahur ve bugün iftar şeklinde yaz dedim yani istediğin zman yzablirsi aslında akşamına örnekleri görürsün zaten merak etme menü yazma konusunda kilo verdim ve rahatladım diyebilriim

Yeni gelen arkadaslarr hepiniz hosgeldiniz, ben tuba , 26 yasında istanbuldayım, 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında.. En basta 75 kilo ile basladım, suan 67 kiloyum, hedefim 56:) hedefime ulasınca laptop ödülüm var:)
Aynı zamanda marmara ünide öğrenciyim, 3. Sınıf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…