Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

offf yaaa bitmez mi bu ev işleri ben anlamıyorum.... çalışanlar nasıl hallediyorsunuz??? size inanın ki hayranım.... ben bitiremiyorum ( bugün mutfak dolaplarına el attım saatler geçmiş farkında değilim
çokta karışmış toparlayıverdim.... şimdi ıhlamurumu içeceğim.... hasta olunca evdeki bütün işler birikiyor( ütü var ama onu yarına bırakacağım çünkü daha tam iileşmedim tekrar yatağa dönmek istemiyorum

öğlen yemeğimide yedim geldim patetesli tavuk bol salata yarım kase çorba sebzelisinden ve 3-4 kaşık pilav şuana kadar 1 litre suyumu içtim
melisciğim bu yazıyı okuduğunda ben yeşil çayımı yudumlarken bana destekçi eli sopalı arkadaşın kim oalcağının hayalini kuruyorum:)

bu arada 6-7 adet badem yedim... şimdi bu ne oluyor bende bilmiyorum çünkü acıkmadım öğle yemeği canım çekmiyor....

hoşgeldin canım afiyet olsun... melzeyitcim sen ne kadar aldın... bende kk'dan uzak kalınca bayağı aldım ( yarın diyetisyenim bana kızacak moralim çok bozuk (

dosbacığım geçmiş olsun evet ev işleri gerçekten zor heleki çalışanlar için ya kadın tutacaksın yardıma ya kendin yapacaksın ben kendim yapıyorum bi düzene oturuyor işler ama bazen eve girmek istemiyorum bazende yapmıyorum bunalıyorum çünkü

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni bir günde?Ben bugün daha iyiyim,yeni uyandım zaten sabah 6 ya kadar sancı çektim.Birde çok soğuktu gece.Bu arada 1 kase çorba içtim şimdiye kadar.

canım ben bayram önceleri veya büyük misafir öncesi yardımcı aldığım oluyor ama bi hastalanıp yatağa düşmeye gör ( herşey üstüme gelmeye başlıyo sanki...
eşim haftasonu ütü yaptırmadı yat diye ama kendisi de kalkıp yapmadı :)) şimdi yine bana kaldı (
Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun

dosbacığım 1 kilo kafadan aldım burası benim kontrol mekanizmammış kesinlikle bidaha biyerlere gitmeyecem ve yılbaşına kadar 10 kilo verecem çok sinir oldum

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni bir günde?Ben bugün daha iyiyim,yeni uyandım zaten sabah 6 ya kadar sancı çektim.Birde çok soğuktu gece.Bu arada 1 kase çorba içtim şimdiye kadar.

geçmiş olsun canım... çorba ii gelmiştir umarım... kış birden bastırdı bugün ankara da çoook soğuk ( Allah yoksula ve hepimize yardım etsin bu soğuk günlerde ....

dosbacığım 1 kilo kafadan aldım burası benim kontrol mekanizmammış kesinlikle bidaha biyerlere gitmeyecem ve yılbaşına kadar 10 kilo verecem çok sinir oldum

evet canım burdan uzaklaşınca insan düzenli bile tartılmıyor (
bayrama hedef koyalım ozaman ?? tam 25 gün var ??

geçmiş olsun canım... çorba ii gelmiştir umarım... kış birden bastırdı bugün ankara da çoook soğuk ( Allah yoksula ve hepimize yardım etsin bu soğuk günlerde ....
Sağol canım.Evet allah yardımcısı olsun dışarda olanların.Kasım iyice kendini gösterdi.Çorba soğuk günlerin en iyi ilacı zaten.
evet canım burdan uzaklaşınca insan düzenli bile tartılmıyor (
bayrama hedef koyalım ozaman ?? tam 25 gün var ??

Kızlar bende sizlere kendimi sorumlu hissettiğim için(çok hastayım aslında)bilgisayarımı açmadan duramıyorum.Hastalık oldu burası bende.Annem kızım sen hasta değilmisin ne işin var onun başında diyor hep.Annemde ben hasta olunca çok kalaroli şeyler getiriyor hep önüme ama ye:enbuyukkk:miyorum.Çünkü ben bu kiloları kalp rahatsızlığı zamanımda 1 ay yattığım zaman almıştım.Kilo vermeye başlayınca yağdan vermişim zaten.Basenlerim daraldı,göbek yok dencek kadar var,bel çevremde daraldı.Ama sporla destekleyince.Kızlar burayı bırakmayın......

bilmiyorum nasıl vereceğiz ama sabaha kadar spor yaparım gerekirse kocamın artık beni beğenmediğini düşünüyorum

5 kilo iyi kızlar ama nasıl bir yöntemle verceksiniz?

guzelimm benim diyet listem var canım eğer uyabilirsem zaten haftada 600-700gr veriyorum spor yaparsam belki haftada 1 kilo verebilirim

bilmiyorum nasıl vereceğiz ama sabaha kadar spor yaparım gerekirse kocamın artık beni beğenmediğini düşünüyorum
canım neden böyle bi hisse kapıldın ki??
biz kadınlar zaman zaman kapılıyoruz bu duygulara.... bana da ilk zamanlar bebek gibi yüzün var diyorlardı çok sinir oluyordum ( ama kendini ii hissedeceksen hemen kurtul bu kilolardan

Tatlım öyle bir hisse neden kapıldın ki?
CANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm

Canım belkide eşin seni hırslandırmak için öyl demiş olabilir.Benimde nişanlım göbeğimi çok tatktığım dönemde bana göbeğe bak diye dalga geçerdi benimle.Ben o lafını duyduktan sonra göbeğimden kurtuldum.Çünkü bende senin gibi aynı hisse kapılmıştım.Ve sonradan bana açıkladı,senin hırslı yapından dolayı sana böyle bişey dedim.Çok moralini bozuyordun bu yüzden böyle dedim ve sende azmedip verdin kilonu dedi.Önemli olan senin mutlu olman dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…