Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen haftada bildirim yapamadım kusura bakmayın... yeni döndüm izinden ve hamileyim büyük ihtimal hastanede sonuç bekliyorum bunun için aranızdan ayrılmak zorundayım kendinize iyi bakın aksi bi durumda geleceğim :)
canım ben kaptanada şimdi bi mesaj atmıştım ama cuma günü bildiririm son durumu teşekkür ederim bu arada daha net değil ama :)
Canım an itibariyle ögle yemegim tavuk şiş oldu bol yogurt ve salata...çok doyuyorum ben bu protein işiyle inan ki..hiç kaçamak yapmicam inş bugünden itibaren spora da asılıcam :)))
tamamdır canım
afiyet olsun proteinciler bende protein gidiyorum ama karnım agrıyo hafiften regl olcam snırım
Burcu'm ya ekmeksiz yada pilavsiz et turu seyleri zor yiyorum sade.
Eti sebzenin icinde,bakliyatin icinde kullansak olurmu?
Yine ayni isi gorurmu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aynı etkiyi yapmaz mesela 200 gr et yiceksin ama yemeğin içine koydugun zaman o zaman tabak tabak yemek yemen gerekir ben şimdi kıymayı kavurdum içine soğan biber mantar koydum bide slata yaptım yedim valla sen ekmeğe şartlamışsın bnce kendini ben devamlı kızarmış ve sadece sabah yediğim için aldıgım bi ekmek bana sdece kendim yersem 1 haftadan fazla gidiyo mesela dolapta durunca bişide olmuyo
Yok cnm ekmege sartlanmak degil aslinda.mesela mangalda kusbasi mecbur kalmadikca yiyemem,.kiyma yerim.
Dun ciger yaptim 1 dilim ekmek bitene kadar yiyebildim.gerci boylelikle az yemis oldum.
Ama sebzede oyle sorunum sade yiyebilirim.
Eti agzimda direkt hissetigimde bir tuhaf oluyorum sanki.
Ama senin gibi az sebze eklesem olur sanirim.
Bir ogun icin 200 gr cok degilmi?
Ne kadar et,tavuk olmali?
Kusura bakma cnm.kafani sisirdim.bazen cok takintili oluyorum.
Yok cnm ekmege sartlanmak degil aslinda.mesela mangalda kusbasi mecbur kalmadikca yiyemem,.kiyma yerim.
Dun ciger yaptim 1 dilim ekmek bitene kadar yiyebildim.gerci boylelikle az yemis oldum.
Ama sebzede oyle sorunum sade yiyebilirim.
Eti agzimda direkt hissetigimde bir tuhaf oluyorum sanki.
Ama senin gibi az sebze eklesem olur sanirim.
Bir ogun icin 200 gr cok degilmi?
Ne kadar et,tavuk olmali?
Kusura bakma cnm.kafani sisirdim.bazen cok takintili oluyorum.
Tek şiş:)) dışarıdayım buara hep eve gidip yapana kadar yemegi saat gec olacaktı..önden fındık lahmacun beş altı çesit meze getirdiler hiç birini masaya koydurtmadım valla :)))
Sagol cnm.adın neydi?:)Ozlemcim ne kadar da yogunlasmissin diyete böyle. Sevindim canım senin adına. Tebrikler![]()
Kızlar kilo verdikçe oluşan catlaklara bi çözümü olan var mi. Aslında çatlak oluşmadan onlem alınmalı ama zaten kendime dikkat eden biri olsaydım çatlak olusmasin diye kilo almamaya dikkat ederdim.şu an çok ciddi çatlaklar oluşmaya basladi. Kilo verdikçe dahada artcak gibi
Sagol cnm.adın neydi?:)
Kilo alınırken olusuyor genelde cnm.sende kiloluyken degilde kilo verirkenmi olustu cnm?
Catlaklarin cozumu yokmus zaten.
Nazmiye. Ya kilo alırken oluşmuştur da verince belli oluyo. Gerginlik gittikçe
Kızlar kilo verdikçe oluşan catlaklara bi çözümü olan var mi. Aslında çatlak oluşmadan onlem alınmalı ama zaten kendime dikkat eden biri olsaydım çatlak olusmasin diye kilo almamaya dikkat ederdim.şu an çok ciddi çatlaklar oluşmaya basladi. Kilo verdikçe dahada artcak gibi
Burcu hiç aç degilim canım bişeyde istemiyo sadece yogurt yesem olar mı..yook illa et diyosan hemen kalkıp balık yapıcam :))tamamdır canım
afiyet olsun proteinciler bende protein gidiyorum ama karnım agrıyo hafiften regl olcam snırım
Burcu hiç aç degilim canım bişeyde istemiyo sadece yogurt yesem olar mı..yook illa et diyosan hemen kalkıp balık yapıcam :))
Menüm gelsin
Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
Az salça krem peynir 1 kk peynir ve çay
Öğlen 12:30
Okulda günümüz vardı 3 kaşık kısır 2 küçük peynirli poğaça 1 dilim sütlü tatlı
Ara 16:00
1 kase erik
Akşam 18:00
1 kase yeşil salata
Bol su ve yeşil çay içeceğim
bence çok iyi oluuuur :)))bende aynı durumdayım canım bi kase yoğurt yicem ama büyük bi kase olsun olur mu![]()