Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Kızlar Hem minik cadıyla uğraşıyorum hem kahvaltı hazırlıyorum.

Tesekkur ederiz kaptancım
Günaydııınn bu arada, ben de kahcaltımı yaptım
Burcu gittikten sonra senden benden başka uğrayanda yok zaten. Yeni üyede başvurmuyor alım yapsak diye düşünüyorum gelende kaçıyor zaten demek ki her babayiğidin harcı değilmiş buralar ve diyet. Kendimizle gurur duymamız lazım

Yaa bende burdayimmmm

Dunku menum

Sabah 10 00
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 has. Yumurta
1 fincan yesil cay

Ogle 15.00
1 kase nesfit

Aksam 18.30
Ton balikli salata (buyuk kasede)

30 dakika leslie 3 lite su

Yaa bende burdayimmmm
Senin için söylememiştim zaten Canım benim. Sende süper gidiyorsun keşke daha sık gelebilsen daha iyi olacak.

Yarin tarti gunu ve ben bugun regli oldum heryerim sisofff:-(
Hemen olumsuz düşünme canım. Bugün bol bol yeşil çay iç. Bol bol su iç. İnşallah yarın tartıda güzel bir rakam görürsün. Sakın kötü düşünme.

Dunku menum

Sabah 10 00
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 has. Yumurta
1 fincan yesil cay

Ogle 15.00
1 kase nesfit

Aksam 18.30
Ton balikli salata (buyuk kasede)

30 dakika leslie 3 lite su

Maşallah maşallah 41 kere maşallah Harika bir menü.

Merhaba kızlar,

Dün eve gider gitmez yorgunluk çöktü, hemen uyumuşım. Bir daha giremedim kusura bakmayın..

Dünkü menüm:

Sabah
Peynir, domates, haşlanmış yumurta, iki dilim kepek ekmeği

Öğlen
Az şehriye çorbası, 5 köfte, domates

Ara
1 şeftali, 1 avuç az kavrulmuş fındık

Akşam
Dandanel'in üçgen kepek ekmeğine tavuklu sandviçi (havaalanında yedim)

Su 2,5 lt. Spor yok..

Menün gayet güzel Seda' cım. Bu kez seni çok kararlı görüyorum inşallah başaracaksın. Bu arada ne iş yapıyordun?

Bu arada dün biraz ayak bakımı yapayım dedim kızlar. Sizleri de bilgilendireyim bu konuda dedim:) Öncelikle hani genelde duştan sonra ayaklarımızı törpülüyoruz ya, bu yanlışmış. Ayaklar ve törpü kuruyken yapmak lazımmış sonra da sabunlu suyla yıkıyoruz. Sonra iyice yumuşatır diye vazelin sürüp limonla ovdum ayaklarıı ve çorap giyip yattım sabah da sabunlu suyla yıkadım. Ama vazelin hiç de öyle yumuşacık yapmadı ayaklarımı kızlar Boşuna denemeyin yani sonuç olumsuz:)

Kaptanım :) evde internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Dün de tam girdim yazıyorm derken kesildi O yüzden giremiyordum. Şimdilik hallettim gibi:) Akşam menümü yazarak devam ederim:)

Daha önce söyleseydin keşke canım çünkü ben senden ümidi kesmiştim artık Burcu senin başlangıç kilonu, hedefini ve boyunu not almış mıydı?

merhaba kızlar. 2 gündür çok yoğunum. yarın resmi tatil ya, yarına kalmadan ay sonu işlemlerini halletmeye çalışıyoruz. daya yeni mola verdim kendime. su içmeye bile kalkamadım. şimdi gidip bir sürahi suyu kafamı dikeceğim çok susadım.

Kizlar kayinvalidem rejim yapmiyor sadece spor yapiyor dun kocaman bir pizza yemesine ragmen kilo vermis 500 gr iki gunde

Sen çok uğraşmışsın canım. Geçen gün ben duştan sonra banyoda törpüledim benim topuklarım yaz aylarında çok kötü oluyor. Banyodan çıktıktan sonrada çatlaklar için topuk kremi sürdüm nemli nemli sonrasında çorap giyip yattım. Sabaha sonuç süperdi. Aslında sürekli yapsam topuklarım pamuk gibi olacak ama üşeniyorum her akşam her akşam.

Hemen söyleyeyim kaptan boy 165- kilo 63.6 hedefim 50
Tamam canım not alıyorum. Ama biliyorsun listeye girebilmen için daha fazla buralarda olup, daha fazla paylaşım yapman lazım. Bu arada boyuna göre hedefini çok az tutmuşsun emin misin 50 kilo olmak konusunda. Çünkü senin ideal kilon 55.

Kizlar kayinvalidem rejim yapmiyor sadece spor yapiyor dun kocaman bir pizza yemesine ragmen kilo vermis 500 gr iki gunde
Sevgi' cim olmayacak diye bişey yok zaten o ödem atmıştır sporla. Kendini terazi gibi düşün bir kefeye yediklerini koy diğer kefeye sporunu ve hareketlerini normal yemek yer üzerine spor yaparsan daha çok kilo verirsin. Birde seninkisi kalıcı olacaktır. O spor yapmayı bıraktığı zaman kilolar fazlasıyla geri gelecektir. Ama sen sağlıklı beslenmeyi öğrendiğin için spor yapmasan da kilonu koruyabileceksin. Bu 500 gr seni kandırmasın.

Keşke arada bir uğrayıp iki satır yazsan çok iyi olur. Seni merak ettim bende hastaydın acaba çok mu kötü oldun diye düşündüm. Şükür hastalıktan bahsetmemişsin. Umarım işlerini de biran önce halledersin.

Menün gayet güzel Seda' cım. Bu kez seni çok kararlı görüyorum inşallah başaracaksın. Bu arada ne iş yapıyordun?
Insallah basarabilirim canim, yolum uzun ama kararliyim

Yazilim danismaniyim ben, su an bordro muhasebe ve finansa bakiyorum

Ayni durumdaydim canim allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…