herkeze merhaba uzun bir aradan sonra,çok şükür hamdolsun toparladım ve inanın sesim dünden beri normal çıkıyo,bu arada sizleri çoooookk özledim arada nete gelip bakmak istedim ama çoğunlukla günlerim yatmakla geçti,hala takımda olup olmadığımı merak ediyorum hemde çok en son izin almıştım ama yinede merak ediyorumCADIARZUeğerki takımdaysam kii inş. öleyimdir pazartesiden itibaren başlamak istiyorum kaldığım ve özlediğim yerden....
anladım canım benim haberim yoku saolsın.opuyorumnanaktankızlar merhaba,
kızıma uyandım bir bakayım yazayım dedim. C.tesi ablama gitmiştik ya akşam geldik yemek falan o kadar yorulmuşuzki kızımla uyumuşuz.
inanın ablam bir döktürmüş yedim mafoldumben
ama akşam salata ve balık yedim ekmek falan yemedim. 6abitti yemeğim sonrasında da bir şey yemedim sabah umarım tartı çok ağlatmaz beni.
şöyle bir bakındım geçmişe ama uyukulu uyukulu anlamadım çok kusura bakmayın.
güzelim geçmiş olsun tatlım kalbine dikkat et daha iyisindir umarım.
acıbibercim eşleşme yaptık aslında ama çok kimse farkında değil sanırım yada kimse geçmişi okumuyor (yada okuyamıyor). Senin eşin emirel herkes 1 ay boyunca aynı eşle opuyorumnanaktan
melankolim takımdasın tabi, sen paylaşıma devam bir boşlukta listeye alırım seni.
başkada hatırlamadım. Neyse öpüyorum herkesi.
günaydıııınnn
keşke bende öyle olsam ne güzel.inşallah bu hafta bişeyler yapabilirim. mafoldumbenevet canim nihayet azda olsa her iki üc gune 200-300 gr gidiyor buda beni cok mutlu ediyor ya spor yapmadigi zaman rahtsiz oluyor zaten saglikli beslenmeye gayret ediyor icki sigara hicbiri yok hicde olmamis zaten
geçmişolsun hayatım.kizlar ben cikiyorum komsum hala hastanede onu ziyarete gidecem kendinize iyi bakin
sinirlenince 2 saatte bitecek iş yarım saatte bitiyor. bende pazar günü çok fazla temizlik yaptım.sobayıda kurduk of şimdi hergün onun pisliğiyle uğraş.belediye başkanı bu kışa doğalgaz sözünü vermişti ama sağolsun herzamanki gibi fos çıktı.sevmiyorum kışı bu yüzden.kızlar merhaba geçmişi yarım saatte ancak okudum sayfalar geç açılıyor hepinizin bugün temizlik yapası yokmuş bakıyorum da ben bitirdim bile ama sevmiyorum temizlik yapmayıııııııı delikafadulden ancak çok sinirliysem sinirimi çıkarmak için yaparım o da bir nevi terapi gibi geliyo insana kaydirigubbakcemile3
ben sabah klasik kahvaltımı yaptım geç kalktığım için öğle yemeği gibi bişey oldu o yüzden birazdan bişeyler atıştırırım artık acıkmaya başladım akşam da yemem yersem de salata ve yoğurt sadece bugün 6 öğün olamayacak sanırım..
acaba bendemi öyle yaparım bilmiyorum.genelde spor aletleri olan arkadaşlara bakıyorum.hiçbiri şimdi kullanmıyor. olmasa niye yok deriz olsa kullanmayı bilmeyiz. :uhm: kaydirigubbakcemile3Adcım, eşimle birlikte geçen yıl bir heves aldık eliptik bisikleti. Ben biniyorum ama eşim bisikletin kollarının üztüne t-shirtlerini asmakta kullanıyor. Hele yazın, ne çok güldüm. İzmir'den geldiğim gün bir baktım bisikletin üstünde dünya kadar t-shirt, 4-5 tane pantolon.
