İyi geceler Seda' cım. Bol bol tadını çıkart İzmir' in benim için. Gerçi sen evini özlemişsin ama olsun. İzmir' de güzel bir şehir.
Menün çok sağlıksız olmuş Tuba' cım. Ama yine de börek dışında öyle abartı bişey yok. Bu hafta en az 200 gr vermen gerekiyor haberin ola.Bugunku menum
Sabah 8:30
1 tereyagda yumurta
2 incir
9:30
3-4 ısırık ballı peynirli ekmek
1 seftali
14:30
1 dilim peynirli börek
18:00
1 kase corba
5-6 lokma simit
Aksam 20:30
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
2 servis kasıgı kabak yemegi
1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor ev temizliği:)
Sorma Seda sorma yaklaşık 6 aydan sonra pazartesi ilk defa işe gideceğim. Bakalım nasıl olacak.Günaydın kızlarrrr,
Ah şu cumartesi bir gelse... Akşama kadar uyumak istiyorummm
Ben aşkımla İzmir' de tanıştım Seda' cım sanırım İzmir' i sevmemdeki en büyük etkenlerden birisi bu. Ama İzmir gerçekten bambaşka bir şehir. İstanbul' da çok güzel ama İzmir' in ayrı bir yeri var bende. Diyorum yaaa geleli bir hafta bile olmadı ben şimdiden çok özledim. Vaktin olursa gezmeye çalış bol bol. Gerçi yalnız olunca zor olur ama. Keşke ben ordayken gelseydin. Hem tanışırdık hem gezdirirdim seni.Canım inanır mısın tanıdığım kimse yok İzmir'de.. Bazen kendim biraz geziyorum kordonda. Bazen de çok yorgun oluyorum sabah 5'te kalkıp geldiğim için. Yoksa daha çok sevebilirdim :)
Güzelmiş gerçekten..Bizim çay bir başka..
ah bu arabalar , olmayacak yerde arıza yaparlar.Kızlar aniden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Şimdide araba hararet yaptı. Sanayideyiz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
kolay gelsin canım.Ay kızlar yoruldum biraz, temizlik yaptım dun de misafirim vardı filan.. Artık yarın dinlenetim bari.. Suan bizde kızımla dişcideyiz.. Bi muayene etcekler
güzel menü olmuş 1 lt daha su içebilirsen çok güzel olurMenümm
Sabah 11:30
3 çatal domates
1 çatal yumurta
1 fincan yeşil çay
Öğlen 14.00
1 kase sebze çorba
1 kase taze naneli cacık
Yarım dilim tam buğday ekmek
Ara 16:45
1 fincan kırmızı meyve çayı
2 pirinç patlağı
Aksam 18.40
1 kase semiz otu
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
1, 5 litre su 1bucuk saat yürüyüş, 30 dakika beceremiyorum ama hula hoop çevirdim
kabak çekirdeğinin kalorisini bilmıyorum ama yağlı bir çerez .07:00
İki dilim tam buğday arası beyaz peynir, domates
12:00
Tavuk suyu çorba, bezelye, yoğurt
15:00 - 16:00 gibi
10 tane antep fıstığı, yarım şeftali
19:00'da
Az mercimek çorbası, 1 ızgara göğüs, az yeşillik
vee sonra ben 2 avuç kabak çekirdeği yedim, dayanamadım
Su 3 lt, 1 bardak yeşil çay.
Bugün hep kuruyemişten gitmişimm
ben de yaptırdım diş taşı temizliği. çok iyi olduKaptancım, onemli birsey degil kızımı dişleri için muayeneye goturmustum bir de diş tası temizliği yaptırdım.. İyi oldu..
hahaha çok güzelmiş
tamam kaptanKızlar bu hafta 0,30 un altına düşmememiz için Seda ve Sevgi' nin en az 300 gr, Tuba ve Burcu (Seyyah) en az 200 gr vermesi gerekiyor. Lütfen şimdiden herkes kendini buna göre ayarlasın. Fazlası süper olur ama lütfen en az vermemiz gereken kilo kadar kilo verelim ki sarı kart yemeyelim. Çünkü takım toparlanana kadar ilk üçe girebileceğimizi düşünmüyorum. Doğal olarak sarı kartımız kalıcı olabilir. Ayrıca pazartesi ve salının mesajlarını bana yollayın.
peynirli börek ve çeyrek simit olmamış. az az yemişsin ama damlaya damlaya göl oluyor işteBugunku menum
Sabah 8:30
1 tereyagda yumurta
2 incir
9:30
3-4 ısırık ballı peynirli ekmek
1 seftali
14:30
1 dilim peynirli börek
18:00
1 kase corba
5-6 lokma simit
Aksam 20:30
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
2 servis kasıgı kabak yemegi
1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor ev temizliği:)
günaydın canım hasimato nedir?Gumaydın kızlar,
Simdü cocukları yedireyim, sonra ben de kahvaltımı yapayım.. Ayy ilacım bitti ya onu almam lazım unutuyorum, hasimato için günlük ilac alıyorum ama bir kac gundur yok..
Gumaydın kızlar,
Simdü cocukları yedireyim, sonra ben de kahvaltımı yapayım.. Ayy ilacım bitti ya onu almam lazım unutuyorum, hasimato için günlük ilac alıyorum ama bir kac gundur yok..
