gözünaydın acıbiber dişmiymiş?
bhrcım haftaya kilo olayını aşıyoruz hayatım.yepyeni bir sayfa açıyoyoruz,toparlanma vakti geldide geçiyor.
bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü
tekrardan geçmiş olsun acıbibercim diş çıkarıyormuş sanırım onun içinde hayırlı olsun yerimseniben
ben bugün yarım saatlik bir yürüyüşle açılışı yaptım bile bakalım canım inşallah 1 saate de çıkarabilirim olmuyo böyle gram gram yerimseniben
tekrardan geçmiş olsun acıbibercim diş çıkarıyormuş sanırım onun içinde hayırlı olsun yerimseniben
ben bugün yarım saatlik bir yürüyüşle açılışı yaptım bile bakalım canım inşallah 1 saate de çıkarabilirim olmuyo böyle gram gram yerimseniben
teşekkür ederim canım saolasın..
görürsün canım, bir gecede fırlıyor hergün kontrol et çıkar bugün yarın.
karamanlım bireyselde 1. olduğun için tecribelerini paylaşım alanına yazman gerekiyor.
baharım ben de başlangıç yaptım bugünüm hafif geçti 7ye 15 kala bitirdim yemek işlerimi de.
neler yedim yazayım bu arada:
sabah tost
arada elma
öğlen 1 kase domates çorbası salata
ö.sonra azıcık milföy pastası tırtıkladım kızımınkinden az ama
akşam 2 kş pilav 2 kaşık türlü
öğlen ve akşam ekmek yemedim günü de kapadım bu hafta en büyük hatam yemeği abartmama rağmen akşamları birşey atıştırmam oldu.
öğleni ve akşamı birlikte yedim saat 16.00da yemeyi bitirdim bugün dayanabilirsem akşam meyvede yemeyeceğim
karamanlının taktiği :))
aslında öğlen kaçırmamış olsaydım 6 öğün beslenirdim ama(
aiyet olsun askito önümüzdeki hafta bu motivasyonla yine dereceye girersin.
geçmişi 1 saattir okuyorum anca bitti.karamanlı canım seni çok tebrik ederim. bu hafta kurtarıcımız oldun haftaya bir atakla darısı başıma...
bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü
coooooooooook tesekkurler arkadasim insalah darisi hepinizin basinasaolasın canım bende sizi tebrik ederim kardeş takımcım.aşkitocum ve karamanlıcım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
aman canim yinede kendine dikkat et kan sekerim düsüyor demistin yanlis hatilamiyorsam cok acikirsan meyve ye canim kalorisi az olanlardan ve suyu ihmal etmeöğleni ve akşamı birlikte yedim saat 16.00da yemeyi bitirdim bugün dayanabilirsem akşam meyvede yemeyeceğim
karamanlının taktiği :))
aslında öğlen kaçırmamış olsaydım 6 öğün beslenirdim ama(
aman canim ihmal etme kocisini dünde ben o yüzden giremedimmerhaba kızlar pek kalamıyacağım bu gün yine çok yoğun geçti durmadan koşturup durdum ama bir arpa boyu yol alamadım ya bu gün ne yediklerimi yazamayacağım çok oldu çok kaçtı şimdi de gitmem lazım kocişim kendime kuma getirmişim diye sitem ediyor dün gece de pek ilgilenemedim onun için inş yarın görüşürüz haa bu arada kuma bilgisayar oluyor aldığına pişman etmiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?