Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

her sektörün sıkan yerleri var canım ben de çok kalabalığı çok sevmem inşallah bir an önce vize dönemi gelir de rahatlarsın (bir yandan da öğrencileri düşünüyorum da gelmese mi acabaaaa kaydirigubbakcemile3)
iyiyim ben canım toparladım kendimi bu defa da annem grip artık gripten de korkar olduk kardeşim de evde biliyosundur okullar 1 hafta tatil edildi ankarada

valahi bende sizleri özledim kilo aldımmı bilmiyorum ama dikkatlide beslenmiyorum yarın sabah doktora gidecem tabi kendime bi yamuk yapmaz isem hehehhee
gidersem haber veririm şekerler

selamm

sabah gec kalktimm

öglen bir tabak ton balikli ve kasarli salata yedimm

bi parca cikolata :)

aksamada haslanmis brüksel lahanasi yiyecegim

Bomba gibi geliyorum bu haftaaaaaaa :dance:

( allahim sen yüzümü kara cikarma :))))

çıkmak zorunda kaldım hayatım. ama yinede hoşbuldum. opuyorumnanaktan

adcım[/U] erkekler ne yazık ki bizim kadar ince düşünemez bu eşinde olsa kardeşinde olsa babanda olsa hep aynı sıkma canını..[/FONT][/B]
sormayın kızlar bazen bu düşüncesizlikleri beni deli ediyor.nasıl böyle bişey yapar anlamıyorum.bide kadıncağız kapıya gelmiş ben gidiyorum diye.kayınvalide tekrar zile basmış gelmiyormusunuz diye.bizimki yok deyip tekrar gelip yatmış. zili falan sesleri duyuyorum ama hani biryere gidiyorlarda bişey diyorlar falan gibi geldi. bana bide sen bilmiyormusun diyor.bunlar gideceği günü konuşuyorlar ama ben yanlarında yokumki bir araya gelince ya varmısın yokmusunu konuştuk yada makyaj malzemelerini. dedim ben bilsem gideceğini kahvaltıda biçıkarım yukarıya gideceği saate kadar yanında olurdum,terminale uğurlamaya muhakkak giderim ki her gidişinde muhakak yanında olmuşumdur. validede kabahat var.sen oğluna ne bakıyorsun beni çağırttır sen bilmiyormusun benim muhakkak geleceğimi.daha kendi oğlunu tanımıyor beni nasıl tanısın. işlerine gelince mangalda kül bırakmazlar. rahatsız etmeyelimmiş ya bunun rahatsızlığımı olur.lafa gelince ben kızım gibi görüyorum falan filan. ne rahatsızlığı arkadaşım artık biz bir aileyiz ha ben hasta olurum durumum müsait değildir anlarım rahatsız etmezsin ama bu durumda sen beni hala el gibi görüyorsan ben de böyle her hareketlerinde soğumaya devam ederim. kimse gözümde yok yeminederim sadece ve sadece evladım gerisi yalan.beni tek mutlu eden onun varlığıdır. başkada bişey yok.

valahi bende sizleri özledim kilo aldımmı bilmiyorum ama dikkatlide beslenmiyorum yarın sabah doktora gidecem tabi kendime bi yamuk yapmaz isem hehehhee
gidersem haber veririm şekerler
git hayatım git ihmal etme. herşeyin başı sağlık.

valla aşkitocum sorcam sürekli unutuyorum okadar kilodan nasıl indin diye.
canım dünyanın kilosunu vermişsin kalan kilocuğumu atamıcan.ben başaracağına eminim canım.
amin.

ad1 cok iyi anliyorum seni tatlim bosver takma. olan olmus zaten.

bu arada zonguldakliymissin .. neresinden ?
esim eregli li ve orada evimiz var:) tatillerde gidiyoruz.

ad1 güzelim sanki o 20 kiloyu ben vermedim ha :)) nasil zor geliyor kalanini vermek ..

eh bi sekilde artik yüzüme tipime bakiliyor .. istedigimi az cok giyinebiliyorum ya
hirsim önceki gibi deil sanirim.

ama kurbana kadar 5 - 6 kilo verebilsemm bayramim olacak :))

90 kiloyken kar ki$ demiodum hergün 1 saat dag tepe yürüyordum.. haftada 3 saat yüzüyordum.. yatmadan 100 mekik cekiyordum :))
ekmek. tatli , makarna , hamur isleri yemedim. tatli su icmedim..

of off ama degdi .. sagligima .. özellikle ruh sagligima kavustum

dün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.