Allahtan yanımda eşim vardı. Eğer tek başıma olsam zor olacaktı bir tane çocuk bir tane bebekle büyük problem olurdu. Haşimato bir tür tiroid hastalığı. Kronik tiroid gibi bişey. Sen ne yaptın doktor ve test işini. İhmal etme mutlaka git doktora.ah bu arabalar , olmayacak yerde arıza yaparlar.
günaydın canım hasimato nedir?
Neden akşam nesfit olmamış acıkmışsın biliyor musun? Öncelikle çok erken yemişsin. Öğle yemeğiyle akşam yemeğin arasında 6,30 saat fark var. Sen bu saatin yarısında yani saat 16,30 gibi bir avuç leblebi ya da bir bardak ayranla ara öğün yapıp akşam saat 19:30 da bir kase sütlü nesfit yersen acıkmazsın. Hemen pes etme. Nesfit çok işe yarıyor bence. Ben çok yedim daha önce. Çokta seviyorum tadını. Pahalı olmasa her gün yiyebilirim.günaydın kızlar ben iyice şifayı kaptım . ıhlamur içiyorum durmadan.
dünkü menüm:
sabah(7.45)
1 dilim buğday ekmeği
1 bardak çay
peynir
domates
öğle(13.00)
1 porsiyon ciğer tava
1 çömlekte yoğurt
1 dilim ekmek
akşam(17.30)
1 kase nesfit
ara( 18.00)
biraz üzüm
akşam(19.30)
2 dilim kepek ekmeğine peynirli tost
su: çok içemedim boğazlarım acıyordu onun yerine çay falan içtim sıcak
yürüyüş: 6-7 km olmuştur çok yürüdüm.
akşamları nesfit yıyeyım dedim ama doymadım malesef. öyle olunca da 7buçukta tost yaptım. demekkı akşamları nesfitle olmayacakakşamkı tosta kadar gayet iyi gitmiştim oysa
Vallahi kaptancigim ben kendimden umumitliyim 1 kilonun altinda vermem diye dusunuyorum ama hayirlisi tabi
Günaydın kızlarrrr,
Ah şu cumartesi bir gelse... Akşama kadar uyumak istiyorummm
Menün çok sağlıksız olmuş Tuba' cım. Ama yine de börek dışında öyle abartı bişey yok. Bu hafta en az 200 gr vermen gerekiyor haberin ola.
Sorma Seda sorma yaklaşık 6 aydan sonra pazartesi ilk defa işe gideceğim. Bakalım nasıl olacak.
Ben aşkımla İzmir' de tanıştım Seda' cım sanırım İzmir' i sevmemdeki en büyük etkenlerden birisi bu. Ama İzmir gerçekten bambaşka bir şehir. İstanbul' da çok güzel ama İzmir' in ayrı bir yeri var bende. Diyorum yaaa geleli bir hafta bile olmadı ben şimdiden çok özledim. Vaktin olursa gezmeye çalış bol bol. Gerçi yalnız olunca zor olur ama. Keşke ben ordayken gelseydin. Hem tanışırdık hem gezdirirdim seni.
Gumaydın kızlar,
ah bu arabalar , olmayacak yerde arıza yaparlar.
kolay gelsin canım.
güzel menü olmuş 1 lt daha su içebilirsen çok güzel olur
kabak çekirdeğinin kalorisini bilmıyorum ama yağlı bir çerez .
ben de yaptırdım diş taşı temizliği. çok iyi oldu
hahaha çok güzelmiş
tamam kaptan
peynirli börek ve çeyrek simit olmamış. az az yemişsin ama damlaya damlaya göl oluyor işte
günaydın kızlar ben iyice şifayı kaptım . ıhlamur içiyorum durmadan.
dünkü menüm:
sabah(7.45)
1 dilim buğday ekmeği
1 bardak çay
peynir
domates
öğle(13.00)
1 porsiyon ciğer tava
1 çömlekte yoğurt
1 dilim ekmek
akşam(17.30)
1 kase nesfit
ara( 18.00)
biraz üzüm
akşam(19.30)
2 dilim kepek ekmeğine peynirli tost
su: çok içemedim boğazlarım acıyordu onun yerine çay falan içtim sıcak
yürüyüş: 6-7 km olmuştur çok yürüdüm.
akşamları nesfit yıyeyım dedim ama doymadım malesef. öyle olunca da 7buçukta tost yaptım. demekkı akşamları nesfitle olmayacakakşamkı tosta kadar gayet iyi gitmiştim oysa
ah bu arabalar , olmayacak yerde arıza yaparlar.
kolay gelsin canım.
güzel menü olmuş 1 lt daha su içebilirsen çok güzel olur
kabak çekirdeğinin kalorisini bilmıyorum ama yağlı bir çerez .
ben de yaptırdım diş taşı temizliği. çok iyi oldu
hahaha çok güzelmiş
tamam kaptan
peynirli börek ve çeyrek simit olmamış. az az yemişsin ama damlaya damlaya göl oluyor işte
Burcucum miksödem krizi ne oluyor?
Kızlar
nerelerdesiniz yahu? Bugün bu saat olmuş hala hiç uğramayanlar var.
Lütfen biraz fazlalaştıralım paylaşımlarımızı.
Gelip gidiyorum hala kimse gelmemiş oluyor, nerdesiniz arkadaslar bayram biteli 2hafta oldu..
Boyle devam edersek basladıgımız yere geri döneriz, toplanın hadi, sık sık gelin aklınız burda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?