Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende öyle kuzum💋Canim.ekmegi 1 dilim yaparsan fistik bir kahvalti
Tesekkurler kizlar seviliyosunuz![]()
:)Gunaydin kızlar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da gunaydin herkese gunaydinnn
Özlem harikasın:))50 dakikalik acık havada yuruyusu tamamdir kizlar..
Sende öyle kuzum💋
Günaydın kuzumm😊
Herkese günaydınlar kızlar :)))Günaydın canım. Sabah kahvaltısı iyiydi bakalım. :)
Diyetteyken misafirliğe gitmeyi sevmiyorum. En son gittiğim yerde israrlar yüzünden kızıp sofradan kalkmistim. Tatli tatlı anlattım hala biraz ye bigunden bişey olmaz diyetini evde yaparsın diyorlar
günaydın çıtırlarımmm dün çok güzel bi gündü çok eglendim ama bi o kadarda yedim şu 3 günü çok sıkı tutmam lazım bu aradabu hafta hepinizi gümbür gümbür görüyorum hadi bakalım 13. takım bastır 13. takım![]()
Sen halledersin cnm.
Eveeeett gumbur gumbur geliyoruz.
Artik bu hafta guzel bir sonuc gorup haykırmak istiyorum Burcuuuuuu
insallah insallah:)
Canim.ekmegi 1 dilim yaparsan fistik bir kahvalti
Tesekkurler kizlar seviliyosunuz![]()
canım misafirliğe gittiğin zaman diyetteyim deme ısrarla yedirirler midem rahatsız bu aralar çok öyle şeyler yiyemiyorum filan de bizim milletimiz hastalığa karşı çok duyarlıdır![]()
tamam tatlım, bu sabah 1 dilim kızarmış ekmekle yaptım :)
Süper fikir![]()
kızlar geçen haftada bildirim yapamadım kusura bakmayın... yeni döndüm izinden ve hamileyim büyük ihtimal hastanede sonuç bekliyorum bunun için aranızdan ayrılmak zorundayım kendinize iyi bakın aksi bi durumda geleceğim :)
süpersin eminecim
en iyi taktiktir
hilalcim hayırlı olsun canım ama yinede cuma bana özel mesj olarak bi bildirim yap olur mu duruma bakalım
Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))Sagol Eda'cım.
Bugun ne yemeyi dusunuyorsun cnm?
Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))
Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))Ben evde degildim oglen yiyemedim.
2 erik 3 yeni dunya yedim.
Aksamda menemen yapicam.
Sormasi ayip kac sis yedin cnm.
Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))
Burda ki restorant anlayışında ne yersen ye önce masayı donatırlar sadece onlarla bile tıka basa doyarsın..ama ben hayır demeyi ögrendim :)))Afiyet olsun cnm.
Iyi ettin ki zaten sormalari gerekmezmi?
Burda ki restorant anlayışında ne yersen ye önce masayı donatırlar sadece onlarla bile tıka basa doyarsın..ama ben hayır demeyi ögrendim :)))