Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14 30
1 kase nesfit

Aksam
Izgara tavuk kanat
Izgara salata

3 litre su
1 saat yuruyus

Hosbuldum. Memnun oldum. Su sorunum cidden var. Dün bende farklı bardak aradım belki hoşuma gittikce ona koyup icerim diye bulamadım tabi.
Istedigim zaman verebiliyorum veririm de inanıyorum çok tesekkur ederim.

Kaptanda burcuda haklı aslında ben sadece demek istedim ki eğer hepsini çıkartır diyey havası yaparsak veremeyiz bittiğinde 2 katı olur çevremde çok gördüm. Suanda calismiyorum evdeyim sebzeyede meyveyede bayılıyorum. Ama günlük hayat öyle değil. Ben miktarına gore kabul ediyorum bilmiyorum.

Kizlar benim bebis huy degistirdi gece hic uyanmayan cocuk simdi gecede 3 ,4 kere aglayarak uyaniyor ve sadece yanima aldigim zaman susuyor ne yapicam bilemedim

Kızlar interneyim geldi tekrar, simdi bakayımbi gecmişe neler olmus:)
hoşgeldin canım
Kizlar benim bebis huy degistirdi gece hic uyanmayan cocuk simdi gecede 3 ,4 kere aglayarak uyaniyor ve sadece yanima aldigim zaman susuyor ne yapicam bilemedim

canım benim oğlum hep uyanır geceleri. ama son birkaç gündür o da çok huzursuz uyuyor. uykusunda kıvranıyor, ıhlıyor. belli ki bi derdi var. kabızlıktan dolayı ilaç kullnıyoruz o ilaçlara başladığımızdan beri geceleri çok huzursuz.

yanına alınca susuyorsa yanına al bence sevgicim. alışır diye düşünme hiç. alışsa bile kaç yaşına kadar yatacak kı yanında. geçici bi dönem belli ki. belki bişeyden korkmuştur rüya görmüştür .

Selam arkadaslar, az önce uzunca mesaj yazmıstım silindi telefondan zatrn telefondan zor yazılıyor...

N eyse gecmişi okudum ama malum alıntılayamadım

Yeni gelen bir iki arkadasa bende kendimi tanıtıp hosgeldiniz diyeyim:)

Tuba ben istanbuldayım
2 kızım var (5,5-2 yaslarında)
169 boy
66.7 kilo
Marmara uni de 3. Sınıf öğrencisiyim
26 yasındayım:)

Kızlar aniden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Şimdide araba hararet yaptı. Sanayideyiz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.

Selam kızlar..

Öğlen arasını fırsat bilip bir geleyim dedimm.. Ben izmirdeyim, çoook sıcak dışarısı
Yeni geldim İzmir' den ama şimdiden çok özledim.

Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14 30
1 kase nesfit

Aksam
Izgara tavuk kanat
Izgara salata

3 litre su
1 saat yuruyus

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Su ve sporda öyle.

Memnun oldum büşra bende. Kızları öp bol bol

Kızlar aniden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Şimdide araba hararet yaptı. Sanayideyiz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.

Çok sorumluluk sahibi bir kaptanımız var motive oluyorum valla

Memnun oldum büşra bende. Kızları öp bol bol

Çok sorumluluk sahibi bir kaptanımız var motive oluyorum valla

Hepimizin sorumluluk sahibi olması lazım canım. Sen takımın bir iki hafta önceki halini bilmiyorsun. Şuan gerçekten kötü bir durumdayız ama en kısa zamanda toparlanacağımızı düşünüyorum. Aynı sorumluluğu hepinizden de bekliyorum.

İnşallah hep beraber başarabilirsek ne mutlu takım adına. E birilerinin de toparlamaya çalışması şart

Ay kızlar yoruldum biraz, temizlik yaptım dun de misafirim vardı filan.. Artık yarın dinlenetim bari.. Suan bizde kızımla dişcideyiz.. Bi muayene etcekler

Ay kızlar yoruldum biraz, temizlik yaptım dun de misafirim vardı filan.. Artık yarın dinlenetim bari.. Suan bizde kızımla dişcideyiz.. Bi muayene etcekler

Hayırdır inşallah. Kızınımı muayene ettireceksin?

Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14 30
1 kase nesfit

Aksam
Izgara tavuk kanat
Izgara salata

3 litre su
1 saat yuruyus

menü su spor harika bravo

Kızlar interneyim geldi tekrar, simdi bakayımbi gecmişe neler olmus:)

hoşgeldin yavrummmm

tamam kaptişimmmmmmm bnde alışverişe gitmiştim haberde veremedim telden girmio malummmm

Menümm

Sabah 11:30
3 çatal domates
1 çatal yumurta
1 fincan yeşil çay

Öğlen 14.00
1 kase sebze çorba
1 kase taze naneli cacık
Yarım dilim tam buğday ekmek

Ara 16:45
1 fincan kırmızı meyve çayı
2 pirinç patlağı

Aksam 18.40
1 kase semiz otu
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

1, 5 litre su 1bucuk saat yürüyüş, 30 dakika beceremiyorum ama hula hoop çevirdim

pirinç patlağı dışında çok iyi bi menü tatlımmmmm

Olabilir ama emzik olayini biraktigimizdan beri durum bu .....tesekurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…