Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada boyum 1,69
Takımımı coook seviyorum, kaptanın dediği gibi ailem oldu burası benim:))

Darısı bizim başımıza

Tuba merhaba tanıştığımıza memnun oldum

Hoşgeldin cnm 24,5 yasındayım.1tane bebisim var.gecen yıl bende 83 kiloyu gördüm.cok kötü bir durum.:-/
10 ayda 15 kilo cok fazla olmuş.inşallah hep birlikte vereceğiz fazlalıklarımızı.;-)

Kizlar bu arada sadece
Seyyah 2806
Darki_night
Mesaj sayilarini gondermis bunun disinda kimse gondermemis
2-3 agustos
Cnm bilgisayardan bağlandığımda sayarım.;-)

Merhaba hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa sürede kurtulacağız kilolardan.;-)

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün bende temizlikle uğraştım.turkcell 1 TL hediye internet yollamış telefondan bağlandım şimdi.kullan kullan bitmez..:-D

Hoş geldin canım aramıza. Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Slm kızlar. Gelemedim bugün. Ekran hep açık ama bakamıyorum işten güçten. Biliyorsunuz bugün misafirim var. Çok az işim kaldı ama bende öldüm yorgunluktan. Bunun yorgunluğu geçmeden iki gün sonra yolcuyuz inşallah İzmir' e. Pazarteside minik prensesin aylık kontrolü var. Koştur koştur bi hal oldum. Yine kaçıyorum çorbayı yapmam lazım. Öpüyorum hepinizi. Burcu' cum yeni gelen arkadaşımız kuralları kabul ettikten sonra nasıl mesaj sayılır anlatır mısın? Bu arada ben burda yokken yeni üye gelirse eğer takım kurallarını yazarsan sevinirim.

tamam kaptişim sen merak etme

yeni gelen arkadaşlar için mesaj sayma yöntemi ve kuralı

1. kendi profiline giriştir ya burdan yada üstte profil kısmından.
  2. kendi yazdığın mesajları görme alanıdır
  3. başka konulara abonelik varsa 13. takım yazısına dikkat edilir
  4. hangi günün mesajı olduğuna dikkat edilir.

bu işlemler yapıldıktan sonra haftalık listeye göre mesaj sayıları o kişiye atılır. özelden mesaj atamıyorsanız burdan yazmanız yeterlidir çünkü 100 mesaj kuralı var sitede 100 tane yorum yazmadan özel mesaj atamıyorsunuz. yeni gelen arkadaşlar için ne kadar çok paylaşım o kadar çabuk listeye giriştir.

Kizlar merhaba, suan disaridayim alisveris kuafor isleri.. Bedeni bana olan bir siyah kumas pantolon bulana kadar tam 3 saat dolasmak zorunda kaldim.. 48 beden diye sattiklari pantolona bile giremedigim oldu daha da kararliyim ama..

Kizlar merhaba, suan disaridayim alisveris kuafor isleri.. Bedeni bana olan bir siyah kumas pantolon bulana kadar tam 3 saat dolasmak zorunda kaldim.. 48 beden diye sattiklari pantolona bile giremedigim oldu daha da kararliyim ama..

merhaba seda'cım evet kararlı olcaksın o kilolardan kurtulcaksın ve 40 bedenler 38 bedenler seni bekliyor olcak zayıfla zayıfla zayıfla parola bu bende 44 bedene zor giriyordum şimdi 38-40 arasıyım

meraba kızlar:)
ben aranızda yeni olacağım:)şu an 68 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.ayça kayanın ayda sekiz kilo verdiren diyetine bayramdan sonra başlayacağım.ayrıca yürüyüşe ve ender saracın incelten hareketlerine de başlıyorum:)şimdilik ise dikkat etmeye çalışıyorum.ama 12 ağustos start:)

ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 14.6 kilo verdim bu arada kaptan yardımcısıyım bide kendini detaylı tanıtırsan daahada mutlu olucaz. biz takımda genelde belli bi diyete bağlı değiliz aslında diyet yapmıyoruz sğlıklı bezlenip sağlıklı yaşıyorz şimdi sana takım kurallarımızı ve mesaj sayma işini yazıyorum

