- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
günaydın kızlar nasılsınız kahvaltı yapıyorum![]()
Günaydın canım. İşteyim ben de. Bu hafta doğru düzgün spor yapamadım. İş çıkışı yürüyerek gidecem eve inşallahh. 4 km :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inş. canım bennmde pltesten her yerim ağrıyo ama pes etmicem bugun yarınd yapcam perşembe yapamıcamGünaydın canım. İşteyim ben de. Bu hafta doğru düzgün spor yapamadım. İş çıkışı yürüyerek gidecem eve inşallahh. 4 km :)
hadi inş. canım bennmde pltesten her yerim ağrıyo ama pes etmicem bugun yarınd yapcam perşembe yapamıcam![]()
Sucuk olmamış gerisi fena değil cnm bizde seni özledik☺️Kızlar denetleme haftamız. Çok özür gün içinde giremedim. Akşam da misafirlikteydim.
Menüm
Sabah 07.00
3 Biberli sucuk
Ara 09.00
2 kuru incir
Öğlen 12.00
7 adet küçük köfte
Yarım dilim ekmek
1 sade soda
Ara 15.00
Birazcık kuruyemiş ve 1 incir
Akşam 18.30
1 tabak yoğurtlu çorba
3 tane küçük biber dolması
Yoğurt ve salata
Yürüyüş maalesef yok
2 kupa yeşil çay
2 lt ye yakın su
Bugün çok iyi olmadı. Yarın telafi ederim inşallah.
Özledim sizi.
😍😍evet aynen öyle birileri yürümüş sanırımgünaydın kızlar ne güzel bi gün degil mi
Kahvaltıdan sonra
Biraz daha yürüyelim mii![]()
Günaydın tatlımgünaydın kızlar
dün internete giremedim izinliydim evde de internet yok ceptende forum takibi zor oluyor:)
Ah akşamki pilav olmasa harika olurmuşdünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
domates biber
1 dilim beyaz peynir
1 haş. yumurta
5 zeytin
öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak etli patlıcan yemeği (ben yaptım sadece 1 yemek kaşığı yağ koydum)
akşam
1 kase domates çorbası
patlıcan yemeği 5yk pirinç pilavı
3 litre su evde sabahtan akşama kadar temizlik yaptım akşam kızı parka götürdüm :)
Sagol cnm iyiyim bende.
1 saat uzun bir sure.20-30 dk olsa sıkıstırılır bir sekilde araya.:-/
Gecer bir sure sonra agrilarin.![]()
Kızlar öğlen arasında 50 dakika yürüdüm. 50 dakikada akşam işten eve yürüyeceğim.
Superr:)Kızlar öğlen arasında 50 dakika yürüdüm. 50 dakikada akşam işten eve yürüyeceğim.
Afiyet olsn cnm iyi derslerr.sporumu yaptım öğle yemeğimi yicem sonra derse oturcam kızlar![]()
Superr:)
Afiyet olsn cnm iyi derslerr.
Sen napıyosun canım. Herşey yolunda mı? Bu hafta çok saldım kendimi. Cumaya kadar toparlamam lazım.
canım aslında 30 dk ama ısınma soguma var sonrası onlarla 1 saat oluyo ama bacaklarım yanıyo umarım bi etkisi olur. ama kaslarım şişmiş herhalde çok ödem topluyorum
Burcu'm internette cok arastirmistim.kas yapmak oyle zannedildigi gibi kolay bisey degilmis.ozelliklede bayanlar icin.
Kaslanacagiz diye korkmayin diyorlar.![]()
Simdilik hersey yolunda cnm.
Ama oglen bir kactane ev yapimi kuru pasta yedim.ogle yemegi yemedim bu yuzden.
Kendimi iyi hissedersem aksamida yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum.:-/
Isteksiz olarak kosubandinda baslamis oldugum yuruyusumun an itibariyle 24. dakikasi geride kalmistir.
Devam..:)
Tebrik ederim. İşten cıkınca eve yürüyerek gideyim diyordum ama yağmur yapıyor![]()
sabah 10:00
5 yk menemen
5 zeytin
1 kk peynir
2 ince dilim salam
şekersiz çay
1.5 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
öğle 14:00
5 yk menemen
1 kase yoğurt
ara 15.00
4 tane kayısı
akşam 18:00
patlıcan salatası
1 kase yogurt
3 litre su
300 yeşilçay
300 ml kiraz sapı çayı
30 dk leslie fast mil
40 dk skinny jeans pilates
Isteksiz olarak kosubandinda baslamis oldugum yuruyusumun an itibariyle 24. dakikasi geride kalmistir.
Devam..:)