ben ankara üniversitesindeyim canım böle parça parça değilde tam yaz menünü iftardan sonrada yazabilirsin tada ertesi günde ama ben sadece bu gece sahur ve bugün iftar şeklinde yaz dedim yani istediğin zman yzablirsi aslında akşamına örnekleri görürsün zaten merak etme menü yazma konusundakilo verdim ve rahatladım diyebilriim
Hoşgeldin cnm 24,5 yasındayım.1tane bebisim var.gecen yıl bende 83 kiloyu gördüm.cok kötü bir durum.:-/Kızlar hepinize merhaba,
Beni hatırlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. Adım Seda, tam bir sene önce bu takımdaydım.. Evlenmeden önce kilo vermek istiyordum. İşimin yoğunluğu düğün telaşı derken pek fazla paylaşım yapamamaya başladım ve ayrıldım..
Tekrar aranıza katılıyorum, hedefimden çok çok çok geriye düşmüş olarak...
26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.. Şu an 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra tam 15 kilo alarak 83 kiloya ulaştım
Bu sefer mezun olmadan gitmek yok..
Cnm bilgisayardan bağlandığımda sayarım.;-)Kizlar bu arada sadece
Seyyah 2806
Darki_night
Mesaj sayilarini gondermis bunun disinda kimse gondermemis
2-3 agustos
Merhaba kızlar ben yeniyim burada.
Şuan 65 Kiloyum, Hedefim 55-53 arası.
Takım geçmişini okuyorum.
Bugün yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sahurda yazsam daha güzel olacak sanırım. (Şuan oruçlu olduğum için)
Yeniden merhaba kızlar.
Hoş geldin canım aramıza. Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.Merhaba kızlar ben yeniyim burada.
Bugün yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sahurda yazsam daha güzel olacak sanırım. (Şuan oruçlu olduğum için)
Yeniden merhaba kızlar.
Slm kızlar. Gelemedim bugün. Ekran hep açık ama bakamıyorum işten güçten. Biliyorsunuz bugün misafirim var. Çok az işim kaldı ama bende öldüm yorgunluktan. Bunun yorgunluğu geçmeden iki gün sonra yolcuyuz inşallah İzmir' e. Pazarteside minik prensesin aylık kontrolü var. Koştur koştur bi hal oldum. Yine kaçıyorum çorbayı yapmam lazım. Öpüyorum hepinizi.Burcu' cum yeni gelen arkadaşımız kuralları kabul ettikten sonra nasıl mesaj sayılır anlatır mısın? Bu arada ben burda yokken yeni üye gelirse eğer takım kurallarını yazarsan sevinirim.
Kizlar merhaba, suan disaridayim alisveris kuafor isleri.. Bedeni bana olan bir siyah kumas pantolon bulana kadar tam 3 saat dolasmak zorunda kaldim.. 48 beden diye sattiklari pantolona bile giremedigim oldudaha da kararliyim ama..
Darısı bizim başımıza
Tuba merhaba tanıştığımıza memnun oldum
meraba kızlar:)
ben aranızda yeni olacağım:)şu an 68 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.ayça kayanın ayda sekiz kilo verdiren diyetine bayramdan sonra başlayacağım.ayrıca yürüyüşe ve ender saracın incelten hareketlerine de başlıyorum:)şimdilik ise dikkat etmeye çalışıyorum.ama 12 ağustos start:)
ben aranızda yeni olacağım:)şu an 68 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.ayça kayanın ayda sekiz kilo verdiren diyetine bayramdan sonra başlayacağım.ayrıca yürüyüşe ve ender saracın incelten hareketlerine de başlıyorum:)şimdilik ise dikkat etmeye çalışıyorum.ama 12 ağustos start:)
Erkeklerin metabolizması çok hızlı çalışıyor. Yaşı da küçüktür, bi de işi gereği hareket ediyorsa sen ona uymakla büyük hata etmişsin. Önemli olan farkına varıp çabalamak. Olan olmuş artık biran önce kurtulmaya bak bu kilolardan. Düşünsene Seda ben 172 boyla doğuma 83 kiloyla gittim. Sen şuan dokuz aylık bir hamile kadar ağırlık taşıyorsun üstünde. Ben ilk diyete başladığımda da 85,5 kiloydum. Hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük kötülük bu olmuş. Bir daha imkanı yok yapmam öyle bir kötülük.
