Ellerine sağlık canım. Eksik olan arkadaşlar mesaj sayılarını yazarlarsa eğer not alacağım. Lütfen mesajlarımızı zamanda yollayalım.
Afiyet olsun cnm..günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menüm:
sahur
2 dilim kepekli ekmekten peynirli tost
iftar
menemen(eşimle yedik ölçü veremiyorum)
biraz yoğurt
ve pide( son kez yedim zaten artık pide yok
dün çok yorucu bir gündü tahmin edersiniz.
tek bir kurumun maaşları kaldı 95 kişi. sürekli arıyorlar maaşlar yatacakmı diye ama para gelmedi hala bugun geldi geldi yoksa bayrama parasız girecekler malesefsanırım son dakikaya kadar stres bitmeyecek.
zaten yolculuk stresi had safhada. ilk defa oğlumla maraşa gidiyoruz. artık kocaman oldu bir koltuğa da sığmaz. o çocuk biizm kucağımızda tüm gece nasıl uyuyacak. yatağında bile bi amuda kalkmadığı kalıyo , sürekli dönüyo( off dua edin hayırlısıyla gidip gelelim.
bayramda diyetıme gelince ; çok çok bulgur pilavı yerim en çok o yapılıyor evde çünküsürekli etli şeyler yıyorlar cacık salata eksik olmuyor sofralarından. birde yufka ekmek var tabi ben çok severim. incecik bişey. yani diyetıme zarar gelecek birşeyle karşılacağımı sanmıyorum. hepitopu 2 gece 3 gün kalacağız zaten.
benim internet paketım bitti. aslına bakarsanız konturlarımı patronum arıyor şirket içi arama yaptığım için. ama araya bayram tatili girince almadı . ordayken eşimin tlfundan girer menü yazarım inşallah.
şimdilik bu kadar. fırsat bulunca gelirim yıne öpüyorum hepinizi.
Sahur:
1 kase tavuk çorbası
taze fasulye
salata
İftar:
1 kase havuç çorbası
Börülce yemeği
Börülce salatası
2 hurma
23:00
1 maden suyu
suyu saymadım 2 lt civarı olmuştur
Maşallah ^^ Kızlar sahurda yediklerimizden sonra direk uyusak o da kilo yappar mı?
Tebrikler
-
ara: 01:00
1 elma ve 1 kayısı
aradan sonra:
1 lt su
sahur: 03:15
1 bardak ayran
az yağlı 1 pişmiş yumurta içerisinde çok az peynir
domates salatalık biber
1 dlim ekmek
iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav
spor00
240 mekik
yarım saat kültür fizik egzersizleri
spordann gelince:
3 bardk yeşil cay
saat 00.00 a kadar 2 lt su
-------------------------
canım sıkıntın neyse bilmiyorum ama Rabbim yanınızda olsun
ok kabul edeyim hemen :)
canım barut ağacı kabuğu çok etkili ve güvenilir bağırsak çalıştırıcıymış
ankarada yenimahalledeyim canım pursakalrdakini gördüm sanki ana yoldakiyse eğer.
iyi yolculuklar dileyim sanada, valiz hazırlamaktan ziyade boşaltması daha zor. o yüzden annemlere gitmişsem eğer son gün annem çocuğa bakarken çamaşırları yıkayıp ütülüyorum. sadece yerleştirmesi kalıyor. pratik oluyor.
bence çok güzel menü, aynı bebek arabasıyla yürüyüş sistemiyle ben bu bahar bayağı kilo vermiştim.
cnım mesajım gelmedi sanırım 5 mesajım vardı.
bugün diyetisyene baladım sırf bayramda otokontrolüm güçlü olsun kaçırmayayım diye.
canım menün eksikmi acaba
sahurda en azından 1 dilim ekmek yiyebilirdin canım, aç kalmaman için iyi olurdu.
canım bence menün gayet güzel, metabolizmanı hızlandıracak kadar sporunuda yapmışsın. senin kadar ideal kiloya yaklaşmışken bu kadar azimli olabilirim inşallah
canım sabah 3 dilim çok olmuş, birde tavuk boyutu ne kadar acaba ??kaç gr civarı mesela ideali daha önceki öğünde et yememeişsen 3 köftekadar.
