ben de bir yandan çok bunaldım derslerden bir yandan yaa sabır diyorum. Perşembe tatil çarşamba cuma da gitmiyorum biliyorsunuz güzel uzun bir tatil olacak benim için.
Haftaya da son dersler sonra 2 hafta vizeler var derslerim olmayacak obnları düşünüp mutlu oluyorum. Ders anlatmayı çok seviyorum ama çok fazla olduğu için bunaltıyorlar.
baharım nasıl oldun tatlım?
çıkmak zorunda kaldım hayatım. ama yinede hoşbuldum. opuyorumnanaktanadcım baharcım sizlerde hoşgeldiniz.
kızlar ders arasındayım.
kimse kaçamak yapmasın bu 5 gün yoksa sopa gelir hemen.
ben şimdi zeytinyağlı yeşil fasülye ile 1 dilim ekmek yiyeceğim. öptüm herkesi.
canım benim bazen böyle herşey üst üste geliyor. Erkekler de böyle düşüncesiz olabiliyorlar bazen. Uyandırmamalarının gereksiz olduğu zaman uyandırırlar böyle durumlarda da uyukunu bölmek istemedim derler. Sen yine de canını sıkma tatlım, yaşadığımız sürece böyle olaylar olacak.
sormayın kızlar bazen bu düşüncesizlikleri beni deli ediyor.nasıl böyle bişey yapar anlamıyorum.bide kadıncağız kapıya gelmiş ben gidiyorum diye.kayınvalide tekrar zile basmış gelmiyormusunuz diye.bizimki yok deyip tekrar gelip yatmış. zili falan sesleri duyuyorum ama hani biryere gidiyorlarda bişey diyorlar falan gibi geldi. bana bide sen bilmiyormusun diyor.bunlar gideceği günü konuşuyorlar ama ben yanlarında yokumki bir araya gelince ya varmısın yokmusunu konuştuk yada makyaj malzemelerini. dedim ben bilsem gideceğini kahvaltıda biçıkarım yukarıya gideceği saate kadar yanında olurdum,terminale uğurlamaya muhakkak giderim ki her gidişinde muhakak yanında olmuşumdur. validede kabahat var.sen oğluna ne bakıyorsun beni çağırttır sen bilmiyormusun benim muhakkak geleceğimi.daha kendi oğlunu tanımıyor beni nasıl tanısın. işlerine gelince mangalda kül bırakmazlar. rahatsız etmeyelimmiş ya bunun rahatsızlığımı olur.lafa gelince ben kızım gibi görüyorum falan filan. ne rahatsızlığı arkadaşım artık biz bir aileyiz ha ben hasta olurum durumum müsait değildir anlarım rahatsız etmezsin ama bu durumda sen beni hala el gibi görüyorsan ben de böyle her hareketlerinde soğumaya devam ederim. kimse gözümde yok yeminederim sadece ve sadece evladım gerisi yalan.beni tek mutlu eden onun varlığıdır. başkada bişey yok.adcım[/U] erkekler ne yazık ki bizim kadar ince düşünemez bu eşinde olsa kardeşinde olsa babanda olsa hep aynı sıkma canını..[/FONT][/B]
git hayatım git ihmal etme. herşeyin başı sağlık.valahi bende sizleri özledim kilo aldımmı bilmiyorum ama dikkatlide beslenmiyorum yarın sabah doktora gidecem tabi kendime bi yamuk yapmaz isem hehehhee
gidersem haber veririm şekerler
selamm
sabah gec kalktimm
öglen bir tabak ton balikli ve kasarli salata yedimm
bi parca cikolata :)
aksamada haslanmis brüksel lahanasi yiyecegim
Bomba gibi geliyorum bu haftaaaaaaa :dance:
( allahim sen yüzümü kara cikarma :))))
