Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kaptişim yarın yatarım biraz sonra valiz filan hazırlıcam salı gece gidiyorum öptüm

11 . LaydLiNe ( 14,10 / 17,13% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 68,20
12 . burcugncy ( 12,60 / 17,03% ) @ 15.03.13 # 74,00 # 61,40
68 . mavera87 ( 5,00 / 6,94% ) @ 15.03.13 # 72,00 # 67,00
87 . elifimsuyum ( 4,90 / 5,51% ) @ 12.07.13 # 89,00 # 84,10
134 . VasthaNerada ( 1,60 / 2,22% ) @ 12.07.13 # 72,10 # 70,50
150 . seyyah2806 ( -0,60 / -1,01% ) @ 07.01.11 # 59,50 # 60,10

Kızlar bu liste püsküüt ün hazırlamış olduğu aylık bireysel sıralama listesindeki sıralarımız. Linki aşağıya veriyorum inceleyebilirsiniz. Sıralama yüzdeye göre yapılıyor. Her ay mutlaka inceleyin çünkü listede üst sıralara çıkmak insanı motive ediyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31482019

Tek tek alıntı yapamadım tablet sorun çıkarttı.

Şimdi yazacaklarıma kızacak grup içi sesler çıkacak olabilir

Dikkat ettiyseniz 3 4 patates 3 4 çatal brovni yazdım ki gerçekten öyle. Ben geçen sene kilo verirken 1 yıl rahat korudum çünki istediğin herşeyin tadına bak ki diyet bitti psikolojisi onlara tabiri caizse saldirtmasın. Ki bir çok insan şaşırdı hepsinden yiyip nasıl verdigime. Kimse kırılmasın diyet sadece yeşillikler ve proteinden ibaret değildir. Çikolata da yeriz yeri gelir mantida. Sadece demek istedigim nefsini tadimlik ayarlamaya çalış ki hem diyet yormadan hem eksilerek tartiya devam et.

Kaptan saatler 12.00 15.00 17.30 20.30
6 bardak su 2 sade soda 45 dakika plates 20 dakika zumba 30 dakika yürüyüş

güzel menü
Davet edildim burdayım bende artık. Kurallarını öğrenebilirmiyim yeni takımımın :)
hoşgeldin aramıza. ben burcu muhasebeciyim 27 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var

Ismim büşra memnun oldum ben:13:
çok güzel kilo vermişsin büşra. yine yapabilirsin
güzel olmuş afiyet olsun
çok güzel. ben de birkaç gündür spor yapıyorum parkta 20 dk bile sürmüyor ama iyi geliyor
ben de hiç su içmezdim. 500 ml lik pet şişelerde içerek hem sayabiliyorum ne kadar içtiğimi hem de şişe hep önümde olduğunda unutmuyorum.
afiyet olsun.
kebap yemek sakıncalı mı bilmıyorum. yanında pide, lavaş vs. yenmediyse sorun olmaz sanırım
menü saatleri düzenli değil , az az da olsa patates ve browni olmamış . dondurmayı ben de çok severim ama şeker oranı yksek olduğundan diyette yasak
ooo hayırlı olsun burcucum. çok merak ettim bende . daha önce eklediğin resimlerdekiler değil mi?
ekmekler biraz fazla gerçekten sen pek ekmek yemezdin
karpuzlar biraz fazla kaçmış canım. şekr oranı çok yüksek biliyorsun
güzel spor yapmışsın. eğer sen az az yiyerek durabiliyorsan ve bünyen yakıyorsa bu yediklerini buna rağmen kılo veriyorsun ye tabi benim için sorun yok herkezin metabolizması farklı .

ben 4-5 çatalla kalamazdım mesela hepsini yerdim. o yüzden hiç bulaşmıyorum. ve menülerim ortada hiç öğle fazla kaçamak yaptığımı düşünmüyorum. gün içinde oldukça fazla yürüyorum yıne de 200 gr 300 gr gidiyor haftada. nerde yanlış var bilmıyorum ama benim bünyem böyle demekki ben kolay kılo veremıyorm

günaydın kızlar nasılsınız? kaptan gelmiş yeni arkadaşımız katılmış . dünkü menümü yazayım

sabah(9.30)
2 krep
arasına domates ve peynir
2 fincan şekersiz çay

öğle(14.00) pikniğe gittik
4-5 ızgara köfte
çeyrek ekmek. dilim olarak bilmıyorum. yarım ekmekği tekrar ikiye bölüp ekmek arası yaptım
1 bardak meyve suyu
yarım armut
2 bardak şekersiz çay
çekirdek

akşam yok .

su: 2,5 lt yı geçmiş olmalıyım sayamadım malesef
spor: akşam 7buçukta parka gittik. oğlum babasıyla oynarken ben parktakı aletlerde spor yaptım genelde tüm aletlerde 60ar tane yapmaya çalıştım 10 dk falan sürdü.

bu arada ben şifayı kaptım boğazlarım çok acıyor ıhlamur içiyorum ama ilaçsız işe yaramayacak gibi. eczaneden almamı önerdiğiniz ilaç var mı sağlıkçı arkadaşlar??

oğlum da hasta burnu akıyor ve çok huysuz sanırım onun da boğazları acıyor. sütünü de sıcak içiremıyorum oda ısısında içiyor herşeyi.

yatak odası aynı canm bi tek oraya gidince kararımı değiştridim koltuk takımı ve yemek odası farklı oldu ekmek dün nevrim dönmüş baya yemişim gencay uyardı valla kuzum

tatlım akşam öğünü atlanmış sabah krep yenmiş öğle meyve suyu yerine ayran daha güzel olurdu hata burda bence

tatlım ilaçsız atlatmaya çalışsan daha mantıklı kulaktan dolma ilaç kulanamay karşıyım kimseye önermiorum bu nedenle illa dersen aferin theraflu vermidon aspirin tylol hot filn alabilirsin

