Insallah basarabilirim canim, yolum uzun ama kararliyim
Yazilim danismaniyim ben, su an bordro muhasebe ve finansa bakiyorum
Ayni durumdaydim canim allah kolaylik versin
Hadi bakalım inşallah vazgeçme bu kez. Çünkü zayıf olmanın tadını başka hiç bir şeyden alamıyorsun.
Bence de desteklersen daha iyi olurBelki yer bulabilirsem yarin kan tahlili yaptiririm diyorum
Bir de spora yazilabilirim belki..
Yuruyus guzel ama yeterli degil.. Biraz desteklemem lazim diyeti
Ben yatiyorum kizlar, yarin hepimize guzel sonuclar diliyorum
bugün bir şeyler biraz daha yoluna girdi gibi kaptan hemen geldim işte :) Ama bir hafta sonra falan dönebilirim sanırım. Hepinizi çok özledim.Selam canım hoş geldin. Geçmiş olsun diyeyim öncelikle umarım biran önce hayatın yoluna girer. Bence de takımdan ayrı kalma ama burayı da ihmal etme. Ben bu hafta izinli yazıyorum seni ama sen yine buralarda ol. Umarım döndüğünde herşey yolunda olur.
Ay benim hevesim kırıldı. Elektrik elektronik mühden tüm ülkede toplam 25 kişi alınacakmış. Canım çok sıkıldı. Arkadaşlarım hep dershaneye gidicekler. Gitmeyenler de konuları bitirmiş hep.çok geçmiş olsun kuzucum sanırım bende hastalancam burnum filan çok fena
ben evde tek yapamam kuzum ya dershane olması lazım yani
melegimmmm iyiyiz sen nasılsın ne zaman geliyosun tekrar
Çok teşekkür ederim canım.Canım tebrik ederim, güzel kilo veriyorsun maşallah
canim geçmiş olsunnn
Size de gçok geçmiş olsun canımm
Hoşgeldin ebrucumm.
Haklısın canım, inşallah düzelir durumm
Afiyet olsun canımmm
bugün bir şeyler biraz daha yoluna girdi gibi kaptan hemen geldim işte :) Ama bir hafta sonra falan dönebilirim sanırım. Hepinizi çok özledim.
Ay benim hevesim kırıldı. Elektrik elektronik mühden tüm ülkede toplam 25 kişi alınacakmış. Canım çok sıkıldı. Arkadaşlarım hep dershaneye gidicekler. Gitmeyenler de konuları bitirmiş hep.
Çok teşekkür ederim canım.
Umarım iyisinizdir kızlar, hepinizi özledim.
Günaydın canım. Sıkma canını. Bugün mutlu olman gerekiyor ki 7 li rakamları gördün. Eminim haftaya daha iyi bir sonuç alacaksın. Yeter ki kararlı bir şekilde devam et. Bence çok iyi bir sonuç tebrik ediyorum senigunaydın kızlar
başlangıç 89
geçen hafta 80.5
bu hafta 79.8 : (
fark 700 gr
dün regli oldum sanırım ondan kaynaklı bu hafta az kilo verdim...ama geçen ay da regli olduğumda 1. 3 kg vermiştim çok canım sıkıldı o kadar dikkat ettim hiç fire vermedim ama neyse belki reglim bitince daha güzel bir sonuç olur....
Menün harika canım afiyet olsun ama arada bir akşam yemeğini değiştir. Protein ağırlıklı olsun. Beyaz et, kırmızı et türünden. Daha faydalı olacaktır.dünkü menüm
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 has.yumurta
3 zeytin peynir
domates salatalık yeşillik
1 fincan yeşil cay
ara 8-10 tane beyaz leblebi
öğle 14.30
1 kase nesfit
akşam 18.00
1 büyük kase peynirli salata
3.5 litre su ,2 bardak biberiye çayı 30 dakika leslie
Tam ben sayfayı açtım yazacağım benim minik cadı uyandı. Onunla ilgilenip geldim tabii ki Sevgi' nin yazdıklarını göremiyorum. O benden önce yazıp gitmişGünaydın kızlarTakımı ben kapatıp ben açmışım bugün
Gunaydın arkadaslar bende carsamba gunu regl oldum, bu hafta boyle..
Yani regl şişliği olucak demek istedim kaptancım:)Günaydın Tuba' cım hoş geldin. Bu hafta böyle derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?