cekilise ben katilirimda almanyadan biri olmasi lazimm
yoksa kargo ücreti hediyenin maaliyetinden fazla olur :)
cekilise ben katilirimda almanyadan biri olmasi lazimm
yoksa kargo ücreti hediyenin maaliyetinden fazla olur :)
Kızlar, cep telefonumdan yazıyorum ve geçmişi buradan okuyamıyorum. Akşam kardeşim işe girmesi sebebi ile bizi yemeğe çıkaracak. Yani bu akşam herhalde giremem. Fazla yemeyeceğime söz veriyorum. Bu arada sonuncu mu olduk? Çok ilginç, grupça dün fire verdik. Herhalde kendimizi çok sıktık
meliscim kısacası insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar.bana bunu can dediğim insan yapardı. artık konuşmuyoruz. bukadar yıpranmamın sebebi birazda odur malesef.
senin oküçük cadıyı ben yerim. vardır bi bildiği. kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın osmancık ilesine gidecem akşama kadar yokum aslında hiç gitmiek istemiyorum ama bizim teşkiklatın çayları oluyor malsesf müdür eşleride katılmak zorunda yoksa aman uffffffffffffffffffffff
kokoş kokoş gidecem oturacam oturacam yiyecem içecem gelecem
adcığm bi gün anlatırım msn varsa sen beni ekle ilacın olurum balım benim
şeker var ya sende ki bu azimle bırak rüyayı gerçek jayatta bile istedğin kiloya dğşğrsin ermişliğe gelince haftaya benim kaç kilo olcağımı gör rüyanda o zaman öperim elini:)
günaydinnnnnnn
kizlar yah
rüyamda 68,1 ciktim.
dün 68,8 dim söylemistim size.
ay defalarca tartildim rüyamda 68,1 :roflol:
kalktim wc ye kostum sonra tartildimm..
68,1 .. oraya cek buraya cek 4 farkli yerde yine 68,1..
simdi sorarim size ey dostlar .. ben ermi$miyim ?? :roflol:
hihoyyyt:hooray::teytey::dance:
adet gelince iştahın kapanması ne güzel benimkis bir güzel tatlı diye açılıyor..gunaydin,herkese.
kilomu yazayim uzgunum 400 gr almisim,bu sabah rengl oldum hele sukur,acaba ondan etkisi varmi bilmiyorum ama onu umuyorum.adetim bitsin de tekrar tartiya cikacam bi fark var mi diye bakacam.yalniz bu gunlerde mecbur biraz kacam ak yaparim bol bol pekmez yerim,yoksa cok halsiz oluyorum,ama onun disinda bi kacamak yapmam.zaten adetim gelince benim istahim kapaniyor.
bende kocama aşığım ama bu aşk beni eritmiyor şeker.ahh ahh biraz memlekete gitsem bu sefer annem sen mnken hastalığına tutulmuşsun diye tutturuyor.oy Allah ım çok güldürüyo rbeni.canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda...
sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum...
tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum...
Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum...
ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış..
bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:
kızlar biz de yemek yiyoruz.
melisim bizdede 2 kişi var almanyada piada katılıyor :)) 4lü olacaklar..
canlarım size müthiş başarı tablosu getirdim tebrik ederim hepinizi..
http://www.kadinlarkulubu.com/9965166-mesaj220.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?