Son düzenleme:

Hoş geldin canım aramıza. Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

yeni gelen arkadaşlar için mesaj sayma yöntemi ve kuralı

1. kendi profiline giriştir ya burdan yada üstte profil kısmından.
  2. kendi yazdığın mesajları görme alanıdır
  3. başka konulara abonelik varsa 13. takım yazısına dikkat edilir
  4. hangi günün mesajı olduğuna dikkat edilir.

bu işlemler yapıldıktan sonra haftalık listeye göre mesaj sayıları o kişiye atılır. özelden mesaj atamıyorsanız burdan yazmanız yeterlidir çünkü 100 mesaj kuralı var sitede 100 tane yorum yazmadan özel mesaj atamıyorsunuz. yeni gelen arkadaşlar için ne kadar çok paylaşım o kadar çabuk listeye giriştir.

Kesinlikle kendime yaptığım en büyük kötülük bu oldu. 1ay kadar önce basenlerim de çatlamalar oldu mesela. Artık ne yaparsam yapayım oburluğumun cezası olarak vucudumda taşıyacağım..

Daha düşünmüyoruz ama ilerisi için de çok korkuyorum bu halimle hamile kalsam hem kendimin hem de bebeğin sağlığını riske atmış olurum..

Ben en son buradayken ceza yoktu ama iyi olmuş

Ben de 5 sene ankarada üniversitede okudum. Çoook özlüyorum, İstanbulda yaşayınca oranın trafiği cennet gibi geliyor..

Merhaba sen de hoşgeldin, seda ben..

Merhabalar, sen şimdiden baya yol almışsın, tebrik ederim :)

Hoşgeldin cnm 24,5 yasındayım.1tane bebisim var.gecen yıl bende 83 kiloyu gördüm.cok kötü bir durum.:-/
10 ayda 15 kilo cok fazla olmuş.inşallah hep birlikte vereceğiz fazlalıklarımızı.;-)

Evet gerçekten çok kötü oldu.. Kilo almak çok ama çok kolay vermesi ise çok fazla emek ve irade gerektiriyor..

merhaba seda'cım evet kararlı olcaksın o kilolardan kurtulcaksın ve 40 bedenler 38 bedenler seni bekliyor olcak zayıfla zayıfla zayıfla parola bu bende 44 bedene zor giriyordum şimdi 38-40 arasıyım

Yani tamam çok kiloluyum ama 1.70 boy ve 83 kilo ile 44 beden pantolan aldım.. 48 beden biraz fazlaydı yanı Mağazadan mağazaya çok değişiyor ama insanın inanılmaz morali bozuluyor..

Merhaba hoşgeldin, seda ben..

O diyeti duymamıştım ama başlamadan önce dikkatlice araşır bence..

senin boy avantajında varmış canım ben 1.61 im ve düşün 76 kiloyken aynen şu an yaşadıklarını yaşıodum ve bazen 44 bazen 46 giyiyordum ve nedense saçma bi mutluluk vardı ta ki gerçekten gelinlik filan düşnmeye başlayınca ve çok kötüydü aynaya bakamıyordum eziyet etmişim kendime diyordum herkes benle şişmanım diye dalga geçmişti ama şimdi fıstık gibisin diyolar azimli ol bizi bırakma ve çıtırlaşalım çıpçıtır olalım

sahur(03:30)
2 dilim tam bugday arasına peynirli tost
domates
salatalık
5 zeytin
1 maden suyu

iftar(20:10)
1 kase yayla çorba
patlıcan salatası
biraz et döner
avuç içi kadar pide(çok güze koktu)

2 litre su
250 ip atlama
50 -100 mekik(daha kararsızım )

Ben de ilk düğün öncesi katılmıştım gruba 67'ye düştüğümde gelinliği almıştım. Ondan sonra devam etmedim zayıflamak için.. Yine de şimdiki halime göre çoook iyiymişim ..

Afiyet olsunn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…