Haklısın canım şantiyelerde çalışmak bayanlar için çok zor oluyor.Benim arkadaşımda aynı bölümü bitirdi fakat bir inşaat firmasında çalışıyor şu anda memnun ordan.iNŞALLAH İSTEDİĞİN bir yerde bulabilirsin iş.
Yüzme çok iyi bir spor canım.Suda yağ yakımı için çok iyi.Özellikle ılık su.
İnşallah tekrarlamaz melisciğin rahatsızlığı.Rahat eder yavrun.
Kesinlikle hayatım. Buraya katıldığımdan beri su içmeye başladım kaydirigubbakcemile3
İyi yapmışsın canım.Suyun faydasını çok görürsün tatlım.

iste baharcim aslinda hepimiz cok bilgi var ama uyugulayan yok sorunumuz bu iste.
İşe yaramış diyorlar ama,gerçekten yarar mı acaba?İçinde çok bal var sanki?Birde tadı nasıl acaba?
Başın sağolsun canım.Kalp bir anda alıyor bizden sevdiklerimizi.Dikkat etmek gerekiyor.Domuz gribide herkesi korkutan ve tehlikeli bir grip.Ne yapcaz bilmiyorum.Aşıda sağlıklı değil diyorlar.
Vertigo olabilir canım.İhmal etme.İlaçla tedavi ediliyor.

İnşallah canım bende bayrama kadar 62 falan olsam iyi olcak.

ad1 cok iyi anliyorum seni tatlim bosver takma. olan olmus zaten.

bu arada zonguldakliymissin .. neresinden ?
esim eregli li ve orada evimiz var:) tatillerde gidiyoruz.

evet hayatım zong.lıyım. bende ereğlide oturuyorum. kemer mahallesinde.inşallah geldiğinizde görüşmek nasip olur canım.
aslında çok haklısın,ilk zamanlar çok azimli oluyor insan. ama sen azim olayınıda aşmışsın anacım.90 kg ne demek ya.verirsin hayatım verirsin.kendini şartlarsan sanırım olur. bu arada ben kötüleşiyorum herançıkabilirim kızlar.

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bu hafta birinci olamamışız ama durumumuzda çokta kötü değil.Bu hafta çoğunuz regldiniz zaten.Bu yüzden vücut şişti.Hftaya iyi bir performans çıkarabiliriz.Bende 3 gün yoktum aranızda düğün vardı,şehir dışındaydım.Bende 1 gün çok yedim düğün evinde.Bir sürü yemek canım çekti valla.Ama diğer günler diyete devam ettim.Bu süre zarfında sporumu yapamadım ama.Bugün yediklrim klasik kahvaltı,öğlen taze fasulye yoğurt.1 litre su içtim.30 dka yürüdüm.Bugün keyfim kırık biraz.Burnum ve boğazım yanıyor.Düğün evinde terli terli koşturunca üşüdüm,nezle oldum.

canim nerelerdesin sen ya bir kayboldun bir daha gözükmedin aman kuzum ihmal etme sakin dr git ve sonucu bize bildir

dün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.
valla adcim aciksam dahi yemiyorum bi sefer yapacaksin diyorum bide kilo verdikce daha dahada hirslaniyorum
canim erkekler bazen cok düsüncesiz oluyor benimki de ayni gecenlerde anlatmistim ya antibiyotik dokundugu aksam ben nasil kötü yatiyorum bana diyorki kalkta kizi yatir diye oysaki kizim cok kücük degil sadece pijamsini giyecek onuda kendi giyiyor sütünü icecek yatacak onu dahi yapmiyor bende nasil sinirlendim hicbirsey demedim
canim gecmis olsun cok sinirlendigin icin mi siddtlendiki

canim basiniz sagolsun kalp krizi iste beklemedigin anda sevdiklerini götürüyor gecen senede ben amcami kaybettim gündüz tarlada calismis gelmis gece 2 saatin icinde kaybettik
mekani cennet olsun allah kalanlarina sabir versin

güzelim bende menier sendromu var vertigoyla aynı belirtiler ama daha yoğun ve atak lar halinde geliyor sıkıntılı bir süreç

karamanlım canım geçen hafta kurstaydaydım çok yorgundum giremedim sana bişey sormak istiyodum iyi denk geldi annemdede iltihaplı romatizma var sen bio enerji uzmanına gitmiştin faydasını gördünmü bide ne kadar ücret alduı ve adresini verirmisin tavsiye edersen tabi

canim gecmis olsun aman kendine dikkat et bu siralar herkes hasta
askito cok tatli bir oglun var allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…