Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cumaya kadar tartılmayacağım. 3 hafta formülünü kim bulduysa bence çok akıllıca. Çünkü ancak bu sürede sağlıklı beslenmeyi izleyerek öğrenir ve bu sürede ödemimi atabilirim. 3 hafta sonra da gerçek verdiğim kilolar ortaya çıkar. kızlar keşke geçen yıl geliğimde size rastlasaydım. Baktım dolaştım bir kaç yazı ekledim kimse ilgilenmeyince çıkmıştım. Grup oluşturmak dertleşmek öz eleştiri yapmak şart.

6 ayda hedefine ulaştığını okuyunca bir an gözümde 6 ay sonrası canlandı belki ben de martta istediğim kiloda istediğim incelikte, formda ve sağlıklı alışkanlara sahip olabileceğim canlandı, hoşuma gitti, hedefim daha da somutlaştı. İnşallah inşallah ben de 50 istediğim kiloya düşeceğim, inanıyorum...

bende oyle dusunuyorum ama her sabah tartılmak istıyorum seytan bırakmıyorkı tartımayalım evet ya ıyıkı katıldık buraya super bı ortam hıc canım sıkılmıyor

Bu konuda çok doğru bir karar vermişsin. Azıcık yürümenin bile çok ama çok faydası var. Zamanla alıştıkça durak sayısını artırırsın.

Burayı bırakmazsan eğer ve söylediklerimizi uygulamaya çalışırsan eğer sana garanti verebilirim hedef kilona ulaşman konusunda. Ayrıca burası artık senin ailen sayılır. İstediğin her şeyi çekinmeden konuşabilirsin.

Öncelikle spora yürümekle başla Gül' cüm. Yediklerine dikkat edip üzerine yürüdüğün zaman her hafta düzenli bir şekilde kilo verebilirsin. Plates ve diğer sporları kilon biraz daha hafifledikten sonra yapmaya başlarsın. Önceliğin yürüyüş olsun canım.

Güzel olmuştur arkadaşının sürprizi inşallah yememişsindir o simitlerden felan

Akşama mutlaka bekliyoruz seni canım. Biliyorsun ki daha çok zaman ayırman gerekiyor buraya. Poğaçalar içinde kocaman bir alkış sana

Aynen öle canim sevince bi baska güzel :) iyi gidiyo ramazandan oncede baslamistim 89'dan 82'ye dusmustum ramazan araya girince 4 kilo aldim 86.6 oldum tekrar vericem insallah
Ramazan sana yaramamış anlaşılan çünkü ben ramazanda 5 kilo verdim. Keşke dikkat etseydin.

Kahvaltın çok güzel olmuş ama ondan sonrasını bozmuşsun canım. İlk olarak o 3 ü bir arada içmeyi bırakman lazım. Çok ama çok zararlı. Bir zamanlar bende çok içiyordum hatta bazen günde 5 kupayı buluyordu. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma sürmüyorum 3 ü bir aradayı. Kahveyi taze sütle içiyorum şekersiz bir şekilde. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. İnşallah biran öncede aran düzelir kayınvalidenle ve görümcenle. Can sıkıntın geçer.

4 kaşım müsli az olmuş canım senin için. Ama arkasından yemek yiyecekmişsin. Bir çorba kasesi yiyebilirsin akşamları müsliden. Hatta sabah kahvaltı yapamıyorsan onun yerine müsli yiyebilirsin.

20 günde eğer istersen 5 kiloya yakın verebilirsin ama daha fazlası mucize olur. Olan olmuş artık bu düğünü çok düşünme ve moralini bozma. Çünkü kısa zamanda çok kilo vermek çok sakıncalı. Şuan kaç beden giyiyorsun?

Evet gerçekten de seviyorum canım. Çocukluğumdan beri böyle... Küçük dünyamın en değerli parçası onlar:)
Çok güzel anlatmışsın canım. Benim dünyam oldukça büyük ve en önemli parçalarındandır kitaplarım

Ev sucuğu haricinde menün çok güzel olmuş canım. Sen bu işi öğrenmeye başladın. Yeri gelmişken bir uyarı yapayım yeni gelen arkadaşlara cuma gününe yakın zamanlarda bulgur pilavı, nohut ve turşudan uzak durmak gerekiyor. Çünkü bu gıdalar vücutta şişkinlik yapıp kilonun normalden fazla çıkmasını sağlıyor.

Kizlar merhaba,
Dun hic giremedim merak ettiyseniz kusura bakmayin..

Kotu haberler aldik dun, cok sevdigim eski bir komsumuzu kanserden, esimin 15 yasindaki bir akrabasini da trafik kazasinda kaybettik..

