Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün geç kalktığım ve günün çoğunu dışarıda geçirdiğim için çok düzenli bir menü olmadı..

12:00

Şekersiz yeşil çay, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 1 dilim salam ve 2 dilim çavdar ekmeği

15:00 civarı

Yağsız sütlü ve şekersiz kahve

17:00 civarı

Bir bardak süt

19:00

Zeytinyağlı taze fasulye, 2 dilim çavdar ekmeği

20:00

Sade soda

1,5lt su içtim. Yatana kadar 2,5 lt yaparımm

Diyetisyene gittiğimde öğün aralarında, süt, meyve (kuru da olabilir) ya da badem ceviz vs. vermişti. Beni de tok tuttuğu için bu şekilde devam ederim diye düşünüyorum..

Merhaba kızlar,

Sanırım ramazan dolayısıyla pek kimse olmuyor bu saatlerde..

Ben de erkenden yatmayı düşünüyorum, yarın işte benim için önemli bir gün, sunum yapacağım..

Hepinize iyi geceler dilerimm..

afiyet olsun cnm güzel bi menü

Dunku menum

Sabah
Azıcık tereyagda yumurta

Oglen
2 tane biber dolma

Aksam
1 ızgara tavuk kanat
3-4 tane ızgara kofte
1 tane kusbası şiş ızgara
Biber

2 dilim baklava

Spor
100 ip atlama
200 mekik

Su 2,5 lt
Ceza sistemi şuanda devam ediyor değil mi? Bir ceza gelmeli mi acaba? Bir dilim de değil iki dilim baklava

olmaz yemiceksin babam 47 yaşında canım

ohhhhh hadi gez tbi gez

ohh baklava ve dolma ah tbi ahhhh
Cezamı aldım yani Burcu
Afiyet olsun canım
Kizlar bu arada sadece
Seyyah 2806
Darki_night
Mesaj sayilarini gondermis bunun disinda kimse gondermemis
2-3 agustos
Unutmuşum hemen sayıp yolluyorum canım

Hoşgeldin Reyhan. Memnun oldum. Ben Ayşenur. Ben de 21 yaşındayım. Elektrik elektronik müh öğrencisiyim. Uzatmalı 4 oldum bu yıl. Bir aydan fazla bir süredir de çalışıyorum. 13. takım olarak burada aile gibiyiz. Umarım sen de yakın zamanda böyle hissedersin.
Tuba ben senin öğrenciliği bilmiyordum. Çocuklarla zor olmuyor mu canım?

Hoşgeldin canım. İsmin nedir? Kendini ayrıntılı tanıtırsan memnun oluruz. Yukarıda dediğim gibi ben ayşenur. 21 yaşındayım. Öğrenciyim, çalışıyorum. Burası ailem gibi
Afiyet olsun Burcum.

Afiyet olsun.
İyi geceler canım.

Sahur:
1 kase domates çorbası
börülce yemeği
haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 hurma

İftar:
tavuklu bir çorba adını bilmiyorum annemi kendi haline bıraktım artık
4 tane köfte (aslında 3 yiyecektim ama tadı çok hoşuma gitti tarçın vardı içinde mis gibi kokuyordu)
Salata

Ara:

1 dilim ananas
2 erik

Su 2lt oldu

Slm kızlar. Nihayet atlattım misafir olayını. Çok güzel geçti. Uğrayamadım bugün. Yarında minik prensesi doktora götüreceğim. Aslında yarın bugün oldu Akşama da iftara davetliyiz. Daha valiz hazırlamam lazım. Çok işim var çok. Sizler neler yapıyorsunuz? Bu arada bugün hiç uğramayanlar var. Bide aklıma gelmişken Tuba nın 2 dilim baklavası için ceza istiyorum. Unutmadan söyleyeyim cezası kalmasın baklavalar.

merhaba cnm aramıza hoşgeldin kilolarımız birbirine yakın cuma günü 67.5 çıktım.başlangıç kilon güzel.;-) benim vermiş halim bu.
inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu kilolardan.sen yeterki iste ve istikrarlı ol..;-)

Kizlar merhaba, suan disaridayim alisveris kuafor isleri.. Bedeni bana ol kian bir siyah kumas pantolon bulana kadar tam 3 saat dolasmak zorunda kaldim.. 48 beden diye sattiklari pantolona bile giremedigim oldu daha da kararliyim ama..
Üzme kendini pantalonun kalıbı dardır.göbiş çevren kaç cm?
Sen kafaya koy her tartıya çıktıgında şok olacaksın yok bu tartı bozuk diyeceksin..;-)çünkü her tartıldıgında eksileri göreceksin..
Afiyet olsun cnm..;-)
Aman aman göze batan birşey yok menunde.kilo vermeye başladıkça daha iyi olacaktır menün.

