Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

50 dakikalik acık havada yuruyusu tamamdir kizlar..;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sagol Eda'cım.
Bugun ne yemeyi dusunuyorsun cnm?;)

Diyetteyken misafirliğe gitmeyi sevmiyorum. En son gittiğim yerde israrlar yüzünden kızıp sofradan kalkmistim. Tatli tatlı anlattım hala biraz ye bigunden bişey olmaz diyetini evde yaparsın diyorlar

canım misafirliğe gittiğin zaman diyetteyim deme ısrarla yedirirler midem rahatsız bu aralar çok öyle şeyler yiyemiyorum filan de bizim milletimiz hastalığa karşı çok duyarlıdır :27:

günaydın çıtırlarımmm dün çok güzel bi gündü çok eglendim ama bi o kadarda yedim şu 3 günü çok sıkı tutmam lazım bu aradabu hafta hepinizi gümbür gümbür görüyorum hadi bakalım 13. takım bastır 13. takım :46::kkk::65::65:

günaydın çıtırlarımmm dün çok güzel bi gündü çok eglendim ama bi o kadarda yedim şu 3 günü çok sıkı tutmam lazım bu aradabu hafta hepinizi gümbür gümbür görüyorum hadi bakalım 13. takım bastır 13. takım :46::kkk::65::65:

Sen halledersin cnm.;)
Eveeeett gumbur gumbur geliyoruz.
Artik bu hafta guzel bir sonuc gorup haykırmak istiyorum Burcuuuuuu;)
insallah insallah:)

Sen halledersin cnm.;)
Eveeeett gumbur gumbur geliyoruz.
Artik bu hafta guzel bir sonuc gorup haykırmak istiyorum Burcuuuuuu;)
insallah insallah:)

amin tatlım inş.:54:

kızlar geçen haftada bildirim yapamadım kusura bakmayın... yeni döndüm izinden ve hamileyim büyük ihtimal hastanede sonuç bekliyorum bunun için aranızdan ayrılmak zorundayım kendinize iyi bakın aksi bi durumda geleceğim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam tatlım, bu sabah 1 dilim kızarmış ekmekle yaptım :)

süpersin eminecim

en iyi taktiktir :52:

kızlar geçen haftada bildirim yapamadım kusura bakmayın... yeni döndüm izinden ve hamileyim büyük ihtimal hastanede sonuç bekliyorum bunun için aranızdan ayrılmak zorundayım kendinize iyi bakın aksi bi durumda geleceğim :)

hilalcim hayırlı olsun canım ama yinede cuma bana özel mesj olarak bi bildirim yap olur mu duruma bakalım

süpersin eminecim

en iyi taktiktir :52:

hilalcim hayırlı olsun canım ama yinede cuma bana özel mesj olarak bi bildirim yap olur mu duruma bakalım

canım ben kaptanada şimdi bi mesaj atmıştım ama cuma günü bildiririm son durumu teşekkür ederim bu arada daha net değil ama :)

Sagol Eda'cım.
Bugun ne yemeyi dusunuyorsun cnm?;)

Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))

Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))

Ben evde degildim oglen yiyemedim.:(
2 erik 3 yeni dunya yedim.
Aksamda menemen yapicam.
Sormasi ayip kac sis yedin cnm.;)

Benim et turunu ekmeksiz yada pilavsiZ yemem zor oluyor cogu zaman.
Sebzeyi yerim ama.:-/

Son düzenleme:
Ben evde degildim oglen yiyemedim.:(
2 erik 3 yeni dunya yedim.
Aksamda menemen yapicam.
Sormasi ayip kac sis yedin cnm.;)

Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))

Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))

Afiyet olsun cnm.
Iyi ettin ki zaten sormalari gerekmezmi? ;)

Afiyet olsun cnm.
Iyi ettin ki zaten sormalari gerekmezmi? ;)

Burda ki restorant anlayışında ne yersen ye önce masayı donatırlar sadece onlarla bile tıka basa doyarsın..ama ben hayır demeyi ögrendim :)))

Burda ki restorant anlayışında ne yersen ye önce masayı donatırlar sadece onlarla bile tıka basa doyarsın..ama ben hayır demeyi ögrendim :)))

Cok iyi. insallah bu hafta umdugumuzdan fazla kilo giderde moralimiz tavan yapar..:D

Son düzenleme:
Back
X