Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zukkum zukkum yarın lısteye gırme konusunda ne dusunuyorsun
İlaçlarına basladınmı
Menülerdekı kh lar sanada çok gelıyormu
Herşeyden kararında yememız lazım haklısın ama sımdı degıl
Bedenımızde koca bır yağ kütlesı taşırken börek tatlı ne ıhtıyacımız nede yememız gereken
Bır kılo hedefı konsa ödül mahıyetınde yense okey de
Ben 9 hafta bır sütlaç yemek ıcın bekledım
Nalan elıf bılır amaç ıcın uğraşmak güzel
Kımseye listeye girme bu olmaz dıyemem
Ben söze ınanır guvenırım
Bak ıkı hafta oldu
Kararı sen ver söz duzelecem lısteye gırecem
Yada bıraz daha bekleyım kendımı duzene sokayım de
Ben ıkıdınıde varım lakın sunu bılmenı ısterım
Kaçamak menüler sonucu lısteye artı gelmek dıgerlerının emegını karalamak gıbı bana
Sımdı karar ver lütfen ben her ıkısındede yanındayım

Kahvaltı yok
Öğlen domates salata
1 krep
Peynir
1 sigara böreği
1 çay

Ara irmikle sütü karıştırıp tatlı gibi bisi yaptım 1 dilim

Aksam seniz otlu yoğurt salata

3 lt su içinde tarçın ve limon nane var

Spor 3 saatlik yürüyüş temposuz
Canım benim, misafir için bile yapmış olsan, sütlü bile olsa, 1 ince dilim dahi olsa lütfen artık tatlı yrme hilalim. Bak ilaca başladın. Alim Allah şeker hastası oluverirsin.
canim gecmis olsun dedecigine

seni cagirdim ben gittim tanisamadik bir turlu
nasil benim fistiklar seni guzel agirladimi
alistinmi bize
kazasiz menulere basladinmi
su icebiliyormusun
spor nasil bebegim

batti balik yan gider modunda degiliz sükür
kacamakli menu varsa hemen tedbir alip devam ediyoruz
kilo yerlesmeden yollamaya calisiyoruz

kararinda yiyemedigimiz ve gerekli enerjiyi harcayamadigimizdan gelmedimi bu simitler bize

ceviz kaliteli yag olsada miktar onemli iki tam ceviy
kuru meyve 40 gr kadar yani 5 kayisi
4-5 erik
2 incir
dut felan tavsiye etmek glisemik endeksi ve midede emilimi cok uzun

sut yogurt peynir meyve sekerinin kanda aniden yukselmesini midede emilimini geciktiriyor yani daha uzun tok kaliyoruz
1kk peynir
1 cb sut
3 kasik yogurt
1 sb ayran olcu

ne olduki bunu sordun
yanlis birseymi yazdim

evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

eliften sonra almassin sanirim artik canim

bende sarimsak alerjisi var kullandigim ilaclarla etkilesimi kasinti yapiyor
sarimsaga dikkat cok guclu istah acici fistik

elmayi dilimle cips gibi firinla
cikinca tarcinla mukemmel bir tatli oluyor

hosgeldin canim
beril ben
zamanla tanisiriz insallah
ayni boydayiz

ben meyve yedigimde kilo aliyorum
kan testimdede 4-5 meyveye izin vermislerdi

canim ya cok korkmustum eltislerdeyim deyince
masallah balima beni

o kadina dayanman bile bence mucize

bana gore yeni gelin sayilirsin kuzum sen

burcu gecmis olsun canim
simdi nasil benim prensen insallah kotu birsey yoktur canim

sakiz cignemesen olurmu
sakiz cignediginde mide yiyecek gelecek saniyor ve bos bos calisiyor tabiki bu arada besin eritecegini sanip asit uretiyor

sanirim idrar torbanda bir gevseme var kgel alistirmalari var cokta faydali
istersen yaparsan tarif ederim

