Aslinda yediklerimizi burda yazmak iyi bir fikir bu sabah burda yazacagim diye kendimi fazla yemekten tutum,umarim hep boyle motive olurum.
kızlar bana domates atabilirsiniz ama aşkımla ikimiz bir pizza yaptık en iyi pizzacılara taş çıkartırız..bir malzeme koyduk yok yok. valla 1 dilim yerim hehalde belkide 2 dilim ay nolur kızmayın yaaamafoldumben
Afiyet olsun canım. O zaman bu hafta artık kaçamak yapmamalısın. Eşinle sana afiyet olsunkaydirigubbakcemile5
evde cips var ve ben kendimle mücadele veriyorum yememek için ama sanırım yicem:kedi:.mısır cipsi ama bi porsiyon 125 caloriymiş
merhaba kızlar kendime bir denetleyici arıyorum beni denetlesin arada sopa göstersin yoksa bu böyle olmayacak bana koçluk yapacqak yokmu
BEN BUNU DENEMK ISTIYORUM ACABA BUNUN HAKINDA BILGINIZ VAR MI?
Elma Sirkesi+Bal+Su" Formülüyle Zayıflayın! Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
BEN BUNU DENEMK ISTIYORUM ACABA BUNUN HAKINDA BILGINIZ VAR MI?
Elma Sirkesi+Bal+Su" Formülüyle Zayıflayın! Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
aramizda fransiz diyeti uygulayan varmiydi,sunuc ne acaba merak ettim,bu diyet benim icin cok kolay olur cunku benim icin etsiz hayat zor ve bu diyet tam bana gore.
evet şekerim seni denetlemek şart öncelikle buraya biraz daha fazla takıl hem korkma ben sana bol bol direktif verceğim buradan olmazsa telden veririm. sopa da gösteririrm.çünkü sen ipin ucunu kaçırdın mı kaçırıyorsun oysaki zamanında derece üstüne derece yapıyordun.hani şekerim sende derece beklemiyoruz ama şu obur cubıur olayına son verelim bende bu aralar bol bol yiyiyorum..birbizimizi denetleyelim kurbanda sonuçlarını görelim.kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar kendime bir denetleyici arıyorum beni denetlesin arada sopa göstersin yoksa bu böyle olmayacak bana koçluk yapacqak yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?