Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bana domates atabilirsiniz ama aşkımla ikimiz bir pizza yaptık en iyi pizzacılara taş çıkartırız..bir malzeme koyduk yok yok. valla 1 dilim yerim hehalde belkide 2 dilim ay nolur kızmayın yaaamafoldumben

kızlar bana domates atabilirsiniz ama aşkımla ikimiz bir pizza yaptık en iyi pizzacılara taş çıkartırız..bir malzeme koyduk yok yok. valla 1 dilim yerim hehalde belkide 2 dilim ay nolur kızmayın yaaamafoldumben

Afiyet olsun canım. O zaman bu hafta artık kaçamak yapmamalısın. Eşinle sana afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar a.s.
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan nescafe
arada bi danette
akşam sebzeli sulu köfte bi dilim uno
az öncede 1,5 elma yedim
evde cips var ve ben kendimle mücadele veriyorum yememek için ama sanırım yicem:kedi:.mısır cipsi ama bi porsiyon 125 caloriymiş

merhaba kızlar kendime bir denetleyici arıyorum beni denetlesin arada sopa göstersin yoksa bu böyle olmayacak bana koçluk yapacqak yokmu

evde cips var ve ben kendimle mücadele veriyorum yememek için ama sanırım yicem:kedi:.mısır cipsi ama bi porsiyon 125 caloriymiş

Yeme hayatım. Yarın vicdan azabı çekersin. Eğer iyice aklında kalacaksa 2-3 tane ye içinden.:sinifsinif:

merhaba kızlar kendime bir denetleyici arıyorum beni denetlesin arada sopa göstersin yoksa bu böyle olmayacak bana koçluk yapacqak yokmu

Ne oldu şekerim, kaçamak mı yaptın?kaydirigubbakcemile

iyi aksimlar aysegul,hayatin ne olur bazi sen yeme ya,ben bu hafta berbatim sen beni cok motive diyordun cipsi yeme yeme

BEN BUNU DENEMK ISTIYORUM ACABA BUNUN HAKINDA BILGINIZ VAR MI?
Elma Sirkesi+Bal+Su" Formülüyle Zayıflayın! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

Teşekkür ederim canım. Deneyeceğim.

canım ben bu karışımı biliyorum ancak 4 yemek kaşığı bal değil benim bildiğim tatlı kaşığı ölçü alınacak yemek kaşığıyla koyarsan o balları verdireceğine aldırmasın sonra kaydirigubbakcemile3
bi dönem uygulamıştım kilo vermemde o mu etken olmuştu bilmiyorum çünkü ben spor da yapıyordum (şimdi niye yapmıyosam tam sopalığım ben yaa klava:)
sabah kalkınca aç karnına 1 bardak ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal koyuyorsun ve karıştırıyosun yemekten yarım saat önce içiyosun tabi ben o kadar bekleyemiyodum 5 dk sonra başlıyodum yemeğe kaydirigubbakcemile3

aramizda fransiz diyeti uygulayan varmiydi,sunuc ne acaba merak ettim,bu diyet benim icin cok kolay olur cunku benim icin etsiz hayat zor ve bu diyet tam bana gore.

aramizda fransiz diyeti uygulayan varmiydi,sunuc ne acaba merak ettim,bu diyet benim icin cok kolay olur cunku benim icin etsiz hayat zor ve bu diyet tam bana gore.

Canım, soya etini denedin mi hiç? Marketlerde satılıyor. İçinden çıkan baharatı da kullanınca tadı ete çok benziyor. Soya kıyması versiyonu da var. Sanırım normal etten çok daha az kalorili ve kolestrolü yok. Fransız diyetini bilmiyorum maalesef.:kedi:

bence çok fazla et tüketmek sağlık açısından iyi değil canım günlük alman gereken kadarını al herşeyi dengeli almak gerekiyo tek besine ağırlık veren diyetlerin ne yazık ki sonu hüsran görüyoruz :gitme:

fransiz diyeti 5 gun sadece et yinilir ve istedigi kadar,5 gunde kilo verince sonraki 5 gun etin yanina sebze de ekleniyor.uglastigin kiloya kdar bu sekilde devam ediliyor.istedigin kiloya uglastin mi sonra haftada tek persembe gununde sadece et yenir.

baharcim aslinda haklisin ama bu kilo nasil vercem ya ve gittikce sisiyorum,mazalarda cok guzel seyler var ve ben bisey alamiyorum hic bir sey guzel durmuyor,sisko olmaktan cok sikiliyorum,eski halimi cok seviyorum ah bi gun olacam mi acaba.

dun gittik gorumcemin dogum gunu icin hediye alalim Gorumcem zayif uzun cok guzel kendisi,ilk gordugu guzel seyi aldim hic olacak olmayacagini dusunmedim,ona hersey cok yakisir.Ben de boyle olak istiyorum.

evet şekerim seni denetlemek şart öncelikle buraya biraz daha fazla takıl hem korkma ben sana bol bol direktif verceğim buradan olmazsa telden veririm. sopa da gösteririrm.çünkü sen ipin ucunu kaçırdın mı kaçırıyorsun oysaki zamanında derece üstüne derece yapıyordun.hani şekerim sende derece beklemiyoruz ama şu obur cubıur olayına son verelim bende bu aralar bol bol yiyiyorum..birbizimizi denetleyelim kurbanda sonuçlarını görelim.kaydirigubbakcemile5

Günaydınn, hepinize güzel rejimler ve günler.
Kahvaltı aynı. 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve. Dün akşam çok acıktım. Gece (saat 10 gibi) yarım dilim ekmek ve 2 dilim salam yedim.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…