Haklısın canım şantiyelerde çalışmak bayanlar için çok zor oluyor.Benim arkadaşımda aynı bölümü bitirdi fakat bir inşaat firmasında çalışıyor şu anda memnun ordan.iNŞALLAH İSTEDİĞİN bir yerde bulabilirsin iş.özelde çalıştım bu sektörde 10 ay kadar ama şantiye durumu çıktı ortaya şantiye şartları da bir bayanın kalmasına hiç uygun değil o yüzden işi bırakmak durumunda kaldım anlayacağın bürolarda çok fazla iş yok bu sektörde ancak şantiyelerde canım mafoldumben
Yüzme çok iyi bir spor canım.Suda yağ yakımı için çok iyi.Özellikle ılık su.evet canim daha erken basliyorumsaat 4 den sonra birsey yemiyorum egerki cok midem kazinirsa meyve yiyorum ve günlük nerdeyse 3litreye yakin su iciyorum simdilik tek eksigim spor insallah haftaya onada baslarim evde spor aletlerim var onlara baslayacagim kizim oldugu icin disari cikip yürüyemiyorum haftada 1 kerede yüzmeye gidiyorum ama birkac haftadir hasta oldugum icin gitmedim bu hafta onada baslarim iste bende durumlar böyle
İnşallah tekrarlamaz melisciğin rahatsızlığı.Rahat eder yavrun.anladım canım aifyet olsun. Ben de sabah kahvaltı (pazar kahvaltısı işte çok detay yazmayayım :kedi:) sonra birkaç üzüm yedim. melis uyansın bahçli evimize gideceğiz orada mangal olur et salata yerim.
Melis iyi canım dün benim antibiyotiğim bitti daha çönceden ilacın net etkisini göremiyordum. Ama dün ve bugün çok rahat yaptı inşallah böyle devam eder.kaydirigubbakcemile5
İyi yapmışsın canım.Suyun faydasını çok görürsün tatlım.Kesinlikle hayatım. Buraya katıldığımdan beri su içmeye başladım kaydirigubbakcemile3
BEN BUNU DENEMK ISTIYORUM ACABA BUNUN HAKINDA BILGINIZ VAR MI?
Elma Sirkesi+Bal+Su" Formülüyle Zayıflayın! Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
İşe yaramış diyorlar ama,gerçekten yarar mı acaba?İçinde çok bal var sanki?Birde tadı nasıl acaba?iste baharcim aslinda hepimiz cok bilgi var ama uyugulayan yok sorunumuz bu iste.
Başın sağolsun canım.Kalp bir anda alıyor bizden sevdiklerimizi.Dikkat etmek gerekiyor.Domuz gribide herkesi korkutan ve tehlikeli bir grip.Ne yapcaz bilmiyorum.Aşıda sağlıklı değil diyorlar.amin,saol canım
daha 2 gün önce hiç bişeyi yoktu kalp krizi işte hemen alıyo sevdiklerimizi bizden
kızlar ben ankaradayım ve domuz gribi malum çok yaygın... tv de söylemiyolar ama grip olanların %80i domuz gribi imiş.... artık ankarada hastaneye gidenlere test bile yapmıyolar çünkü çok fazla grip şikayeti ile gelen varmış
lütfen diyet yaparken bağışıklılık sistemimize zarar verecek şok diyetler yapmayalım kendimizi hastalıklara karşı güçsüz bırakmayalım
gün içinde aldığımız protein,kalsiyum,karbanhidrat oranlarına dikkat edelim vee en önemlisi vitaminlerimizi eksik etmeyelim
kızlar gribe karşı yeşil çay koruyor kekik çayı direnci artırıyomuş... malum bizim için önemli 2 çay... eksik etmeyilim
hepinize sağlıklı günler diliyorum
Vertigo olabilir canım.İhmal etme.İlaçla tedavi ediliyor.günaydın günaydın günaydın özledim hepsinizi:))
dosbacığım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin
kızlar bu ara keyfim yok sürekli baş dönmesi yaşıyorum yarın doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne oalacak
sizler nasılsınız kilolarla nasıl aranız
ad1 güzelim sanki o 20 kiloyu ben vermedim ha :)) nasil zor geliyor kalanini vermek ..
