Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar öğle yemeği ile akşam yemeğimi birleştireceğim ( çünkü dışarda yemek yemeye karar verdik
6 öğünün yine dışına çıkıyorum (

ben de şimdi domates çorbası ve salata yiyeceğim, akşamada etli türlü menümü hazırladım bile. Bu haftab benim haftam olmalı.

afiyet olsun dosbam.

Allah bozmasın canımm

sağol dosbam amin.

gerçekten karamanlı kurtardı :)) yoksa batmıştık.

bu hafta için motivasyon amaçlı öneriler varsa yazın canlarım.

soldan saga 90, 73 ve 69 kiloyum.

sadece soldaki ve sagdakini karsilastirirmisiniz yha.. kendimle gurur duyuyorum.

dogum yaptiktan 6 ay sonraki halim.

bu ne güzellik ya bayıldım bayıldım

karamanlım sayende takım topladı kendini süper kilo vermişsin tebrikler ben yerimde sayıyorum

ben de şimdi domates çorbası ve salata yiyeceğim, akşamada etli türlü menümü hazırladım bile. Bu haftab benim haftam olmalı.

afiyet olsun dosbam.

bende domates çorbası ve salata yesim biraz pilav ve sebzeli kebab yedim salatam boldu

anacuğuuumm durun durun ben pek mutluyum kızım sınıf başkanı oldu kızlar sabah sen sınıfbaşkanı olursun demiştim nerden biliyosun dedi anneler biliri dedim hatta sen milletvekili oalcaksın dedim yok doktor olacam dedi olsun hem doktor hem milletvekili olabilir hatta bakanda olabilirsin dedim ya kendimi çok hırslı gördüm biri beni tutsunn

ayyy valla çok sevindim
olmasaydı üzülürdüm :)) bende hep sınıf başkanı olurdum :))
darısı diğer dileklerine

teşekkür ederim teyzeleri evet melisciğim darısı milletvekilliğine nesil nsaılda dönüyor darısı damatlığınydı erkeklere kızlarada gelinliğineydi şimdi bakarmısın milletvekili bakan dilekleriyle geziyoruz

dosbacığım ondan çok ben istiyordum birinci sınıf melikenin dönüm noktası herşeyi şimdi şekilleniyor vallahi bende üzülürdüm

karamanlım yemeğe geldin sanırsam nasılsın vallahi tebrikler 7 kilo nedemek ya anlatsana neler yaptın

kızlar kardeş takımımızdan kallisteden bir öneri geldi yılbaşı çekilişi yapalım diyor. Takımına yazısı şöyle bizden de isteyenlerle 5. takımdan isteyenleri eşleştireceğiz.

"site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir anı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz..."

kızlar öncelikle kimler çekilişe katılmak istiyor yazın sonra neler yapabiliriz onu konuşabiliriz.

şu cevabı istiyorum önce: katılmak istiyorum/istemiyorum

merhaba kizlar evet yemege geldim ama henüz esim gelmedionun icin bir bakayim dedim
gelelim benim hikayeme herkes az cok biliyor ben nerdeyse yanlis hatirlamyiorsam marttan beri izinliyim kortizona tekrar basladigim icin ve kortizonu agustos ayinda biraktim ve izinden döndügümde hala 76.6 kilodaydim ve izinde herkes gecen sene daha zayiftin dedi ve gercekten bozuldum orda kendime bir söz verdim seneye gelirken incecik gelecegim diye artik ilac da kullanmiyorum ve 1.5 aydir da
sabah normal kahvaltimi yapiyorum arada 1 tane meyve yiyorum
öglen evimde ne yemek varsa abartmamak sartiyla onu yiyorum
arada yine bir meyve yiyorum
ve 4 ten sonra hicbirsey yememeye calisiyorum cok acikirsam bir tane elma yiyorum
ve günde nerdeyse 3litre su iciyorum
ve bunlari yapinca da 1.5 ayda 6.6 kilo vermis oldum hedefime 10 kilo var
bugün aksam stepe tekrar basliyorum
sali günleride yüzmeye gidiyorum
geri kalan günlerde de yürüyüs yapmayi istiyorum

kızlar ben kızımı gezmeye götürüyorum hava çok güzel. yılbaşı önerilerinizi ve katılıp katılmak istemediğinizin bilgilerini bewkliyorum. ızinde olanlar misafir olanlar özge sen de kim isterse katılabilir.

bugünkü yediklerim
kahvalti normal kahvalti artik hergün aynisini yiyorum( 1 didlim tam tahilli ekmek biraz beyaz peynir 3 tane zeytin daomates salatalik ) hafta sonu biraz degisik olabiliyor
isyerinde 1 fincan kahve ictim
1elma
1 litre su
öglen
1 kase tarhana corbasi
2 kasik bulgur pilavi
2 köfte (ama kücüktü)
arada
1 elma
aksama
yersem 1 kase tekrar corba icerim
1litre su
aksam
stepe gidecem
gelince 1 litre su
acikma durumuma bagli belki meyve

melyezit kuzum kizini tebrik ederim insallah bu basarisi büyüyüncede devam eder
meliscim bende isterim ama hafta ici ben cok gelemiyorum dünde acikladim gerci sebebini calistigim icin ancak isten sonra gelebiliyorum bu sekil olur dersen ben varim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…