Tebrikler Tuba' cım. Gayet güzel bir sonuç ama biliyorsun ki eğer biraz daha uğraşsan daha iyi kilolar verebileceksin.Boy 169 cm
Baslangıc 72 kg
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark 500 gr
Yine iyi gitmiş bence. Bu şekilde düzensiz beslenmeye devam edersen yerinde sayacaksın büyük ihtimal. Gerçekten kilo vermek istiyorsan eğer daha sağlıklı ve düzenli menüler yaz buraya. Bide geldiğin zaman en son yazdığın mesajdan sonra geçmişi oku lütfenboy 165
kilo 63.3
başlangıç kilosu 63.6
fark 300gr
Kaymak, tereyağda yumurta ve sarma olmamış. Zaten öğün araları çok uzun. Su çok az spor yok. Olmamış canmdünkü menüm:
11.45 kahvaltı kaymak, 1 tereyağda yumurta, bol maydanoz, peynir iki dilim buğday ekmeği
ara öğün: bir avuç kadar ceviz ve iki şeftali
19.00 lahana sarması ve yoğurt
1lt kadar su, spor yok
Karatay a yada herhangi başka bir diyete harfi harfine uymak zor bence. Hayatından sağlıksız besinleri çıkart, öğün saatlerini ayarla, bol su ve spor kilo vermen için yeterli diye düşünüyorum.Karatay'ın sağlıklı yaşam ve beslenme hakkındaki bir kitabını okudum geçenlerde. Bına göre öğünlerimi düzenlemeye çalışıyorum. Ancak su ve spor konusunda yetersiz kaldım sanırım. Bu hafta bunlara da dikkat edeceğim inşallah, bakalım haftaya sonuç ne olacak:)
Eeeee kızlar hadi bekliyorum kiloları?
Bu arada kaptancım kısmet olur da 55 kiloyu görürsem ve görünüm açısından da yeterli bulursam daha çok kilo vermek yerine koruma evresine geçebilirim belki. Ama kemiklerim çok kalın benim ve simidim var. Bu yüzden ancak 50 kiloda vücudum şekle girecektir diye tahmin ediyorum.
geldım geldım
ben 170 boyumdayım
79.2 kılom maalesef
hedefım 65 daha 3 gun oldu baslayalı dıyete
inş. hedefımıze ulasırızhep bırlıkte
Hoş geldin canım o zaman aramıza. Ben sana hemen takım kurallarımızı yazayım senin için uygunsa okudum anladım şeklinde geri bildirim yapman lazım.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Dünde söylemiştim canım boyuna göre ideal kilon 55. Daha fazla inmen çok zor zaten vücut direnç gösterecektir. O simitleri sporla yok edebilirsin. Sıkılaştığın zaman 55 sana yetecektir.
okudum anladım dıyorum ama en az 15 haneden olusmalı dıyo kabul eder mısınız boyle
Tamam kaptan, hem düzenli beslenme hem de mesaj geçmişini okuma konusundaki mesajlar alınmıştır :) Yeni uyandım bu arada ben, şimdi gidip kahvaltı yapayım sonra da biraz pilates. Ardından foruma gelirim tekrar.
Ne demek canım kabul ettik bile. Hoş geldin aramıza. Ben kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim. Geçen yıl takımla birlikte 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Hemen arkasından hamile kaldım. Şuan 4,5 aylık bir bebişim var yeniden doğum öncesi kiloma inmeye çalışıyorum. Sende kendini tanıtırsan eğer sevinirim.
Memnun oldum Ayşenur' cum. Yaşın henüz çok küçük eminim en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ve çıtır bir hamile olacaksın. Bu arada ben 85,5 kiloyken bebek istiyordum ve hiç bir sorunum olmamasına rağmen ki bir tane çocuğum vardı hamile kalamıyordum. Bence kilo hamile kalmaktaki en büyük etkenlerden. Zayıfladığın zaman kendiliğinden oluyor. Hatta bir kaç hafta önce bir arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı takımdan. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsan senin ve bebiş için o kadar iyi olur. Bu arada menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Su ve sporla birlikte. Şöyle bir kaç sayfa geriye gidip okursan eğer daha iyi görürsün menüleri.hosbulduk kaptan ismim aysenur 19 yasımdayım 1 yıllık evlıyım cocugum yok ve kılo vermek ıstıyorum 79 dan 65 olmak ıstıyorum.. masallah cok ıyı kılo vermıssın darısı tum ısteyenlere ve yıne sana ve bana
kahvaltımı yazıyım
yesılcay sekersız
kepeklı ekmekle peynırlı tost yaklasık 2 dılım ekmek kadar
yarım domates
bır salatalık
ardından 45 dk plates yapıcagım
Gunaydinn kizlar, uyanamamisim
Gecen hafta 80.7
Bu hafta kilom 80.1
Memnun oldum Ayşenur' cum. Yaşın henüz çok küçük eminim en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ve çıtır bir hamile olacaksın. Bu arada ben 85,5 kiloyken bebek istiyordum ve hiç bir sorunum olmamasına rağmen ki bir tane çocuğum vardı hamile kalamıyordum. Bence kilo hamile kalmaktaki en büyük etkenlerden. Zayıfladığın zaman kendiliğinden oluyor. Hatta bir kaç hafta önce bir arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı takımdan. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsan senin ve bebiş için o kadar iyi olur. Bu arada menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Su ve sporla birlikte. Şöyle bir kaç sayfa geriye gidip okursan eğer daha iyi görürsün menüleri.
Tebrik ederim Seda' cım. Keşke bu hafta sende Sevgi gibi 7 li rakamları görebilseydin. :26:
tmm akşama yazarım ben butun yaputıklarım simdi plates yapmam gerek sonra tekrar donerım aksam saat kacta yazalım:26:
Memnun oldum Ayşenur' cum. Yaşın henüz çok küçük eminim en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ve çıtır bir hamile olacaksın. Bu arada ben 85,5 kiloyken bebek istiyordum ve hiç bir sorunum olmamasına rağmen ki bir tane çocuğum vardı hamile kalamıyordum. Bence kilo hamile kalmaktaki en büyük etkenlerden. Zayıfladığın zaman kendiliğinden oluyor. Hatta bir kaç hafta önce bir arkadaşımız hamilelik nedeniyle ayrıldı takımdan. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsan senin ve bebiş için o kadar iyi olur. Bu arada menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Su ve sporla birlikte. Şöyle bir kaç sayfa geriye gidip okursan eğer daha iyi görürsün menüleri.
Tebrik ederim Seda' cım. Keşke bu hafta sende Sevgi gibi 7 li rakamları görebilseydin. :26:
Ķaptan benim 79.9 da iki dilim pizza odulum vardi ben simdi kalorisine baktim da orta boy pizza 500 700 kalori arasinda ne yapicam bilemedim reglim bitincemi kullansam hakkimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?