Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar ben ne zaman toparliyacagim kendimi yaaaa
Dunku menum
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
2 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay

Ara leblebi
Ogle
1 kase nesfit

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase salta
1 kase makarna
Yarim puaca

3 litre su

sevgi yapma lütfen bak ne kadar güzel kilo verdin şimdiye kadar makarna hemde bi kase bide puaça offff topla kendini verdiğin kiloları düşün giyeceğin elbiseleri düşün

Selam kızlar, dun gelemedim misafir vardı..
Benim de kendimi toparlamam lazım.. Aslında yemek olarak eskisi gibi iyi gidiyorum ama dondurma alıyor esim ona yok diyemiyorum.. Suan yarım kilo eksideyim:) bunada sukur

Benim de kendimi toparlamam lazım.. Aslında yemek olarak eskisi gibi iyi gidiyorum ama dondurma alıyor esim ona yok diyemiyorum.. Suan yarım kilo eksideyim:) bunada sukur

aynen canım onada şükür ben tartılmıyorum kaldırdım yine tartıyı ama bakalım ne kadar vericem nazar değmesin metabolizmam bağırsakları çok iyi 2 3 gündür ama buraya daha sık uğra kuzumbak takım boş kalıyor yenide çağıramıyorum 12. ve 14 takım boşmuş onar çağırıyor izindekiler dönse çok güzel olcak

Akşamları kaçırıyosun sanki.. Acaba öğlenleri nesfit yediğin için olabilir mi? Tam doyurmuyor olabilir ya da gözün doyması da önemli, yeterli gelmiyor olabilir sana..

Biraz yardımcı olsalar zaten.. Benim eşim de cips çikolata dondurmalara tam gaz devam ediyor

Son düzenleme:

ayyy Allahtan babam yemio öle şeyler gencayda çok nadir yani abur cubur işim yok

KİLO ALIMI: ÜÇ SAAT

Üç saat: yalnızca yediğiniz kocaman hamburgerin bel çevrenize ulaşarak kalınlık yaratması için gereken süre. Oxford Üniversitesi'nden uzmanlara göre yağlar özellikle bel çevresinde toplanıyor.

Toplamda 30 gram yağ içeren bir yemekten sonra ortalama üç çay kaşığı yağ, üç saat içinde bel çevrenizde toplanıyor. Bu toplanma geçici bir depolanma ve enerji harcadıkça yağlar geldiği gibi gidecek. Ancak harcadığınız kaloriden fazlasını aldığınız sürece bel çevrenize her gün 3 çay kaşığı yağ ekleyebilirsiniz.

haftayla ayla yılla çarpınca kocaman simidi olan ve poposu olan insanlar haline geliyoruz

Ben bordrodan nefret ediyorum yaaa.. Sürekli bir şeyleer değişiyor. Mevzuat değiştikçe bize iş çıkıyor..
benim de pek sevdiğim söylenemez. eta kullnıyoruz biz.
sağol tatım annem mücveri fırında yapıo nası oluo bilmiorum ama yapıo kadın ya
ben denedim fırında yapmayı beceremedim. eşim kolay kolay yemek kötü olmuş demez. oan demişti
sevgicim bu kadar emeğini heba etme lütfen nazar mı değdirdik sana yaaa

selam kızlar . öğle yemeğinde kuru fasülye yedim acayip şiş hissediyorum kendimi. bugün çarşamba haftanın geri kalanında öğle yemeklerinde nesfit yıyeceğim.bu hafta dışarda pek iş yok zaten. haftaya da eşim geç gelecek . akşam yemeklerinde yanlızım . öğle yemeğini sıkı tutar akşam nesfit yerim diye düşünüyorum. bakalım işe yarayacak mı? tabi annem yemeğe kal diye tutturacak ama kalmayacağım annemlerde çok yıyorum pilavı mantısı sarması eksik olmuyo kadının

tatlım olabilir ama akşam evde tek kaldığında protein ağırlıklıda gidebilirsin mesela ızgara gögüs haşlama filan inan protein ağırlıklı daha çok kilo kaybı yapar tatlım ama yinede kendin bilirsin ben tek olduğumda ızgara haşlama fırın şeklinde yemiştim

kızlar artık biraz canlansak diyorum burda olanlar burcu tuba ve seda bo katılım bekliyorum lütfen yoksa düşüşer başlıcak yine kaptanın yokluğunda bu hafta en azından ilk 3 te olmalıyız

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Şu an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Aslında diyet demek hoşuma gitmiyor. Sağlıklı yaşamla zayıflamak diyebiliriz. Bu saatten sonra herhangi bir şey yemeyi düşünmüyorum:) haliyle yani:) ama bugün nerdeyse hiç su içmedim. O yüzden yatana kadar bol bol su içmeye çalışacağım:) Ne kadar erken başlasam o kadar iyi olur sanırım:)

tatlım hoşgeldin ben kaptan yardımcısı burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 15.8 kilo verdim kendini daha detaylı tanıtırsan sevinirim boy ve hedef kilo yazarsan sevinirim sana şimdi takım kurallarını yazıcam okudm anladım yazman yeterli tekrar hoşgeldin aramıza bi kaç gündür durgunuz ama kendimize gelicez merak etme azimi ve kararlı ol çok bi kilon yok vermen gereken

zaten bizde diyet demiyoruz sağlıklı yaşam diyoruz tatlım

Hoş geldin canım aramıza. Sana takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

birde mesaj sayma işimiz var ama onu sana sonra anlatcağım çünkü şu an o kadar kalabalık değiliz tatlım inş. hemen verirsin kilolarını tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…