canım senin adına çok sevindim. isteyince oluyor gerçekten önce istemek lazım. hadi böyle devam etde bize örnek ol hayatım. opuyorumnanaktan
atma domatesleri kıyamam ben sana canım benim. a.s.
valla azmin gözünüzü seveyim insana anasını bile harcatıyor. vereliniortak ama görsem bende söylerim teyzeye. :roflol:
tabiki hayatım ne demek,hemencecik yazarım. sen iyi ol yeterki. :teselli: a.s.
:roflol: a.s.
yok işte canım ne yapalım yüklenelim topuklulara :)
şantiye şartları zor gerçekten canım, dur bakalım bir kapı açılır inşallah.
sen topuklularını giy şekerim kaydirigubbakcemile5
canım tartılar arasında fark olması çok normal, diyetisyninki hangisi ile aynı?
eğer yeniyle tartılmaya karar verirsen baskül değişikliğini bildiririz fark çıkmaz kilolar arasında yani kilo almış görünmezsin sadece tartın değişmiş görünür.
regl olmadığın için iştahın çoktur kendini frenlemeye çalış canım mesela sakız çiğne falan ağzını oyala bir şekilde. Testin sonucunu ben de merak ettim, kuzucuklar küçükler henüz.
azıcık kaçmış bugün telafi edersin artık canım.
biri ile tartıl canım psikolojin bozulur yoksa kafamçokkarıştı
benimki tefal dijital, 2 kere üstüste çıkınca hiç farklı göstermedi bazen duruş pozisyonumdan 100 grcık oynuyor o kadar.
yeni tartı alma canım artık diyetisyeninle hangisi tutuyorsa onu kullan bence yada direk yenisini kullan.
benim kocişte sucuk yaptı 3 ince dilim yedim :kedi:
canım bilmem gülmemişimdir güldüysemde :tomato: bana
melzeyiti dün gördüm buralarda ama srelam bile vermedi okudu gitti :1no2:
evet topuklu ayakkabılar alkisalkisalkis
ayyy yazık kadına 2 kardeş pek kötüsünüz görsem de bir konuşsam teyzeyle
serasu kilo bildirimi yapsaydın bu hafta seni takıma alacaktım hafta içi paylaşım yaptın bu hafta ve geçen hafta ama 2 hftada da kilo bildirimi yapmadın.
kacgundur yazmiyor acikcasi yazmaktan utaniyorum bu hafta baya yiyorum reng olcagim diye bekliyorum olamiyorum ,hamile degilim cok sukur,ama ne bu gecikme anlamdim,
valla şu anda kendi yükümü zor kaldırıyorum yazık bi de bana topukluları giyersem halim ne olur kaydirigubbakcemile3 babete devam çıtır olana kadar sositososito
şantiye zaten ben de istemiyorum canım çalışan arkadaşlarım var şantiyede erkek olmalarına rağmen çekilmez diyolar ama napsınlar iş yok erkek olunca bi de çalışmadan duramıyolar onlar hiç evde oturamıyolar
kızlar bugün işe geç geliyorum diye 8.30 kalktım.normalde 6.30 da kalkıyorum hersabah oğlumda kalkıyor beraber kahvaltı edelim istiyorum. neyse oğluşumda uyuyunca geç kalktık 8.30 da yani. sonra giyinip işe geldim. kahvaltıda etmeyince kepekli grissini alayım dedim. yeşil çayla beraber az biraz yedim az öncede şekersiz nescafe ile yedim.kalorisine bakayım dedim bir tanesi31 kaloriymiş.yedikten sonra kafa çalıştı.neyse 2 tane kaldı onuda bıraktım pazartesi yerim çok yemiyeyim. :roflol:
neyse kızlar ben çıkıyorum yine gelicem öptüm sizi.
evet canim daha erken basliyorumsaat 4 den sonra birsey yemiyorum egerki cok midem kazinirsa meyve yiyorum ve günlük nerdeyse 3litreye yakin su iciyorum simdilik tek eksigim spor insallah haftaya onada baslarim evde spor aletlerim var onlara baslayacagim kizim oldugu icin disari cikip yürüyemiyorum haftada 1 kerede yüzmeye gidiyorum ama birkac haftadir hasta oldugum icin gitmedim bu hafta onada baslarim iste bende durumlar böyle
merhaba fıstıklar a.s.
dün sucuk günüymüş anlaşılan:roflol:
valla baskülü tekrar serviste bıraktım fabrikaya gönderecekler yine(güya gitti ama hiç bi değişiklik yok).eğer geldiğinde yine çalışmazsa bu sefer normal basküllerden alıcam dijital olmayan.hiç değilse bi alırsın yıllarca kullanırsın,aldığımın haftasında bozuldu yaa ağız tadıyla tartılamadım bile.
bugün sabah 1 yumurta,bi kk. peynir, bi domates,bi dilim uno
şimdide bi fincan nescafe ve 6 kepekli bisküvi
arada erik yerim
akşamada tavuk ızgara,az pilav ve salata var.
