Hadi bakalım Burcu. Yarışalım mı seninle ?günaydın kızçeler bugün tekrardan bir milat yapıyorum ve diyete başladım biraz zorlanabilrim ama yinede dikkat edip 55 hedefliyorum bakalım
Emin ol kimse tombik bir gelin olmak istemez. O nedenle iyice hırs yapıp düğüne kadar inebileceğin en az kiloya in bence. Çünkü insan o günü hayatı boyunca bir kez yaşıyor.Adım eda :) bilmiyorum çok az kaldı düğüne tombik bi gelin olmak istemiyorum :)
Erkeklerin metabolizması farklı ama diyet yapan erkeğede çok rastlanmaz. Onların iradeleri daha zayıf bu konuda. Nişanlını tebrik etmek lazım canım.Bizim ki bi zamanlar Şişmanmış gayret edip 5 ayda 17 kilo vermiş ya bendende beklentisi büyük bilmiyo ki kadınlar be erkeklerin metobolizması farklı :)
Menün sirkeli su haricinde gayet güzel. O sirkeli suyu içme lütfen. Sonra midene zarar vermesin. O olmadan da zayıflayabilirsin.Acaba telefondan girdiğim için mi göremiyorum ki
Normal düzenim bu degil ama bugün yediklerimi yazarak başlayayım :)
10 da kalktım büyük bi bardak sirkeli su içtim yarım saat sonra
1 domates
2 tam bugday ekmegi
4 zeytin
2 yumurta çok az tereyagıyla yapılmış
1 tk tulum peyniri
1 tk acı sos
*uzun zamandır böyle yemiyodum acayip doydum muhtemelen akşamüstü hafif bişeyler yiyip günü kapatırım..bide pilates hocama sözüm var 3 lt suyu zorda olsa tamamlamaya çalışıyorum :))
Hadi bakalım Burcu. Yarışalım mı seninle ?
Emin ol kimse tombik bir gelin olmak istemez. O nedenle iyice hırs yapıp düğüne kadar inebileceğin en az kiloya in bence. Çünkü insan o günü hayatı boyunca bir kez yaşıyor.
Erkeklerin metabolizması farklı ama diyet yapan erkeğede çok rastlanmaz. Onların iradeleri daha zayıf bu konuda. Nişanlını tebrik etmek lazım canım.
Menün sirkeli su haricinde gayet güzel. O sirkeli suyu içme lütfen. Sonra midene zarar vermesin. O olmadan da zayıflayabilirsin.
bugunkü menüm;
08:00 bir tabak nestle tahıl gevreği biraz süzme peynir
09:40 bir ayran
10:30 bir paket mavi yeşil lıght kraker
12:30 2 kepek ekmekli süzme peynirli domatesli sandviç 4-5 dilim salatalık
15:30 bir ayran
17:30 bir tabak mercimek çorbası bir tabak yoğurt
20:00 3 adet ceviz bir tabak salata
afiyet olsun
Hadi bakalım Burcu. Yarışalım mı seninle ?
Emin ol kimse tombik bir gelin olmak istemez. O nedenle iyice hırs yapıp düğüne kadar inebileceğin en az kiloya in bence. Çünkü insan o günü hayatı boyunca bir kez yaşıyor.
Erkeklerin metabolizması farklı ama diyet yapan erkeğede çok rastlanmaz. Onların iradeleri daha zayıf bu konuda. Nişanlını tebrik etmek lazım canım.
Menün sirkeli su haricinde gayet güzel. O sirkeli suyu içme lütfen. Sonra midene zarar vermesin. O olmadan da zayıflayabilirsin.
zeynepcim ben takım kaptanı değilim. kaptanımız laydline, yardımcımız burcugncy ben sadece sıradan bir üyeciğim.burada bütün üyeler birbirlerinin menülerine yorum yapar. dün tek ben yorum yaptığım için göze battım sanırım. yeniler daha tam ısınamadı, eskilerin de işi var herkesin üst üste geldi. olsalar daha çok yorumlama olurdu. umarım bir an önce gelirler.
bugün çok yoruldum bu okul benim kanımı emiyorşimdi 4 gün 8'de dersim var şaka gibi,, okulda olucam akşama kadar ne yesem derdine düştüm,,
Bugünkü menüm
Sabah 09.25
10 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
bol salatalık
kibrit kutusu kadaaar peyniir
Öğlen 14.00
1 paket eti form limonlu
Akşam 17.15
ton balığı
bol salatalık
aslında 17.15 ten sonra yemicektim ama regl oldum ve bayılıcam sandım bi kötü oldum,,, 18.45 te küçük meyveli yoğurt yedim :26:
+1.5 litre su +30 dk egzersiz
z
zeynep okulun yemekhanesinde öğlen yemek olmuyor mu? ders saatin falan mı tutmuyor? öğlen yemek yiyebilsen keşke. :26:
Menüm :)
9:30 tam bugday ekmegi ve köy peyniriyle yagsız tost
1 kupa bitki çayı
11:30 bi kase yogurt
14:bi tatlı tabagi diyet sebze yemegi
Bi kase yogurt
Bi dilim bugday ekmegi
16: bi kase yogurt
18:bi tatlı tabagi diyet sebze yemegi
2 k yogurt
1 etimek
Şimdilik 1,5 lt su ve bi saat yürüyüş
tabii ya ben bunu neden düşünmedimben hep okul dışında fast food yemeye alışık oldugumdan sıcak yemek aklıma gelmedi tamamdır
Bugünkü Menü
Sabah 08.00
1 adet poğaca-mecbur kaldım
Aslınsa normalde 2 poğaca ile doyuyorum ama sadece 1 tane yedim.
Öğlen 12.00
Sebzeli ciğer.
5 yk bulgur pilavı
Şekerpare varsı yemedim :)
Akşam 18.30
2 adet haşlanmış yumurta, taze nane ve maydanoz ve 5 tane de cevizi yoğurtlu olarak yedim.
Yarım saat yürüyüş, 2 litreye yakın su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?