Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Viiiy foto da mı koyacaaaz ovvvKızlar yarın uyku sersemlıgı gecsın
Tartılın yollayın bu yana
Resım kı olursa makbule gecer
Ben ne dersen yanındayım dedım
Tamam lıstedesın
Başlangıç tarıhı
Başlangıç kılo
Geçen cuma kılo
Bunları yazarmısın
Bende vardı ama kafa bırmılyon bulamıyom
Sabah kılo bıldırıyorsun degılmı
Bakanım sız ıcıyormusunuzKızlaaar
Bugünün su birincisiiiii
kitkurdu
Kendisini 2 gündür su içmede 1.olduğu için kutluyorum.
Diyet su içmeden yapılamaz. Yıkılan yağ hücrelerimiz ancak bu şekilde temizleniyor güzel kardeşlerim.
Sizler de su 1.si olabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece önünüze 1 sürahi ve bardak koymak, bir şişe ile gezmek de olabilir, kolay yöntemleri var. Ben detoks şişesi aldım mesela.
Sonuçta su bakanınız olarak hepinizin birgün 1.olacağınıza inanıyorum. Allahın izniyle.
Su için, içirin.
Döne
![]()
Tartı tozlumuViiiy foto da mı koyacaaaz ovvv![]()
Eyi bacaklarıma bakma daTartı tozlumu
Ayak tırnakları kesıkmı
Ojelımı
Banyonun fayansı ne renk ona bakacam sadeceeeeee
Tamam canım sen tartıl ona göre yazarız
- 15 haziran cuma 93.2
- 23 haziran cuma 90.2
- Yarın için bisi diyemiyorum baskulde tartilip yazarım ama yolda eczane görürsem bide ona çıkar yazarim
Kııız 3 kilo mu verdiiiin vay vay süpersinKızlar isterseniz oylama yapalım sizin fikirleriniz neler benim listeye girmem konusunda eğer grubu aşağı çekersin bir iki hafta daha bekle derseniz sorun olmaz
Yokmkiz 1900 olması lazimKııız 3 kilo mu verdiiiin vay vay süpersin
Bugğn berabereyiz ikimiz de ip atlamamışız iyi iyi ben de dedim hilal 500 ip yapmıştırHayır donecim ede değilim yarın anneme geçerken alıcam bi ip.daha orda devam edicem
İçiyorum 2 litre bir de 2 gündür 1 demet maydanoz kaynatıp içtim 3 er bardakBakanım sız ıcıyormusunuz
Aklımız sızde takılı kalıyor efendım
Valla kafam a koymuştum ama çok. Koşturmaca oldu kaynadı arada akşam atlarım dedim oda abime gelmek zorunda kaldım bularak yanlış yazmışım kafam uçtu bi anBugğn berabereyiz ikimiz de ip atlamamışız iyi iyi ben de dedim hilal 500 ip yapmıştır
Hadi bakalım sende alıştın ya maydanoza gam yemem artıkİçiyorum 2 litre bir de 2 gündür 1 demet maydanoz kaynatıp içtim 3 er bardak
Kankacığım oldu mu şimdi niye hiç güvenmiyorsun banakitkurdu
Gittim dedin doğum gününe
Mideye indirdin mi pastaları
Şimdi bizden gizleme
Sildin süpürdün mü tabakları
Yapma yapma bunu kendine
Ayıp etme gençliğine
Bari eve dönünce mekik çek
Yoksa yarışma da elden gidecek
Nalaaan ne yaptııın kııız dönmedin mi halaa