Bugun de isler yogundu anca gelebildim. Gecmise bakip yetiseyim size

Ev sucuğu haricinde menün çok güzel olmuş canım. Sen bu işi öğrenmeye başladın. Yeri gelmişken bir uyarı yapayım yeni gelen arkadaşlara cuma gününe yakın zamanlarda bulgur pilavı, nohut ve turşudan uzak durmak gerekiyor. Çünkü bu gıdalar vücutta şişkinlik yapıp kilonun normalden fazla çıkmasını sağlıyor. [/QUOTE]

Umarım gittikçe daha iyi daha güzel şeyler öğrenirim beslenme hakkında ve en önemlisi uygulayabilirim...:)

Allah rahmet eylesin Sedacım..

ebrucum müsliyi 4 kaşık yememin sebebi akşam eve geldiğimde çok açtım ve erişte vardı yemekte. KEndimi tutmak için ilk bulduğum şey müsliye koştum Gerçekten de tuttu beni. Şu anda atıştırmalık birşey istiyor canım. litre su içtim ve şu anda da içiyorum. Dün sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadım

Selam hanımlarrrr
Tickerim teee 68 lerde kalmıs, ipadden girince gordum, hemen yeniledim:) buyuk bir zevkle:))

ayy cnm cok uzuldum Allah rahmet eylesın inş. basınız sagolsun içim bi tuhaf oldu yaa

Başınız sağolsun. Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah.

Ufaktan kaçıyorum ben kızlar, malum sabah erkenden kalkıyorum. O yüzden erkenden de uykum geliyor artık. Herkese iyi geceler diliyorum..:)

Menün ara öğünde yediğin 1 paket diyet kraker, meyve suyu ve karpuz haricinde çok ama çok güzel. Sporunda harika olmuş. Diyet ürünlerden uzak duruyoruz kızlar yeri gelmişken hatırlatayım. Hele hele taze sıkılmış bile olsa meyve suları çok sakıncalı. Meyvenin kendisini yemek çok ama çok daha faydalı. Bir ara uzun uzun yazarım bunları.

Eminim sen daha iyisini yapabilirsin canım. Yeter ki iste ve kendine inan. Eğer istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok. Profilimde eski öncesi sonrası resimlerim var bakabilirsiniz. Belki sizi dahi iyi motive edebilir.

Hiç sanmiyorum canım bi öleler bi böleler saldım bende oluruna bıraktım artik nese ben cikim artik cok uykum var sabh 5de kalktim herkeze iyi geceler tatli ruyalar :)
İyi geceler canım.

O kadar içten bir yazı olmuş ki resmen içimde hissettim samimiyetini ebru ya..:)
Böyle hissetmene çok sevindim demek ki duygu ve düşüncelerimi yazarak bi nebzede olsa anlatabiliyorum.

Haftada bir gün tartıl canım oda cuma günleri sabah uyandıktan sonra aç karnına, mümkünse tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra kıyafetsiz ya da ince bir kıyafetle tartılman. Geçen yılda ben burdaydım keşke uğrasaydın takıma ama demek ki kısmetin bugüneymiş.

Kararlı ve istikrarlı olursan eğer, kendine güvenip başaracağına inanırsan en kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Profilimden resimlerime bakabilirsiniz kızlar.

cok teskkur ederım ebrucum bundan sonra daha dıkkatlı olurum AMA KARPUZDAN SONRA EGZERSİZ YAPTIM YARAMASIN DIYE :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.

Umarım gittikçe daha iyi daha güzel şeyler öğrenirim beslenme hakkında ve en önemlisi uygulayabilirim...:)
Hepimiz takıma ilk başladığımızda aynıydık canım. Zamanla neyin yanlış neyin doğru olduğunu öğrendik. Doğruyu bildikten sonra zaten yanlışı istesen de yapamıyorsun.

Akşam en geç saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yememeye çalış canım. Ne kadar çok atıştırma isteği gelirse gelsin bir şekilde ertele. Çok çok zor durumda kalırsan bir bardak sütün içine kabuk tarçın atıp iç. Açlığın bastırılsın tatlı isteğin geçsin. Bunu yapamazsan eğer bir bardak ayran iç ama kesinlikle bunlardan başka hiç bir şey yeme. Yeşil çay ve bol bol su içebilirsin.

Selam hanımlarrrr
Tickerim teee 68 lerde kalmıs, ipadden girince gordum, hemen yeniledim:) buyuk bir zevkle:))
Benim ne zamandır gözüme takılıyor da telefondan düzeltemediğini bildiğim için ses çıkartmıyordum. Keşke hedefe ulaşmadan laptopun gelseydi.. Hiç olmazsa mesajlara alıntı yapabilirdin.

Ufaktan kaçıyorum ben kızlar, malum sabah erkenden kalkıyorum. O yüzden erkenden de uykum geliyor artık. Herkese iyi geceler diliyorum..:)
İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…