Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar gunaydin, ben havalimanindayim izmire dogru. Gun icinde giremeyebilirim. Ama aksam gelirim.

Gecen haftaki kilom : 81.4, bu hafta : 80.7

Biraz uzuldum dogrusu ama yuruyus yapamadim pek ondan mi acaba

buda iyi tatlım 700 gr

Hosgeldin canim Seda ben

Sen de mi gidiyosun

evet canım hava değişikliği yapıp gelcm

Dunku menum;

Sabah kepek ekmegine peynirli tost

Oglen, yayla corbasi, az bezelye, 4yk bulgur

Ara, 1 kucuk elma 1kutu sut

Aksam, firinda tavuk, 2dilim tam tahilli ekmek, cacik

2 bardak yesil cay, 2,5lt su

tatlım muhtemelen bulgur yüzünden biraz şişsin o nedenle 700 gr olmuş

bende inan tek kalınca daha güze yemekler hazırlıyorum

canım kuru şişlik yapar dikkat et bugün şişlik yapmıcak şeyler ye menü güzel

işteee sevginin dönüşü

Yaaa sendemi memlekette internetmi yok yoksa ozgur mu oluyum diyosun yeme icme konusunda

internet yok kuzucum bnm telefonda girmiyo siteye yoksa internet paketi yapcaktım

kızlar ben temizlik yapıcam arada bakarım öptüm hepinizi ama biraz daha aktif katılım lütfen

afiey olsun çok güzel olmuş menü
Günaydııın:) Seda, Burcu hoşbulduk kızlar:) Buse ben de...
günaydın buse :)

evet dün çok şiştim zaten. öğlen nesfit yıyeceğim gidip marketten süt alayım . patron da gelmedi daha kimse yokken öğle yemeğini halledeyim.

ben yanlızken geçiştiriyorum malesf. hiç sevmem yanlız yemeği aslında. eşim olunca ona güzel yemekler yapayım derken sohbet muhabbet yemeğin tadını alıyorum. gerçi şimdide oğlum yarenlik ediyor bana

Kizlar safran cayi hakkinda bilgisi olan veya kullanan varmi bugun bir arkadasimi ziyarete gittim safran cayi kullanarak 10 kilo vermis tamamen bitkisel falan dedi ama ben pek inanmadim

1de dışarı çıktım daha yeni geldim çok yorucuydu. yarın tartı günü ne çıkacak acaba sonuç. çok korkuyorum ya ( inşallah gitmiştir o 500 gr.

1de dışarı çıktım daha yeni geldim çok yorucuydu. yarın tartı günü ne çıkacak acaba sonuç. çok korkuyorum ya ( inşallah gitmiştir o 500 gr.

inş. canım benm ya

Kizlar safran cayi hakkinda bilgisi olan veya kullanan varmi bugun bir arkadasimi ziyarete gittim safran cayi kullanarak 10 kilo vermis tamamen bitkisel falan dedi ama ben pek inanmadim

tatlım ne kadar doğalda olsa çayları zayıflamak için kullanmak çok yanlış yediğine içtiğine dikkat edincede gidiyor o kilolar hiç inanma böle şeylere

Kızlar ya güne çok güzel başlamıştım. Pilates yaptım bi on beş dk filan. Bol yeşillik ve peynir yedim kahvaltıda ara öğünde 1elma ve bir dilim karpuz yedim. Ama az önce babam tatlı ve dondurma almış ve ben bir top maraş dondurması ve 4 dilim tatlı yedim. Çok moralim bozuk yaa( Nasıl kendime yaparım bunu (

bencede canım bunu kendine nası yaparsın hemde 4 dilim tatlı hep şişman kalcaksın böle yaparsan biliosun demi

En iyisi akşam bir değil iki saat yürüyüş yapmak, böylece biraz telafi edebilirim... Zaten akılsız başın cezasını hep ayaklar çekermiş:)

En iyisi akşam bir değil iki saat yürüyüş yapmak, böylece biraz telafi edebilirim... Zaten akılsız başın cezasını hep ayaklar çekermiş:)

yediğin 4 dilim tatlı yaklaşık 1000 kalori ve 1 saat yürüyüş ile ortalama 180 210 kalori arası yakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…