günaydın kızlar bu saate kadar uyumadım tabiki annemin ilaçlrını yazdırdım banka işlerini hallettim e malum bayram öncesi her yer kalabalık ama hallettim geldim şimdi kahvaltı yapcam
kızlar bayrama ankara ya geliyoruzbayram sonrası yine hastane işleri inş bu kez herşey yolunda giderrr... dualarınızı esirgemeyinnnnn
merhaba kızlar
bugün ofisde işler çok yoğundu yeni gelebildim hala mseaj sayıları eksik
Burcugncy
2 agustos-4 mesaj
3 agustos- 21 mesaj
seyyah2806
2 agustos- 13 mesaj
3 agustos ??????
dark_night
2 agustos- 6 mesaj
3 agustos-??????
elifimsuyum
2 agustos- 7 mesaj
3 agustos- 5 mesaj
dünkü menum kızlar
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
domates salatalık biber
dereotu, 1 haslanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
öğle 14.30
nesfit yasız sutle
akşam 20.00
büyük bir kase salata
ızgara tavuk 2 kaşık bulgur pilavı
3,5 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüs
sevgicim balım çok iyi gidiyorsunnnnnn
teşekürler canım inşallah seni örnek alıyorum kendime..
merhaba kızlar
bugün ofisde işler çok yoğundu yeni gelebildim hala mseaj sayıları eksik
Burcugncy
2 agustos-4 mesaj
3 agustos- 21 mesaj
seyyah2806
2 agustos- 13 mesaj
3 agustos ??????
dark_night
2 agustos- 6 mesaj
3 agustos-??????
elifimsuyum
2 agustos- 7 mesaj
3 agustos- 5 mesaj
dünkü menum kızlar
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
domates salatalık biber
dereotu, 1 haslanmış yumurta
1 fincan yeşil çay
öğle 14.30
nesfit yasız sutle
akşam 20.00
büyük bir kase salata
ızgara tavuk 2 kaşık bulgur pilavı
3,5 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüs
Kizlar bu hafta cuma bildirim yapmiyacagiz galiba degilmi....birde burcucugum bu leslie nin 45 dakika olani varmi varsa linkini bana atarmisin spor salonuna yazilmaktan daha iyi bosuna para vermemis olurum hem
Geçici bir durumdur kaptan.bir dönem bizimkide az kilo almıştı.ek gıdalara başlayınça daha iyi kilo alır.;-)oy oy minnoşlarr canlarr:-DTam 30 olmadı ama oldukça kalabalıktı. Hepsini aynı anda çağırınca kalabalık oluyor böyle. Allaha şükür geçti gitti. Bebekle temizlik çok yordu. Yemeği evde yapmadım. Sadece çorba ve salatayı evde hazırladım. Konya da etli ekmek diyorlar kıymalı pideye. Kalabalık olunca bebekle yemek yetiştiremem diye düşündüm. Etli ekmek ve peynirli pide yaptırdık. Yoksa gerçekten yetiştiremeyecektim. Temizliği zor hallettim. Kontrole de artık korkarak gidiyorum canım çünkü bebişim çok az kilo alıyor. Sanırım bu ay yine az aldı ama her ay yaklaşık aynı alıyor. Daha 500 gramın üstüne çıkamadıkAma allaha şükür sağlığı yerinde. Psiko motor gelişimi güzel. Boyu ve baş çevresi normal. Sadece kilo alamıyoruz. Ama takmamam lazım çünkü her ay aynı oranda alıyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Kaç kilo almış :44:
selam kızlarr
bugun bizim evlilik yıldonumumuuuuzzzz!!
8 yıl oldu evleneli :) simdi beyefendiyle bulusmaya gidiyoruumm, cocukları anneme bıraktım, önce sinemaya gidicez ordanda yemege:)
köfte yicem ekmeksiz, olur dimi?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?