65 kiloya inmesi gerekiyor

ben cok duzenli icerdim umrede tovbe ettim
ust tarafimin heybetini onlara borcluyum

kirmiziyi oda sicakliginda ic canim
beyazi soguk yada buzlu

bu hafta bir milon yuzdeyle basliyom
gel beraber yapalim eksik kalmayalim bacim

gelmene sevindim canim
hosgeldin

biz bu nedenle burdayiz
birbirimize destek oluyoruz

56 verip 64 aldim
turumun nadide orneklerinden biriyim

hosgeldin canim
bende iki ogun yiyyorum
nalanimizda karatayci

humyuk benim davaetlim

artik korkmuyom dogum gunune gitmelerden

neymis kiz merak ettim

Nasılsın donecım
Herşey yolunda
Teşekkür ederim. Dedem de tansiyon var, şeker var, insülin kullanıyor. Ayağında şeker yarası oldu yürüyemiyor, yara kapanmıyor, bel fıtığı da vardı amekiyat oldu. Sonuçta yatağa bağlı yani :(
Bizim ailede iki tarafta da şeker var kızlar aman dikkat edin yaa kilodan oluyor hep iştahtan oluyor vallaha. Ailede var diye olmak zorunda değil ama abanıyoruz tıkınıyoruz sonuç bu.
Yok kız misafirim vardı mecbur yaptım. Bisiler en hafif şekilde atlatmaya çalıştım
:duduk:

Canım benim, misafir için bile yapmış olsan, sütlü bile olsa, 1 ince dilim dahi olsa lütfen artık tatlı yrme hilalim. Bak ilaca başladın. Alim Allah şeker hastası oluverirsin.

Teşekkür ederim. Dedem de tansiyon var, şeker var, insülin kullanıyor. Ayağında şeker yarası oldu yürüyemiyor, yara kapanmıyor, bel fıtığı da vardı amekiyat oldu. Sonuçta yatağa bağlı yani :KK43:
Bizim ailede iki tarafta da şeker var kızlar aman dikkat edin yaa kilodan oluyor hep iştahtan oluyor vallaha. Ailede var diye olmak zorunda değil ama abanıyoruz tıkınıyoruz sonuç bu.

Benım anneannem rahmetlı şeker hastasıydı
Ayak parmakları düşmüştü morarıp morarıp
Sonra gözüne vurdu şeker rahmetlının çok zor bır hastalık
Ve genetık aman duzenlı kontrol ol canım

Benım anneannem rahmetlı şeker hastasıydı
Ayak parmakları düşmüştü morarıp morarıp
Sonra gözüne vurdu şeker rahmetlının çok zor bır hastalık
Ve genetık aman duzenlı kontrol ol canım

Bnmde anneannem ve teyzem hasta. Esiminde babaannesi ve halasinda var sanirim. Insulin kullanio herseyi yiyenlerden. Zor bi hastalik oldurmeyip surunduruyo gercekten

Bnmde anneannem ve teyzem hasta. Esiminde babaannesi ve halasinda var sanirim. Insulin kullanio herseyi yiyenlerden. Zor bi hastalik oldurmeyip surunduruyo gercekten
Aslında dıyetı yapıldığında bol yürüdüğünde şeker hastaları uzun ömürlü oluyorlar

