Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar

bugün akşam yemeğinde bikaç kaşık barbunya ve pazı kavurma yedim.ekmek yemedim.
buraya kadar güzeldi ama akşam cips yedim ve kola içtim maalesef.kolayı çok uzun zamandır içmemiştim acayip canım çekti ve içtim normal kolaydı üstelik.

selam kizlar
pizza ve kisir yedim bugün. ama fazla kacirmisim migdem bulanio :)

yarin pirinc lapa yada patates günü yapayim diyorum.

hepiniz iyisinizdir insallahh.. sitede sorun olunca gecmisi okumak zor oluyo

kızlar merhaba,
kızıma uyandım bir bakayım yazayım dedim. C.tesi ablama gitmiştik ya akşam geldik yemek falan o kadar yorulmuşuzki kızımla uyumuşuz.
inanın ablam bir döktürmüş yedim mafoldumben
ama akşam salata ve balık yedim ekmek falan yemedim. 6abitti yemeğim sonrasında da bir şey yemedim sabah umarım tartı çok ağlatmaz beni.

şöyle bir bakındım geçmişe ama uyukulu uyukulu anlamadım çok kusura bakmayın.
güzelim geçmiş olsun tatlım kalbine dikkat et daha iyisindir umarım.
acıbibercim eşleşme yaptık aslında ama çok kimse farkında değil sanırım yada kimse geçmişi okumuyor (yada okuyamıyor). Senin eşin emirel herkes 1 ay boyunca aynı eşle opuyorumnanaktan
melankolim takımdasın tabi, sen paylaşıma devam bir boşlukta listeye alırım seni.

başkada hatırlamadım. Neyse öpüyorum herkesi.

Kızlar sabahınız güzel ve sağlıklı beslenmeyle geçsin. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, 1 kahve.
Gününüz güzel geçsin..

hoşgeldin canım bizde seni özledik...

anladım canım benim haberim yoku saolsın.opuyorumnanaktan

kızlar geçmişi okuyamadım ama site bugün daha iyi sanırım ....
nasılsınız??
güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle....

herkese günaydın.yorucu bir haftasonu geçirdim.cumartesi sobayı kurduk.pazar temizlik yaptım. akşam oturmaya gittik. birdaha yorgunken biyere gitmicem çok zor oluyor. şuanda öyle uykusuzumki anlatamam.akşam olsada eve gitsem biranönce. dün oturmada 2 ad.küçük yuvarlak poğaça ve birazda kısır yedim.yemesem iyiydi ama çok acıkmıştım. :kedi:

günaydın arkadaşlar sabah kahvaltım börek 1 bardak kahve of of her gün başlamaya çalışıp hergün başlayamamak aman aman bu arada melisciğim bende kendime bi eş istiyorum beni sopayla denetlesin

merhaba arkadaşlar bende istiyorum bir eş bu gün karar verdim çok kararlıyım çünkü durmadan kilo alıyorum aslında çokda yemiyorum anlayamadım tam gaz diyet yapacağım

evet canim nihayet azda olsa her iki üc gune 200-300 gr gidiyor buda beni cok mutlu ediyor ya spor yapmadigi zaman rahtsiz oluyor zaten saglikli beslenmeye gayret ediyor icki sigara hicbiri yok hicde olmamis zaten
keşke bende öyle olsam ne güzel.inşallah bu hafta bişeyler yapabilirim. mafoldumben

kizlar ben cikiyorum komsum hala hastanede onu ziyarete gidecem kendinize iyi bakin
geçmişolsun hayatım.
sinirlenince 2 saatte bitecek iş yarım saatte bitiyor. bende pazar günü çok fazla temizlik yaptım.sobayıda kurduk of şimdi hergün onun pisliğiyle uğraş.belediye başkanı bu kışa doğalgaz sözünü vermişti ama sağolsun herzamanki gibi fos çıktı.sevmiyorum kışı bu yüzden.

acaba bendemi öyle yaparım bilmiyorum.genelde spor aletleri olan arkadaşlara bakıyorum.hiçbiri şimdi kullanmıyor. olmasa niye yok deriz olsa kullanmayı bilmeyiz. :uhm: kaydirigubbakcemile3
erkekler şanslılar hayatım. bu konudada şanslılar. Çok üzgünüm çoook

valla ben bazen diyorum tek çocukla böyleyse 2 çocuklular ne yapıyorlar. aslında çocuğumun hakkını yemiyeyim,çok dağıtan bir çocuk değil,ama aralarda zıvanadan çıktığı oluyor.öyle zamanlarındada ben deli oluyorum. ne yapayım beni baştan alıştırsaydı.şimdi bu haline alışmakta zorluk çekiyorum. :roflol:
prenses senin biranönce kilocukları vermeni istiyor annesi anlasana yaaa. kaydirigubbakcemile2

ay çok güldüm.yerim ben onu çok şeker yaaa. benim oğluşta poşetli bişey görsün aç diye inatla elime uzatır,açmazsan kıyameti koparır. çok zibidiler çook. kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmişolsun.inan üzüldüm.inşallah tekrarlamaz,dikkat et kendine lütfen. sağlığın yerine gelsin,devam edersin hayatım.ama sakın zorlama kendini üzme bizi. kaydirigubbakcemile :1hug:

canım hoşgeldin.iyi olmana sevindim gerçekten, epey yıprandın sanırım. kaldığın yerden devam edersin artık. :1hug:

Kaşargillerden ve çok yağlı.

cips yedim ve kola içtim maalesef.

pizza ve kisir yedim bugün. ama fazla kacirmisim migdem bulanio :)[/B]

inanın ablam bir döktürmüş yedim mafoldumben

sabah kahvaltım börek 1 bardak kahve

dün oturmada 2 ad.küçük yuvarlak poğaça ve birazda kısır yedim.yemesem iyiydi ama çok acıkmıştım. :kedi:
hepimize afiyet olsun kızlar.börekler kısırlar pizzalar almış başını gitmiş. :mymeka: acaba biz bu işi başarabilecekmiyiz. :uhm:

merhaba arkadaşlar bende istiyorum bir eş bu gün karar verdim çok kararlıyım çünkü durmadan kilo alıyorum aslında çokda yemiyorum anlayamadım tam gaz diyet yapacağım
senin eşin acıbibermiş hayatım.
sabah 1dilim ekmek 1tabak lor domates biber yedim yeşil çay şimdi de neskafe içeçeğim
hızlı gitme bacım hızlı gitme.
ana benim eişm varmış haberim yok
hem eşin,hem kardeşin ne güzel. kaydirigubbakcemile5

tamam bu hafta kim tutar beni
ben değil. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

adcığım teşkkürler evet buhafta biraz kaırmışız takım olarak ayrıca ben kilo alarak geri döndüm of of
neyse aramı yaptım 4 kayısı bir bardak yeşil çay yarım mısır gevreği 1 tananenin yarısı ve yarım litre su şimdi yarım litre daha içerim
şu çorba diyetine bi bakayım kolaymı bende bu hafta yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…