Merhaba kızlar, kahvaltımı biliyorsunuz. Okulda arada 5 tane kuru kayısı yedim. Öğlen de okulda evden götürdüğüm 1 tane uno light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) 2 parça peynir, 3 tane ince salam yedim. Az önce 1 bardak ayran ve 1 pk etiform yedim. Şimdi kahvem bittikten sonra 45 dk bisiklete bineceğim. Tartı psikozuna nokta koyuyorum. Salı günü diyetisyene gidip kilomu öğreneceğim ve sonra karar vereceğim, Melisciğimin dediği gibi. Akşama da kabak var. Ne kabak yapar mışım... Bitiremedim.
kimsecikler yok topic baya sessiz :uhm:
bugün neler yediğimi yazayım:
sabah kahvaltısında 1 yumurta çok az peynir yarım domates çok az ucundan beyaz ekmek(kepekli ekmeğim kalmamış malesef)
öğlen iştahım yoktu sadece 1 elma yedim
arada 1 tane mandalina
akşam olan oldu tüm günün açlığı yüzünden çeyrek tost yapıp yedim mafoldumben
bu arada dün regl oldum sonunda acayip derecede tatlı isteğim var dolapta kocaman bi kase puding var ve buna rağmen tatlı kaçamağım falan olmadı ama akşam o tost da olmamalıydı dövücem kendimiiiiklava:
:roflol: ay çok güldüm ben ya yok şekerler annem gönüllü denek zaten eğer işe yararsa bize de aynısından alıverecekmiş...opuyorumnanaktan
kacgundur yazmiyor acikcasi yazmaktan utaniyorum bu hafta baya yiyorum reng olcagim diye bekliyorum olamiyorum ,hamile degilim cok sukur,ama ne bu gecikme anlamdim,
:roflol: hahahahayyyyyyy bende dün sucuk yedim :)))))))))
dün
sabah 1 tost (sucuklu)
öglen yok
aksam sebzeli cin makarnasi paneli tavuk gögüsü
balli muz (restoranda)
bugün
sabah az yagda pismis patates + sosis
öglen taze fasulyeli yumurta :)
aksam biraz kepekli bisküvi..
(biraz dedigim bir paket falan :roflol:)
annemdeydım bu hafata acıl gıttık perşembe gunu cumartesı aksam geldım bende katılmak ıstemıstım ama ınternet yoktu
ıyı pazarlar gıbı annemdeydım eve donemedık gıremedım gecmısı okudum kahvaltımı yaptım bır bardak süt bır tane elma yedım b ugun eltıme gıdecegım orda belkı pasta fılan varsa dayanamam yerım dıye az yedım şimdı plates yapacagım plates cok işe yarıyo kızlar gercekten burdan herkese soyluyorum fırsatı olan herkes yapsın 3 hafta oldu baslayalı acayıp ınceldım herkes cok zayıflamıssın dıyo cuma gunu kızımın dogum gunuydu annemde kutladık bır yasına gırdı fındık kurdum annemde pek dıkkat edemedım acıkcası durmadan yemem ıcın baskı gordum
Canım, hamile olmadığına sevindiğin için biz de sevindik:) Sen bence gene de yaz yediklerini. Hem görüş bildiririz, hem de sen yediklerini yazılı görünce bir sonraki öğün kendine dikkat edersin.kaydirigubbakcemile3 Mevsim geçişlerinde regl dönemleri çok oynuyor. Gecikeli kaç gün oldu?
Az önce starda Mehmet Öz'ün programını seyrettim. Metabolizmayı hızlandırmak için kahve, yeşil çay ve baharatlı yiyecekleri tavsiye ediyor. Tavsiye ettiği baharatlar hepimizin evinde olan şeyler: karabiber, kırmızı pul biber, sarmısak ve zencefil var.
Spor yaparken de nabzınızı belli bir seviyede tutun diyor. Yani, kendinizi çok yormadan, aynı tempoda sporunuzu yapın diyor. Bir kadın soru yöneltti: bisiklete binerken nabzını yükseltmek için son 30 dakikada çok daha hızlı pedal çeviriyormuş. Mehmet Öz, yapmayın dedi. Vücut kendini kapatıyormuş, yağ yakmak yerine şeker yakmaya başlıyormuşuz. Spordan sonra da acıkırmışız.
Kahvaltımı yazıyorum şimdi: 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta, kahve. Şu ana kadar da 1 lt su. Birazdan da yeşil çay içerim herhalde.
günaydın kızlar ben geldim sabah sabah bir kaşık irmik helvası yedim dahada kahvaltı yapmadım:tomato:
ferdacım hoşgeldin tatlım a.s.
öğle yemeği yemiyorum ben genelde kahvaltıyı çok erken yapamadığım için öğlen etinin kepekli yada yulaflı bisküvilerinden yiyorum.belki formlara göre kalorisi daha yüksek ama acayip tok tutuyor akşamada az yemiş oluyorum.
bugünde kahvaltıda bi domates,1 kk.kaşar,1 yumurta,iki zeytin bi dilim uno
arada üzüm yedim.şimdilik bukadar.
melis nasıl olsu ferdacım kabızlık durumunda bi gelişme varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?