Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar bu saate kadar uyumadım tabiki annemin ilaçlrını yazdırdım banka işlerini hallettim e malum bayram öncesi her yer kalabalık ama hallettim geldim şimdi kahvaltı yapcam

dark_night,akashha,disakkarit kızlar size arkadaş isteği yolladım haberiniz olsun

kızlar bayrama ankara ya geliyoruz bayram sonrası yine hastane işleri inş bu kez herşey yolunda giderrr... dualarınızı esirgemeyinnnnn

merhaba kızlar
bugün ofisde işler çok yoğundu yeni gelebildim hala mseaj sayıları eksik

Burcugncy

2 agustos-4 mesaj
3 agustos- 21 mesaj

seyyah2806

2 agustos- 13 mesaj
3 agustos ??????

dark_night

2 agustos- 6 mesaj
3 agustos-??????

elifimsuyum

2 agustos- 7 mesaj
3 agustos- 5 mesaj

ellerine sağlık canım

dünkü menum kızlar

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
domates salatalık biber
dereotu, 1 haslanmış yumurta
1 fincan yeşil çay

öğle 14.30
nesfit yasız sutle

akşam 20.00
büyük bir kase salata
ızgara tavuk 2 kaşık bulgur pilavı

3,5 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüs

sevgicim balım çok iyi gidiyorsunnnnnn

Dün sayıp göndereceğim dedim ama unutmuşum

2 ağustos 10 mesaj
3 ağustos 9 mesaj

Afiyet olsun canım Güzel bir menü

Kizlar bu hafta cuma bildirim yapmiyacagiz galiba degilmi....birde burcucugum bu leslie nin 45 dakika olani varmi varsa linkini bana atarmisin spor salonuna yazilmaktan daha iyi bosuna para vermemis olurum hem

selam kızlarr

bugun bizim evlilik yıldonumumuuuuzzzz!!

8 yıl oldu evleneli :) simdi beyefendiyle bulusmaya gidiyoruumm, cocukları anneme bıraktım, önce sinemaya gidicez ordanda yemege:)
köfte yicem ekmeksiz, olur dimi?:))

Geçici bir durumdur kaptan.bir dönem bizimkide az kilo almıştı.ek gıdalara başlayınça daha iyi kilo alır.;-)oy oy minnoşlarr canlarr:-D

Nice 8 senelere cnm.;-)

Olur olur,şimdiden afiyet olsun iyi eğlenceler..

Yaa alıntılarım gitmiş bana verilen cezaları bide bişeyleri daha alıntılamıstım, tüh(

Tamamdır cezalarım kabulum, ip atlama ve mekik verdiniz demek, verin bakalım verin:)) ay kızlar yas su bayramı bi atlatsam kacamaksız, sonrası cok iyi olucak insallah:)

4 Ağustos menüm

Gece midem bulandı.bişey yiyemedim.

19:50
1 şiş kıyma
Soğan salatası
Bir parça ekmek

2,5 litre su

21:10
1,5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…