sahur;
5-6 halka sucuk ve 1 yumurta ayrıca yağ konulmadı
2 dilim t.b. ekmeği
1 bardak kefir
iftar;
1 kase mercimek çorbası
5 y.k. mantı
(misafirlikte sadece mantı var sandm o yüzden sonrada gelen tavuk, karnıyarık, pilav patates tabağını geri çevirdim)
ara;2-3 adet fındık
spor maalesef yok
su;1-2 litre
5 Ağustos menüm
02:00
1 el büyüklüğünde peynirli tost
1 şeftali
19:50
Zeytinyağlı karışık dolma biber,patlıcan,yaprak vardı
(bazıları bulgurlu,bazıları pirinçli)
1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna
20:30
1 bardak sade türk kahvesi
21:30
1 sade soda
1 saat bebek arabasıyla yürüyüş
Günaydın kızlar kaç kaç gündür telefondan bağlanıyordum.Turkcell'in gönderdiği kullan kullan bitmez 1 TL internet hediyesi bitmiş bulunmakta..
Neyse az önce eşofman giyinmem gerekti yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şubat ayında L beden bir eşofman takımı aldık.o zaman 76 kiloydum sanırım.çok rahat olmasada L beden eşofmanı aldık.Birde şu pantolon tarzı olanlardan esnek değil.Neyse o zaman bile rahat değildi zaten dar geliordu biraz ama çok ciddi bir kampanya vardı ve daha büyük bedeni yoktu.Bu hediye gelmiş oldu.
VEE az önce giyindim tam oldu yani rahat oldu.bol bileee booll.çok şaşırdım.Geçen yıl popomda kalıyordu.(83 kilo olduğum zaman)bu yıl en son ocak ayında minnoşumu iğneye götürürken giyinmek istemiştim.Tayt gibi oldu üzerime yapıştı.Düğmesi kapanmadı doğru düzgün.Hatta ve hatta çatı yırtıldı..şu anda çatı yırtık bunu diktirmem lazım..
:118::118::118::118::118:
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menüm:
sahur
iftar
biraz yoğurt
tek bir kurumun maaşları kaldı 95 kişi. sürekli arıyorlar maaşlar yatacakmı diye ama para gelmedi hala bugun geldi geldi yoksa bayrama parasız girecekler malesefsanırım son dakikaya kadar stres bitmeyecek.
zaten yolculuk stresi had safhada. ilk defa oğlumla maraşa gidiyoruz. artık kocaman oldu bir koltuğa da sığmaz. o çocuk biizm kucağımızda tüm gece nasıl uyuyacak. yatağında bile bi amuda kalkmadığı kalıyo , sürekli dönüyo( off dua edin hayırlısıyla gidip gelelim.
bayramda diyetıme gelince ; çok çok bulgur pilavı yerim en çok o yapılıyor evde çünküsürekli etli şeyler yıyorlar cacık salata eksik olmuyor sofralarından. birde yufka ekmek var tabi ben çok severim. incecik bişey. yani diyetıme zarar gelecek birşeyle karşılacağımı sanmıyorum. hepitopu 2 gece 3 gün kalacağız zaten.
benim internet paketım bitti. aslına bakarsanız konturlarımı patronum arıyor şirket içi arama yaptığım için. ama araya bayram tatili girince almadı . ordayken eşimin tlfundan girer menü yazarım inşallah.
Gunaydin tatlislarrrrrrrr.......
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik biber maydonoz
2 zeytin 1 dilim beyz peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane elma
Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sutle
Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
1 tane ceviz 1 dilim peynir
3 litre su spordan sayilmaz ama kizimin pesinde gun boyunca kosturdum
Sahur:
1 kase tavuk çorbası
taze fasulye
salata
İftar:
1 kase havuç çorbası
Börülce yemeği
Börülce salatası
2 hurma
23:00
1 maden suyu
suyu saymadım 2 lt civarı olmuştur
-
1 elma ve 1 kayısı
aradan sonra:
1 lt su
1 bardak ayran
domates salatalık biber
1 dlim ekmek
iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav
spor00
240 mekik
spordann gelince:
3 bardk yeşil cay
[/B]
canım sabah 3 dilim çok olmuş, birde tavuk boyutu ne kadar acaba ??kaç gr civarı mesela ideali daha önceki öğünde et yememeişsen 3 köftekadar.
kızlar bugün eski diyetisyenime yeniden gittim sırf şu bayramı kilo almadan atlatabilmek için. birde işe başlamama az kaldı hala tospik tospik geziyorum ortalıkta. oysaki böyle hayal etmemişti. neyse işe başlama durumu umarım beni toparlar.bu aralar yoğunum hem işe gidip geliyorum hem valiz haırlayacağım hem küçük bebek, o yüzden listemi bayramda sakin sakin yazarım.
