- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Selam kızlar..
Öğlen arasını fırsat bilip bir geleyim dedimm.. Ben izmirdeyim, çoook sıcak dışarısı
Selam kızlar..
Öğlen arasını fırsat bilip bir geleyim dedimm.. Ben izmirdeyim, çoook sıcak dışarısı
eskişehir serin bugün . az sonra bende dışarı çıkcam
güzel menü
hoşgeldin aramıza. ben burcu muhasebeciyim 27 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var
çok güzel kilo vermişsin büşra. yine yapabilirsin
güzel olmuş afiyet olsun
çok güzel. ben de birkaç gündür spor yapıyorum parkta 20 dk bile sürmüyor ama iyi geliyor
ben de hiç su içmezdim. 500 ml lik pet şişelerde içerek hem sayabiliyorum ne kadar içtiğimi hem de şişe hep önümde olduğunda unutmuyorum.
afiyet olsun.
kebap yemek sakıncalı mı bilmıyorum. yanında pide, lavaş vs. yenmediyse sorun olmaz sanırım
menü saatleri düzenli değil , az az da olsa patates ve browni olmamış . dondurmayı ben de çok severim ama şeker oranı yksek olduğundan diyette yasak
ooo hayırlı olsun burcucum. çok merak ettim bende . daha önce eklediğin resimlerdekiler değil mi?
ekmekler biraz fazla gerçekten sen pek ekmek yemezdin
karpuzlar biraz fazla kaçmış canım. şekr oranı çok yüksek biliyorsun
güzel spor yapmışsın. eğer sen az az yiyerek durabiliyorsan ve bünyen yakıyorsa bu yediklerini buna rağmen kılo veriyorsun ye tabi benim için sorun yok herkezin metabolizması farklı .
ben 4-5 çatalla kalamazdım mesela hepsini yerdim. o yüzden hiç bulaşmıyorum. ve menülerim ortada hiç öğle fazla kaçamak yaptığımı düşünmüyorum. gün içinde oldukça fazla yürüyorum yıne de 200 gr 300 gr gidiyor haftada. nerde yanlış var bilmıyorum ama benim bünyem böyle demekki ben kolay kılo veremıyorm
Bu söylediklerin için takım üyelerinin kızacaklarını sanmıyorum ama ben seninle aynı düşüncede değilim. Belki bu şekilde kilo veriyor olabilirsin ama bu yediklerin normal hayatımızda da çok fazla yer vermememiz gereken sağlıksız yiyecekler. Şekerin her minik tanesi bile bence vücudumuza verdiğimiz en büyük zehir. Diyete ilk başladığım zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü böyle düşünmek insanı diyet psikolojisinden çıkartıp daha rahat zayıflamasına sebep oluyor. Ama şuan çok tecrübeli birisi olarak böyle kilo vermenin yanlış olduğunu daha doğrusu kilo verme sürecini yarı yarıya uzattığını göz önüne alarak sonuçta istenilen kiloya ulaşılamayacağını düşünüyorum. Bundan önceki diyetimde yaklaşık 24 kilo verdim ve altı ay gibi kısa bir sürede. Eğer hamilelik girmeseydi araya eminim ki şuan hala ideal kilomda olacaktım. Çünkü burda sadece diyet yapmıyoruz Büşra' cım. Sağlıklı ve doğru beslenmeyi öğreniyoruz.
Daha önce hiç tiroidlerine baktırdın mı Burcu? Yavaş kilo vermenin en büyük nedenlerinden birisi bu olabilir?
burda kaptana çok katııyorum vucüda aldığımız şekerin hepsi ne kadar hastalık varsa tetikliyor kalp karaciğer mide problemleri tabiki vücudun ihtiyacı ama doğal şekerler suni şekerler değil meyve ve sütten adığımız şeker sebzelerden aldıklarımız bunlar vucudumuz için yeterli ben diyete girdiğimden beri yemedim desem yalan olur ama beki ayda bir belki 2 ayda bi oldu hamallık yaptırma vüuduna
hoşgeldin canımKızlar interneyim geldi tekrar, simdi bakayımbi gecmişe neler olmus:)
Kizlar benim bebis huy degistirdi gece hic uyanmayan cocuk simdi gecede 3 ,4 kere aglayarak uyaniyor ve sadece yanima aldigim zaman susuyor ne yapicam bilemedim
Yeni geldim İzmir' den ama şimdiden çok özledim.Selam kızlar..
Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14 30
1 kase nesfit
Aksam
Izgara tavuk kanat
Izgara salata
3 litre su
1 saat yuruyus
Selam arkadaslar, az önce uzunca mesaj yazmıstım silindi telefondanzatrn telefondan zor yazılıyor...
N eyse gecmişi okudum ama malum alıntılayamadım
Yeni gelen bir iki arkadasa bende kendimi tanıtıp hosgeldiniz diyeyim:)
Tuba ben istanbuldayım
2 kızım var (5,5-2 yaslarında)
169 boy
66.7 kilo
Marmara uni de 3. Sınıf öğrencisiyim
26 yasındayım:)
Kızlar aniden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Şimdide araba hararet yaptı. Sanayideyiz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
Memnun oldum büşra bende. Kızları öp bol bol
Çok sorumluluk sahibi bir kaptanımız var motive oluyorum valla
Hepimizin sorumluluk sahibi olması lazım canım. Sen takımın bir iki hafta önceki halini bilmiyorsun. Şuan gerçekten kötü bir durumdayız ama en kısa zamanda toparlanacağımızı düşünüyorum. Aynı sorumluluğu hepinizden de bekliyorum.
Kızlar aniden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Şimdide araba hararet yaptı. Sanayideyiz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
Ay kızlar yoruldum biraz, temizlik yaptım dun de misafirim vardı filan.. Artık yarın dinlenetim bari.. Suan bizde kızımla dişcideyiz.. Bi muayene etcekler
Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14 30
1 kase nesfit
Aksam
Izgara tavuk kanat
Izgara salata
3 litre su
1 saat yuruyus
Kızlar interneyim geldi tekrar, simdi bakayımbi gecmişe neler olmus:)
Menümm
Sabah 11:30
3 çatal domates
1 çatal yumurta
1 fincan yeşil çay
Öğlen 14.00
1 kase sebze çorba
1 kase taze naneli cacık
Yarım dilim tam buğday ekmek
Ara 16:45
1 fincan kırmızı meyve çayı
2 pirinç patlağı
Aksam 18.40
1 kase semiz otu
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
1, 5 litre su 1bucuk saat yürüyüş, 30 dakika beceremiyorum ama hula hoop çevirdim
hoşgeldin canım
canım benim oğlum hep uyanır geceleri. ama son birkaç gündür o da çok huzursuz uyuyor. uykusunda kıvranıyor, ıhlıyor. belli ki bi derdi var. kabızlıktan dolayı ilaç kullnıyoruz o ilaçlara başladığımızdan beri geceleri çok huzursuz.
yanına alınca susuyorsa yanına al bence sevgicim. alışır diye düşünme hiç. alışsa bile kaç yaşına kadar yatacak kı yanında. geçici bi dönem belli ki. belki bişeyden korkmuştur rüya görmüştür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?