eh bi sekilde artik yüzüme tipime bakiliyor .. istedigimi az cok giyinebiliyorum ya
hirsim önceki gibi deil sanirim.
ama kurbana kadar 5 - 6 kilo verebilsemm bayramim olacak :))
90 kiloyken kar ki$ demiodum hergün 1 saat dag tepe yürüyordum.. haftada 3 saat yüzüyordum.. yatmadan 100 mekik cekiyordum :))
ekmek. tatli , makarna , hamur isleri yemedim. tatli su icmedim..
of off ama degdi .. sagligima .. özellikle ruh sagligima kavustum
dün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.
ad1 cok iyi anliyorum seni tatlim bosver takma. olan olmus zaten.
bu arada zonguldakliymissin .. neresinden ?
esim eregli li ve orada evimiz var:) tatillerde gidiyoruz.
aslında çok haklısın,ilk zamanlar çok azimli oluyor insan. ama sen azim olayınıda aşmışsın anacım.90 kg ne demek ya.verirsin hayatım verirsin.kendini şartlarsan sanırım olur. bu arada ben kötüleşiyorum herançıkabilirim kızlar.ad1 güzelim sanki o 20 kiloyu ben vermedim ha :)) nasil zor geliyor kalanini vermek ..
eh bi sekilde artik yüzüme tipime bakiliyor .. istedigimi az cok giyinebiliyorum ya
hirsim önceki gibi deil sanirim.
ama kurbana kadar 5 - 6 kilo verebilsemm bayramim olacak :))
90 kiloyken kar ki$ demiodum hergün 1 saat dag tepe yürüyordum.. haftada 3 saat yüzüyordum.. yatmadan 100 mekik cekiyordum :))
ekmek. tatli , makarna , hamur isleri yemedim. tatli su icmedim..
of off ama degdi .. sagligima .. özellikle ruh sagligima kavustum
gecmis olsun canim
canim nerelerdesin sen ya bir kayboldun bir daha gözükmedin aman kuzum ihmal etme sakin dr git ve sonucu bize bildirgünaydın günaydın günaydın özledim hepsinizi:))
dosbacığım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin
kızlar bu ara keyfim yok sürekli baş dönmesi yaşıyorum yarın doktora gitmeyi planlıyorum bakalım ne oalacak
sizler nasılsınız kilolarla nasıl aranız
hay sağolasın canım benim. çok güldüm. kaydirigubbakcemile3
valla acıkmıyorsan ne mutlu sana. gayet azimlisin canım tebrikler.
azbişey tosttan bişey olmaz sanırım.afiyet olsun canım.
hadi gözünaydın.istediğin zaman nasip olur inşallah.
platesin işe yaradığını arkadaşta ısrarla söylüyor. benimde spora çok ihtiyacım var ama imkan ve zamanım yok.en kısa zamanda bu sorunu çözücem inşallah. yavrunun ilk yaşı kutlu olsun dilerim.sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
canım başınız sağolsun. üzüldüm. herşeyin hayırlısı Allah tan. :teselli:
mazi içimde bir yara. çok severim bu şarkıyı. mafoldumben
haklısın hayatım dikkat etmek lazım. sende dikkatli ol lütfen. :Saruboceq:
valla kilolarla başımız dertte.kurtulamıyoruz. sen ne yaptın kilo aldınmı. sende özlettin kendini.gelmiyormusun. geçmişolsun hayatım inşallah önemli bişey çıkmaz.
bu arada herkese merhaba güzel birgün diliyorum kızlar.anlatmak istediğim konu var.
