Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kardeş takımla tüm dereceleri paylaştık onlar 1. biz 2. olduk.
karamanlı 1., kardeş takımdan cedric 2. ve askito 3. oldu.

tebrikler canlar. askito her hafta derece yapıyorsun canımcım harikasın.

bhrcım haftaya kilo olayını aşıyoruz hayatım.yepyeni bir sayfa açıyoyoruz,toparlanma vakti geldide geçiyor.

ben bugün yarım saatlik bir yürüyüşle açılışı yaptım bile bakalım canım inşallah 1 saate de çıkarabilirim olmuyo böyle gram gram yerimseniben

görürsün canım, bir gecede fırlıyor hergün kontrol et çıkar bugün yarın.

karamanlım bireyselde 1. olduğun için tecribelerini paylaşım alanına yazman gerekiyor.

baharım ben de başlangıç yaptım bugünüm hafif geçti 7ye 15 kala bitirdim yemek işlerimi de.

neler yedim yazayım bu arada:
sabah tost
arada elma
öğlen 1 kase domates çorbası salata
ö.sonra azıcık milföy pastası tırtıkladım kızımınkinden az ama
akşam 2 kş pilav 2 kaşık türlü
öğlen ve akşam ekmek yemedim günü de kapadım bu hafta en büyük hatam yemeği abartmama rağmen akşamları birşey atıştırmam oldu.

öğleni ve akşamı birlikte yedim saat 16.00da yemeyi bitirdim bugün dayanabilirsem akşam meyvede yemeyeceğim
karamanlının taktiği :))
aslında öğlen kaçırmamış olsaydım 6 öğün beslenirdim ama (

kış geceleri dendimi zaten illaki bir atışmalık oluyor çerezler patlamış mısırlar geceler uzun ve tv karşısında bir şeyler isteniyor galiba evet onşarı kesmek lazım...

benim bu hafta canım çok şey istedi evdede pasta börek çörek boldu neyse dün akşam hepsini bitirdim biliyorsunuz. Rahatladım.

gecmise $öölee bi göz attimm ..
moral depoladim yine tsk ederimm

bugün yediklerimm

öglene dogru
sebzeli pilav( az yag,az tuz)

ara 1 müsli

aksam
yumurtali taze fasuyle
1 hindi gögüsü..

yarin izin günüm.. kocise söledim yemege cikaracak bizi :)

merhaba kızlar pek kalamıyacağım bu gün yine çok yoğun geçti durmadan koşturup durdum ama bir arpa boyu yol alamadım ya bu gün ne yediklerimi yazamayacağım çok oldu çok kaçtı şimdi de gitmem lazım kocişim kendime kuma getirmişim diye sitem ediyor dün gece de pek ilgilenemedim onun için inş yarın görüşürüz haa bu arada kuma bilgisayar oluyor aldığına pişman etmiyeyim

geçmişi 1 saattir okuyorum anca bitti.karamanlı canım seni çok tebrik ederim. bu hafta kurtarıcımız oldun haftaya bir atakla darısı başıma...

bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü

saolasın canım bende sizi tebrik ederim kardeş takımcım.aşkitocum ve karamanlıcım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
coooooooooook tesekkurler arkadasim insalah darisi hepinizin basina
osglusuna da tekrar gecmis olsun insallah disinizide en yakin zamanda görürsünüz
aman canim yinede kendine dikkat et kan sekerim düsüyor demistin yanlis hatilamiyorsam cok acikirsan meyve ye canim kalorisi az olanlardan ve suyu ihmal etme
aman canim ihmal etme kocisini dünde ben o yüzden giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…