Ama erkekler bizim gibi kilo almıyorlar. Kas oranları fazla ve yağ hücreleri az.
valla ben bazen diyorum tek çocukla böyleyse 2 çocuklular ne yapıyorlar. aslında çocuğumun hakkını yemiyeyim,çok dağıtan bir çocuk değil,ama aralarda zıvanadan çıktığı oluyor.öyle zamanlarındada ben deli oluyorum. ne yapayım beni baştan alıştırsaydı.şimdi bu haline alışmakta zorluk çekiyorum. :roflol:offff evi bir görseniz savaş alanı gibi, herşeyi toplamıştım şimdi hiçbirşey yerinde değil. Çamaşırları eve çamaşırlığa serdim yağmır yağıyor onları bile topladı mandallar oyuncaklar offff offff uyutsam da toplasam cadımı. Azıcık otursa oynasa olmaz herşeyi karıştıracak. Bewnmelisin peşine bu kadar koşmasam daha kilolu olurdum bir nevi spor yapıyorum.
ay çok güldüm.yerim ben onu çok şeker yaaa. benim oğluşta poşetli bişey görsün aç diye inatla elime uzatır,açmazsan kıyameti koparır. çok zibidiler çook. kaydirigubbakcemile3maalesef ferdacım hala gelmedi baskülüm.dünde alt komşuda tartıldımservis işi zaten sıkıntı elektronik eşya bozulunca en iyisi atmak sanırım.
bu cadılar hep aynı valla ben topluyorum duru dağıtıyo koltuk minderlerini kaldırıp duruyo.heryerden oyuncak çıkar oldu.topla topla bitmiyor ıvır zıvırları.kafamçokkarıştı
bide şu sıralar herşeyin açılacağını sanıyor.eline aldığı bişeyde bi ek yeri bi kapak görsün hemen aç aç elinden gelse atomlarına kadar ayıracak herşeyi meraklı kızımsırnaşık şey
melis iki kere uyuyodu değilmi.duru bir kere uyuyor birazdan kalkar 2,5 saat oldu çünkü.
canım çok geçmişolsun.inan üzüldüm.inşallah tekrarlamaz,dikkat et kendine lütfen. sağlığın yerine gelsin,devam edersin hayatım.ama sakın zorlama kendini üzme bizi. kaydirigubbakcemile :1hug:Merhaba kızlar nasılsınız?Şu siteye girmek bana bir işkence oluyor resmen...Bende bugün regl oldum,kaç gündür herşeye sinirleniyordum,sonunda rahatladım.Ama ağrım çok var.Grip geçmedi,dün kalp yine tekrarladı bütün gün yatmak zorunda kaldım.Ateşten dudağım ağzımın içi uçuk oldu hep.Ben bu hafta yine spora başlayamıycam sanırım.Genciza eski formuma dönene kadar idare ediver beni tatlım.Ben bugün öğlen yemeği yiyemedim çünkü öğlen uyandım.Kahvaltı klasik yaptım 3 bardak su,limon mandalin suyu içtim......Çok kötü her yerim.
canım hoşgeldin.iyi olmana sevindim gerçekten, epey yıprandın sanırım. kaldığın yerden devam edersin artık. :1hug:herkeze merhaba uzun bir aradan sonra,çok şükür hamdolsun toparladım ve inanın sesim dünden beri normal çıkıyo,bu arada sizleri çoooookk özledim arada nete gelip bakmak istedim ama çoğunlukla günlerim yatmakla geçti,hala takımda olup olmadığımı merak ediyorum hemde çok en son izin almıştım ama yinede merak ediyorumCADIARZUeğerki takımdaysam kii inş. öleyimdir pazartesiden itibaren başlamak istiyorum kaldığım ve özlediğim yerden....
Kaşargillerden ve çok yağlı.
cips yedim ve kola içtim maalesef.
pizza ve kisir yedim bugün. ama fazla kacirmisim migdem bulanio :)[/B]
inanın ablam bir döktürmüş yedim mafoldumben
sabah kahvaltım börek 1 bardak kahve
hepimize afiyet olsun kızlar.börekler kısırlar pizzalar almış başını gitmiş. :mymeka: acaba biz bu işi başarabilecekmiyiz. :uhm:dün oturmada 2 ad.küçük yuvarlak poğaça ve birazda kısır yedim.yemesem iyiydi ama çok acıkmıştım. :kedi:
senin eşin acıbibermiş hayatım.merhaba arkadaşlar bende istiyorum bir eş bu gün karar verdim çok kararlıyım çünkü durmadan kilo alıyorum aslında çokda yemiyorum anlayamadım tam gaz diyet yapacağım
hızlı gitme bacım hızlı gitme.sabah 1dilim ekmek 1tabak lor domates biber yedim yeşil çay şimdi de neskafe içeçeğim
hem eşin,hem kardeşin ne güzel. kaydirigubbakcemile5ana benim eişm varmış haberim yok
ben değil. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2tamam bu hafta kim tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?