Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar,

Kayınvalidemi geçirdik, temizliğimizi yaptık. Anca gelebildim.

Canım beni pek etkilemiyor, normalde tam tersi problemim olduğu için böyle şeyler beni normale döndürüyor

İyi eğlenceler canımm, inşallah bugünün güzel geçer

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim ama?

Spor yok canım, misafir vardı dediğim gibi. Gezdik yürüdük falan ama spordan sayılmaz diye yazmıyorum

Merhaba hatunlar

Pazar günü malum evde Durulmuyor. Ara sıra uğradım gtuba bişey yazmadim.

11.30 Biraz peynir, bol yeşillik, 3-4 zeytin

14.00 ara öğün 1 kase yoğurt

15.00 tarçınlı süt

18.30 1,5 porsiyon kebap, 4 kaşık kadar bulgur pilavı

1,5lt. kadar su

Menümde saatlere dikkat edemedim. Kötü bi menü oldu yavaş yavaş çıkartayım yanlışlıkları

Sabah: 3 dilim ekmek
Biraz peynir yagsiz ve tuzsuz
1 kasik domates rendesi( şişkinliği alsin hemde yagsiz tavada menemen gibi dursun diye cevirip baharatladim tadi güzel)
3 4 tane minik sivri koy biberi
1 yumurta beyazi haşlanmış
1 fincan limonlu yesilcay

Ara 3 4 dilim eksi elma

Ogle ve aksam birarada dışarda.
Ikea isvec kofte 8 tane 3 4 tane patates
2 pardak soda
4 çatal brovni
1 maras cup dondurma

Ara patlamis pirinçli form
1 şekersiz turk kahvesi

Canim sabahı bu kadar tutma kuş kadar yiyerek cidden verilmiyor. Su icmen mukemmel ara ogunlerine bisküvi eklebekmek azsa

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim ama?

İyi eğlenceler Burcu cum

sağol kaptişim

bende de canım hiç ishal olmam normal tuvalete çıkarım kabızlık sorunum var

tatlım bulgur dışında güzel ve proteinli bi menü olmuş ha sakın yanlış anlama bulgura laf etmiyorum sadece çarş ve perş yeme şişkinlik olur faza çıkarsın tartıda bide suyun çok az ne kadar su içersen o kadar yağ moleküün serbest kalır ve yaptığın o egzersiz sırasında serbes kalanlar yanar ki yaz gününde 1.5 litre su hele bu sıcaklarda böbreklerine yazık yani

patates browni dondurma olmamış canım hatta hepsi cısssss bu arada biz hiç bi şekilde diyet bisküvi yada ürün kullanmıyoruz çünkü normalinden daha kalorili saatlerini ve su miktarlarını yazmamışsın tatlım bide

Son düzenleme:
kızlar selam güzel bi gün geçirdim herşeyiye iyiydi ve mobilyalarımı adım netten bulursam atarım bi tek yemek odası çok istediğim gibi olmadı ama sonradan beğendim biraz klasik oldu daha doğrusu ama yinede güzel takımlar aldığıma inanıyorum bide annemin sağlam mal almasına iyiydi yani menümü yazacağım tabiki biraz ekmek çok kaçmış olabilir ama gerisi iyiydi

sabah(12:00)
2 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekmeği
domates
salatalık
biber
1 kk tulum peynir
2 parça kaşar peynir
6 zeytin
şekersiz çay(8 bardak)

ara(14:30)
1 sade türk kahvesi
12 antep fıstığı

öğle ve akşam (18:30)
ızgara kanat pirzola gögüs(deri alınmış)
közde biber domates
mantar
soğan
3 dilim kızarmış kepek
şekersiz çay(6 bardak )

3 lt su

açık hava tamamıyla iştahımı açmış bugün

Şimdi geldim ben de eve. Temizlik yapmışsın ellerine sağlık, kolay gelmiştir inşallah sedacım :)

Teşekkür ederim canım, sıcakta hiç çekilmiyor ama mecburen yapıyoruz

Hmm kahvaltını daha sağlam yapabilirsin bence. Su aslında biraz az sanırımm

Tabi bu arada yarım saat kadar yürüdüm, birazdan da pilates yapacağım.

Tebrikler

Browni, patats, dondurma

Hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımm

Afiyet olsun canımm

Bugün menüm biraz düzensiz oldu..

12:00'de

Sucuklu yumurta, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği.

15:00
4-5 dilim karpuz

17:00
10 tane kavrulmamış fındık

19:00
1 tabak bamya, 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği

20:00
1 kutu süt

2,5 lt su, 1 sade soda

sabah ki yumurta dışında aslında iyi menü ama akşam süt içme canım laktik asidin depolanması kolaydır acıkırsan yoğurt ye

Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Su çok az olmuş. Sabah kızlarında dediği gibi çok hafif göründü gözüme. Doyduysan sorun yok.

Menün hiç ama hiç olmamış canım. Sabah ki ekmek çok fazla, saatler çok düzensiz yanlarına yazmamışsın ama öğle ile akşamı birleştirmenden yola çıkarak söylüyorum. Dondurma, patates, browni ve patlamış pirinçli form. Yarın senden daha düzenli bir menü bekliyorum. Su ve spor miktarını da yazarsan eğer daha iyi olur.

Burcu' cum yanlış görmüyorsam 6 dilim ekmek yemişsin Hiç ama hiç olmamış. Antep fıstığı ve kaşar peynirler çabası. Senin kilonda birisi için bu menü çok ama çok fazla olmuş. Lütfen dikkat.
Seda cım en baştan beri bana ekmeklerin çok geliyor canım. Özellikle akşam iki dilim ekmek çok fazla. Şimdilik onu 1 dilime indir. Zamanla da akşam öğünündeki ekmeği çıkart. Onun haricinde güzel bir menü. Sucuklu yumurtada nazar boncuğu olsun.

Ben yatıyorum kızlar, yarın yine izmire gidiyorum erken kalkıcam..

Hepinize iyi gecelerrr
Hayırdır inşallah ne işin var İzmir' de?

Burcu' cum eşyaların hayırlı uğurlu olsun canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Fotoğraf bekliyorum en kısa sürede çok merak ettim.

benim iştah pek açıktı bugün ama telafi ederim kaptiş

benim iştah pek açıktı bugün ama telafi ederim kaptiş

Bence de canım çok açılmış. Sanırım izne ayrılmanın rehaveti. Rahatlıyor insan listede olmayınca ama boş bırakma kendini. Bide tatile sakla yiyeceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…