okudum, anladım:) bu arada çok teşekkürler hoş buldum:) ben 23 yaşındayım, ankara da öğrenciyim. Bekarım, sevgilim de yok..:)
sabah(11:00)
1 yumurtadan tereyağlı omlet
domates
salatalık
biber
yarım kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay
öğle(15:00)
salata
1 kase yoğurt
akşam(19:30)
ızgara tavuk gögsü
salata
büyük bardak ayran
3 litre su
1 sade türk kahve
sevgi yapma lütfen bak ne kadar güzel kilo verdin şimdiye kadar makarna hemde bi kasebide puaça offff topla kendini verdiğin kiloları düşün giyeceğin elbiseleri düşün
Bugünkü listen mi bu ? Ben et yemeklerinin yanında süt ürünleri tüketmiyorum artık kalsiyum ve demir birlikte tüketildiğinde birbirlerinin vitaminlerini engelliyorlarmış çünkü. Ben de demir eksikliği varOndan eti ayran veya yoğurt olmadan tüketiyorum artık
tatlım inanıyorum sana sen takımın en iyisisin lütfen salma kendiniEvet burcu biliyorum bugun topladim kendimi canim bu hafta kendimden cok umitli degilim ama haftaya cok iyi olucak soz
evet canım bu bugünkü listem hergün böle paylaşıyorum ve arkadaşların yorumuna sunuyoruz kaçamak varsa ceza veriyoruz tatlım eğer abartmazsan sıkıntı yok çünkü en iyi demir kaynagı et ve ürünleridir ve ayrandaki kalsiyumla etkileşime girme olanağı çok azdır bu nedenle bence bi sıkıntı yok ve eğer bunu dukkanda okuduysan ben dukkanı redediyorum hem en aternatif şey ayran çünkü meyve suları çok şekerli kola zaten biiyosundur bu arada bendede demir eksikliği vardı geçtibu arada kendiini tanıtmanı istemiştim canım ben mi kaçırdım?
tatlım inanıyorum sana sen takımın en iyisisin lütfen salma kendini
yok dukanda okumamıştım. Yok canım atlayan sen değil benmişim. Ankara üniversitesinde edebiyat okuyorum canım. Sen hangi üniversitedesin?
Bu arada bel kalça oranımı hesapladım ve armut tipi çıktım yaaa(((
demek ki basenerin var tatlım bol spor
aslında tam tersi simidim var. Adeta can simidimi t-shirt ün altına giymiş geziyor gibiyim:) ben mi yanlış hesapladım acaba :S
Hosgeldin canim Seda benMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Şu an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Aslında diyet demek hoşuma gitmiyor. Sağlıklı yaşamla zayıflamak diyebiliriz. Bu saatten sonra herhangi bir şey yemeyi düşünmüyorum:) haliyle yani:) ama bugün nerdeyse hiç su içmedim. O yüzden yatana kadar bol bol su içmeye çalışacağım:) Ne kadar erken başlasam o kadar iyi olur sanırım:)
kızlar ben bu cuma izne ayrılıyorum salı günü memlekete gidiyoruz
burcu ben yanlız kaldığımda yemek yapmaya üşeniyorum yatatlım olabilir ama akşam evde tek kaldığında protein ağırlıklıda gidebilirsin mesela ızgara gögüs haşlama filan inan protein ağırlıklı daha çok kilo kaybı yapar tatlım ama yinede kendin bilirsin ben tek olduğumda ızgara haşlama fırın şeklinde yemiştim
hoşgeldin adın nedir? ben burcu eskişehirde yaşıyorum 27 yaşındayım 1 oğlum varMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Şu an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Aslında diyet demek hoşuma gitmiyor. Sağlıklı yaşamla zayıflamak diyebiliriz. Bu saatten sonra herhangi bir şey yemeyi düşünmüyorum:) haliyle yani:) ama bugün nerdeyse hiç su içmedim. O yüzden yatana kadar bol bol su içmeye çalışacağım:) Ne kadar erken başlasam o kadar iyi olur sanırım:)
güzel olmuş menün canımsabah(11:00)
1 yumurtadan tereyağlı omlet
domates
salatalık
biber
yarım kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay
öğle(15:00)
salata
1 kase yoğurt
akşam(19:30)
ızgara tavuk gögsü
salata
büyük bardak ayran
3 litre su
1 sade türk kahve
kaptan gelmeden gitme burcu ikinizde olmazsanız iyice kötü oluruz . bu hafta çok kötü geçti zaten. ramazandakı enerjimiz yok malesefkızlar ben bu cuma izne ayrılıyorum salı günü memlekete gidiyoruz
700gr kötü değil ki canımKizlar gunaydin, ben havalimanindayim izmire dogru. Gun icinde giremeyebilirim. Ama aksam gelirim.
Gecen haftaki kilom : 81.4, bu hafta : 80.7
Biraz uzuldum dogrusu ama yuruyus yapamadim pek ondan mi acaba
menün güzel sedacımDunku menum;
Sabah kepek ekmegine peynirli tost
Oglen, yayla corbasi, az bezelye, 4yk bulgur
Ara, 1 kucuk elma 1kutu sut
Aksam, firinda tavuk, 2dilim tam tahilli ekmek, cacik
2 bardak yesil cay, 2,5lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?