zukkum zukkum yarın lısteye gırme konusunda ne dusunuyorsun
İlaçlarına basladınmı
Menülerdekı kh lar sanada çok gelıyormu
Herşeyden kararında yememız lazım haklısın ama sımdı degıl
Bedenımızde koca bır yağ kütlesı taşırken börek tatlı ne ıhtıyacımız nede yememız gereken
Bır kılo hedefı konsa ödül mahıyetınde yense okey de
Ben 9 hafta bır sütlaç yemek ıcın bekledım
Nalan elıf bılır amaç ıcın uğraşmak güzel
Kımseye listeye girme bu olmaz dıyemem
Ben söze ınanır guvenırım
Bak ıkı hafta oldu
Kararı sen ver söz duzelecem lısteye gırecem
Yada bıraz daha bekleyım kendımı duzene sokayım de
Ben ıkıdınıde varım lakın sunu bılmenı ısterım
Kaçamak menüler sonucu lısteye artı gelmek dıgerlerının emegını karalamak gıbı bana
Sımdı karar ver lütfen ben her ıkısındede yanındayım
Yarın listeye girmek istiyorum ama şunu da söyledim ben yediklerine dikkat edip en aza indirgemeye çalışıyorum çünkü ha deyince olmuyor bunsizde biliyorsunuz mesela 2 hafta evvel 1 tepsi tatlıyı 2 günde bitirecek potansiyel varken bugün bir dilimle duyabildim bu da demektir ki artık yoluna girdi herşey yavaş yavaş küçülmeye doğruu ilerledi midem zayıflamak istiyorum kaç gündür inan ki dondurma görüp yemiyorum ama bugün Ku tatlı konusunda da inan ki beril kendimi frenledim kızımla beraber yedim o dilimi de cumartesi den itibaren 1 hafta çok sinanicam ama yemiycem söz veriyorum gündüz tatlı yedim diye aksami dengeldim hafif seyler le ve çok yürüdüm o tatlıdan ve 1 dilim börekten sebeb

Aslında dıyetı yapıldığında bol yürüdüğünde şeker hastaları uzun ömürlü oluyorlar

Dogru ama cogu seyi yiyememek cokcok zor. Bide yas ilerlediginde onlarda hissizlik oluyo. Anneannem dikkat eder ama yuruyemez. Takilip dusuyo. Uyusukluk fazla nedense. Yaninda yesen olmuyo yemesen olmuyo. Zor gercekten. Hersey yasak nerdeyse onlara

Teşekkür ederim. Dedem de tansiyon var, şeker var, insülin kullanıyor. Ayağında şeker yarası oldu yürüyemiyor, yara kapanmıyor, bel fıtığı da vardı amekiyat oldu. Sonuçta yatağa bağlı yani :KK43:

Ya inan bu ilaç benim tatlı isteğinden gram azaltmadivalla bugün çeyrek değil bir tam içtim doktora da sormadım ama bide böyle denicem

Yarın listeye girmek istiyorum ama şunu da söyledim ben yediklerine dikkat edip en aza indirgemeye çalışıyorum çünkü ha deyince olmuyor bunsizde biliyorsunuz mesela 2 hafta evvel 1 tepsi tatlıyı 2 günde bitirecek potansiyel varken bugün bir dilimle duyabildim bu da demektir ki artık yoluna girdi herşey yavaş yavaş küçülmeye doğruu ilerledi midem zayıflamak istiyorum kaç gündür inan ki dondurma görüp yemiyorum ama bugün Ku tatlı konusunda da inan ki beril kendimi frenledim kızımla beraber yedim o dilimi de cumartesi den itibaren 1 hafta çok sinanicam ama yemiycem söz veriyorum gündüz tatlı yedim diye aksami dengeldim hafif seyler le ve çok yürüdüm o tatlıdan ve 1 dilim börekten sebeb
Ben ne dersen yanındayım dedım
Tamam lıstedesın
Başlangıç tarıhı
Başlangıç kılo
Geçen cuma kılo
Bunları yazarmısın
Bende vardı ama kafa bırmılyon bulamıyom
Sabah kılo bıldırıyorsun degılmı

Dogru ama cogu seyi yiyememek cokcok zor. Bide yas ilerlediginde onlarda hissizlik oluyo. Anneannem dikkat eder ama yuruyemez. Takilip dusuyo. Uyusukluk fazla nedense. Yaninda yesen olmuyo yemesen olmuyo. Zor gercekten. Hersey yasak nerdeyse onlara
Fırsatımız varken sağlıklı yaşamaya başlayalım
Ilkın su kılolar gıtsın degılmı canım

Back
X