Günaydın ilk kilo bildirimi benden. 😊😊😊.
Geçen hafta 82
Bu hafta 81
Fark -1
Yüzde nasıl yapılıyordu unuttum.
Alıp verme olmasaydı bı hafta 79du ama buna da şükür. 1 ayda sağlıklı 2 kilo.
Günaydın:))
Geçen hafta --98.6
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen hafta 75.400
Bu hafta 74.000
Fark: 1.400
Mutluyum mutlu :) Günaydın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk kilo bildirimimi yapıyorum:)
takıma gireli bi hafta oldu girmeden önce kendim başlamıştım
geçen hafta 67
bu hafta 66
fark 1
yüzde hesaplamayı bilmiyorum
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 69.3
Bu hafta: 68.7
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0.87
kilom azaldıkça vermem de azalmaya başladı. yine de iyi.
bu hafta farklı yöntemler denemeyi düşünüyorum. akşam ekmeğini tamamen kesip yediklerimi azaltıp daha çok sebze yemeklerine ağırlık vereceğim. uzun süredir etle besleniyorum.suyumu da artıracağım. bakalım...
Günaydın kızlar
bu hafta farklı yöntemler denemeyi düşünüyorum. akşam ekmeğini tamamen kesip yediklerimi azaltıp daha çok sebze yemeklerine ağırlık vereceğim. uzun süredir etle besleniyorum.suyumu da artıracağım. bakalım...
Günaydın:))
Geçen hafta --98.6
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
Geçen hafta 75.400
Bu hafta 74.000
ilk kilo bildirimimi yapıyorum:)
geçen hafta 67
bu hafta 66
fark 1
Günaydın kızlar
Döndüm kızlar burdayım artık Allahın izniyle
Çok iyi olur Hilal' cim. Bu sayede herkes faydalanır.
Bende sen listeye gireceksin diye bekliyordum kuzucum yaaa. Bizim için önemli değilde sen burdan uzak olduğun sürede bırakma sakın kendini. Ara ara uğra özlemeyelim seni.
Tebrikler Gönül' cümGünaydın ilk kilo bildirimi benden. 😊😊😊.
Geçen hafta 82
Bu hafta 81
Fark -1
Yüzde nasıl yapılıyordu unuttum.
Alıp verme olmasaydı bı hafta 79du ama buna da şükür. 1 ayda sağlıklı 2 kilo.
Tebrikler Havva' cımGünaydın:))
Geçen hafta --98.6
Bu hafta---97.1
Fark 1.5
Yüzde 1.52
Tebrikler Hilal' cim çok çok güzel gidiyorsun.Geçen hafta 75.400
Bu hafta 74.000
Tebrikler Gülsüm' cüm.ilk kilo bildirimimi yapıyorum:)
geçen hafta 67
bu hafta 66
fark 1
Günaydın Havva' cım, birkaç gündür aktif olarak geliyorum ama bende seni göremiyorumGunaydin ebru ne zamandır görmüyorum seni
Teşekkürler:))
Tebrik ederim canım
Sende benim gibi olmuşsun sanırım. Hadi bakalım bu hafta yarışalım senle. Madem ikimizde listede yokuz bir çaresine bakalım şu kiloların. Menü bekliyorum senden de her akşam.ben listede yokum ama maalesef bu hafta 5oo gram artıdayım
geçen haftalarda 85 i görmüştüm bu hafta 85.5 çıktım
Tebrikler Gönül' cümGeçen haftanın telafisini yaptın ama sanırım hala dijital tartı almadın. Eğer imkanın varsa en kısa zamanda bir dijital tartı edin lütfen. Bildirimler için bu çok önemli. Çünkü listedesin ve + - kilolar takım listesini çok etkiliyor.
Tebrikler Havva' cımÇok güzel gidiyorsun maşallah sana. İnşallah en kısa zamanda seni ideal kilonda göreceğiz böyle gidersen. Bu arada lütfen her hafta mutlaka bir fotoğraf çektir. Ve kilolarını not al. İlerde çok işine yarayacak
Tebrikler Hilal' cim çok çok güzel gidiyorsun.Sana da kocaman bir maşallah Böyle giderse yaza incecik bir hatun olacaksın.
Tebrikler Gülsüm' cüm.Gayet güzel bir sonuç. Tartın dijital mi?