Afiyet olsun cnm sahurdaki yemekler susatmadımı seni?:-/

Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun diyelim mi sana misafirler için? 30 kişi demiştin yorulmuşsundur..;-)

Bende her kontrole gittiğimizde heyecanlanırdım.:-D

Herkese iyi geceler yarın görüşürüz kızlar.menümude yarın paylaşırım artık telefondan zor oluyor.. ;-))

Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun diyelim mi sana misafirler için? 30 kişi demiştin yorulmuşsundur..;-)

Bende her kontrole gittiğimizde heyecanlanırdım.:-D

Tam 30 olmadı ama oldukça kalabalıktı. Hepsini aynı anda çağırınca kalabalık oluyor böyle. Allaha şükür geçti gitti. Bebekle temizlik çok yordu. Yemeği evde yapmadım. Sadece çorba ve salatayı evde hazırladım. Konya da etli ekmek diyorlar kıymalı pideye. Kalabalık olunca bebekle yemek yetiştiremem diye düşündüm. Etli ekmek ve peynirli pide yaptırdık. Yoksa gerçekten yetiştiremeyecektim. Temizliği zor hallettim. Kontrole de artık korkarak gidiyorum canım çünkü bebişim çok az kilo alıyor. Sanırım bu ay yine az aldı ama her ay yaklaşık aynı alıyor. Daha 500 gramın üstüne çıkamadık Ama allaha şükür sağlığı yerinde. Psiko motor gelişimi güzel. Boyu ve baş çevresi normal. Sadece kilo alamıyoruz. Ama takmamam lazım çünkü her ay aynı oranda alıyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Kaç kilo almış :44:

günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim kusura bakmaın, ev işleriydi misafirlikti derken hiç fırsat bulamadım gece girmeye çalıştım gelince ondada site hata verdi. yarın sabah işe başlayacağım, bayramdan sonrada yıllık izin kullanıp esas eylülde işbaşı yapacağım. sabah erken kalkmam gerekiyor. elimden geldiğince okuyup cevaplamaya çalışacağım.

03.08.2013

sahur;
2 dilim kaşarlı kepekli tost
1 muz
(uyarılarınızı okuduğumda sahırı çoktan yemiştim)
1 bardak süt

iftar;
1 kase şehriye çorbası
6 y.k. kıymalı domatesli soğanlı biberli tava
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 bardak kefir

su;2-3 litre
spor;45dk. yürüyüş

04.08.2013

sahur;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

iftar;
1 kase yoğurt çorbası
6 y.k. kadar etli nohut yemeği
1 dilim ekmek kadar pide

ara;
1 şeftali
su;2-3 litre
spor;deşete kapılarak yapılmış ev temizliği :)

canım çok güzel ve dengeli beslenmişsin
ooooy kıyamam ben ya kaç yaşından senin 1 numara. Allah kabul etsin kuzucuğumn orucunu.

hehehe süpersonik ultrasonic türk kadını :) toplu iyi oluyr haşat oluyosun ama tekrar tekrar ev temizle masa kur uğraşmıyorsun.

hoşgeldin canım bende nevin 30 yaşındayım ankaradayım.

Eki Görüntüle 771276

ayyyyy çok güldüm yaaa hamur mutlu olabilir mi?
ayyy henüz bu listede yokum, kaptan memlekete gideceğim bayramda sırf girebilmek için bulabilirsem vınnn götüreceğim.

o kocadan bendede var bir tane. markette çocuk gibi arkasından dolaşıorum aldıklarını tekrar rafa kaldrıyorum.
ayyyy ne güzel ya o günleri görebilecekmiyim. bana s bol geliyo diyebilecekmiyim bir gün
Kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. Ben özel durumumdan dolayı bişey yapamadım ama bol bol dua ediyorum aklıma geldikçe. Allah hepimizin ibadetlerini ve dualarını kabul etsin inşallah.
biraz geç oldu canım seninde mübarek olsun.
güle güle giyin canım, 40 beden çokmuş harbiden en fazla 38 olur sana bence. (kilona bakarak yapıyorum bu yorumu) birde yukarıda geçen small muhabbetinden dolayı.
sahurun oldukça yoğun ama en azından protein ağırlıklı. kandil simidi olmamış sanki
canım bebiş varsa arabayla gel in bin trene bebekle zor olur size. zaten arabaylada gelirseniz dümdüz yol cabucak gelirsiniz.
canım ankarada neredeymiş bu depo hemen öğrenmeliyim.

