öğlen yemeğimide yedim geldim patetesli tavuk bol salata yarım kase çorba sebzelisinden ve 3-4 kaşık pilav şuana kadar 1 litre suyumu içtim
melisciğim bu yazıyı okuduğunda ben yeşil çayımı yudumlarken bana destekçi eli sopalı arkadaşın kim oalcağının hayalini kuruyorum:)
dosbacığım geçmiş olsun evet ev işleri gerçekten zor heleki çalışanlar için ya kadın tutacaksın yardıma ya kendin yapacaksın ben kendim yapıyorum bi düzene oturuyor işler ama bazen eve girmek istemiyorum bazende yapmıyorum bunalıyorum çünkü
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni bir günde?Ben bugün daha iyiyim,yeni uyandım zaten sabah 6 ya kadar sancı çektim.Birde çok soğuktu gece.Bu arada 1 kase çorba içtim şimdiye kadar.
dosbacığım 1 kilo kafadan aldım burası benim kontrol mekanizmammış kesinlikle bidaha biyerlere gitmeyecem ve yılbaşına kadar 10 kilo verecem çok sinir oldum
Sağol canım.Evet allah yardımcısı olsun dışarda olanların.Kasım iyice kendini gösterdi.Çorba soğuk günlerin en iyi ilacı zaten.geçmiş olsun canım... çorba ii gelmiştir umarım... kış birden bastırdı bugün ankara da çoook soğuk( Allah yoksula ve hepimize yardım etsin bu soğuk günlerde ....
evet canım burdan uzaklaşınca insan düzenli bile tartılmıyor(
bayrama hedef koyalım ozaman ?? tam 25 gün var ??
tamam şekerim kaç kilo diyelim 5 kilo iyimi çok hırs yaptım vallahi sabah akşam spor yapacam
tamam şekerim kaç kilo diyelim 5 kilo iyimi çok hırs yaptım vallahi sabah akşam spor yapacam
5 kilo iyi kızlar ama nasıl bir yöntemle verceksiniz?
canım neden böyle bi hisse kapıldın ki??bilmiyorum nasıl vereceğiz ama sabaha kadar spor yaparım gerekirse kocamın artık beni beğenmediğini düşünüyorum
Tatlım öyle bir hisse neden kapıldın ki?bilmiyorum nasıl vereceğiz ama sabaha kadar spor yaparım gerekirse kocamın artık beni beğenmediğini düşünüyorum
CANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?