Günaydın Havva' cım, birkaç gündür aktif olarak geliyorum ama bende seni göremiyorum
Sende benim gibi olmuşsun sanırım. Hadi bakalım bu hafta yarışalım senle. Madem ikimizde listede yokuz bir çaresine bakalım şu kiloların. Menü bekliyorum senden de her akşam.
Tebrikler Gönül' cümGeçen haftanın telafisini yaptın ama sanırım hala dijital tartı almadın. Eğer imkanın varsa en kısa zamanda bir dijital tartı edin lütfen. Bildirimler için bu çok önemli. Çünkü listedesin ve + - kilolar takım listesini çok etkiliyor.
Tebrikler Havva' cımÇok güzel gidiyorsun maşallah sana. İnşallah en kısa zamanda seni ideal kilonda göreceğiz böyle gidersen. Bu arada lütfen her hafta mutlaka bir fotoğraf çektir. Ve kilolarını not al. İlerde çok işine yarayacak
Tebrikler Hilal' cim çok çok güzel gidiyorsun.Sana da kocaman bir maşallah Böyle giderse yaza incecik bir hatun olacaksın.
Tebrikler Gülsüm' cüm.Gayet güzel bir sonuç. Tartın dijital mi? hayır normal tartı
Günaydın Havva' cım, birkaç gündür aktif olarak geliyorum ama bende seni göremiyorum
Sende benim gibi olmuşsun sanırım. Hadi bakalım bu hafta yarışalım senle. Madem ikimizde listede yokuz bir çaresine bakalım şu kiloların. Menü bekliyorum senden de her akşam.
Gecen hafta: 79.7
Bu hafta:79.7
Eda yı ne zamandır görmüyorum? İyi oldu söylediğin. Geldi de ben mi görmedim yoksa bir süredir uğramıyor mu?Eda ve Özlem nerelerdesiniz sizleri se merak ediyorum ☺️☺️
Tebrikler Hilal' cim. Çok iyi bir sonuç olmasa da - olması çok iyi. Diyetisyene gidiyor muydun?Geçen hafta:76.4
Bu hafta:76
Fark:400 gr
Yüzde:0.52
Tamam canım o zaman listeye alayım seni haftaya. Bu hafta nasıl olsa kilonda bir değişiklik yok. Haftaya iyi bir sonuçla gel listeye gir hemen. Aile hekiminin söyledikleri çok iyi olmuş. Çevreye bakarsan kilo verme böyle iyisin diyorlardı. Bu da onlara karşı savunma olur.ebrucum bende listeye gircem diye düşünüyordum ama düzenim tamamıyle şaşmış durumda dün aile hekimine gittim çok iyi kilo vermişsin ama az daha ver filan dedi vericem ama liste konusunda kendime güvenemiyorum arada gelmeye calışırım ama ananemin hastalığı nedeniyle devamlı oraya gidiyoruz oradada hiç damak tadıma uymayan yemekler oluyo kendimiz götürüyoruz ama teyzemde pek alıngan bi tip biz yemek yapamıoz mu filan o şekilde devamlı evde olsam çok düzenliyim kararlıyım aslında listeye girsem daha fazla sorumluluk alırım belki ama spor yapacak vaktim olmuyo bu aralar istersen listeye al hırslanırım
geçen hafta 61.4 bu hafta 61.4 fark yok
Eda yı ne zamandır görmüyorum? İyi oldu söylediğin. Geldi de ben mi görmedim yoksa bir süredir uğramıyor mu?
Tebrikler Hilal' cim. Çok iyi bir sonuç olmasa da - olması çok iyi. Diyetisyene gidiyor muydun?
Tamam canım o zaman listeye alayım seni haftaya. Bu hafta nasıl olsa kilonda bir değişiklik yok. Haftaya iyi bir sonuçla gel listeye gir hemen. Aile hekiminin söyledikleri çok iyi olmuş. Çevreye bakarsan kilo verme böyle iyisin diyorlardı. Bu da onlara karşı savunma olur.Bu arada hırslanmadan kilo verilmiyor zaten. Ben bıraktım kendimi bu haftaki sonucum çok kötü. Gerçi dün akşam geç saatte çiğ köfte dürüm yedim büyük ihtimal onun şişkinliği var ama sonuçta rakam çok kötü.
Neden durdun yine? Tedaviye ve diyetisyene başlamamış mıydın Özlem?Gecen hafta: 79.7
Bu hafta:79.7
Hayır normal tartı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?