5 Ağustos menüm
1 şeftali
1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna
1 sade soda
Günaydın kızlar kaç kaç gündür telefondan bağlanıyordum.Turkcell'in gönderdiği kullan kullan bitmez 1 TL internet hediyesi bitmiş bulunmakta..
Neyse az önce eşofman giyinmem gerekti yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şubat ayında L beden bir eşofman takımı aldık.o zaman 76 kiloydum sanırım.çok rahat olmasada L beden eşofmanı aldık.Birde şu pantolon tarzı olanlardan esnek değil.Neyse o zaman bile rahat değildi zaten dar geliordu biraz ama çok ciddi bir kampanya vardı ve daha büyük bedeni yoktu.Bu hediye gelmiş oldu.
VEE az önce giyindim tam oldu yani rahat oldu.bol bileee booll.çok şaşırdım.Geçen yıl popomda kalıyordu.(83 kilo olduğum zaman)bu yıl en son ocak ayında minnoşumu iğneye götürürken giyinmek istemiştim.Tayt gibi oldu üzerime yapıştı.Düğmesi kapanmadı doğru düzgün.Hatta ve hatta çatı yırtıldı..şu anda çatı yırtık bunu diktirmem lazım..
Çok güzel gidiyorsun cnm..Gunaydin tatlislarrrrrrrr.......
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane elma
Ogle 14.30
Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
inşallah cnmİnşallah ben de bugünleri göreceğim. 3 valiz eşya kaldırdım hiçbiri olmuyor diye pijamalarım bile
günaydın tatlılarım
Aslında yemekten sonra uyumak iyi değil canım ama ben genelde sahura kadar oturuyorum. Öyle olunca uyumak için iki saatim falan kalıyor sadece. Bu nedenle sahurdan sonra direkt uyuyorum.
Maşallah ^^ Kızlar sahurda yediklerimizden sonra direk uyusak o da kilo yappar mı?
Tebrikler
-
1 elma ve 1 kayısı
aradan sonra:
1 lt su
1 bardak ayran
domates salatalık biber
1 dlim ekmek
iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav
spor00
240 mekik
spordann gelince:
3 bardk yeşil cay
Salata porsiyonum büyüktü canım ondan doydumcanım sıkıntın neyse bilmiyorum ama Rabbim yanınızda olsun
ok kabul edeyim hemen :)
canım barut ağacı kabuğu çok etkili ve güvenilir bağırsak çalıştırıcıymış
ankarada yenimahalledeyim canım pursakalrdakini gördüm sanki ana yoldakiyse eğer.
iyi yolculuklar dileyim sanada, valiz hazırlamaktan ziyade boşaltması daha zor. o yüzden annemlere gitmişsem eğer son gün annem çocuğa bakarken çamaşırları yıkayıp ütülüyorum. sadece yerleştirmesi kalıyor. pratik oluyor.
bence çok güzel menü, aynı bebek arabasıyla yürüyüş sistemiyle ben bu bahar bayağı kilo vermiştim.
cnım mesajım gelmedi sanırım 5 mesajım vardı.
bugün diyetisyene baladım sırf bayramda otokontrolüm güçlü olsun kaçırmayayım diye.
canım menün eksikmi acaba
sahurda en azından 1 dilim ekmek yiyebilirdin canım, aç kalmaman için iyi olurdu.
