Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O’nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin... O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhl...anıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain... sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa... dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse... hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse... elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar... her şiirde anlatılan O’ysa... her filmin kahramanı O... her roman O’ndan söz ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa... bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa... iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa... eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız... mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız... kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü... özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu... hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız... O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse... ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse... gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine... uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız... kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa... Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla... ...o halde yarın sizin gününüz!.. "Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz.
bugünün şiiri benden size

Kızlar, cep telefonumdan yazıyorum ve geçmişi buradan okuyamıyorum. Akşam kardeşim işe girmesi sebebi ile bizi yemeğe çıkaracak. Yani bu akşam herhalde giremem. Fazla yemeyeceğime söz veriyorum. Bu arada sonuncu mu olduk? Çok ilginç, grupça dün fire verdik. Herhalde kendimizi çok sıktık

cekilise ben katilirimda almanyadan biri olmasi lazimm
yoksa kargo ücreti hediyenin maaliyetinden fazla olur :)

evet canim ben isin o kismini düsünmemistim banada burdan birisi olmasi lazim o zaman
canim bide bu tickeri nasil yapip nereye kopyaladin bende imza yeri yok artik

karamanlım 1.5 ayda 6.6 kg verdin tebrik ederim hayatım. gerçekten zoru başardın.hepimizi geçtin.
dosbacım yaptığın hataların farkındasın bunu yapmak bile başarmaktır.ayrıca 200 gr da olsa sonuçta vermişsin dimi hayatım.
melzeyitcim şu dertleri takmamak konusunu birara bana öğret hayatım.benimde çok ihtiyacım var. evet yzüyüze olsak iyi olurdu gerçekten.
ayrıca çok sevindim hayatım,inşallah hep güzel yerlerde görürsün yavrunu.
kk kartın olunca ziyaret ettiğin sayfalarda görünmeme gibi özelliğin oluyor tıpkı aşkito gibi.
meliscim kısacası insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar.bana bunu can dediğim insan yapardı. artık konuşmuyoruz. bukadar yıpranmamın sebebi birazda odur malesef.
senin oküçük cadıyı ben yerim. vardır bi bildiği. kaydirigubbakcemile3
fikriyecim reglden sonra kilo vermiş olursun hayatım sıkıntı etme.
emirelcim çok geçmişolsun inşallah önemli birşey yoktur. :teselli:
dosbacım bende diyorumki dosba aşkito sayesinde spor olayını aştı,, ama nerde sen daha başlıcam diyosun.e hadi artık kıpırda. valla aşkito kızsa yeridir yani.
bu arada bende 1 haftalık diyetini biliyorum hayatım lahananın.
burcuözgecim ben hala resimlere bakıcam.ilk fırsatta bakıyorum hayatım. ama çıkma öykünüz çok tatlı.aşkın habersiz dostları sizi.
aşkitocum 100 tl çok değilmi bacım azcuk indirip yap bari.
bacım bende 10 mk yapayım diyorum ama ısınmadan olmaz eşim kaslarını acıtırsın.oda beni üşendiriyor.

bhrcım haftaya kilo olayını aşıyoruz hayatım.yepyeni bir sayfa açıyoyoruz,toparlanma vakti geldide geçiyor.
nachtigall im kardeşine hayırlı olsun diyorum daimi olur inşallah işi.

aşkito ve karamanlı ikinizde almanyada olduğunuza göre. :jeyyar:

adcığım alems kadınsın ikinizde almanyada olduğuna göre süper

kızlar yarın osmancık ilesine gidecem akşama kadar yokum aslında hiç gitmiek istemiyorum ama bizim teşkiklatın çayları oluyor malsesf müdür eşleride katılmak zorunda yoksa aman uffffffffffffffffffffff
kokoş kokoş gidecem oturacam oturacam yiyecem içecem gelecem
adcığm bi gün anlatırım msn varsa sen beni ekle ilacın olurum balım benim

ad 1 tesekkurler hayatim,benimde umudum var bakalim.Canim kusurama bakma ama ismini bilmiyorum ben,yada soylemissindir ama ben unutmusum.bebegin nasil oldu canim,umarimdaha iyidir.

inanın şuraya yazmak için deli oluyorum ama malesef yazamıyorum sabahtan beri topik açık kaçamak bakıp yazmaya çalışıyorum.o yüzden cevap yazamadıklarım olabilir kusura bakmayın kızlar. vede şimdi çıkmak zorundayım. akşam oturmaya gidecez gerçi canım sıkkın ama yarın yazarım.öptüm sizi.

cekilise ben katilirimda almanyadan biri olmasi lazimm
yoksa kargo ücreti hediyenin maaliyetinden fazla olur :)

yok canım var 5. takımdan almanyada yaşayan, bi de karamanlı var 3lü olursunuz bakalım.

yok 2. olduk karamanlı sayesinde.

evet hayatım ne yazıkki bazı insanlar kendilerini çok akıllı zannediyorlar.
teşekkürler teyzoşu.

çok yiyip içme bari tatlım :kedi:

kızlar 7. takım dağıldı kapanacak muhtemelen.
Neden sürekli paylaşım paylaşım dediğimizi daha iyi anlayın diye yazıyorum dağılmak çok kolay çünkü. tühhh üzüldüm yaa.

şeker var ya sende ki bu azimle bırak rüyayı gerçek jayatta bile istedğin kiloya dğşğrsin ermişliğe gelince haftaya benim kaç kilo olcağımı gör rüyanda o zaman öperim elini:)
adet gelince iştahın kapanması ne güzel benimkis bir güzel tatlı diye açılıyor..
bende kocama aşığım ama bu aşk beni eritmiyor şeker.ahh ahh biraz memlekete gitsem bu sefer annem sen mnken hastalığına tutulmuşsun diye tutturuyor.oy Allah ım çok güldürüyo rbeni.
kızlar biz de yemek yiyoruz.

afiyet olsunnnnnnnnn

geçmişi 1 saattir okuyorum anca bitti.karamanlı canım seni çok tebrik ederim. bu hafta kurtarıcımız oldun haftaya bir atakla darısı başıma...

bu arada sabah kahvaltısı klasik işte 1 dilim ekmek peynir yumurta 3 zeytin
arada süt
öğlen 3 kaşaık sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt
arada çeyrek kase k flakes ve 1 çatal ıspanaklı kek
akşam 1 kase çorba ve tavuklu salata
(belki yarım kasede muzlu puding yerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…