Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Söz ebrucum bende insallah senin gibi eski kiloma ulasicam bu takima glmekle okDar iyi bisey yapmisimki daha dun bir bugun iki bunu bize dedirttire bilmen buyuk basari bu kadar insani burda kalıcı tutabilmek zor iyiki senin gibi bir kaptanim var ilgin v verdigin deger icn tsklr

[/B][/I][/COLOR]
Kahvaltın çok güzel olmuş ama ondan sonrasını bozmuşsun canım. İlk olarak o 3 ü bir arada içmeyi bırakman lazım. Çok ama çok zararlı. Bir zamanlar bende çok içiyordum hatta bazen günde 5 kupayı buluyordu. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma sürmüyorum 3 ü bir aradayı. Kahveyi taze sütle içiyorum şekersiz bir şekilde. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. İnşallah biran öncede aran düzelir kayınvalidenle ve görümcenle. Can sıkıntın geçer.

Ben nescafeyi çok iciyodum azalttim artik oglum cok yaramaz oda elimin altinda hemen oluyo diye iciyorum çauda seker kullanmadigim icin nescafe tatli geliyo bende buyuk bardakta iciyorum onuda birakicam insallah

Mrb sedacim bende 20yasindayim evliyim bir yasinda oglum var ögrenciyim dogumdan kalan kilolarimi vermeye calisiyorum :)memnun oldum tanistigima

İyi geceler. Mutluluğun daim olsun. Resimlere bayıldım yalnız. İnşallah ben de böyle bir albüm oluştururum :)
Amin canım çok teşekkürlerİnşallah senin albümün daha güzel olur. Ayrıca en kısa zamanda daha belirgin bir albüm hazırlayacağım. Yüzüm açık olursa aradaki farkı daha iyi anlayacağınıza eminim.

Dolmalar ve makarnalar olmamış canım biliyorsun. Sporda yok.

Menün gayet güzel Seda cım afiyet olsun. Sadece su az olmuş ve spor yok.

Dişler çok önemli canım çok dikkat et. Diş hekimine muayene oldun mu?

kızlar bu aralar bir şişkinliğim var normalde ben ilaç kullanmadan regli olamam yani 5 aydır falan olmuyorum yine ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mı bilmiyorum ama baya şişkinlik yaptı
Konu hakkında çok bilgim yok ama büyük ihtimal regl ve ilaç kaynaklı bir şişkinlik gibi geldi bana. Bol bolyeşil çay ve su içebilirsin.

Gunaydın hanımlar, kahvaltımı yaptım, bugün insallah spoor yapmak istiyorum dunku gibi beklenmeyen birsey olmazsa...

Eee sizler nadılsınız bakalımm?

Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor

Gunaydın hanımlar, kahvaltımı yaptım, bugün insallah spoor yapmak istiyorum dunku gibi beklenmeyen birsey olmazsa...

gunaydın cnm ıyıyım ama bende yenı uyandım :) masallh kıında okula yazılıyormus Allah zihin acıklıgı versın inş.

Günaydın kızlar... bende yenı uyandım gec olmadan kahvaltımı yapıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben merama uzak oturuyorum canım. Erken gelecekmişsiniz gezmek içinde vaktiniz olur büyük ihtimal. Ben japon parkına yakın oturuyorum. Eğer gelecek olursanız sana özelden numaramı yazıyorum ararsın, tanışmış oluruz.
Menün oldukça sağlıklı ve güzel görünüyor ama sanki bana az gibi geldi.

Arkadaslar ben de ara veya sabah ogunumde musli vb seyler yemek istiyorum ama yiyemiyorum midmi bulandiriyo sutle.bana ne onerirsiniz?
Hangilerini denedin? Ben mesela nesfit i daha çok seviyorum. Müsli yemedim hiç. K- fleks hoşuma gitmedi. Sen hepsini denedin mi?

Gunaydin kizlar hepinize az kaloroli bi gun olmasi dilegiyle hepiniza mrb :)
Günaydın canım.

Gunaydin kizlar, ben geldim bursaya.. simdi is vakti
Günaydın canım kolay gelsin sana.

Günaydın Tuba' cım. Hadi bakalım inşallah. Keşke vaktim ve imkanım olsa bol bol spor yapsam çok seviyorum spor yapmayı.

Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor
Ayyy ne güzel ne güzel maşallah kızına. Benim kızımda bu sene ikinci sınıfa başlayacak teyzesi. Allah bu sene kolaylık versin sana ve kızına.

Günaydın kızlar... bende yenı uyandım gec olmadan kahvaltımı yapıyım
Günaydın Ayşenur' cum afiyet olsun canım.

arkadaşlar merhabalar... ben yaklaşık bir yıldır kadınlar kulubu uyesiyim ama takımlar hakkında hiç bilgim yok. ben de destek alarak zayıflamak istiyorum. moralmen çökmüş durumdayım. çok kilo aldım sürekli diyete başlayıp bozuyorum ve çalıştıgım için her günüm yorgun geçip sonra da uyuşuk uyuşuk oturuyorum. evde her türlü kondisyon malzemem var ama içimden gelmiyor. beni de aranıza alın güçlenmem gerek

umarım aramıza katılırsın cnm emınım burada istedıgın kıloya ulasırsın cok guzel bır site burada bırbırımıze guc verıyoruz super oluyo valla insanın dıyetı bırakası gelmıyor

Gunaydin kizlar

Nasilsiniz benim huysuz kizim sabahin korunde Kalkti simdi tekrar uyudu bende yeni firsat buldum gelmek icin

Sedacim merhaba ben nihal.muglaliyim.3 yillik evliyim.su ara calismiyorum.84 kilodan 75 kiloya dustum.buraya takildigimdan beri ise 73 um.yenilerdenim.deneme surecindeyimm..hedefim 68..kisaca kendimi tanitayim dedim

merhaba sedacım memnun oldum evet bende yenı geldım adım aysenur., istanbulda yasıyorum... ayy cnm bende 1 senelık evlıyım 1 sene olmadan 10 kılo aldım senı anlıyorum cok kotu bır durum ama burada basaracagız inanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…