durumu özetleyen cümle kendime yaptığım en büyük kötülük. bunu çok beğendim.

canım sabah kahvaltısı vaarmı yada benmi göremedim yoksa eğer kötü olmuş metabolizmanı yavaşlatırsın
canm bütün gün ekmek yemeyip akşam baklava yiyerek kaslarını eritmene neden olur.

oooov ne zevkli bir iştir değilmi gelinlik. burcunun gelinliği senin eliden çıkar belkide
teşekkür ederim canım hoşbuldum.

hoşgeldin canım
canım sende hoşgeldin bende yeniyim buralarda :)
canım bende yei olduğum için henüz menülerim oturtmuş değilim yenilere yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem. o yüzden şimlilik menüne orum yapmamayı doğru buluyorum. :)

bence güzel menü pide yemişsin ama sonrasında birşey yok

bende aynen 1.60 boyundayım bildiğin küre gibiydim elipse döndüm bu aralar

canım benim kızımdadsa vardı o kilo alamama sıkıntısı 5-9 ay arasında ayda 100 er gram aldık. çıldırmak üzereydim.mama almıyor meme az emiyor biberon almıyor tam işkencydi.ama şimdi düzeldi çok şükür. büyük ihtimallae seninkide gelip geçicidir.
geçmil olsun hem fıstığa hem sana
canım sanki sahur çok ağır olmuş hem yemek hem kahvaltı gibi olmuş.köftede tarçın ilk defa duydum denesemmi diye düşündüm :)

Okudum anladım canım

Merhaba hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa sürede kurtulacağız kilolardan.;-)

Aynennn
MErhaba hoşbulduk
Allah bağışlasın bebişini

Hosgeldin canim ben sevgi urguptr yasiyorum 30 yasindayim 1 yasinda bir kizim var doguma 105 kilo ile girdim buraya katildigimda 89 kiloydum su anda 84 kiloyum takimimi cokkkkkkkk seviyorum

Harikasın , tebrik ederim Hoşbulduk , allah bağışlasın bebişini.

Merhaba sen de hoşgeldin, seda ben..
.

Merhaba hoşbulduk canım Reyhan ben

Hoşbulduk Ayşenur Gerçekten o aile duygusunu hissediyorum. Umarım sizde beni bu ailede hissedersiniz

MErhaba hoşbulduk

günaydın kızlar. hafta sonu gelip geçmişi okudum. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş fakat cevap yazamadım sanırı internet paketim bitiyor.

bugün ve yarın büroda işler çok yoğun muhtemelen koşturmaktan giremeyeceğim. malum bu iki gün içinde tüm işçilerin maaşlarını yetiştirmemiz gerekıyor.

salı akşamı yola çıkıyoruz akşam valiz hazırlamam lazım. bayramda siteye girmek için internet paketimi yenilemem lazım. tekrar gelmeye çalışaağım ama gelemezsem bu iki gün için anlayış istıyorum kusura bakmayın . öpüldünüzz

yok canım niye susatsın ki? Börülce benim için adeta bir ilaç

canım ekmekler çok olmamış mı?

Burcu'dan ceza aldım zaten o kandil simidinden dolayı

Benim çok hoşuma gitti canım tarçınlı. Canım sahurda daha az yiyince gün içinde kötüleşiyorum. İş yerinde de olmuyor öyle.

evet canım ceza sistemi devam tubiye de 3 gün 250 ip atlama verdim gitti

afiyet olsun canm ben bi sakınca görmedim güzel

kaptişşş ayşenur a 2 gün 200 ip atlama tubiye 3 gün 250 ip atlama verdim ben haberin ola listeye ekler misin bu arada ben dün 250 daha atladım cezam bitti

nevincim paylaşım önemli ne kadar paylaşım o kadar buraya sadık kalma

canım kaşar ve muz olmamıi 2. gün menün bence çok daha iyi ama nohut şişirir haberin olsun

sen ankaranın neresindesin canım ben etimesgutta oturyorum ama sözlüm hüseyingazide o nedenle depo 2 tane biri acity de biride pursaklar yunusun yanında. bana acity yakın ama gencay a pursaklar genelde oraya gidiyoruz

tubi bana gelinlik diksinnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hepimiz öleydik şimdi çıtır olacaz olduk tamam mı bunu hep tekrarla kafandan mesela dün aşam sütlaç vardı bayılırım yememk için devamlı burcu çıtır olcaksın yemeee yemeee onu eritmek için çok spor yapman lazım filan tekrarladım gittim yattım sahurada kalkamadım uyanamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…