dün sabah oğluşum uyandığı için bizde 6 da kalktık. cumartesi geceside 6 da yatmıştı ve ogün doğru dürüst bişey yememişti. pazar günü bende hemen kalkıp kahvaltıyı hazırladım çeşit olsun fazla fazla yesin istedimçok acıktığını düşünerek. saat 7 gibi kahvaltıya oturduk.düşündüğüm gibi güzel yaptı kahvaltısını.geceden makinaya attığım çamaşırlarım vardı onları asayım dedim kahvaltıda sonra.bi baktım kayınvalidenin cumartesi günü kırdığı cevizlerin içleri benim balkonda ki cumartesi işten gelince yıkamıştım. ya zaten herşey balkona atılıyor diyede kızıyordum.neyse ona biraz canım sıkıldı ama hemen söndüm. daha sonra eşim klozet su akıtıyordu ve ben haftalardır söylüyordum onu yapayım bari dedi saat 9 u geçiyordu.bende evi temizleyeyim öğleden sonra rahat olayım bari dedim. öyle böyle biz işlere başladık. saat 12 ye doğru elektrik gitti.benim biraz işim kalmıştı.arada eşime kızdım.bazen sinirlerimi bozup durdu.temizlik yaparken farkında olmadan fazla ses yaptık sanırım(oğlumda dahil).aşağı kattakiler rahatsız oldu.onada üzüldüm.insanların tatil günlerinde uykusunu böldük. bana yapılsa bende sinir olurdum. elektrik hala gelmemişti.oğlumu yedireyim dedim.yemek istemedi onada sinir oldum.tatlı yapacaktım kremasını yapayım elektrik gelince bisküvilerini ezerim dedim. ama elektrik gelmedi. sonra uyuyakalmışız.ben uyurken anane trabzona dönmüş bende akşam eşime diyorumki üstkata çıkalım ananene ayıp oldu kadıncağız geldiğinden beri gidemedik. hem tatlı yaptım onun için çıkalım hadi çay içeriz diyorum adam bana ananem gitti.kapıya geldi sen uyuyordun deyince bnede şalter attı.beni uyandırmadığı gibi kadına kapıdan hoşçakal deyip tekrar yatmış. inanamadım.sinirimden ağladım. gideceği günü hiç konuşmamıştık yani bilmiyordum hatta dün akşam içinde sorarım diyordum. ama benim eşimde hata.böyle işte kızlar sadece içimi dökeyim rahatlayım istedim.
valla adcim aciksam dahi yemiyorum bi sefer yapacaksin diyorum bide kilo verdikce daha dahada hirslaniyorumdün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.
nasılsınız canlarım ben evime geldim....çok gezdim çok yedim ve kilo aldım(
dedim evime gideyim ayaklarımı uzatıp rahat rahat yeşil çayımı içip bu kilo üzerimde kalmadan vereyim istedim(
ama herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.... şimdi telefon aldım memlekette eniştem vefat etmiş halam şimdi ne haldedir.... öğleden sonra tekrar yola çıkacağım ne kadar kalırım bilmiyorum( çok üzgünüm
meliscim bu hafta beni izinli yazabilir misin ?? canım( çok üzgünüm
şimdilik buralardayım geçmişi okuyamayacağım
canim gecmis olsun aman kendine dikkat et bu siralar herkes hastahepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bu hafta birinci olamamışız ama durumumuzda çokta kötü değil.Bu hafta çoğunuz regldiniz zaten.Bu yüzden vücut şişti.Hftaya iyi bir performans çıkarabiliriz.Bende 3 gün yoktum aranızda düğün vardı,şehir dışındaydım.Bende 1 gün çok yedim düğün evinde.Bir sürü yemek canım çekti valla.Ama diğer günler diyete devam ettim.Bu süre zarfında sporumu yapamadım ama.Bugün yediklrim klasik kahvaltı,öğlen taze fasulye yoğurt.1 litre su içtim.30 dka yürüdüm.Bugün keyfim kırık biraz.Burnum ve boğazım yanıyor.Düğün evinde terli terli koşturunca üşüdüm,nezle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?