Günaydın canım hoş buldum. Karar senin izin konusunda. Düşün taşın karar ver ama eğer diyete devam etmek istiyorsan izne ayrılma çünkü kötü oluyor. Ben bugün itibariyle yeniden başladım. Yarın sabah tartılacağım bakalım ne hallerdeyim.
musakka yağlı değilmiydi :44:
yok canım fırında yapıyorum hiç yağlı değildi.
Kızlaaar geciktiğim için çok üzgünüm bugünün cuma olduğunu bilmiyordum:) Şaka değil, cidden günleri karıştırmışım. Tatilden zaman kavramım iyiden iyiye kayboldu da:)
tatlım bildirim senin içinde önemli arada bende karıştırıyorum günleri bu cuma için bildirimini yaparsan sevinirim deneme sürecindesin daha paylaşım ve bildirim çok önemli
Az önce evdeki tartıda tartıldım ve 63.6 çıktım :)
tamam tatlım kendine inanıyor musun burayı hiç aksatmıcaksın demi öle gelip gitme yok
Aslında ilk başta biraz zor geleceğini anladım mesajları takp etmek çok zor, tabi sürekli bildirimde bulunak, yorum yazmak da öyle.. Okul başlayınca da bu tür şeylere vakit ayırmak oldukça zorlaşacak. Ama sonra düşündüm ki günde on beş dk ayırıp yazılanlara yorum yazıp kendi günümden bahsedebilirim. Böylece birilerine destek olur, birilerinden de destek almış olurum. Umarım güzel devam eder buradaki yolculuk:)
aynen öe tatlım bnde okul zamanı zorlancam derdim ama su gibi aktı geçti aylarrrrrr
Bir de ben sayfa sayısı çok olduğu için çok fazla kişi var sanıyordum. Fakat çok kişi yokmuş böylece takip etmesi de daha kolay olacak onu da farkettim. Aslında forumun sayfa yapısı biraz daha güzel olsa yazı alanları falan bu kadar geniş olmasa kullanması daha kolay olur ama ne yapalım:)
Bu arada aramızda ebru şallı nın pilates programını takip eden var mı? Ben sabahları onunla pilates yapmak istiyorum, canlı canlı daha güzel oluyor ama son zamanlarda program olmasına rağmen ebru şallı pilates yapmıyormuş sanırım(
tatlım ben başlarda günde yarım saat yaptım çok yararını gördüm bence yapmaısın özelikle simit varsa
kızlar nabersiniz? ben de bildirim yapayım mı bugün :)
aslında geç kaldım ama idare edin
bu sabah 68,7kiloydum.. evet kilo veriyorum ama inanın herşeyi yiyorum, sadece içimde durmuyor ...
birkaç haftaya geçecekmiş bu durum... onun dışında her şey yolunda.. haftaya 2li testimiz var bakalım... öpüyorum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?