ahhhh canım ya bendede ekmek canavarı bi baba vardı artık ben ona uymuyorum sen eşine uyma artık boşver kola filan zaten bizde yasak o saydıklaarın hep yasak yediğin zman cezayı çakıyo kaptancım valla hiç affetmiyoruz
yani kaptancım trenle gelin çünkü araba tam bir rezillik oluyor park yeri çok sıkıntı insanlar sanki tamamen sokakta çok alaksız bi günde ble gitsen avmler müzelerin parkları dolu ama bebiş küçük sıkıntı olur o nedenle arabayla gelceksiniz mecburben her sene özel günlerde gitmeye çalışıyorum anıtkabire ve şahane bi yer ankarad gezilcek yer çok iyi bilen birileri olunca
Merhaba kızlar ben yeniyim burada.
Yeniden merhaba kızlar.
Yeni gelen arkadaslarr hepiniz hosgeldiniz, ben tuba , 26 yasında istanbuldayım, 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında.. En basta 75 kilo ile basladım, suan 67 kiloyum, hedefim 56:) hedefime ulasınca laptop ödülüm var:)
Aynı zamanda marmara ünide öğrenciyim, 3. Sınıf:)
Hoşgeldin cnm 24,5 yasındayım.1tane bebisim var.gecen yıl bende 83 kiloyu gördüm.cok kötü bir durum.:-/
10 ayda 15 kilo cok fazla olmuş.inşallah hep birlikte vereceğiz fazlalıklarımızı.;-)
merhaba seda'cım evet kararlı olcaksın o kilolardan kurtulcaksın ve 40 bedenler 38 bedenler seni bekliyor olcak zayıfla zayıfla zayıfla parola bu bende 44 bedene zor giriyordum şimdi 38-40 arasıyım
Kesinlikle kendime yaptığım en büyük kötülük bu oldu. 1ay kadar önce basenlerim de çatlamalar oldu mesela. Artık ne yaparsam yapayım oburluğumun cezası olarak vucudumda taşıyacağım..
Daha düşünmüyoruz ama ilerisi için de çok korkuyorum bu halimle hamile kalsam hem kendimin hem de bebeğin sağlığını riske atmış olurum..
Ben en son buradayken ceza yoktu ama iyi olmuş
Ben de 5 sene ankarada üniversitede okudum. Çoook özlüyorum, İstanbulda yaşayınca oranın trafiği cennet gibi geliyor..
Merhaba sen de hoşgeldin, seda ben..
Merhabalar, sen şimdiden baya yol almışsın, tebrik ederim :)
Evet gerçekten çok kötü oldu.. Kilo almak çok ama çok kolay vermesi ise çok fazla emek ve irade gerektiriyor..
Yani tamam çok kiloluyum ama 1.70 boy ve 83 kilo ile 44 beden pantolan aldım.. 48 beden biraz fazlaydı yanıMağazadan mağazaya çok değişiyor ama insanın inanılmaz morali bozuluyor..
Merhaba hoşgeldin, seda ben..
O diyeti duymamıştım ama başlamadan önce dikkatlice araşır bence..
senin boy avantajında varmış canım ben 1.61 im ve düşün 76 kiloyken aynen şu an yaşadıklarını yaşıodum ve bazen 44 bazen 46 giyiyordum ve nedense saçma bi mutluluk vardı ta ki gerçekten gelinlik filan düşnmeye başlayınca ve çok kötüydü aynaya bakamıyordum eziyet etmişim kendime diyordum herkes benle şişmanım diye dalga geçmişti ama şimdi fıstık gibisin diyolar azimli ol bizi bırakma ve çıtırlaşalım çıpçıtır olalım
sahur(03:30)
2 dilim tam bugday arasına peynirli tost
domates
salatalık
5 zeytin
1 maden suyu
iftar(20:10)
1 kase yayla çorba
patlıcan salatası
biraz et döner
avuç içi kadar pide(çok güze koktu)
2 litre su
250 ip atlama
50 -100 mekik(daha kararsızım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?