- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Günaydın canım. Senin günaydının çok erken olmuş gerçi. Pazar günleri mesaj saymıyoruz ama çok önemli bir mazeretimiz olmadığı zaman mümkün olduğunca takımı ve paylaşımları ihmal etmiyoruz. Çünkü ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon. Anlayacağın yaptığımız herşey kendimiz için.günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim kusura bakmaın, ev işleriydi misafirlikti derken hiç fırsat bulamadım gece girmeye çalıştım gelince ondada site hata verdi. yarın sabah işe başlayacağım, bayramdan sonrada yıllık izin kullanıp esas eylülde işbaşı yapacağım. sabah erken kalkmam gerekiyor. elimden geldiğince okuyup cevaplamaya çalışacağım.
İlk günkü menün olmamış bunu sende biliyorsun zaten. İkinci gün pide haricinde gayet güzel. Ona da ramazandan dolayı ses çıkartmıyorum ama bundan sonra menülerde pide görürsem ceza var ona göre.03.08.2013
sahur;
2 dilim kaşarlı kepekli tost
1 muz
(uyarılarınızı okuduğumda sahırı çoktan yemiştim)
1 bardak süt
iftar;
1 kase şehriye çorbası
6 y.k. kıymalı domatesli soğanlı biberli tava
1 dilim ekmek kadar pide
ara;
1 bardak kefir
su;2-3 litre
spor;45dk. yürüyüş
04.08.2013
sahur;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
iftar;
1 kase yoğurt çorbası
6 y.k. kadar etli nohut yemeği
1 dilim ekmek kadar pide
ara;
1 şeftali
su;2-3 litre
spor;deşete kapılarak yapılmış ev temizliği :)
Büyük kızım 7,5 yaşında küçük kızımooooy kıyamam ben ya kaç yaşından senin 1 numara. Allah kabul etsin kuzucuğumn orucunu.
hehehe süpersonik ultrasonic türk kadını :) toplu iyi oluyr haşat oluyosun ama tekrar tekrar ev temizle masa kur uğraşmıyorsun.
ayyy henüz bu listede yokum, kaptan memlekete gideceğim bayramda sırf girebilmek için bulabilirsem vınnn götüreceğim.
o kocadan bendede var bir tane. markette çocuk gibi arkasından dolaşıorum aldıklarını tekrar rafa kaldrıyorum.
canım bebiş varsa arabayla gel in bin trene bebekle zor olur size. zaten arabaylada gelirseniz dümdüz yol cabucak gelirsiniz.
durumu özetleyen cümle kendime yaptığım en büyük kötülük. bunu çok beğendim.
Ama o gelinlik o gelinlik değil. Bildiğin gelinlik yapmış hizmet açısından. Ama dikişte dikiyor Tuba, henüz gelinlik dikecek seviyeye geldiğini sanmıyorumoooov ne zevkli bir iştir değilmi gelinlik. burcunun gelinliği senin eliden çıkar belkide
canım benim kızımdadsa vardı o kilo alamama sıkıntısı 5-9 ay arasında ayda 100 er gram aldık. çıldırmak üzereydim.mama almıyor meme az emiyor biberon almıyor tam işkencydi.ama şimdi düzeldi çok şükür. büyük ihtimallae seninkide gelip geçicidir.
geçmiş olsun hem fıstığa hem sana
Şimdiden kolay gelsin canım sana. İnşallah bayramda gelebilirsin. Burdan uzak olmak zarar veriyor diyete.günaydın kızlar. hafta sonu gelip geçmişi okudum. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişfakat cevap yazamadım sanırı internet paketim bitiyor.
bugün ve yarın büroda işler çok yoğun muhtemelen koşturmaktan giremeyeceğim. malum bu iki gün içinde tüm işçilerin maaşlarını yetiştirmemiz gerekıyor.
salı akşamı yola çıkıyoruz akşam valiz hazırlamam lazım. bayramda siteye girmek için internet paketimi yenilemem lazım. tekrar gelmeye çalışaağım ama gelemezsem bu iki gün için anlayış istıyorum kusura bakmayın . öpüldünüzz
günaydın kızlar bu saate kadar uyumadım tabiki annemin ilaçlrını yazdırdım banka işlerini hallettim e malum bayram öncesi her yer kalabalık ama hallettim geldim şimdi kahvaltı yapcam
Sabah bi alıntıladım ancak bitti. Kızı uyutayım derken kendimde uyumuşum. Yeni kalktım.