Merhaba kizlar ben ne zaman toparliyacagim kendimi yaaaa
Dunku menum
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
2 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
Ara leblebi
Ogle
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase salta
1 kase makarna
Yarim puaca
3 litre su
Selam kızlar, dun gelemedim misafir vardı..
Benim de kendimi toparlamam lazım.. Aslında yemek olarak eskisi gibi iyi gidiyorum ama dondurma alıyor esim ona yok diyemiyorum.. Suan yarım kilo eksideyim:) bunada sukur
Evt burcum takım cok bos kalıyor, boyle motivasyon yerlerde
Merhaba kizlar ben ne zaman toparliyacagim kendimi yaaaa
Dunku menum
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
2 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ara leblebi
Ogle
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase salta
1 kase makarna
Yarim puaca
3 litre su
Selam kızlar, dun gelemedim misafir vardı..
Benim de kendimi toparlamam lazım.. Aslında yemek olarak eskisi gibi iyi gidiyorum ama dondurma alıyor esim ona yok diyemiyorum.. Suan yarım kilo eksideyim:) bunada sukur
Akşamları kaçırıyosun sanki.. Acaba öğlenleri nesfit yediğin için olabilir mi? Tam doyurmuyor olabilir ya da gözün doyması da önemli, yeterli gelmiyor olabilir sana..
Biraz yardımcı olsalar zaten.. Benim eşim de cips çikolata dondurmalara tam gaz devam ediyor
KİLO ALIMI: ÜÇ SAAT
Üç saat: yalnızca yediğiniz kocaman hamburgerin bel çevrenize ulaşarak kalınlık yaratması için gereken süre. Oxford Üniversitesi'nden uzmanlara göre yağlar özellikle bel çevresinde toplanıyor.
Toplamda 30 gram yağ içeren bir yemekten sonra ortalama üç çay kaşığı yağ, üç saat içinde bel çevrenizde toplanıyor. Bu toplanma geçici bir depolanma ve enerji harcadıkça yağlar geldiği gibi gidecek. Ancak harcadığınız kaloriden fazlasını aldığınız sürece bel çevrenize her gün 3 çay kaşığı yağ ekleyebilirsiniz.
benim de pek sevdiğim söylenemez. eta kullnıyoruz biz.Ben bordrodan nefret ediyorum yaaa.. Sürekli bir şeyleer değişiyor.Mevzuat değiştikçe bize iş çıkıyor..
ben denedim fırında yapmayı beceremedim. eşim kolay kolay yemek kötü olmuş demez. oan demiştisağol tatım annem mücveri fırında yapıo nası oluo bilmiorum ama yapıo kadın ya
sevgicim bu kadar emeğini heba etme lütfen nazar mı değdirdik sana yaaaMerhaba kizlar ben ne zaman toparliyacagim kendimi yaaaa
Dunku menum
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
2 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ara leblebi
Ogle
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase salta
1 kase makarna
Yarim puaca
3 litre su
selam kızlar . öğle yemeğinde kuru fasülye yedim acayip şiş hissediyorum kendimi. bugün çarşamba haftanın geri kalanında öğle yemeklerinde nesfit yıyeceğim.bu hafta dışarda pek iş yok zaten. haftaya da eşim geç gelecek . akşam yemeklerinde yanlızım . öğle yemeğini sıkı tutar akşam nesfit yerim diye düşünüyorum. bakalım işe yarayacak mı? tabi annem yemeğe kal diye tutturacak ama kalmayacağım annemlerde çok yıyorum pilavı mantısı sarması eksik olmuyo kadının
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Şu an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Aslında diyet demek hoşuma gitmiyor. Sağlıklı yaşamla zayıflamak diyebiliriz. Bu saatten sonra herhangi bir şey yemeyi düşünmüyorum:) haliyle yani:) ama bugün nerdeyse hiç su içmedim. O yüzden yatana kadar bol bol su içmeye çalışacağım:) Ne kadar erken başlasam o kadar iyi olur sanırım:)
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Şu an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Aslında diyet demek hoşuma gitmiyor. Sağlıklı yaşamla zayıflamak diyebiliriz. Bu saatten sonra herhangi bir şey yemeyi düşünmüyorum:) haliyle yani:) ama bugün nerdeyse hiç su içmedim. O yüzden yatana kadar bol bol su içmeye çalışacağım:) Ne kadar erken başlasam o kadar iyi olur sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?