Son düzenleme:
Bu söylediklerin için takım üyelerinin kızacaklarını sanmıyorum ama ben seninle aynı düşüncede değilim. Belki bu şekilde kilo veriyor olabilirsin ama bu yediklerin normal hayatımızda da çok fazla yer vermememiz gereken sağlıksız yiyecekler. Şekerin her minik tanesi bile bence vücudumuza verdiğimiz en büyük zehir. Diyete ilk başladığım zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü böyle düşünmek insanı diyet psikolojisinden çıkartıp daha rahat zayıflamasına sebep oluyor. Ama şuan çok tecrübeli birisi olarak böyle kilo vermenin yanlış olduğunu daha doğrusu kilo verme sürecini yarı yarıya uzattığını göz önüne alarak sonuçta istenilen kiloya ulaşılamayacağını düşünüyorum. Bundan önceki diyetimde yaklaşık 24 kilo verdim ve altı ay gibi kısa bir sürede. Eğer hamilelik girmeseydi araya eminim ki şuan hala ideal kilomda olacaktım. Çünkü burda sadece diyet yapmıyoruz Büşra' cım. Sağlıklı ve doğru beslenmeyi öğreniyoruz.
Daha önce hiç tiroidlerine baktırdın mı Burcu? Yavaş kilo vermenin en büyük nedenlerinden birisi bu olabilir?

Son düzenleme:

burda kaptana çok katııyorum vucüda aldığımız şekerin hepsi ne kadar hastalık varsa tetikliyor kalp karaciğer mide problemleri tabiki vücudun ihtiyacı ama doğal şekerler suni şekerler değil meyve ve sütten adığımız şeker sebzelerden aldıklarımız bunlar vucudumuz için yeterli ben diyete girdiğimden beri yemedim desem yalan olur ama beki ayda bir belki 2 ayda bi oldu hamallık yaptırma vüuduna

ayran yoktu canım envai çeşit asitli içecek ve meyve suyu vardı. öğlen çok yemişiz akşam ikimizde acıkmadık. oğlanı parka götürünce de geç oldu o saatten sonra bişey yemek olmazdı.
ıhlamurla idare edeyim birkaç gün daha olmadı tylolhot falan alırım .

hayır baktırmadım hiç. belki de diyetisyene gitmeliyim.

Burcu aynen yapmış yorumu. Ekmeğin normal ekmek olması ve meyve suyu en çok dikkat çeken kısım. Gerisi güzel afiyet olsun. Bence istenilen miktarda kilo verememiş olmanın sebeplerinden bi tanesi bu Burcu cum. Ufak gibi görünüyor bunlar bize ama kilo vermemizi oldukça çok etkiliyor. Tam kaçamaksız bir hafta geçirirsen eğer eminim çok iyi bir sonuç alacaksın.

Bence ilaçsız atlatmaya çalış canım. Baktın olmuyor ilerliyor o zaman doktora gidersin. Kulaktan dolma ilaç kullanma sakın. Ayrıca soğuk algınlığının en iyi çözümü senin de yaptığın gibi ıhlamur. Limon ve kabuk tarçında kat içine bak daha güzel oluyor. Bol bol iç. Geçmiş olsun bu arada.

Canim sabahı bu kadar tutma kuş kadar yiyerek cidden verilmiyor. Su icmen mukemmel ara ogunlerine bisküvi eklebekmek azsa

Tatlım, sabahları bol yeşillik tüketiyorum epey bir doyum sağlıyor sebzeler. Zaten kahvaltıda çok çeşitli ve çok yemek rahatsız ediyor beni, alışkın değilim okuldan dolayı. Yani hep acelem oluyor, vaktim olmuyor vs. Bu yüzden ancak alıştım kahvaltı yapmaya. Sağlık açısından önemli olduğu için.

neyse canım şen iyisini yapmışsın koladan iyidir

bende önermiyorum kaptan evde ne kadar antibiyotik filan var hemen atarım kullanım bittikten sonra yoksa bizimkiler yem gibi hap tüketiyolar

Diyetisyene değil de bir dahiliye uzmanına görün bence. Zaten sonuçlara göre konuşursun doktorla diyetisyene gitmek istediğini söylersin o da seni yönlendirir. Ama ihmal etme mutlaka git çünkü gerçekten çok az kilo veriyorsun. Bir süre sonra bu seni olumsuz etkilemeye başlar bu da diyeti bırakıp eski kilona dönmene sebep olur. En kısa zamanda lütfen bir dahiliye uzmanına başvur.

Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Menün de güzel olmuş bence ama sanki meyve suyu yakışmamış :) Izgara etleri ben de çok severim demir ve b12 açısından etler çok faydalı. Krep canın çektiğinde buğday unundan yaparsan daha iyi olabilir bir de. Onca işin gücün ve bebeğin arasında spor yapmanı, yapmaya çalışmanı da takdir ediyorum ayrıca. :)

sağol canım umarım daha ilerlemeden geçer. ağustosta aile boyu hasta olduk.
ben de çok sevmem meyve suyunu zaten . hazır olanları tabi.
öğle yemeklerini genelde dışarda yıyınce ızgara köfteye tavuğa doydum hatta bıktım. dışarda ev yemeği yersem daha çok seviniyorum ama orda da hep etlı yemekler çıkıyor.
bu hafta eşim evdeydi akşamları. o oğlumla ilgienirken ben rahattım. yoksa bir dk yanlız bırakma lüksüm yok . bu arada bu hafta akşamları nesfit yemeğe başlıyrum bakalım cuma günü sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…