canım bence menün gayet güzel, metabolizmanı hızlandıracak kadar sporunuda yapmışsın. senin kadar ideal kiloya yaklaşmışken bu kadar azimli olabilirim inşallah
Mantı, ekmek, sucuk aynı günde pek olmamış sanki canım :26:sahur;
5-6 halka sucuk ve 1 yumurta ayrıca yağ konulmadı
2 dilim t.b. ekmeği
1 bardak kefir
iftar;
1 kase mercimek çorbası
5 y.k. mantı
(misafirlikte sadece mantı var sandm o yüzden sonrada gelen tavuk, karnıyarık, pilav patates tabağını geri çevirdim)
ara;2-3 adet fındık
spor maalesef yok
su;1-2 litre
Tamam canım sen işlerini hallet. Kolay gelsin.kızlar bugün eski diyetisyenime yeniden gittim sırf şu bayramı kilo almadan atlatabilmek için. birde işe başlamama az kaldı hala tospik tospik geziyorum ortalıkta. oysaki böyle hayal etmemişti. neyse işe başlama durumu umarım beni toparlar.bu aralar yoğunum hem işe gidip geliyorum hem valiz haırlayacağım hem küçük bebek, o yüzden listemi bayramda sakin sakin yazarım.
Makarna dolma?? az yemişsindir inşallah canım.5 Ağustos menüm
1 şeftali
1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna
1 sade soda
Tebrikler canımGünaydın kızlar kaç kaç gündür telefondan bağlanıyordum.Turkcell'in gönderdiği kullan kullan bitmez 1 TL internet hediyesi bitmiş bulunmakta..
Afiyet olsun canım.günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menüm:
sahur
iftar
biraz yoğurt
Afiyet olsun canım.Gunaydin tatlislarrrrrrrr.......
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane elma
Ogle 14.30
Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
Sabah
9:30
Kırmızı biber ve köy biberini tavada biraz yag ile cevirdim, ondan 3 servis kssıgı filan
Beyaz peynir
( ankaradan yeni geldiğimiz için ev boş, onlar vardı bitek, bugun alısveriş yapmam lazım..)
Öğlen 12:30
Yine o biberlerden
Ve beyaz peynir
Aksam 21:00
5 tane sultanahmet köftesi
Ufak bir parca ekmek
Ayran
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 2 lt
( tatlı almamak için nefsimizle cok mucadele ettik ve almadıık:) )
Ay bu arada ankarada gelinlik yapıyorum dediğimi bi kaptancım dogru anlamıs:) hizmet ediyorum anlamındaa:))) grlinlik dikmek nerdeeee, ama kayınvalidem dikiyor gelinlik, benimkini o dikmişti:)
Sabah
9:30
Kırmızı biber ve köy biberini tavada biraz yag ile cevirdim, ondan 3 servis kssıgı filan
Beyaz peynir
( ankaradan yeni geldiğimiz için ev boş, onlar vardı bitek, bugun alısveriş yapmam lazım..)
Öğlen 12:30
Yine o biberlerden
Ve beyaz peynir
Aksam 21:00
5 tane sultanahmet köftesi
Ufak bir parca ekmek
Ayran
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 2 lt
( tatlı almamak için nefsimizle cok mucadele ettik ve almadıık:) )
Bende tıbbi sekreterim Burcu' cumkızlar kuzenimin tercihlerini yapmıştım hatırlarsınız sonuçları belli oldu iyice araştırdım bi kaç tıbbı sekreterle görüştürdüm filan memnun kalınca ilk sıraya yazmıştık köpek benim gibi pek ballı çıktı ankaradaki devlet olrak en iyi sağlık meslek lisesinin tıbbı sekreterlik bölümünü kazandı ve gece beni arıyor bi bağırıyor telefonda anlatamam. İnşallah hayırlısı olmuştur
kaptişim sen ne düşünürsün bu konuda :44:
Bende tıbbi sekreterim Burcu' cumÖzlem e özelden yazmıştım da şimdi yeri gelmiş. Yazayım bari bişey olmaz sanırım. Ama büyük bir tesadüf
Kızlar bu akşam yola çıkıyoruz inşallah. Tren 20:15 te ama ondan önce gideceğiz çünkü yapılacak başka işlerimiz var dışarda. Sabahtan beri valiz hazırlıyorum. Nasıl götüreceğiz bilmiyorum ama ben valiz hazırlarken bütün evi valize sığdırmaya çalışıyorumŞimdi minik kızın kıyafetlerini ütüleyeceğim. Daha bi sürü işim var. İnşallah yetiştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?